Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggecentre sælger et stort sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare sækkevogn til sten.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du overveje at transportere varerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ ved de kendte byggekæder.
For en del er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel shoppe hos et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af sækkevogn til sten.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du læse butikkens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige sækkevogn til sten fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på gode tilbud, imens nogle fokuserer på kompetent sparring. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder findes i det meste af landet, og dermed har man valget om at handle online og transportere varerne selv. Derigennem har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få varerne straks.
De udbredte byggecentre køber varer fra forskellige nicheshops, hvorfor du så kan shoppe fra et stort udvalg af sækkevogn til sten online.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er eksperter i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du få super gavnlig assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis sækkevogn til sten.
Hovedparten af specialiserede netshops er mindre virksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du bestiller sækkevogn til sten online fra deres webshop.
Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få billigere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

sækkevogn til sten silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i firmaets 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sækkevogn til sten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

sækkevogn til sten jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

sækkevogn til sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være behjælpeligt at dokumentere samtlige udgifter, hvorefter man kunne indsamle ens udgift ved dem en ad gangen.
2Der viser sig ofte ubelejlige problemer i tilfælde med større opgaver, og som følge heraf vil det vise sig essentielt at der er afsat passende tid i kalenderen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
3Længe før du starter byggeriet kan det vise sig rimeligt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
4Det bliver af stor betydning at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med din byggeproces. Du har fordel af at notere en enkel huskeliste som samler det der bliver brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, så du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Der kan findes en overflod af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med vældig meget anvendelig oplysning, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
6Du har mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor projektet gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
7Forberedelse viser sig som metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en struktureret arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du sammensætter oversigten.
8Du skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har grejet til disposition inden du starter byggeprojektet. Derudover er det godt at medregne de her udgifter i dit budget.
9Husk at gennemtænke om du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør have hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at få priser fra en håndfuld virksomheder.
10For projekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du ofte se vejrberetningerne lige før byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt starter med at piske ned absolut lige når du er startet på det omfattende byggeprojekt.
11Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst ved krævende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter kræver flere mennesker. Dertil må det blive mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
12Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning som fx sikkerhedssko der skåner dig mod mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode er smartest?

De fleste forretninger på nettet tildeler nu om dage et hav af forskellige billige leveringsmetoder til sækkevogn til sten. En der er meget almindelig er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Metoden er jo særdeles ukompliceret, og desuden endda den mest betalelige leveringsløsning.

Du kan ydermere udse dig at få pakken sendt til din private bopæl eller til når du er på job. Metoden er typisk en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ret så gnidningsløs med sækkevogn til sten online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du har bopæl i kort afstand af e-firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på sækkevogn til sten er naturligvis yderst udslagsgivende om du har brug for produkterne lige om lidt, så derfor er det fuldt ud vigtigt at du besigtiger den anslåede leveringstid på sækkevogn til sten. En hel del online selskaber – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig 1 dags fragt på deres favorit produkter online, men vær obs på at det beroer på at du når at bestille forud for et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren afsted forud for at de lageransatte har fyraften.

En række netbutikker byder på fragt uden gebyr på sækkevogn til sten online, men undertiden er det under betingelse af at man aftager for et præcist beløb. Ellers burde du tage den mest billige leveringsmåde, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

En del kæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig sækkevogn til sten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen. Byggecentrene giver for eksempel afhentning af sækkevogn til sten i disse byer:

Valby, Aalborg, Køge, Odense, Viborg, Holbæk, Ballerup, Struer, Solrød Strand, Tårnby, Roskilde, København, Kokkedal, Rønne, Nærum, Værløse, Nykøbing Falster, Dragør, Rødovre, Sønderborg, Frederiksberg, Fredericia, Brønshøj, Randers, Vallensbæk, Risskov, Korsør, Kolding, Højbjerg, Ishøj, Frederiksværk, Albertslund, Birkerød, Silkeborg, Lyngby, Esbjerg, Vejle, Vanløse, Vordingborg, Hvidovre, Greve, Slagelse, Glostrup, Nørresundby, Allerød, Haslev, Hobro, Herning, Stenløse, Farum, Frederikssund, Ikast, Kalundborg, Herlev, Brabrand, Hedensted, Åbyhøj, Lillerød, Skive, Holstebro, Aabenraa, Lystrup, Jyllinge, Hillerød, Tilst, Skanderborg, Charlottenlund, Virum, Gladsaxe, Nakskov, Grenaa, Gentofte, Nyborg, Aarhus, Taastrup, Odder, Hedehusene, Haderslev, Hjørring, Brønderslev, Ringsted, Rudersdal, Brøndby, Thisted, Ølstykke, Svendborg, Varde, Hørsholm, Horsens, Søborg, Næstved, Helsingør, Middelfart, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for sækkevogn til sten er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at online shoppere som regel efterspørger for eksempel billig sækkevogn til sten og sækkevogn til sten online. Vi ser derudover ofte netshoppere kigge efter eksempelvis sækkevogn til sten tilbud, køb sækkevogn til sten samt sækkevogn til sten priser, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Tilbud på sækkevogn til sten

Det er jo temmelig let for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige sækkevogn til sten online hos flere internet virksomheder, og derved har adskillige internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på sækkevogn til sten betragteligt, og ydermere byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det immervæk vise sig gunstigt at prøve en række internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på sækkevogn til sten online inden du handler, således at man er på den sikre side med at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark og XL-Byg.

Man bør imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en shop tilbyder billige sækkevogn til sten online til salg for en udsalgspris der er himmelråbende fremragende, bør det undertiden være en indikator for en uærlig online webshop. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omsluttet af en orden, som sikrer en overfor uoprigtige online butikker.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, når du ønsker at klare betalingen af sækkevogn til sten over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

Ved kig i data står det markant, at internetbrugere tit leder efter blandt andet sækkevogn til sten online og billig sækkevogn til sten. Derudover ser vi ofte online shoppere søge efter blandt andet sækkevogn til sten priser, køb sækkevogn til sten og sækkevogn til sten tilbud.

Tjek nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder ganske sikre genveje til at eftergå en række øvrige konsumenters vurderinger og derfor er det smart, at du evaluerer internet butikkens kritik forud for at du shopper billige sækkevogn til sten online.

Facebook byder på lige så vel en del gavnlige metoder til at få en idé om online butikkens popularitet. Her møder vi en række online forhandlere hvor du kan udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere bør bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige sækkevogn til sten online på en e-forhandler kan de utvivlsomt gennemse shoppens handelsaftale, men det er typisk ikke særlig interessant, især på de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne derfor være at tjekke om e-forretningen er støttet af e-mærket, hvilket bør være en garanti for at internet webshoppen understøtter dansk lovgivning, udover at shoppen jævnligt besøges af specialister der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, ifald du møder vanskeligheder som følge af din handel med sækkevogn til sten. Udover dette kan det anbefales at køberen er sat ind i de mest relevante vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af sækkevogn til sten online, f.eks. hvilken returret internet selskabet benytter.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man permanent opbevarer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af sækkevogn til sten, uanset om man shopper ved Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark eller Davidsen.

Else K gav 5 stjerner

Alt var i orden

Marianne gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Peter R gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Mads Christensen gav 5 stjerner

God webshop

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot medfører en del gunstige chancer for at se nøjere på diverse andre konsumenters erfaringer og af den grund går vi ind for, at du efterforsker webshoppens ratings inden du bestiller billige sækkevogn til sten online. Facebook frembyder tillige absolut ærlige genveje til at få indblik i e-firmaets popularitet.
2Vi slår generelt et slag for at finde ud af om internet shoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at e-forretningen retter sig efter de danske regler, udover at webbutikken tit evalueres af specialister som er indført i de gældende regulativer. Forud for at folk køber billige sækkevogn til sten hos en online shop kunne man helt sikkert overveje webbutikkens handelsbetingelser.
3Størstedelen af e-handler yder til alt held diverse billige leveringsmidler til sækkevogn til sten. En yndling er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen lige når det passer dig. Den er jo ekstremt hensigtsmæssig, og desuden ligeledes den mest prisbevidste leveringsudgave.
4Forud for at folk shopper billige sækkevogn til sten hos en internet handler bør de i reglen studere webbutikkens vilkår, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt. Udover dette er det at foretrække at man er påpasselig med de primære betingelser der kan have betydning for bestillingen af billige sækkevogn til sten online, f.eks. den ombytningspolitik internet butikken garanterer.
5Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et regulativ, som begunstiger folk overfor uærlige forretninger på nettet. Som alternativ burde du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at finansiere prisen i flere bidder.
6Den mindst kostelige slags levering er dog at du selv henter pakken, hvilket dog betinges af at du befinder dig tæt på e-handlens adresse. Den form for levering er jo særligt væsentlig ifald vi har brug for sækkevogn til sten inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-shops i Danmark fragt uden betaling, men undertiden er det kun gældende hvis du indkøber for en bestemt pris.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ultra vigtig hvis du mangler din pakke inden for få dage, og i det øjemed er det faktisk passende at du gransker leveringstiden på sækkevogn til sten. En masse online shops giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen realiseres før et angivent tidspunkt.
8Det er i dag usædvanlig praktisk for alle og enhver at analysere priser online på billige sækkevogn til sten hos forskellige outlets på nettet, og så garanterer mange forhandlere på nettet portofri fragt. Dog kan det trods alt være nyttigt at sammenholde et par butikker på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du bestiller, så man er usvigeligt sikker på at få den bedste pris.
9Nogle enkelte webshops frembyder levering uden omkostninger på sækkevogn til sten, men for det meste kun når du shopper for en konkret sum. I øvrigt skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsudgave, der typisk er at få kørt din pakke til et udleveringssted. Denne er typisk desuden ualmindeligt ukompliceret. Den mindst kostelige fragtform er dog at hente pakken selv.