Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Det er absolut meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af sækkevogn til påhængsmotor.
Der vil være forskel på priserne på billige sækkevogn til påhængsmotor alt efter hvor du handler online. En del har de bedste priser, hvorimod andre satser på et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre har et stort vareudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare sækkevogn til påhængsmotor.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Derfor bør du kende byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og på grund af det har kunderne chancen for at handle online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Herigennem har du valget om at spare leveringsomkostningen, og tilmed få varerne på kortere tid.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra mange producenter, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af sækkevogn til påhængsmotor online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man stopper online. Det vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller sækkevogn til påhængsmotor online fra deres webshop.
En masse webshops i små nicher er eksperter i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få mere konstruktiv rådgivning fra mennesker som er eksperter i lige præcis sækkevogn til påhængsmotor.
De største byggecentre i Danmark
sækkevogn til påhængsmotor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sækkevogn til påhængsmotor jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn til påhængsmotor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sækkevogn til påhængsmotor silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i kædens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du burde måske overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør købe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Såfremt du fremskaffer professionel assistance kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at udfærdige et budget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive en god idé at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og bagefter tjekke omkostningen ved dem en ad gangen.
3Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig strategisk at have det klar til brug akkurat som du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at påregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
4Forud for at du indleder dit byggeprojekt kan det blive ultra betydningsfuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Det vil vise sig essentielt at du har samtlige bygningsmaterialer parat forinden du påbegynder håndværket. Du får god gavn af at sammensætte en enkel indkøbsliste som indeholder det du skal bruge, og bagefter granske hver eneste ting, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
6Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. Tilskudet er altså betinget af at byggeriet påvirker klimaet.
7Der kommer utvivlsomt ubelejlige problemer ved krævende opgaver, og på grund af det vurderes det værdifuldt at man har afsat rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
8Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ved krævende byggerier. Omfattende byggeprojekter kræver flere mennesker. Samtidig må det blive bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
9Du finder en verden af instruktioner og videoer via internettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til store mængder gavnlig oplysning, specielt ifald man kigger i hele verden.
10Ved udendørs projekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette må du hyppigt undersøge vejrberetningerne i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger når du netop vil i gang med det komplicerede projekt.
11Planlægning viser sig som metoden til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en struktureret handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter tidsplanen.
12Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod mulige risici. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
De højest bedømte byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ultra imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En række internet varehuse giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige muligheder for levering til sækkevogn til påhængsmotor. En af dem der er mest anvendt er for nærværende pakkeshoppen, fordi du dermed nemt kan hente de købte varer når der er tid til det. Fragtmuligheden er altså særligt uproblematisk, og mange gange også den mindst kostelige leveringsversion.

Du bør ydermere udse dig at bestille varerne til levering til din lejlighed eller til dit arbejde. Den viser sig i mange tilfælde en sjat mere bekostelig, men samtidig usædvanlig uproblematisk for sækkevogn til påhængsmotor online. Den mest prisbevidste leveringstype vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, men det kræver at du er med kort afstand til online shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på sækkevogn til påhængsmotor kan være usædvanlig vital hvis du mangler din pakke med det samme, så med det formål er det rigtig passende at man tjekker den estimerede leveringsdato på sækkevogn til påhængsmotor. Masser af online virksomheder – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, som alligevel er betinget af at ordren gennemføres forinden et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få pakken pakket forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte internet handler præsterer gratis fragt på sækkevogn til påhængsmotor online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man køber for et konkret beløb. I øvrigt må du gribe den mest prisbevidste metode til levering, der gerne vil blive at få leveret dine produkter til et afhentningssted.

Store byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig sækkevogn til påhængsmotor hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på sækkevogn til påhængsmotor i disse områder:

Hobro, Brønderslev, Aabenraa, Brønshøj, Grenaa, Hørsholm, Sønderborg, Tilst, Åbyhøj, Værløse, Haslev, Nyborg, Herning, Lyngby, Brabrand, Hvidovre, Holstebro, Fredericia, Herlev, Skanderborg, Kokkedal, Rønne, Vallensbæk, Nørresundby, Viborg, Ballerup, Gladsaxe, Glostrup, Esbjerg, Taastrup, Hedensted, Horsens, Struer, Stenløse, Vordingborg, Nakskov, Roskilde, Nærum, Solrød Strand, Thisted, Hjørring, Højbjerg, Silkeborg, Frederikssund, Gentofte, Rødovre, Albertslund, Middelfart, Holbæk, Ikast, København, Charlottenlund, Næstved, Valby, Vanløse, Aarhus, Frederikshavn, Virum, Farum, Frederiksværk, Hedehusene, Lystrup, Frederiksberg, Odense, Helsingør, Kolding, Aalborg, Køge, Kalundborg, Brøndby, Jyllinge, Odder, Korsør, Risskov, Rudersdal, Slagelse, Skive, Ringsted, Nykøbing Falster, Søborg, Varde, Ishøj, Svendborg, Hillerød, Lillerød, Dragør, Birkerød, Haderslev, Ølstykke, Vejle, Allerød, Greve, Tårnby, og Randers, .

Klik-og-hent af sækkevogn til påhængsmotor er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden).

Når man ser på søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter for eksempel billig sækkevogn til påhængsmotor og sækkevogn til påhængsmotor priser. Vi ser desuden mange gange online shoppere efterspørge blandt andet køb sækkevogn til påhængsmotor, sækkevogn til påhængsmotor online samt sækkevogn til påhængsmotor tilbud, plus de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bygma.

Gode priser på sækkevogn til påhængsmotor

Det er i dag ultra fleksibelt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige sækkevogn til påhængsmotor online på diverse netbutikker, og til gengæld har flere online outlets været nødt til at tvinge salgspriserne på sækkevogn til påhængsmotor voldsomt, og i øvrigt yde gratis fragt.

Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at granske et par webshops efter tilbud og rabatter på sækkevogn til påhængsmotor online forinden du køber, sådan at man er garanteret at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Man må trods alt ikke overse, at hvis en shop på nettet forhandler billige sækkevogn til påhængsmotor online til salg for en pris der er overordentlig lav, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig webshop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i Indsigelsesordningen, der garanterer en overfor bedrageriske e-butikker.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du vil betale beløbet til sækkevogn til påhængsmotor senere. Det fås normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at online shoppere ofte søger fx sækkevogn til påhængsmotor priser og billig sækkevogn til påhængsmotor. Foruden dette oplever man ofte netshoppere efterspørge fx sækkevogn til påhængsmotor online, sækkevogn til påhængsmotor tilbud samt køb sækkevogn til påhængsmotor.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot fører til nogle fremragende muligheder for at granske ret mange forhenværende forbrugeres synspunkter og af den grund anbefaler vi, at du kigger på netshoppens ratings forinden du køber billige sækkevogn til påhængsmotor online.

Facebook giver dig for øvrigt nogle ønskværdige chancer for at få et kig ind i e-shoppens popularitet. Desuden ser vi endda firmaer på nettet hvor det er muligt at meddele en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed kan drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige sækkevogn til påhængsmotor online i en webshop burde man sådan set få overblik over shoppens forretningsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende, specielt med de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Stark.

En anden valgmulighed kunne derfor være at kontrollere om webbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket længe har været et kendetegn for at internet forretningen efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at shoppen jævnligt efterses af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Derudover giver det dig genvej til støtte, hvis du oplever vanskeligheder ved din ordre på sækkevogn til påhængsmotor. Ligeså er det smart at kunden er vaks omkring de elementære reglementer der gælder for købet af sækkevogn til påhængsmotor online, eksempelvis hvilken ombytningsret online shoppen benytter.

I den forbindelse er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af sækkevogn til påhængsmotor, uafhængig af om man har købt hos XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix eller 10-4.

Lars gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Birthe Thomsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Thomas Sørensen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Niels gav 5 stjerner

god service

9 tips til når du køber online
1Forud for at nogen køber billige sækkevogn til påhængsmotor på en webbutik bør man egentlig se på deres betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke super spændende. For øvrigt er det at foretrække at man er sat ind i de mest aktuelle reglementer der har indflydelse på handlen med billige sækkevogn til påhængsmotor online, som eksempelvis den returrettighed webshoppen bruger.
2Det har vist sig at være meget praktisk for folk at lave prissammenligning online på billige sækkevogn til påhængsmotor på tværs af internet butikker i Danmark, og så frembyder massevis af internet outlets fragtfri levering. Dog kan det trods alt vise sig rentabelt at udforske en række internet forretninger efter tilbud og rabat før du shopper, sådan at du er skudsikker på at få den mest betalelige pris.
3Flere webshops i Danmark tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige former for fragt til sækkevogn til påhængsmotor. En af de mest benyttede er i vore dage afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er altså rigtig fleksibel, samt endda ligeledes den billigste leveringsløsning.
4Nogle internet forhandlere præsterer fragt uden gebyr på sækkevogn til påhængsmotor, men i mange tilfælde stiller det krav om at der handles for en fastsat sum. Ellers skal man udse dig den billigste fragtmulighed, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et afhentningssted. Muligheden viser sig typisk tillige usædvanlig praktisk. Den prisbilligste leveringsmåde er unægtelig at du selv henter produkterne.
5Den prisbilligste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den løsning nødvendiggør at du er i kort afstand af internet selskabets bopæl. Den fragtmulighed kan vise sig at være ultra væsentlig forudsat vi behøver sækkevogn til påhængsmotor lige om lidt. Alternativt så præsterer flere online webshops fragt uden omkostninger, men oftest påkræves det at der handles for et fastsat beløb.
6Fragttiden er naturligvis ultra essentiel når du står og skal bruge din pakke om få sekunder, så med det formål er det naturligvis vigtigt at du besigtiger den estimerede leveringstid på sækkevogn til påhængsmotor. En stor portion forhandlere på nettet tilbyder billig 1 dags fragt på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at du bestiller før et aftalt tidspunkt.
7Trustpilot fører til uden sammenligning ønskværdige chancer for at se nærmere på ganske mange eksisterende kunders reflektioner og på grund af dette er det klogt, at du gransker internet webshoppens kritik forud for at du handler billige sækkevogn til påhængsmotor online. Facebook frembyder tillige evigt fine genveje til at få et kig ind i e-handlens troværdighed.
8Generelt slår vi et slag for at kontrollere om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, da det bør være et fingerpeg om at internet webshoppen overholder den officielle danske lovgivning, samt at den regelmæssigt gennemses af sagkyndige der har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden nogen shopper billige sækkevogn til påhængsmotor hos en online webshop burde man altid gennemse forhandlerens vilkår.
9Vi anbefaler shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i en ordning, som assisterer os imod uoprigtige internet forhandlere. Som alternativ burde du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at dække betalingen over et længere tidsrum.