Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Flere byggecentre har et enormt sortiment af varer, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot sækkevogn til møbler.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er forskel på salgspriserne på billige sækkevogn til møbler fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder gode priser, imens andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af sækkevogn til møbler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte virksomheder, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De kendte byggemarkeder udbyder produkter fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af sækkevogn til møbler online.
De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har man adgang til at handle online og hente varerne på eget initiativ. Hermed kan du overveje at spare leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få et ekstra godt tilbud.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller sækkevogn til møbler online på deres webshop.
Forskellige nichespecifikke webshops er eksperter i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Altså kan du opleve super begavet sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop sækkevogn til møbler.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

sækkevogn til møbler harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

sækkevogn til møbler silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sækkevogn til møbler jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sækkevogn til møbler bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1I god tid inden at du optager arbejdet kan det vise sig ret essentielt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Der kommer stort set altid pludselige bump på vejen i tilfælde med svære opgaver, og herved er det meningsfuldt at der er afsat nok plads i planen, så man føler sig tryg ved at komme i mål.
3Det anbefales at få hjælp til dele af projektet, specielt ift. vigtige projekter. Flere byggeprojekter bør udføres af flere folk. Ydermere er det bedre og mere interessant når man er flere om det.
4Måske du burde tage til overvejelse om du selv vil klare det hele, eller du må investere i assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Hvis du køber assistance fra en professionel vil det typisk være en god idé at få prisoverslag fra diverse virksomheder.
5Du må ikke fattes grej. Jævnligt kan det være klogt at have udstyret klar forinden du går løs med byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
6Der kan findes en hel del guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube bringer dig utrolig meget anvendelig oplysning, ikke mindst når du søger på engelsk.
7For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor kan du tit tage notits af meldingerne om vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store byggeprojekt.
8Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for byggeriet, så man giver sig selv et overblik. Det vil være økonomisk at gennemgå samtlige omkostninger, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem én efter én.
9Forberedelse viser sig som metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må udarbejde en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din agenda.
10Du bør for alt i verden ikke forsømme dit eget helbred, så husk beklædning såsom sikkerhedshjelm der beskytter dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
11Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer klimaet.
12Måske det viser sig værdifuldt at have de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind forinden du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og som det næste tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
De højest ratede byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er yderst beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En masse firmaer på nettet tilbyder efterhånden et bredt udvalg af billige metoder til levering til sækkevogn til møbler. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente de købte varer når du har mulighed for det. Den er altså temmelig simpel, og ofte endda den billigste metode til levering.

Du kan tillige vælge at få varerne sendt hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver desværre en sjat mere omkostningsfuld, men ydermere rigtig nem ved køb af sækkevogn til møbler online. Den prisbilligste leveringsmodel er uden tvivl at du selv henter produkterne, som dog betinges af at du er i kort afstand af e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på sækkevogn til møbler kan vise sig at være rigtig vigtig når man skal bruge produkterne omgående, og derfor er det særdeles væsentligt at du checker den anslåede leveringsdato ved sækkevogn til møbler. Størstedelen af online butikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at ordren indsendes før et angivent tidspunkt, så de har en chance for at nå at få ordren afsendt før pakkepersonalet har fyraften.

En hel del e-firmaer garanterer fri fragt på sækkevogn til møbler online, men tit er det så nødvendigt at der bestilles for et fastslået beløb. Desuden burde man snuppe den billigste slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få leveret din ordre til en pakkeshop.

Masser af netbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig sækkevogn til møbler på nettet men selv henter i butikken. Fx Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Bauhaus. Byggekæderne udlover fx afhentning af sækkevogn til møbler i disse byer:

Helsingør, Herning, København, Lystrup, Hørsholm, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Hjørring, Rønne, Næstved, Vanløse, Farum, Solrød Strand, Højbjerg, Rudersdal, Varde, Kokkedal, Frederikshavn, Lyngby, Valby, Nørresundby, Lillerød, Odense, Charlottenlund, Sønderborg, Nakskov, Gladsaxe, Vallensbæk, Hedensted, Haslev, Brabrand, Taastrup, Struer, Birkerød, Hobro, Hillerød, Nyborg, Grenaa, Ikast, Nærum, Ishøj, Silkeborg, Svendborg, Brønderslev, Aarhus, Haderslev, Aalborg, Aabenraa, Ølstykke, Roskilde, Esbjerg, Brønshøj, Fredericia, Rødovre, Hedehusene, Tårnby, Ballerup, Stenløse, Gentofte, Slagelse, Tilst, Allerød, Frederiksberg, Vordingborg, Odder, Thisted, Frederikssund, Herlev, Holbæk, Holstebro, Korsør, Hvidovre, Vejle, Skanderborg, Dragør, Greve, Brøndby, Søborg, Randers, Viborg, Skive, Jyllinge, Værløse, Risskov, Kalundborg, Middelfart, Horsens, Albertslund, Ringsted, Glostrup, Køge, Virum, Frederiksværk, og Kolding, .

Afhentning for sækkevogn til møbler er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at netshoppere mange gange søger blandt andet sækkevogn til møbler online og sækkevogn til møbler priser. Vi ser derudover tit mennesker efterspørge bl.a. køb sækkevogn til møbler, billig sækkevogn til møbler og sækkevogn til møbler tilbud, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Silvan.

Rabat på sækkevogn til møbler

Det har vist sig at være meget enkelt for folk at kigge efter tilbud på billige sækkevogn til møbler online på forskellige butikker på nettet, og følgelig har en hel del internet shops været nødt til at stampe prisniveauet på sækkevogn til møbler betydeligt, og ovenikøbet garantere fri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre være lønsomt at udforske nogle få internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på sækkevogn til møbler online forud for at du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør trods alt være opmærksom på, at når en e-handler afsætter billige sækkevogn til møbler online til en tilbudspris som kan ses som umådelig letkøbt, burde det ofte være et fingerpeg om en falsk online forretning. Betalinger med kort er dog inkluderet i en ordning, som assisterer køberen overfor snydagtige internet butikker.

Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere pengene til sækkevogn til møbler af flere omgange. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som fx Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Davidsen.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at netshoppere mange gange leder efter eksempelvis billig sækkevogn til møbler og sækkevogn til møbler tilbud. Vi ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis køb sækkevogn til møbler, sækkevogn til møbler online og sækkevogn til møbler priser.

Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot tilbyder dig ganske tiltalende løsninger til at sondere en hel del andre køberes iagttagelser og derved anbefaler vi, at du kigger på internet forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige sækkevogn til møbler online.

Facebook frembringer endvidere ultra fine muligheder for at få indblik i internet forretningens popularitet. I øvrigt ses en række online varehuse i Danmark som gør det muligt at afgive en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden må tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige sækkevogn til møbler online i en internet shop bør de for at være sikker gennemløbe deres betingelser, det er dog undertiden et omfattende projekt, især på de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at undersøge hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det ofte er en tilkendegivelse af at online virksomheden accepterer gældende dansk lovgivning, tillige med at online firmaet tit revideres af jurister som har indsigt i de gældende vilkår.

Desuden får du genvej til støtte, såfremt du får problemstillinger i processen med dit indkøb af sækkevogn til møbler. I øvrigt anbefaler vi at køberen er på vagt for de elementære reglementer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af sækkevogn til møbler online, som for eksempel den bytteret netbutikken bruger.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man stadig opbevarer sin faktura e-mail, så man når som helst kan eftervise bestillingen af sækkevogn til møbler, ligegyldig om man shopper hos Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Poul gav 5 stjerner

Helt i orden.

Else gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Thomas gav 5 stjerner

Alt var i orden

Peter gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online shopping
1Trustpilot frembringer stort set passelige muligheder for at kigge nærmere på en stor portion forhenværende kunders meninger og af den grund er det smart, at du kigger på internet firmaets bedømmelser før du handler billige sækkevogn til møbler online. Facebook medfører lignende sådan set passende chancer for at få en idé om internet shoppens pålidelighed.
2Vi foreslår generelt at se om e-handlen er medlem af e-mærket, eftersom det burde være et kendetegn for at internet selskabet adlyder de danske love, og at netshoppen ofte revideres af fagfolk der forstår lovene på området. Inden nogen shopper billige sækkevogn til møbler på en forhandler på nettet burde man til hver en tid kigge på shoppens handelsbetingelser.
3Den billigste fragtløsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig lige ved internet forhandlerens arbejdslager. Den fragtmetode er super essentiel om vi har behov for sækkevogn til møbler lige om lidt. Alternativt så frembyder visse internet shops fragt uden gebyr, men tit er det forbeholdt når der erhverves for en fastsat pris.
4Forinden nogen shopper billige sækkevogn til møbler hos en internet webshop kan man sådan set skimme webbutikkens handelsbetingelser, men det er i reglen ikke super spændende. I øvrigt anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der indvirker på købet af billige sækkevogn til møbler online, fx den byttepolitik internet shoppen bruger.
5Leveringstidspunktet er naturligvis yderst vigtig ifald man har behov for pakken straks, så i det øjemed er det ret væsentligt at du dobbelttjekker leveringstidspunktet ved sækkevogn til møbler. Flere netbutikker giver løfte om billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres varer, men det er betinget af at du når at bestille før et nøjagtigt klokkeslæt.
6En stor portion internet outlets udlover i dag et stort udvalg af billige muligheder for levering til sækkevogn til møbler. En af de mest populære er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter lige når det passer dig. Løsningen er jo særligt bekvem, og i mange tilfælde endvidere den mest betalelige fragtform.
7Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for os alle at finde de laveste priser online på billige sækkevogn til møbler i blandt forskellige internet forretninger, og med det motiv tilbyder langt de fleste e-shops levering uden omkostninger. Derfor kan det immervæk være rentabelt at sammenholde nogle enkelte e-handler efter billige priser forinden du handler, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
8En række e-firmaer byder på fragt uden beregning på sækkevogn til møbler, men i de fleste tilfælde kun når du shopper for en bestemt sum. Desuden kunne man udvælge den mest betalelige leveringsmodel, der tit vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig sædvanligvis ydermere ret fremkommelig. Den mest betalelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
9Vi går generelt ind for kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af en anordning, som sikrer dig som kunde overfor uoprigtige internet virksomheder. Som alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil godtgøre betalingen over en periode.