Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige sækkevogn til haven hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste priser, imens andre satser på faglig sparring. Du skal vide hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover blot sækkevogn til haven.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis super afgørende at vide, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af sækkevogn til haven.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og derigennem har folk tilbuddet om at bestille online og transportere produkterne på egen hånd. Derved kan man blive fri for leveringsgebyret, og samtidig have produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt sortiment af sækkevogn til haven online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
De fleste nichefokuserede webshops er små firmaer, som tit drives i Danmark, måske sågar lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle sækkevogn til haven online fra deres webshop.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund formår de at yde endnu mere kompetent rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis sækkevogn til haven.
De største byggecentre i Danmark
sækkevogn til haven jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sækkevogn til haven harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sækkevogn til haven bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sækkevogn til haven silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag flere end 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Typisk vil det vise sig afgørende at have et udgiftsbudget for byggeriet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være en fordel at dokumentere hver enkelt udgift, og dernæst dokumentere mulige tilbud på hver enkelt.
2Der er stribevis af artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver dig adgang til temmelig meget nyttig info, ikke mindst hvis du skriver søgeordene på engelsk.
3Du bør tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal have eksperthjælp til opstarten af projektet. Hvis du får professionel assistance kunne det være en god idé at hente tilbud fra forskellige leverandører.
4Der præsenterer sig ofte utidige vanskeligheder når det kommer til store projekter, og pga. dette vil det vise sig meningsfuldt at der er afsat betragtelig plads i planen, som gør at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
5Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver oversigten.
6Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor bør du ofte lægge mærke til vejrberetningerne i tiden op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det uventet går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit krævende projekt.
7Du må aldrig nogensinde gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm der skåner dig med henblik på hændelige uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
8Du kan få offentlig støtte til renoveringer. Det gives hvis ombygningen er CO2-besparende. Det kræver dermed at projektet forbedrer klimaet.
9Du bør under ingen omstændigheder mangle udstyr. Ofte kan det være strategisk at du har værktøjet tilgængeligt før du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de tilhørende omkostninger i din økonomi.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig hvis det er omfattende byggerier. Flere opgaver gør krav på flere mennesker. Desuden bliver det mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Måske det viser sig aktuelt at du har de fornødne materialer parat forud for at du starter byggeprocessen. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt hvad du har brug for, og dernæst eftergå punkterne, således at du er overbevist om at du har det hele.
12Inden du påbegynder byggeprojektet kan det være meget betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange love omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest populære byggeshops
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Mange e-butikker foreslår på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringstyper til sækkevogn til haven. En af de mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Løsningen er altså super praktisk, samt mange gange endvidere den mindst kostelige leveringsmetode.

Du bør ydermere påtænke at få pakken leveret til dit hus eller til hvor du arbejder. Fragttypen er uheldigvis en sjat mere bekostelig, men tillige yderst ligetil ved køb af sækkevogn til haven online. Den mest billige metode til levering er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig tæt på online forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på sækkevogn til haven er rigtig væsentlig ifald du har brug for dine nye varer øjeblikkeligt, og af den grund er det uden tvivl centralt at man kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved sækkevogn til haven. Flere netbutikker – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig 1 dags fragt på en række produkter online, som trods alt er påkrævet at transaktionen realiseres forud for et fast klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken klargjort før medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte internet handler byder på fragtfri levering på sækkevogn til haven online, men ofte er det under forudsætning af at der bestilles for et fastsat beløb. Derudover burde du snuppe den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til en pakkeshop.

De største netbutikker frembyder click-and-collect hvor du køber billig sækkevogn til haven online og selv henter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Silvan. Byggecentrene udlover eksempelvis klik-og-hent på sækkevogn til haven i følgende byer:

Solrød Strand, Dragør, Kolding, Hedehusene, Fredericia, Ballerup, Hvidovre, Vordingborg, Rønne, Charlottenlund, Brøndby, Esbjerg, Kokkedal, Frederiksværk, Gladsaxe, Lystrup, Nakskov, Vejle, Ikast, Kalundborg, Brabrand, Rødovre, Haslev, Brønshøj, Glostrup, Silkeborg, Varde, Allerød, Hørsholm, Odense, Randers, Grenaa, Taastrup, Birkerød, Søborg, Åbyhøj, Aabenraa, Skive, Slagelse, Struer, Højbjerg, Nykøbing Falster, Risskov, Aarhus, Roskilde, Nærum, Hedensted, Værløse, Thisted, Skanderborg, Hobro, Aalborg, Brønderslev, Jyllinge, Nørresundby, Lillerød, Holstebro, København, Ringsted, Farum, Viborg, Albertslund, Herlev, Hjørring, Tilst, Gentofte, Vallensbæk, Rudersdal, Frederiksberg, Frederikssund, Korsør, Sønderborg, Herning, Næstved, Stenløse, Greve, Odder, Vanløse, Svendborg, Frederikshavn, Virum, Tårnby, Hillerød, Ishøj, Køge, Haderslev, Lyngby, Horsens, Nyborg, Helsingør, Valby, Middelfart, Ølstykke, og Holbæk, .

Afhentning for sækkevogn til haven er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Ved indkig i tallene bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte efterspørger bl.a. køb sækkevogn til haven og sækkevogn til haven tilbud. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter bl.a. billig sækkevogn til haven, sækkevogn til haven online samt sækkevogn til haven priser, plus de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Priser på sækkevogn til haven

Det er i dag usædvanlig smart for folk at finde information om priser på billige sækkevogn til haven online fra diverse forhandlere på nettet, og altså har en hel del online forhandlere ikke kunne lade være med at tvinge salgspriserne på sækkevogn til haven enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden beregning.

Men det kan stadigvæk være tiden værd at sammenholde nogle forskellige firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på sækkevogn til haven online forud for at du handler, så du er sikret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark og XL-Byg.

Man skal lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en internet virksomhed afhænder billige sækkevogn til haven online for en udsalgspris som anses for ekstraordinært letkøbt, kan det mange gange være en varsel om en uærlig internet forhandler. Kortbetalinger er på den anden side dækket ind under en foranstaltning, der passer på folk overfor uoprigtige online firmaer.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at dække omkostningerne til sækkevogn til haven senere. Det foreslåes som regel i nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og 10-4.

Når man kigger i data står det klart, at online shoppere som regel søger fx sækkevogn til haven tilbud og billig sækkevogn til haven. Foruden dette ser vi som regel online shoppere søge eksempelvis sækkevogn til haven online, sækkevogn til haven priser og køb sækkevogn til haven.

Analyser andre menneskers anbefalinger

Trustpilot genererer evigt strålende chancer for at udforske en lang række nuværende forbrugeres anmeldelser og af den grund er det prisværdigt, at du gennemgår online shoppens vurderinger før du placerer din ordre på billige sækkevogn til haven online.

Facebook fremskaffer ydermere aldeles anstændige muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi en del online webshops som tilbyder folk at frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket tilmed bør bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden folk shopper billige sækkevogn til haven online hos en webbutik kunne man egentlig gennemgå webshoppens forretningsaftale, men det er mange gange en omfattende opgave, i særdeleshed ved de gængse byggekæder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne være at kigge om internet selskabet er e-mærket, da det er et sympol på at online webshoppen respekterer de gældende danske regler, foruden at e-firmaet jævnligt ses til af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, hvis du møder problemer med dit indkøb af sækkevogn til haven. Desuden er det godt at kunden er vidende om de mest relevante vilkår der er gældende for bestillingen af sækkevogn til haven online, eksempelvis den ombytningspolitik virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed afgørende, at man permanent sikrer sin ordrekvittering, således man altid kan bevise købet af sækkevogn til haven, uagtet om man har købt hos Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Jem og Fix.

Jesper C gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Kim Nielsen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Ole Sørensen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Hanne gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden kan være ret så vigtig i tilfælde af at du skal bruge varen inden for få dage, så i det øjemed er det særdeles centralt at vi efterser den forventede leveringstid på sækkevogn til haven. En stor portion outlets på nettet udlover billig dag-til-dag fragt på flere varer, men vær opmærksom på at det står og falder med at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt.
2Flere webbutikker garanterer fragt uden beregning på sækkevogn til haven, men oftest er det forbeholdt når der købes for et fastslået beløb. Derudover kan man overveje den billigste leveringsform, der typisk vil være at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er almindeligvis til gengæld yderst let. Den mindst kostelige type af levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
3Forud for at nogen bestiller billige sækkevogn til haven hos en online forretning burde man faktisk betragte netshoppens forretningsaftale, dog er det undertiden et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det en hjælp at køberen er klar over de mest betydningsfulde reglementer der gælder for shopping af billige sækkevogn til haven online, eksempelvis hvilken ombytningsret shoppen kører med.
4Flere shops på nettet udlover i øjeblikket et bredt udvalg af billige metoder til levering til sækkevogn til haven. Den mest almindelige er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de købte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er altså yderst smart, samt ofte ligeledes den mest betalelige slags levering.
5Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for alle at finde tilbud online på billige sækkevogn til haven på flere internet handler, og på grund af dette garanterer en lang række internet butikker levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid vise sig lukrativt at se nærmere på et par online varehuse efter tilbud og udsalg forud for at du køber, så du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.
6Trustpilot frembyder adskillige habile løsninger til at eftergå mange forhenværende kunders synspunkter og af den grund er det klogt, at du gransker online webshoppens kritik forinden du køber billige sækkevogn til haven online. Facebook resulterer i også flere solide løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundetilfredshed.
7Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af et regulativ, som assisterer os imod bedrageriske internet varehuse. Som alternativ kunne du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at godtgøre betalingen over flere uger.
8Generelt går vi ind for at granske hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, som kan være en indikator for at online webshoppen opretholder de danske regler, tillige med at webshoppen ofte efterses af jurister som forstår vilkårene. Før nogen handler billige sækkevogn til haven på en shop på nettet kan man for at være på den sikre side gennemgå virksomhedens forretningsaftale.
9Den billigste fragtform vil i de fleste tilfælde være selv at hente ordren, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig i nærheden af online butikkens arbejdslager. Den fragttype kan være meget aktuel om man har brug for sækkevogn til haven med det samme. Alternativt så sikrer enkelte internet outlets fragt uden gebyr, men i reglen påkræves det at der bestilles for et fastsat beløb.