Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Når du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kunne du tænke over at hente varerne selv. Det er først og fremmest muligt hos de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden blot sækkevogn til dæk.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige sækkevogn til dæk fra netbutik til netbutik. Enkelte har de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Af den grund kan du vælge en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af sækkevogn til dæk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler varer fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af sækkevogn til dæk online.
De velkendte byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og af den grund har man valget om at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du valget om at blive fri for fragten, samt tilmed få varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan give ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Herved formår de at yde ekstra begavet assistance fra personale der er specialister i netop sækkevogn til dæk.
En masse nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Dem støtter du idet du køber sækkevogn til dæk online fra deres webshop.
En masse online nichebutikker er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få bedre priser.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

sækkevogn til dæk bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

sækkevogn til dæk harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sækkevogn til dæk silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

sækkevogn til dæk jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Potentielt kan det vise sig essentielt at have alle materialer til disposition forud for at du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og efterfølgende granske materialerne, så du føler dig overbevist om at du har husket alt.
2Ved projekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette må du ofte holde øje med prognosen for vejret lige før projektets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
3Længe før du går i gang med dit byggeprojekt kan det være temmelig centralt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Godt forarbejde viser sig som vejen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at sammensætte en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af din strategi.
5Nogle gange kan man indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Du kan finde en verden af artikler og videoer på internettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er formidler af ekstremt meget gavnlig information, især hvis du kigger på engelsk.
7Du skal for alt i verden ikke nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er klogt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
8I mange tilfælde vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være sundt at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan undersøge mulige tilbud på dem enkeltvis.
9Husk at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af arbejdet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand er det fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere virksomheder.
10Du skal nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det være betydningsfuldt at have det tilgængeligt før du går løs med byggeprocessen. Det er desuden en fordel at indkalkulere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
11Der viser sig typisk utidige problematikker når det gælder svære byggeprojekter, og derfor er det betydningsfuldt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, som gør at man er overbevist om at nå det til den planlagte tid.
12Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggerier. Flere byggerier kræver flere personer. Derudover vil det være hurtigere og mere interessant når man ikke er ene om det.
De mest folkekære byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er ret så flot. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

Flere internet butikker foreslår i dag diverse forskellige billige leveringsmåder til sækkevogn til dæk. En yndling er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er jo meget fremkommelig, samt endda tilmed den prisbilligste form for levering.

Du bør alternativt planlægge at bestille produkterne til levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden bliver sædvanligvis en tak dyrere, men tillige ultra enkel med sækkevogn til dæk online. Den mest billige metode til levering er uden tvivl at du selv henter produkterne, hvilket forudsætter at du har bopæl i nærheden af e-handlens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på sækkevogn til dæk er jo virkelig bestemmende ifald man skal bruge din pakke straks, så med det formål er det rimelig på sin plads at vi kontrollerer den anslåede leveringstid for sækkevogn til dæk. De fleste webbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, hvilket dog står og falder med at der bestilles forud for et fast tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få pakken fikset inden lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del e-shops i Danmark præsterer levering uden gebyr på sækkevogn til dæk online, men i reglen gælder det kun hvis man shopper for en konkret pris. Som alternativ skal du udse dig den mindst kostelige fragttype, hvilket oftest vil være at få dem til at levere pakken til et udleveringssted.

En del netbutikker yder click-and-collect hvor du køber billig sækkevogn til dæk hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene udlover bl.a. klik-og-hent på sækkevogn til dæk i disse områder:

Vanløse, Kalundborg, Odense, Næstved, Albertslund, Kolding, Taastrup, Åbyhøj, Greve, Korsør, Svendborg, Værløse, Hørsholm, Hobro, Varde, Middelfart, Herning, Silkeborg, Roskilde, Slagelse, Skive, Aalborg, Frederikshavn, Aarhus, Struer, Sønderborg, Hillerød, Haslev, Vordingborg, Lyngby, Nørresundby, Dragør, Frederikssund, Holstebro, Aabenraa, Odder, Nærum, Frederiksværk, Ballerup, København, Hedehusene, Herlev, Gentofte, Kokkedal, Søborg, Esbjerg, Viborg, Brønderslev, Lillerød, Hedensted, Birkerød, Jyllinge, Fredericia, Lystrup, Virum, Brøndby, Gladsaxe, Helsingør, Horsens, Valby, Allerød, Hvidovre, Rødovre, Nyborg, Rudersdal, Køge, Hjørring, Ikast, Rønne, Nykøbing Falster, Randers, Grenaa, Brabrand, Brønshøj, Tårnby, Haderslev, Charlottenlund, Vallensbæk, Vejle, Farum, Ølstykke, Højbjerg, Nakskov, Thisted, Stenløse, Tilst, Ishøj, Ringsted, Solrød Strand, Skanderborg, Risskov, Holbæk, Glostrup, og Frederiksberg, .

Click-and-collect ift. sækkevogn til dæk er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ses der på tallene er det tydeligt, at mennesker mange gange kigger efter for eksempel sækkevogn til dæk priser og billig sækkevogn til dæk. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge bl.a. sækkevogn til dæk tilbud, køb sækkevogn til dæk og sækkevogn til dæk online, plus de kendte byggecentre som Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Rabat på sækkevogn til dæk

Det er efterhånden meget let gængeligt for forbrugerne at søge sig frem til tilbud på billige sækkevogn til dæk online på tværs af internet outlets, og til gengæld har adskillige firmaer på nettet været nødt til at stampe prisen på sækkevogn til dæk drastisk, og i øvrigt tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive nyttigt at besigtige forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på sækkevogn til dæk online forinden du handler, så man er garanteret at modtage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Man skal trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en e-forretning forhandler billige sækkevogn til dæk online til salg for en tilbudspris der kan ses som kolossalt billig, så er det mange gange være en indikator for en uægte internet shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under en vedtægt, hvilket begunstiger køberen overfor fup forhandlere på nettet.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afbetale betalingen af sækkevogn til dæk over tid. Dette foreslåes som regel i nichebutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på søgedata er det klart, at mennesker tit efterspørger fx sækkevogn til dæk tilbud og sækkevogn til dæk priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel billig sækkevogn til dæk, sækkevogn til dæk online samt køb sækkevogn til dæk.

Kig på folks evalueringer

Trustpilot indebærer en del passende chancer for at gøre dig bekendt med en lang række aktuelle konsumenters observationer og derfor tilrådes det, at du verificerer webshoppens bedømmelser inden du bestiller billige sækkevogn til dæk online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt sådan set sikre metoder til at få kendskab til online butikkens pålidelighed. Desuden ses mange online butikker hvor folk kan publicere en kritik af ordreforløbet, hvilket lige så vel må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige sækkevogn til dæk online på en e-forretning kunne de principielt gennemse webshoppens regler, men det er oftest ikke særlig morsomt, især ved de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne måske være at efterse om e-forretningen er e-mærket, hvilket kan være et fingerpeg om at e-firmaet tilslutter sig de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen undertiden besigtiges af jurister der forstår lovgivningen.

Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du skulle få problemstillinger med din bestilling af sækkevogn til dæk. Foruden dette er det smart at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af sækkevogn til dæk online, f.eks. hvilken returrettighed e-butikken tilbyder.

Her er det ydermere afgørende, at man til enhver tid opbevarer ens ordremail, så man altid vil kunne vidne om sin bestilling af sækkevogn til dæk, uanset om man har bestilt ved Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Ole gav 5 stjerner

I gør det super godt

Ole F gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Søren N gav 5 stjerner

Fremragende!

Ole V gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til når du køber online
1Trustpilot frembyder stort set udmærkede chancer for at verificere en lang række tidligere konsumenters oplevelser og derfor er det godt, at du eftersøger internet forretningens bedømmelser forinden du handler billige sækkevogn til dæk online. Facebook bringer dig lignende visse passende genveje til at få indsigt i netshoppens kundefokus.
2Flere internet selskaber tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige leveringsløsninger til sækkevogn til dæk. En af dem der er mest anvendt er i vore dage udleveringssteder, så du nemt selv kan hente dine produkter den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig i høj grad uproblematisk, og mange gange tilmed den mest letkøbte leveringsmåde.
3Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for folk at sammenligne tilbud online på billige sækkevogn til dæk på flere internet forhandlere i Danmark, og altså frembyder flere online webshops fragtfri levering. Men det kan trods alt blive fordelagtigt at undersøge forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud før du bestiller, så du er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.
4Inden folk køber billige sækkevogn til dæk på en butik burde de principielt have øje for webshoppens handelsbetingelser, men det er typisk ikke særlig morsomt. Ligeledes anbefales det at man er vidende om de elementære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige sækkevogn til dæk online, for eksempel den returrettighed e-forhandleren bruger.
5En række butikker på nettet byder på levering uden gebyr på sækkevogn til dæk, men i reglen kræver det at du indkøber for en konkret pris. Alternativt skulle man tage den mest letkøbte leveringsmetode, som tit er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Leveringsformen er godt nok endvidere usædvanlig let. Den mindst kostelige fragttype er unægtelig selv at hente varerne.
6Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en anordning, der begunstiger køberen imod bedrageriske internet firmaer. Som alternativ kunne du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil klare pengene over en periode.
7Leveringstiden er ualmindeligt bestemmende forudsat vi behøver varen fluks, og med det formål er det særdeles afgørende at du kontrollerer den estimerede leveringsdato ved sækkevogn til dæk. Masser af online webshops yder billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre, men vær obs på at det er underforstået at bestillingen køres igennem før et konkret klokkeslæt.
8Den billigste leveringsversion vil altid være selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du lever i nærheden af netshoppens adresse. Den leveringsmulighed er naturligvis ret så væsentlig forudsat man står og skal bruge sækkevogn til dæk om kort tid. Alternativt så sikrer nogle få e-butikker portofri fragt, men i reglen er det forudsat at der erhverves for et fastslået beløb.
9Generelt slår vi et slag for at efterse om online forretningen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en sikring om at webbutikken lever op til de officielle regler, og at internet shoppen en gang i mellem gennemses af sagkyndige som mestrer de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige sækkevogn til dæk hos en e-handler behøver man de facto gennemløbe e-shoppens handelsbetingelser.