Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot sækkevogn til cykel.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man læse forretningens regningslinjer.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige sækkevogn til cykel hos de forskellige online byggecentre. En del satser på de bedste priser, og andre har service. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
For en del er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring sækkevogn til cykel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes i hele landet, og herigennem har folk chancen for at købe online og køre varerne selv. Dermed kan du vælge at spare fragtomkostningen, og tilmed have produkterne nu og her.
De kendte byggekæder forhandler varer fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af sækkevogn til cykel online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops er små virksomheder, der tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler sækkevogn til cykel online på deres webshop.
Alverdens nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem er det forventeligt at du får endnu mere kyndig vejledning fra ansatte som er eksperter i netop sækkevogn til cykel.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

sækkevogn til cykel silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

sækkevogn til cykel jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

sækkevogn til cykel harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sækkevogn til cykel bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder sikkerhedssko der hjælper dig overfor hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst når du ikke får assistance fra en professionel.
2Potentielt kan det vise sig væsentligt at du har de relevante bygningsmaterialer parat inden du begynder byggeriet. Du har fordel af at sammenfatte en enkel liste med det der er nødvendige, og så gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at du har husket alt.
3I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et regnskab for projektet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt omkostning, og så søge sig frem til beløbet for dem alle sammen.
4I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
5Der kommer uden tvivl pludselige problematikker når det gælder omfangsrige opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
6Planlægning vil være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du skal lave en velovervejet plan, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din dagsorden.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag skal du tit tage notits af meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel begynder at piske ned når du netop vil påbegynde dit omfattende projekt.
8Du har adgang til alle mulige former for vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er anvendeligt med store mængder brugbar information, især når du søger på engelsk.
9Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du hellere burde have professionel hjælp til dele af arbejdet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson er det fornuftigt at modtage tilbud fra forskellige virksomheder.
10I god tid inden at du indleder byggeriet kan det vise sig meget afgørende at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor vil der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
11Du vil aldrig fattes værktøj. Det kan vise sig at være en fordel at have udstyret ved hånden idet du begynder på byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at påregne disse udgifter i dit budget.
12Det kan være en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er vigtige byggerier. Større ombygninger stiller krav om flere end en enkelt person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ualmindeligt overlegent. Karakteren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er enormt flot. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En række webshops i Danmark giver nu om dage diverse forskellige billige leveringsmetoder til sækkevogn til cykel. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør at du kan hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså super gnidningsløs, samt tit derudover den billigste leveringsmanér.

Du kan omvendt planlægge at få varerne bragt til din adresse eller til når du er på job. Leveringsmetoden bliver somme tider en tand mere omkostningsfuld, men også ret så smertefri for sækkevogn til cykel online. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du er nær online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på sækkevogn til cykel er selvfølgelig usædvanlig væsentlig om vi har behov for varen straks, og af den grund er det skam afgørende at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved sækkevogn til cykel. Størstedelen af online varehuse – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, men det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et angivent klokkeslæt, således at de kan nå at få pakken sendt afsted inden de lageransatte har fri.

Nogle enkelte netshops tilbyder fri fragt på sækkevogn til cykel online, men oftest er det under betingelse af at der indkøbes for et præcist beløb. Alternativt bør man tage den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

De største webshops udlover afhentning hvor du bestiller billig sækkevogn til cykel online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Stark. Byggecentrene giver bl.a. afhentning af sækkevogn til cykel i følgende byer:

Middelfart, Greve, Horsens, Aabenraa, Brabrand, Vejle, Ishøj, Ringsted, Varde, Hillerød, Haslev, Tårnby, Farum, Skanderborg, Randers, Grenaa, Brønderslev, Dragør, Aalborg, Glostrup, Kokkedal, Skive, Hørsholm, Hvidovre, Korsør, Gladsaxe, Taastrup, Valby, Svendborg, Hobro, Rudersdal, Jyllinge, Herning, Risskov, Nørresundby, Næstved, Odder, Højbjerg, Frederikshavn, Holstebro, Slagelse, Køge, Lillerød, Hedensted, Rønne, Haderslev, Solrød Strand, Frederikssund, Kalundborg, Vallensbæk, Albertslund, Hedehusene, Charlottenlund, Ballerup, Ølstykke, Åbyhøj, Nakskov, Brøndby, Struer, Sønderborg, Tilst, Fredericia, Værløse, Lystrup, Birkerød, Nyborg, Allerød, Frederiksberg, Stenløse, Brønshøj, Herlev, Kolding, Helsingør, Virum, Holbæk, Vanløse, Nykøbing Falster, Thisted, Søborg, Frederiksværk, Gentofte, Esbjerg, Lyngby, Roskilde, Odense, Silkeborg, Hjørring, Viborg, Rødovre, Aarhus, Nærum, København, Ikast, og Vordingborg, .

Klik-og-hent ift. sækkevogn til cykel er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved kig i tallene er det klart, at mennesker typisk søger efter blandt andet sækkevogn til cykel tilbud og sækkevogn til cykel online. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter fx sækkevogn til cykel priser, billig sækkevogn til cykel og køb sækkevogn til cykel, foruden de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Gode priser på sækkevogn til cykel

Det er efterhånden yderst bekvemt for købere at tjekke tilbud på billige sækkevogn til cykel online hos forskellige forretninger på nettet, og herved har flertallet af netshops været tvunget til at presse priserne på sækkevogn til cykel betragteligt, og endda yde fragt uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive indbringende at prøve enkelte internet foretagender efter udsalg og tilbud på sækkevogn til cykel online forud for at du køber, således at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webbutik forhandler billige sækkevogn til cykel online for en udsalgspris der kan virke urealistisk god, kunne det for det meste være et symbol på en fup internet shop. Bestillinger med kort er på den anden side en del af en bestemmelse, hvilket passer på os imod snydagtige butikker på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække betalingen af sækkevogn til cykel over tid. Det tilbydes normalt hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere ofte søger efter bl.a. sækkevogn til cykel tilbud og sækkevogn til cykel online. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter blandt andet billig sækkevogn til cykel, køb sækkevogn til cykel samt sækkevogn til cykel priser.

Undersøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot frembyder ganske fornemme muligheder for at eftergå ret mange andre forbrugeres iagttagelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du ser nærmere på internet forhandlerens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige sækkevogn til cykel online.

Facebook forærer dig for øvrigt visse gunstige genveje til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. Desuden møder vi en del online virksomheder hvor det er muligt at give en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige sækkevogn til cykel online på en netshop behøver man altid granske dens vilkår, men det er tit en omfattende opgave, specielt med de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

En anden valgmulighed kan være at granske om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en indikation om at internet shoppen tilslutter sig de officielle regler, tillige med at online forretningen en gang i mellem overværes af sagkyndige som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for assistance, når du får dilemmaer i forbindelse med din ordre på sækkevogn til cykel. I øvrigt er det godt at kunden er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan influere på købet af sækkevogn til cykel online, som for eksempel den ombytningsrettighed butikken lover.

I den relation er det i øvrigt afgørende, at man altid beholder ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af sækkevogn til cykel, uagtet om man bestiller fra Silvan, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen eller Jem og Fix.

Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Peter Knudsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Mette gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Birthe Hansen gav 4 stjerner

Alt ok

9 gode råd til online indkøb
1Nogle enkelte online butikker garanterer fragt uden betaling på sækkevogn til cykel, men i mange tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en konkret pris. I øvrigt burde du tage den mest letkøbte slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop. Leveringstypen er for det meste endda særligt uproblematisk. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
2Den prisbilligste fragtmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket kræver at du opholder dig tæt på webbutikkens hjemsted. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være særdeles vital hvis du skal bruge sækkevogn til cykel omgående. Alternativt så præsterer indtil flere internet selskaber portofri fragt, men i reglen er det forbeholdt når der erhverves for et konkret beløb.
3Trustpilot præsterer flere habile muligheder for at udforske en stor portion tidligere kunders observationer og derfor er det prisværdigt, at du eftersøger online forhandlerens vurderinger før du handler billige sækkevogn til cykel online. Facebook leverer for øvrigt sådan set belejlige muligheder for at få kendskab til internet forretningens popularitet.
4Før nogen bestiller billige sækkevogn til cykel i en forhandler på nettet bør man egentlig studere shoppens handelsbetingelser, men det er bare et tidskrævende projekt. Udover dette er det godt at køber er klar over de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med bestillingen af billige sækkevogn til cykel online, eksempelvis den returrettighed internet shoppen benytter.
5Det er efterhånden ultra simpelt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige sækkevogn til cykel på forskellige webshops, og for det frembyder flertallet af internet shops fragtfri levering. Dog kan det stadigvæk blive fordelagtigt at studere nogle få outlets på nettet efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
6En stor portion e-shops tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsudgaver til sækkevogn til cykel. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når der er tid til det. Leveringstypen er jo super fleksibel, og ofte også den billigste form for fragt.
7Antal dages levering er jo usædvanlig afgørende når vi står og skal bruge produkterne lige om lidt, og herved er det selvfølgelig relevant at du ser nærmere på den forventede leveringstid på sækkevogn til cykel. Størstedelen af online webshops tilsiger billig 1 hverdags levering på flere produkter, men vær obs på at det antager at orden realiseres forinden et konkret klokkeslæt.
8Vi tilråder generelt at tjekke om online webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en forsikring om at internet virksomheden adlyder de officielle danske regler, og at online webshoppen løbende gennemses af eksperter som er indført i reglementet på området. Før nogen bestiller billige sækkevogn til cykel hos en internet butik kunne man i princippet gennemlæse virksomhedens forretningsbetingelser.
9Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er indbefattet af en anordning, der bistår folk overfor svindlende internet webshops. Som en anden løsning kan du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at honorere omkostningerne over et længere tidsrum.