Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder tilbyder et stort sortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du skal vide om det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare sækkevogn til brænde.
Det er helt klart utrolig relevant at se, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Hvis du vil have varerne nu og her eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Der findes forskelle i priserne på billige sækkevogn til brænde hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på gode tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må vide hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en masse spørgsmål. Derfor kan du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring sækkevogn til brænde.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som medvirker til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre sælger produkter fra mange nicheshops, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af sækkevogn til brænde online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Som følge af det kan man undgå leveringsomkostningen, og tilmed skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

De fleste niche netbutikker er små familievirksomheder, som tit har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber sækkevogn til brænde online på deres webshop.
Flertallet af specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du få ekstra kompetent assistance fra medarbejdere med ekspertviden i netop sækkevogn til brænde.
Flertallet af nichebutikker står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du et ekstra godt tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sækkevogn til brænde jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

sækkevogn til brænde silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

sækkevogn til brænde bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af mere end 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

sækkevogn til brænde harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved projekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund må du løbende tjekke prognosen for vejret lige før byggeriets start, så du slipper for at det uanmeldt starter med at vælte ned når du lige står midt i det avancerede projekt.
2Der kommer næsten altid uventede problemer når det kommer til svære byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes en del tid i planen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at have tid nok til det.
3Du finder ekstremt mange vejledninger og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube er anvendeligt med enorme mængder almennyttig info, ikke mindst forudsat at du bruger engelske søgeord.
4Det bliver meningsgivende at have de fornødne materialer disponible forinden du går i gang med byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en punktforms oversigt som indeholder alle de ting du får brug for, og som det næste tjekke hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
5Før du igangsætter byggeriet kan det blive vildt meningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig gældende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at udarbejde en effektiv strategi, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, inklusiv en kronologisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af din plan.
7Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har udstyret klar inden du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at medtage disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
8I nogle tilfælde kan man spørge om offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det får man forudsat at projektet hjælper miljøet. At få tilskud beroer altså på at projektet har en positiv indvirkning på naturen.
9Du skal aldrig se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. sko og hjelm som beskytter dig imod hændelige uheld. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, specielt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
10Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en god idé at nedskrive samtlige omkostninger, og bagefter indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
11Det kan give mening at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Når du tager imod professionel hjælp kunne det godt betale sig at hente tilbud fra diverse selskaber.
12Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, specielt når der er tale om store projekter. Enkelte byggerier stiller krav om mere end en person. Endvidere bør det være hurtigere og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
De bedst anmeldte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er rigtig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er absolut flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Adskillige byggecentre foreslår til alt held et stort udvalg af billige løsninger til levering til sækkevogn til brænde. En af de mest benyttede er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er altså særligt bekvem, samt desuden ligeledes den prisbilligste form for levering.

Du kan omvendt tænke over at bestille pakken til levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Løsningen er beklageligvis en anelse mere bekostelig, men derudover usædvanlig bekvem for sækkevogn til brænde online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du har bopæl nærved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på sækkevogn til brænde er rigtig vigtig forudsat du står og skal bruge dine nye produkter fluks, og herved er det øjensynligt på sin plads at vi ser den forventede leveringstid for sækkevogn til brænde. En del internet webshops – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række produkter online, men vær påpasselig da det påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne på posthuset før pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte internet varehuse sikrer gebyrfri levering på sækkevogn til brænde online, men tit kun ifald man shopper for et præcist beløb. Som alternativ kan man foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, der mange gange vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig sækkevogn til brænde derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg. De udlover bl.a. click-and-collect på sækkevogn til brænde i følgende områder:

Horsens, Roskilde, Hillerød, Varde, Ballerup, Nyborg, Lyngby, Rønne, Viborg, Allerød, Fredericia, Brabrand, Frederikshavn, Glostrup, Hedehusene, Hedensted, Charlottenlund, Odder, Brøndby, København, Svendborg, Hjørring, Struer, Rudersdal, Nørresundby, Aalborg, Aarhus, Vanløse, Ikast, Aabenraa, Virum, Esbjerg, Hvidovre, Kolding, Brønshøj, Frederikssund, Skive, Hørsholm, Helsingør, Risskov, Holbæk, Tilst, Frederiksværk, Stenløse, Skanderborg, Haslev, Sønderborg, Valby, Frederiksberg, Køge, Herlev, Ishøj, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Værløse, Slagelse, Farum, Randers, Jyllinge, Silkeborg, Kokkedal, Brønderslev, Gentofte, Middelfart, Nærum, Ringsted, Ølstykke, Vallensbæk, Næstved, Nakskov, Birkerød, Korsør, Holstebro, Lillerød, Kalundborg, Rødovre, Højbjerg, Hobro, Vejle, Thisted, Greve, Haderslev, Herning, Lystrup, Dragør, Tårnby, Gladsaxe, Odense, Albertslund, Taastrup, Vordingborg, Grenaa, Solrød Strand, og Søborg, .

Afhentning af sækkevogn til brænde er muligt i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ved kig i tallene bliver det klart, at mennesker typisk søger bl.a. køb sækkevogn til brænde og billig sækkevogn til brænde. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere kigge efter for eksempel sækkevogn til brænde tilbud, sækkevogn til brænde priser samt sækkevogn til brænde online, foruden de kendte byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Tilbud på sækkevogn til brænde

Det er jo efterhånden meget fremkommeligt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige sækkevogn til brænde online på diverse e-butikker, og altså har massevis af butikker på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte udsalgspriserne på sækkevogn til brænde drastisk, og ydermere yde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at efterprøve enkelte firmaer på nettet efter billige priser på sækkevogn til brænde online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forhandler på nettet reklamerer billige sækkevogn til brænde online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som himmelråbende letkøbt, kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup butik. Kortkøb er trods alt dækket ind under en ordning, som passer på køber imod uoprigtige online webshops.

Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kan du drage fordel af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at afbetale regningen på sækkevogn til brænde over tid. Dette foreslåes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Silvan.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk tit kigger efter eksempelvis sækkevogn til brænde tilbud og køb sækkevogn til brænde. Derudover oplever man mange gange netshoppere efterspørge bl.a. sækkevogn til brænde priser, billig sækkevogn til brænde og sækkevogn til brænde online.

Tjek tidligere kunders ratings

Trustpilot forærer dig absolut uafhængige muligheder for at iagttage forskellige tidligere konsumenters meninger og af den grund er det smart, at du verificerer internet forhandlerens bedømmelser forinden du bestiller billige sækkevogn til brænde online.

Facebook tilbyder ligeledes visse relevante metoder til at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Her ses nogle online firmaer som tilbyder folk at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden nogen handler billige sækkevogn til brænde online hos en webbutik bør man i reglen gennemgå netbutikkens forretningsaftale, men det er tit et omfattende arbejde, specielt med de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

En nemmere løsning kunne være at granske om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, grundet at det er en garanti for at internet selskabet adlyder de danske regler, tillige med at e-butikken en gang i mellem undersøges af fagmænd som har ekspertise inden for vedtægterne på området.

Desuden giver det dig anledning til bistand, ifald du udsættes for dilemmaer i processen med din handel med sækkevogn til brænde. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de mest vedkommende regler der influerer på købet af sækkevogn til brænde online, som for eksempel hvilken returpolitik netbutikken tilbyder.

På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid sikrer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne bevise bestillingen af sækkevogn til brænde, uagtet om man har købt hos Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg eller Davidsen.

Helle Møller gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Marianne D gav 4 stjerner

Det var godt !

Louise H gav 5 stjerner

Det virker bare.

Jesper K gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 gode råd til online indkøb
1Generelt går vi ind for at efterse om e-firmaet er e-mærket medlem, siden det kan være et sympol på at webshoppen føjer gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken undertiden besigtiges af sagkyndige der behersker vilkårene. Forud for at nogen bestiller billige sækkevogn til brænde hos en online forretning kan de når alt kommer til alt gennemgå webshoppens forretningsaftale.
2Før folk handler billige sækkevogn til brænde hos en butik burde man faktisk gennemløbe netshoppens regler, det er dog gerne ikke super spændende. Ydermere stiller vi forslag om at kunden er på vagt for de grundlæggende retningslinjer der indvirker på handlen med billige sækkevogn til brænde online, som for eksempel den returneringsret netshoppen benytter.
3Temmelig mange internet webshops tildeler nu til dags diverse forskellige billige fragttyper til sækkevogn til brænde. En af de mest populære er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig særdeles fremkommelig, samt desuden tillige den mest letkøbte mulighed for fragt.
4Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en vedtægt, der garanterer os imod uoprigtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere beløbet senere.
5Den mest letkøbte fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du har bopæl nær internet selskabets arbejdslager. Den leveringsmodel kan vise sig at være ualmindeligt vigtig ifald vi behøver sækkevogn til brænde øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte e-forhandlere levering uden gebyr, men typisk kun hvis man handler for en bestemt sum.
6Det er i dag virkelig fremkommeligt for folk at finde information om priser online på billige sækkevogn til brænde på tværs af internet handler, og herved tilbyder mange forretninger på nettet levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lukrativt at granske flere internet outlets efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris.
7Fragttiden kan være ret så udslagsgivende hvis vi står og skal bruge ordren omgående, og af den grund er det virkelig passende at du ser den forventede leveringstid for sækkevogn til brænde. Masser af e-forhandlere udlover billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre, men vær påpasselig da det påkræver at bestillingen anbringes før et besluttet klokkeslæt.
8Flere online shops sikrer fragt uden betaling på sækkevogn til brænde, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du bestiller for en fastsat pris. Ellers skal du overveje den mest letkøbte leveringsmodel, som i mange tilfælde vil være at få bragt din ordre til et afhentningssted. Fragttypen bliver gennemsnitligt omvendt super let. Den mest betalelige leveringsmodel er unægtelig at du selv henter ordren.
9Trustpilot frembringer temmelig fremragende løsninger til at gennemsøge forskellige forhenværende kunders kritik og derved kan det anbefales, at du bliver klogere på netbutikkens anmeldelser forinden du bestiller billige sækkevogn til brænde online. Facebook forærer dig for øvrigt sådan set stabile genveje til at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed.