Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende forretningens regler.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i priserne på billige sækkevogn til børn alt efter hvor du handler online. Nogle vil have de bedste priser, imens øvrige giver faglig sparring. Du bør overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du skal have varerne hurtigt eller bare ønsker at undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ i de store byggecentre.
For en del er byggeprojekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af sækkevogn til børn.
Flere byggekæder udbyder et enormt vareudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, udover bare sækkevogn til børn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra diverse nichebutikker, hvorfor du kan bestille fra et bredt udvalg af sækkevogn til børn online.
De velkendte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og takket være dette har mange valget om at handle online og fragte varerne selv. På grund af det er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede butikker, som kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nicheforhandlere har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette vil du få ekstremt informativ vejledning fra nogle der er specialister i lige præcis sækkevogn til børn.
Flertallet af niche webshops er mindre virksomheder, som typisk er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at købe sækkevogn til børn online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

sækkevogn til børn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

sækkevogn til børn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn til børn silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

sækkevogn til børn jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Man bør for alt i verden ikke fattes værktøj. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har udstyret ved hånden før du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
2Måske du burde tage til overvejelse om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør købe professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Ifald du henter assistance fra en fagperson er det fordelagtigt at notere en pris fra flere entreprenører.
3Godt forarbejde bliver metoden til succes med projektet. Du er nødt til at lave en struktureret plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder oversigten.
4Forud for at du optager byggeprojektet kan det blive usandsynligt centralt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Typisk vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være sundt at dokumentere hver eneste udgift, og så tjekke udgiften ved dem én efter én.
6Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som arbejdshjelm der beskytter dig mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
7For projekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. På grund af dette bør du tit kigge på vejrmeldingerne lige før starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at regne i samme sekund som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
8Der viser sig stort set altid uforudsigelige problematikker ved krævende opgaver, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat nok plads i tidsplanen, således at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
9Man kan søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes når projektet er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv betydning for naturen.
10Du kan finde en hel række artikler og videoer på internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube er kilde til utrolig meget brugbar viden, især når du benytter den engelske version.
11Måske det viser sig af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer disponible inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel nedskrive en overskuelig indkøbsseddel med hver eneste ting som er nødvendige, og derefter efterse hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
12Det bør overvejes at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig såfremt det er store byggeopgaver. Nogle projekter bør udføres af flere folk. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere om opgaven.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket klart er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ualmindeligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

Adskillige internet varehuse tilbyder nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for levering til sækkevogn til børn. Førstevalget hos mange er i vore dage levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Denne er jo særligt let, samt desuden tillige den prisbilligste leveringsmodel.

Du kunne også foretrække at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig tit en kende mere omkostningsfuld, men på den anden side virkelig fleksibel ved køb af sækkevogn til børn online. Den billigste leveringsversion er dog at du selv henter varerne, men dette kræver at du lever tæt på e-shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på sækkevogn til børn kan være ret så væsentlig såfremt du har behov for dine nye produkter inden for få dage, og derfor er det ganske vigtigt at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato ved sækkevogn til børn. En del internet webshops – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt fikset inden de pakkeansatte får fri.

Nogle få forhandlere på nettet yder gratis fragt på sækkevogn til børn online, men i reglen er det så nødvendigt at man køber for en bestemt pris. Derudover må man snuppe den mest betalelige type af levering, der ofte vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig sækkevogn til børn derhjemme men selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på sækkevogn til børn i følgende byer:

Nærum, Albertslund, Brønshøj, Odder, Nakskov, Frederiksværk, Vejle, Varde, Horsens, Ishøj, Højbjerg, Køge, Hvidovre, Dragør, Kalundborg, Rødovre, Hørsholm, Slagelse, Kokkedal, Aarhus, Tårnby, Sønderborg, Roskilde, Glostrup, Vanløse, Risskov, Hedensted, Haderslev, Odense, Gladsaxe, Frederikssund, Værløse, Vallensbæk, Silkeborg, Greve, Tilst, Åbyhøj, Lystrup, Ballerup, Helsingør, Kolding, Virum, Birkerød, Lyngby, Skanderborg, Vordingborg, Hjørring, Korsør, Haslev, Herning, Hedehusene, Valby, Gentofte, Ikast, Jyllinge, København, Nørresundby, Herlev, Struer, Lillerød, Stenløse, Esbjerg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Hillerød, Solrød Strand, Søborg, Fredericia, Frederikshavn, Rudersdal, Randers, Holbæk, Frederiksberg, Brøndby, Grenaa, Taastrup, Brabrand, Hobro, Svendborg, Thisted, Ølstykke, Brønderslev, Rønne, Nyborg, Farum, Ringsted, Holstebro, Viborg, Charlottenlund, Middelfart, Allerød, Aalborg, Næstved, og Skive, .

Afhentning ift. sækkevogn til børn er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at folk tit søger efter eksempelvis sækkevogn til børn priser og sækkevogn til børn tilbud. Vi ser desuden ofte mennesker efterspørge bl.a. køb sækkevogn til børn, sækkevogn til børn online samt billig sækkevogn til børn, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Rabat på sækkevogn til børn

Det er jo ret smertefrit for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige sækkevogn til børn online hos forskellige forhandlere på nettet, og herved har flertallet af online forhandlere fundet det uundgåeligt at nedbringe prisen på sækkevogn til børn helt i bund, og endda frembyde levering uden beregning.

Det kan dog trods alt vise sig lukrativt at sammenholde nogle internet selskaber efter tilbud på sækkevogn til børn online forud for at du shopper, således at du er på den sikre side med at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Man skal trods alt være obs på, at når en internet butik forhandler billige sækkevogn til børn online til en udsalgspris der kan ses som urealistisk overkommelig, så er det mange gange være et bevis på en uærlig internet webshop. Køb med kort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, der skærmer kunden imod uærlige netshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at betale omkostningerne til sækkevogn til børn ude i fremtiden. Det fås typisk hos specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggecentre som fx Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Ses der på data bliver det markant, at online shoppere mange gange kigger efter eksempelvis sækkevogn til børn tilbud og køb sækkevogn til børn. Derudover ser vi tit internet shoppere efterspørge bl.a. sækkevogn til børn priser, sækkevogn til børn online og billig sækkevogn til børn.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot byder på egentlig solide genveje til at gøre dig bekendt med adskillige aktuelle konsumenters erfaringer og derfor tilrådes det, at du gennemsøger internet forretningens vurderinger forinden du køber billige sækkevogn til børn online.

Facebook fremskaffer derudover fuldkommen fine løsninger til at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed. Derudover ser vi en række forhandlere på nettet hvor det er muligt at offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige må anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige sækkevogn til børn online hos en internet butik behøver man helt sikkert gennemløbe e-butikkens forretningsvilkår, det er dog bare ikke videre interessant, især på de udbredte byggecentre som Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Et andet forslag kunne være at bemærke hvorvidt internet forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en forsikring om at e-forhandleren forstår den officielle danske lovgivning, samt at online webshoppen undertiden kigges til af fagfolk der er meget fortrolige retningslinjerne.

Dette er en god lejlighed til at blive assisteret, hvis du udsættes for vanskeligheder i processen med din shopping med sækkevogn til børn. Yderligere er det smart at kunden er obs på de mest aktuelle vilkår der indvirker på bestillingen af sækkevogn til børn online, f.eks. den byttepolitik e-butikken tilbyder.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man altid sikrer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bekræfte købet af sækkevogn til børn, ligegyldig om man køber hos Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Davidsen.

Henrik Hansen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Birthe Madsen gav 4 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Martin Pedersen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Hanne Kristensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online indkøb
1Forud for at nogen køber billige sækkevogn til børn på en e-handler kunne man når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af dens regler, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er hensynstagende til de mest vitale reglementer der indvirker på købet af billige sækkevogn til børn online, fx den ombytningsrettighed hjemmesiden tilsikrer.
2De fleste online forretninger frembyder nu til dags en række forskellige billige løsninger til levering til sækkevogn til børn. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, og mange gange derudover den mindst kostelige metode til levering.
3Leveringstiden er jo yderst bestemmende ifald du skal bruge varen straks, og af den grund er det rimelig aktuelt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på sækkevogn til børn. Flere outlets på nettet reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af varenumre, men det stiller krav om at bestillingen placeres forud for et konkret tidspunkt.
4Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er dækket ind under et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde imod fup e-shops. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at afbetale omkostningerne over tid.
5Vi foreslår generelt at efterse hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, grundet at det skulle være en tryghed om at internet shoppen opretholder de danske regler, foruden at den undertiden overværes af jurister som er inde i de gældende bestemmelser. Inden nogen bestiller billige sækkevogn til børn på en e-forhandler behøver de de facto gennemløbe e-shoppens forretningsbetingelser.
6Visse firmaer på nettet yder fragtfri levering på sækkevogn til børn, men i mange tilfælde kun ifald du handler for et konkret beløb. I øvrigt kunne du gribe den mest billige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Muligheden er gennemsnitligt ligeledes super hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragtmetode er dog at hente produkterne selv.
7Den billigste leveringsmanér er dog at du selv henter ordren, men det afhænger af at du har bopæl i nærheden af online forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmetode kan vise sig at være særligt væsentlig hvis vi absolut skal bruge sækkevogn til børn med det samme. Alternativt så garanterer nogle online varehuse gratis levering, men i reglen kræver det at der købes for en bestemt sum.
8Trustpilot genererer super stabile genveje til at besigtige en stor portion tidligere konsumenters bedømmelser og herved er det klogt, at du bliver klogere på e-butikkens vurderinger forinden du handler billige sækkevogn til børn online. Facebook frembringer derudover en del tiltalende chancer for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed.
9Det er efterhånden ekstremt ukompliceret for os alle at sammenligne tilbud online på billige sækkevogn til børn på diverse e-shops, og derved lover masser af internet virksomheder fragtfri levering. Det kan alligevel blive lukrativt at prøve flere online varehuse efter tilbud forinden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris.