Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende byggemarkedets betingelser.
Flere byggecentre udbyder et enormt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare sækkevogn til bådmotor.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, som tilbyder gode råd til valg af sækkevogn til bådmotor.
Der findes forskelle i priserne på billige sækkevogn til bådmotor alt efter hvor du handler online. Nogle satser på gode priser, og andre satser på faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af sækkevogn til bådmotor online.
De gængse byggecentre finder du i det meste af landet, og pga. det har de fleste adgang til at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man chancen for at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at bestille sækkevogn til bådmotor online på deres webshop.
De fleste små butikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en skarpere pris.
Hovedparten af webshops i små nicher har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor bør du få ekstra kompetent service fra personale som er eksperter i netop sækkevogn til bådmotor.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

sækkevogn til bådmotor jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

sækkevogn til bådmotor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

sækkevogn til bådmotor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

sækkevogn til bådmotor bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være klogt at du har grejet disponibelt akkurat som du påbegynder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
2Måske burde du overveje om du bør stå med det hele selv, eller du bør fremskaffe eksperthjælp til områder af byggeriet. Ifald du vil benytte hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at lede efter tilbud fra diverse leverandører.
3Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de relevante bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en hurtig liste som samler det der er nødvendige, og som det næste gennemgå hvert enkelt punkt, så du er tryg ved at du har styr på det.
4Du kan finde ekstremt mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube giver ret så meget anvendelig oplysning, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
5Glem ikke at du kan spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis projektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
6Der kommer som regel uforudsigelige udfordringer i tilfælde med krævende byggeprojekter, og altså kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
7Ofte vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan blive behjælpeligt at notere alle poster, og dernæst notere ens omkostning ved dem hver især.
8I god tid inden at du iværksætter byggeriet kan det være ganske fornuftigt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Det kan vise sig at være godt at få hjælp til byggeprocessen, især når der er tale om væsentlige ombygninger. Store opgaver gør krav på flere personer. I øvrigt er det bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
10Forberedelse vil være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du anbefales at have en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær realistisk når du laver oversigten.
11Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
12For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor bør du løbende tage notits af meldingerne om vejret i perioden for projektets start, så det ikke pludselig starter med at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit store byggeprojekt.
De bedst vurderede byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ret så imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

Størstedelen af online virksomheder tildeler nu om stunder mange forskellige billige leveringsmodeller til sækkevogn til bådmotor. Den mest populære er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare når der er tid til det. Leveringstypen er altså i høj grad let, og tit desuden den billigste leveringsmåde.

Du bør tillige påtænke at vælge at få leveret til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver undertiden en sjat dyrere, men derudover ret så hensigtsmæssig med sækkevogn til bådmotor online. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som desværre beroer på at du bor med kort afstand til e-shoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på sækkevogn til bådmotor kan være super væsentlig i tilfælde af at man har brug for din ordre om et øjeblik, så i det øjemed er det naturligvis fornuftigt at vi ser den forventede leveringstid ved sækkevogn til bådmotor. En masse online varehuse – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på deres favorit produkter online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at ordren laves inden et angivent klokkeslæt, sådan at de kan nå at få varerne ud af døren forinden logistikpersonalet har fyraften.

Indtil flere online selskaber præsterer gebyrfri levering på sækkevogn til bådmotor online, men for det meste er det under forudsætning af at du shopper for et konkret beløb. Desuden bør man udse dig den mest billige mulighed for fragt, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

Adskillige kæder yder klik-og-hent hvor du køber billig sækkevogn til bådmotor online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på sækkevogn til bådmotor i disse byer:

Ringsted, Nærum, Nyborg, Haderslev, Helsingør, Slagelse, Struer, Farum, Dragør, Holbæk, Valby, Brønshøj, Albertslund, Haslev, Vejle, Aarhus, Lillerød, Hørsholm, Taastrup, Rønne, Kalundborg, Hjørring, Herlev, Silkeborg, Glostrup, København, Lyngby, Gladsaxe, Aalborg, Randers, Skanderborg, Rudersdal, Åbyhøj, Frederikssund, Holstebro, Frederiksberg, Frederiksværk, Kokkedal, Risskov, Vallensbæk, Tårnby, Hobro, Ballerup, Hedehusene, Odder, Charlottenlund, Horsens, Nykøbing Falster, Højbjerg, Jyllinge, Greve, Herning, Fredericia, Gentofte, Køge, Hvidovre, Vanløse, Nakskov, Roskilde, Allerød, Korsør, Tilst, Hedensted, Esbjerg, Frederikshavn, Thisted, Middelfart, Skive, Stenløse, Virum, Kolding, Brabrand, Lystrup, Ishøj, Rødovre, Ølstykke, Hillerød, Grenaa, Svendborg, Brønderslev, Sønderborg, Næstved, Søborg, Ikast, Aabenraa, Birkerød, Varde, Vordingborg, Værløse, Viborg, Odense, Brøndby, Nørresundby, og Solrød Strand, .

Click-and-collect for sækkevogn til bådmotor er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i data står det klart, at netshoppere ofte leder efter for eksempel sækkevogn til bådmotor priser og billig sækkevogn til bådmotor. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter eksempelvis sækkevogn til bådmotor online, sækkevogn til bådmotor tilbud samt køb sækkevogn til bådmotor, plus de kendte byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Find den bedste pris på sækkevogn til bådmotor

Det er i dag super overkommeligt for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige sækkevogn til bådmotor online i blandt forskellige internet shops, og herved har en lang række e-butikker ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på sækkevogn til bådmotor betragteligt, og ydermere yde levering uden omkostninger.

Det kan trods alt vise sig gunstigt at kigge forbi diverse firmaer på nettet efter rabatter og tilbud på sækkevogn til bådmotor online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Man skal dog ikke glemme, at hvis en online shop udlover billige sækkevogn til bådmotor online for en pris som kan ses som helt fantastisk god, er det tit være et karakteristika der viser en uærlig e-handler. Kortbetalinger er trods alt en del af en anordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor uærlige webshops.

Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil betale beløbet til sækkevogn til bådmotor i flere bidder. Dette fås ofte i specialiserede netshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Når man kigger i tallene står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger blandt andet sækkevogn til bådmotor online og sækkevogn til bådmotor priser. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter bl.a. køb sækkevogn til bådmotor, billig sækkevogn til bådmotor og sækkevogn til bådmotor tilbud.

Undersøg nuværende kunders ratings

Trustpilot frembyder regulære habile løsninger til at inspicere adskillige nuværende brugeres observationer og derved rekommanderer vi, at du gennemsøger internet butikkens anmeldelser inden du køber billige sækkevogn til bådmotor online.

Facebook fremskaffer desuden nogenlunde værdifulde løsninger til at få et kig ind i internet butikkens kundefokus. Her ser vi faktisk online firmaer hvor man kan nedfælde en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen køber billige sækkevogn til bådmotor online hos en e-butik burde de altid kigge på forhandlerens forretningsvilkår, det er dog bare et tidskrævende projekt, specielt ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

En anden løsning kunne måske være at se om internet forretningen er godkendt af e-mærket, som generelt er en forsikring om at e-forhandleren overholder de officielle danske regler, udover at e-firmaet fra tid til anden overværes af jurister der er inde i vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, hvis du oplever udfordringer ved din ordre på sækkevogn til bådmotor. Ydermere foreslåes det at køber er på vagt for de primære regler der kan influere på bestillingen af sækkevogn til bådmotor online, som eksempelvis den bytteret e-handlen tilsikrer.

I den relation er det desuden relevant, at man til enhver tid gemmer ens faktura, så man til enhver tid kan eftervise bestillingen af sækkevogn til bådmotor, hvad end man køber fra Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen eller 10-4.

Maria Jørgensen gav 5 stjerner

god service

Henrik H gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Lene H gav 5 stjerner

Helt i orden.

Lene gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til online indkøb
1Den mest betalelige fragtmulighed er dog selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du er nærved internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmulighed er jo ultra relevant såfremt du skal bruge sækkevogn til bådmotor lige om lidt. Alternativt så lover visse e-shops i Danmark gratis fragt, men for det meste er det betinget af at man handler for et bestemt beløb.
2En række online selskaber giver nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til sækkevogn til bådmotor. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså i høj grad ligetil, samt tit tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
3Trustpilot tilbyder dig relativt fremragende løsninger til at kigge på ganske mange andre forbrugeres reflektioner og derved slår vi et slag for, at du studerer e-butikkens vurderinger forinden du shopper billige sækkevogn til bådmotor online. Facebook frembringer lige så vel ganske uafhængige løsninger til at få indsigt i online butikkens troværdighed.
4Det er jo efterhånden virkelig overkommeligt for alle at finde information om priser online på billige sækkevogn til bådmotor på flere internet foretagender, og på grund af dette frembyder flertallet af e-butikker portofri fragt. Det kan dog trods alt være nyttigt at granske flere online selskaber efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er garanteret at få den billigste pris.
5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket dækker køber imod uoprigtige internet webshops. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du efterspørger at finansiere betalingen over tid.
6Forinden folk shopper billige sækkevogn til bådmotor hos en internet virksomhed kan man altid kigge på webshoppens betingelser, dog er det normalt et tidskrævende projekt. I øvrigt anbefales det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle vilkår der spiller ind i forbindelse med shopping af billige sækkevogn til bådmotor online, som for eksempel hvilken bytteret virksomheden tilbyder.
7Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, fordi det burde være et billede på at e-handlen anerkender gældende dansk lovgivning, og at virksomheden hyppigt kontrolleres af specialister der mestrer bestemmelserne på området. Forinden nogen køber billige sækkevogn til bådmotor på en e-forhandler behøver de altid se på e-shoppens handelsaftale.
8Leveringstiden er selvfølgelig ret så essentiel i tilfælde af at du har behov for din ordre øjeblikkeligt, og derfor er det tydeligvis centralt at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for sækkevogn til bådmotor. En del internet varehuse lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren lægges før et angivent klokkeslæt.
9Visse butikker på nettet sikrer portofri fragt på sækkevogn til bådmotor, men ofte er det under betingelse af at der aftages for en fastsat pris. Alternativt skal man vælge den billigste form for fragt, der gerne er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Denne viser sig sædvanligvis endda super simpel. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.