Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få information omkring sækkevogn med vask.
Der findes forskelle i priserne på billige sækkevogn med vask fra byggecenter til byggecenter. Nogle har lave priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du bør vide hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre sælger et stort produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare sækkevogn med vask.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse firmaets handelsbetingelser.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kan du med fordel fragte varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette kan du se som positivt.
De velkendte byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af sækkevogn med vask online.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og i kraft af det har kunderne valget om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne nu og her.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe sækkevogn med vask online fra deres webshop.
Flertallet af små butikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andet. Følgelig kan du forvente super erfaren hjælp fra medarbejdere som er specialister i lige præcis sækkevogn med vask.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
sækkevogn med vask bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn med vask jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

sækkevogn med vask silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

sækkevogn med vask harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør regne på hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal sikre dig hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Når du anskaffer eksperthjælp kan det være fornuftigt at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
2Det kan vise sig betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer indkøbt før du kaster dig over byggeprocessen. Du kan med fordel sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der skal bruges, og efterfølgende tjekke punkterne, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
3I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på penge-delen af det. Det må være en god idé at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
4Der præsenterer sig jævnligt uforudsete vanskeligheder når det kommer til store projekter, og som følge heraf vil det være værdifuldt at der er afsat passende tid i handlingsplanen, således at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
5Forud for at du indleder byggeprocessen kan det vise sig ret afgørende at have styr på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Du har mulighed for at spørge om hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
7Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er krævende byggerier. Store ting stiller krav om mere end en person. Endvidere bør det være hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
8Du bør nødig se bort fra din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedssko der hjælper dig med henblik på mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, især ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
9Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med store mængder almennyttig information, særligt forudsat at du leder på engelsk.
10Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr meget at sige. Således skal du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det uventet begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit komplicerede projekt.
11Planlægning vedbliver at være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet plan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter planen.
12Man vil ikke undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have det klar inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at indregne disse omkostninger i byggeriets regnskab.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er yderst imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Temmelig mange online outlets giver i øjeblikket flere billige leveringsløsninger til sækkevogn med vask. En af de mest benyttede er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter varerne på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså ret fleksibel, og typisk derudover den billigste leveringsmanér.

Du kan alternativt udse dig at bestille levering til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig gerne en kende mere pebret, men derudover ualmindeligt problemfri for sækkevogn med vask online. Den billigste leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men den mulighed afhænger af at du lever i kort afstand af e-firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på sækkevogn med vask er selvfølgelig særligt betydningsfuld ifald du står og skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det temmelig passende at vi efterser den anslåede leveringsdato på sækkevogn med vask. Flere online webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre online, men husk at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen distribueret før logistikmedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet virksomheder tilbyder portofri fragt på sækkevogn med vask online, men i reglen er det under betingelse af at der bestilles for et bestemt beløb. I øvrigt må du udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, som ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig sækkevogn med vask på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og 10-4. Byggecentrene tildeler blandt andet afhentning af sækkevogn med vask i følgende byer:

Allerød, Brøndby, Ballerup, Roskilde, Ishøj, Sønderborg, Virum, Silkeborg, Nakskov, Albertslund, Brønshøj, Frederiksberg, Rudersdal, Nykøbing Falster, Hedehusene, Jyllinge, Svendborg, København, Stenløse, Horsens, Glostrup, Birkerød, Brønderslev, Vanløse, Korsør, Gladsaxe, Køge, Lillerød, Charlottenlund, Randers, Aarhus, Vejle, Kokkedal, Odder, Helsingør, Vordingborg, Ølstykke, Thisted, Værløse, Haderslev, Lyngby, Åbyhøj, Tårnby, Middelfart, Rødovre, Herning, Hvidovre, Gentofte, Risskov, Solrød Strand, Fredericia, Viborg, Slagelse, Haslev, Frederikssund, Ringsted, Nyborg, Lystrup, Ikast, Hillerød, Skanderborg, Dragør, Herlev, Odense, Aalborg, Søborg, Holbæk, Frederiksværk, Tilst, Struer, Hobro, Grenaa, Hedensted, Kalundborg, Nærum, Nørresundby, Esbjerg, Hørsholm, Farum, Vallensbæk, Næstved, Holstebro, Skive, Rønne, Hjørring, Brabrand, Varde, Taastrup, Højbjerg, Valby, Frederikshavn, Aabenraa, Kolding, og Greve, .

Click-and-collect ift. sækkevogn med vask er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Falster), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i søgedata står det klart, at internetbrugere ofte efterspørger fx køb sækkevogn med vask og billig sækkevogn med vask. Man ser derudover som regel online shoppere søge for eksempel sækkevogn med vask online, sækkevogn med vask tilbud samt sækkevogn med vask priser, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på sækkevogn med vask

Det har vist sig at være særligt praktisk for forbrugerne at finde tilbud på billige sækkevogn med vask online på tværs af internet handler, og med det motiv har massevis af forretninger på nettet været nødt til at nedskære priserne på sækkevogn med vask voldsomt, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

Det kan alligevel vise sig fordelagtigt at eftergå et par internet foretagender efter tilbud på sækkevogn med vask online inden du køber, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Bygma.

Man skal trods alt være opmærksom på, at såfremt en shop på nettet afhænder billige sækkevogn med vask online til salg for en udsalgspris der virker himmelråbende fordelagtig, bør det i nogle tilfælde være et signal om en falsk webshop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af et reglement, der bistår os overfor svindlende internet handler.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du efterspørger at dække betalingen af sækkevogn med vask over en længere periode. Dette fås normalt hos specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma og Stark.

Ses der på søgedata fremstår det markant, at mennesker ofte kigger efter fx køb sækkevogn med vask og sækkevogn med vask online. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter for eksempel sækkevogn med vask tilbud, sækkevogn med vask priser samt billig sækkevogn med vask.

Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig visse gavnlige genveje til at gennemsøge forskellige nuværende brugeres reflektioner og herved rekommanderer vi, at du eftergår e-shoppens bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige sækkevogn med vask online.

Facebook genererer endvidere en del strålende metoder til at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Desuden ses endda online selskaber i Danmark hvor man kan nedfælde en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere kan bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige sækkevogn med vask online på en e-shop behøver man når alt kommer til alt gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår, men det er tit et omfattende arbejde, især på de velkendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, som skulle være et sympol på at online forhandleren opfylder de officielle danske regler, udover at hjemmesiden nu og da føres tilsyn med af specialister som har nøje kendskab til lovene på området.

Det er en rigtig god chance for at blive assisteret, for så vidt du oplever problemstillinger i forbindelse med din handel med sækkevogn med vask. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de vigtigste retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af sækkevogn med vask online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet shoppen har.

I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man når som helst beholder sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevise sin bestilling af sækkevogn med vask, uafhængig af om man har købt fra Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

Jan E gav 5 stjerner

Hurtig levering

Thomas gav 4 stjerner

Det virker bare.

Thomas gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jesper M gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en regel, som garanterer en overfor falske internet varehuse. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage prisen over flere uger.
2Den billigste løsning er utvivlsomt at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du lever nær e-shoppens lager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være vældig aktuel i tilfælde af at man står og skal bruge sækkevogn med vask straks. Alternativt så frembyder nogle få e-handler i Danmark portofri fragt, men i reglen kun såfremt der handles for et konkret beløb.
3Det er ret så gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige sækkevogn med vask fra forskellige webshops, og så tilbyder flertallet af internet shops gratis levering. Men det kan til hver en tid være tiden værd at besigtige et par forskellige e-shops efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den skarpeste pris.
4Leveringsdygtigheden kan være ret bestemmende når du behøver varen nu og her, og med det formål er det jo relevant at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved sækkevogn med vask. Størstedelen af internet forhandlere garanterer billig dag-til-dag levering på en lang række produkter, som afhænger af at der bestilles forud for et fastslået tidspunkt.
5En hel del internet virksomheder foreslår efterhånden alverdens billige leveringsformer til sækkevogn med vask. En af de mest moderne er p.t. afhentningssteder, hvor du selv kan afhente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig temmelig ukompliceret, samt mange gange tillige den billigste fragtform.
6Nogle online forhandlere lover fragt uden gebyr på sækkevogn med vask, men i reglen er det betinget af at man bestiller for et konkret beløb. I øvrigt bør man gribe den mest betalelige slags levering, hvilket typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig typisk ydermere meget nem. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv.
7Inden nogen bestiller billige sækkevogn med vask hos en internet butik bør man egentlig bese webshoppens handelsbetingelser, men det er undertiden ikke videre interessant. Ligeledes anbefales det at du er omhyggelig omkring de primære vedtægter der gælder for købet af billige sækkevogn med vask online, fx den ombytningspolitik online firmaet anvender.
8Vi går generelt ind for at se nærmere på om e-handlen er medlem af e-mærket, siden det er et fingerpeg om at internet virksomheden imødekommer de danske love, udover at online forretningen nu og da kigges til af fagfolk der kender retningslinjerne. Før nogen bestiller billige sækkevogn med vask hos en e-handler kan de principielt gennemlæse butikkens handelsvilkår.
9Trustpilot bringer dig adskillige passelige løsninger til at kortlægge en række øvrige konsumenters opfattelser og på grund af dette er det at foretrække, at du tager et kig på internet shoppens anmeldelser før du bestiller billige sækkevogn med vask online. Facebook medfører tillige ganske passende muligheder for at få indsigt i internet shoppens pålidelighed.