Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal have varerne nu og her eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de udbredte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens betingelser.
Nogle byggekæder sælger et bredt varesortiment, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover blot sækkevogn med motor.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en webshop, som tilbyder gode råd til valg af sækkevogn med motor.
Der er forskel på salgspriserne på billige sækkevogn med motor fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente produkterne selv. I kraft af det har du mulighed for at undgå fragtgebyret, og tilmed hente produkterne hurtigere.
De kendte byggecentre køber produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af sækkevogn med motor online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Størsteparten af nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du få ekstremt nyttig assistance fra ansatte der er specialister i netop sækkevogn med motor.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille sækkevogn med motor online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sækkevogn med motor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

sækkevogn med motor bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

sækkevogn med motor jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn med motor silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig væsentligt at have de relevante byggematerialer klar på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør nedskrive en enkel indkøbsseddel som samler det der bliver brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
2Der findes stribevis af vejledninger og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder gavnlig viden, navnligt forudsat at man benytter den engelske version.
3Glem ikke at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet påvirker naturen.
4Forinden du opstarter arbejdet må det være rimeligt værdifuldt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Der kommer ofte uforudsete problematikker når det kommer til større projekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at der er afsat god nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
6Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et budget for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive rationelt at beskrive hver eneste udgiftspost, og efterfølgende indsamle omkostningen ved dem én efter én.
7Det kan være en god idé at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ved omfangsrige byggeprocesser. Store byggerier gør krav på mere end en person. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
8For udendørs opgaver har vejret en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt tjekke prognosen for vejret i tiden op til byggeprocessen, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned netop som du er godt i gang med dit komplekse projekt.
9Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en effektiv køreplan, der viser hvilke opgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Vær realistisk idet du udarbejder arbejdsplanen.
10Du vil aldrig fattes værktøj. Det kan vise sig at være afgørende at have udstyret disponibelt når du går løs med byggeriet. Det er desuden en fordel at påregne de her udgifter i dit udgiftsbudget.
11Husk at vurdere om projektet kan klares alene, eller du skal have hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Såfremt du indhenter professionel hjælp vil det normalt anbefales at søge priser fra flere selskaber.
12Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej beklædning som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig mod potentielle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke investerer i professionel assistance.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket klart er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En stor portion firmaer på nettet foreslår i vore dage et hav af forskellige billige leveringsløsninger til sækkevogn med motor. En af favoritterne er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Løsningen er nemlig rigtig overkommelig, og desuden endvidere den prisbilligste fragttype.

Du burde også udse dig at vælge levering hjem til dig eller til når du er på job. Leveringstypen er godt nok en lille smule mere omkostningsfuld, men derudover ultra let gængelig ved køb af sækkevogn med motor online. Den billigste fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på sækkevogn med motor er selvfølgelig ekstremt betydningsfuld forudsat vi behøver varerne omgående, og af den grund er det komplet klogt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved sækkevogn med motor. En række butikker på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at bestillingen køres igennem forinden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken fikset forud for at de pakkeansatte får fri.

Nogle e-firmaer præsterer portofri levering på sækkevogn med motor online, men oftest gælder det kun hvis der handles for en bestemt sum. I øvrigt skal du udse dig den billigste leveringsmanér, hvilket ofte er at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

En lang række netshops yder afhentning hvor man handler billig sækkevogn med motor på nettet men afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Davidsen. De tilbyder fx click-and-collect på sækkevogn med motor i disse byer:

Sønderborg, Stenløse, Greve, Hjørring, Risskov, Allerød, Odense, Horsens, Søborg, Skive, Rudersdal, Brønderslev, Frederikshavn, Herning, Nyborg, Hedehusene, Ringsted, Hørsholm, Frederiksværk, Fredericia, Herlev, Haderslev, Vordingborg, Holbæk, Køge, Albertslund, Kokkedal, Nørresundby, Kalundborg, Lystrup, Farum, Hillerød, Aalborg, Valby, Middelfart, Odder, Gentofte, Værløse, Hobro, Slagelse, Brøndby, Thisted, Viborg, Tilst, Struer, Vanløse, Helsingør, Nykøbing Falster, Højbjerg, Frederiksberg, Nærum, Kolding, Brabrand, Lillerød, Korsør, Tårnby, Ølstykke, Svendborg, Ikast, Birkerød, Haslev, Skanderborg, Roskilde, Glostrup, Lyngby, Varde, Aabenraa, Silkeborg, Næstved, Åbyhøj, Brønshøj, Taastrup, Gladsaxe, Grenaa, Vejle, København, Ballerup, Hedensted, Ishøj, Randers, Virum, Charlottenlund, Aarhus, Vallensbæk, Dragør, Jyllinge, Solrød Strand, Holstebro, Frederikssund, Nakskov, Hvidovre, Rønne, Rødovre, og Esbjerg, .

Afhentning ift. sækkevogn med motor er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland).

Når man ser på statistikkerne står det klart, at mennesker tit kigger efter fx sækkevogn med motor tilbud og køb sækkevogn med motor. Derudover ser vi ofte mennesker kigge efter fx sækkevogn med motor priser, billig sækkevogn med motor og sækkevogn med motor online, foruden de store byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Tilbud på sækkevogn med motor

Det er jo efterhånden ekstremt overkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige sækkevogn med motor online i blandt diverse e-forhandlere, og altså har mange online varehuse ikke kunne lade være med at tvinge prisen på sækkevogn med motor enormt, og ovenikøbet frembyde levering uden betaling.

Derfor kan det alligevel være tiden værd at undersøge et par outlets på nettet efter udsalg og tilbud på sækkevogn med motor online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du skal bare være så påpasselig, at hvis en online webshop forhandler billige sækkevogn med motor online til salg for en pris der er kolossalt billig, bør det tit være et faresignal om en svindel online butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en vedtægt, hvilket beskytter os imod svindlende online webshops.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere betalingen af sækkevogn med motor over flere uger. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Når man kigger i tallene fremstår det klart, at mennesker jævnligt søger efter bl.a. sækkevogn med motor online og sækkevogn med motor tilbud. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge for eksempel køb sækkevogn med motor, sækkevogn med motor priser og billig sækkevogn med motor.

Udforsk nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot byder på adskillige passelige genveje til at iagttage en længere række eksisterende kunders erfaringer og derved foreslår vi, at du tolker online firmaets omtaler forinden du bestiller billige sækkevogn med motor online.

Facebook tilbyder dig tilsvarende ret så tiltalende genveje til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed. Desuden møder vi endda forretninger på nettet som tilbyder folk at give en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden burde benyttes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige sækkevogn med motor online på en internet webshop burde de til hver en tid løbe igennem deres forretningsaftale, men det er undertiden ikke super interessant, især på de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

En anden løsning kunne måske være at bemærke hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en tilkendegivelse af at online butikken efterlever de danske retningslinjer, og at online firmaet tit evalueres af sagkyndige som har megen viden om reglementet på området.

Dette er desuden din chance for bistand, hvis du oplever besvær i processen med din ordre på sækkevogn med motor. Ydermere er det godt at man er hensynstagende til de mest basale bestemmelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af sækkevogn med motor online, eksempelvis hvilken byttepolitik online forhandleren tilsikrer.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man til enhver tid beholder ens faktura, således man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af sækkevogn med motor, uanset om man handler ved Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Mads P gav 5 stjerner

Intet at klage over

Lene gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Poul gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Martin D gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til indkøb via nettet
1Indtil flere internet virksomheder tilbyder fri fragt på sækkevogn med motor, men ofte er det påkrævet at der aftages for et konkret beløb. Derudover kan man udvælge den billigste leveringstype, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig til tider desuden temmelig bekvem. Den mest betalelige løsning er utvivlsomt selv at hente produkterne.
2Det er efterhånden super fremkommeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige sækkevogn med motor i blandt forskellige internet outlets, og med det motiv lover massevis af internet handler i Danmark fragtfri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig lukrativt at kigge forbi et par internet forhandlere efter tilbud og udsalg før du handler, så man er sikker på at indhente den laveste pris.
3Trustpilot medfører ret så fantastiske chancer for at kigge nærmere på en lang række øvrige forbrugeres observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du studerer e-butikkens kritik forinden du køber billige sækkevogn med motor online. Facebook byder på tilsvarende evigt pålidelige genveje til at få en idé om internet forretningens troværdighed.
4Vi anbefaler køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en retningslinje, der hjælper kunden overfor uægte internet butikker. Som en anden løsning kan du udnytte en løsning som fx ViaBill, forudsat du efterspørger at finansiere beløbet over en periode.
5En række internet firmaer tilbyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til sækkevogn med motor. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo i høj grad ligetil, og tit tillige den billigste fragtmulighed.
6Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er et billede på at internet selskabet respekterer de officielle danske regler, udover at den af og til gennemses af jurister som har megen viden om de gældende love. Før nogen handler billige sækkevogn med motor på en online virksomhed bør man for at være på den sikre side gennemgå dens handelsbetingelser.
7Forud for at nogen shopper billige sækkevogn med motor på en shop kan de til hver en tid tage stilling til dens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant. Tilsvarende anbefaler vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der er gældende for handlen med billige sækkevogn med motor online, som fx den byttepolitik internet virksomheden har.
8Antal dages levering er ualmindeligt vital såfremt du behøver varen omgående, og af den grund er det faktisk relevant at man tjekker leveringstiden på sækkevogn med motor. En del internet varehuse garanterer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varer, som tager udgangspunkt i at bestillingen placeres forinden et fast klokkeslæt.
9Den mindst kostelige fragtløsning vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du opholder dig med kort afstand til internet selskabets hjemsted. Den leveringsudgave kan være ret så udslagsgivende forudsat du skal bruge sækkevogn med motor med det samme. Alternativt så yder nogle få online selskaber levering uden gebyr, men oftest kræves det at man køber for et præcist beløb.