RETROit Cobana Sækkestol - Grey
2.599 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - COMBI* - Dark Brown / Lime
1.999 kr.
Mere info
RETROit Canvas Drum Sækkestol - Turkis
999 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - White
2.599 kr.
Mere info
SQUAREit Cobana Sækkestol - White
1.518 kr.
Mere info
SACKit Refill til Sækkestol - Refill 350L
599 kr.
Mere info
RETROit Medley Sækkestol - 61004 Coffee
3.399 kr.
Mere info
RETROit Medley Sækkestol - 60999 Black
3.399 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - COMBI* - Dark Brown / Orange
1.999 kr.
Mere info
RETROit Dunes Sækkestol - Cognac
9.999 kr.
Mere info
SQUAREit Cobana Sækkestol - Petrol Melange
1.518 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Brown
2.599 kr.
Mere info
SQUAREit Cobana Sækkestol - Brown
1.518 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - COMBI* - Dark Brown / Sand
1.999 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Turkis
2.599 kr.
Mere info
SQUAREit Cobana Sækkestol - Grey
1.518 kr.
Mere info
RETROit Canvas Drum Sækkestol- Petrol
999 kr.
Mere info
RETROit Medley Sækkestol - 66010 Denim
3.399 kr.
Mere info
SQUAREit Cobana Sækkestol - Black
1.518 kr.
Mere info
RETROit Dunes Sækkestol - Camel
9.999 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - Petrol
1.999 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Petrol Melange
2.599 kr.
Mere info
RETROit Medley Sækkestol - 66008 Dusty Blue
3.399 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - COMBI* - Black / Dark Brown
1.999 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Black
2.599 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - Sand
1.999 kr.
Mere info
RETROit Canvas Sækkestol - Black
1.999 kr.
Mere info
SACKit Refill til Sækkestol - Refill 100L
369 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - COMBI* - Brown / White
2.599 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Sand Melange
2.599 kr.
Mere info
RETROit Cobana Sækkestol - Green
2.599 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved et online byggecenter, hvor du kan få sparring omkring sækkestol.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Derfor bør man tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder har et enormt vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot sækkestol.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige sækkestol hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode tilbud, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og derved har de fleste chancen for at bestille online og køre varerne personligt. Som følge af det kan du overveje at slippe for leveringsgebyret, samt ovenikøbet have varerne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder køber produkter fra mange forskellige specialbutikker, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af sækkestol online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig ekstra begavet sparring fra folk som er specialister i lige præcis sækkestol.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker producerer selv produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en lavere pris.
Størsteparten af specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte når du handler sækkestol online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag over 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

sækkestol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sækkestol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

sækkestol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

sækkestol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er positivt for miljøet. Det beroer altså på at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
2Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der sikrer dig overfor mulige uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
3Det kan være en god idé at indhente en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om krævende arbejdsopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det vise sig mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
4Måske kan det blive fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer disponible forinden du igangsætter håndværket. Du vil med fordel kunne udarbejde en simpel liste hvoraf der fremgår alt det du skal bruge, og dernæst granske listen, hvormed du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
5Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en klar handlingsplan, som viser hvilke opgaver du vil lave på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver arbejdsplanen.
6Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i forbindelse med projektets begyndelse, så du slipper for at det med et brag starter med at regne netop som du vil påbegynde det komplekse projekt.
7Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og herved vil det vise sig af stor betydning at der afsættes god nok plads i kalenderen, således at man er afslappet omkring at komme i mål.
8Du skal ikke stå uden det nødvendige grej. Det er fornuftigt at have det til rådighed idet du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medregne de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Du finder mange artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder temmelig meget brugbar oplysning, navnligt hvis man leder på engelsk.
10Inden du går i gang med byggeriet kan det blive vanvittigt vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
11Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive fordelagtigt at dokumentere samtlige omkostninger, og efterfølgende finde frem til den billigste pris på dem alle sammen.
12Du bør regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson er det lukrativt at søge prisoverslag fra flere leverandører.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst flot. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række internet foretagender frembyder efterhånden flere billige muligheder for levering til sækkestol. Førstevalget hos mange er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er nemlig super smart, og i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige fragtmetode.

Du burde lige så vel prøve at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Denne er uheldigvis en anelse mindre billig, men ligeledes i høj grad uproblematisk ift. sækkestol online. Den mindst kostelige fragtmetode er dog selv at hente varerne, men den løsning nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på sækkestol er ret så udslagsgivende ifald vi har brug for produktet øjeblikkeligt, så derfor er det faktisk vigtigt at du finder det estimerede leveringstidspunkt ved sækkestol. Temmelig mange online selskaber – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varenumre online, men vær vagtsom da det er underforstået at ordren lægges forud for et angivent klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ud af døren før lagerpersonalet tager hjem.

Flere online webshops byder på portofri levering på sækkestol online, men oftest kræves det at du køber for en fastsat pris. Som alternativ kunne man gribe den mest letkøbte løsning til levering, hvilket gerne er at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder yder afhentning hvor man køber billig sækkestol online men selv henter i butikken. Fx Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan. De foreslår blandt andet klik-og-hent på sækkestol i følgende byer:

Nærum, Nørresundby, Horsens, Hedensted, Frederiksberg, Jyllinge, Værløse, Kalundborg, Thisted, Varde, Højbjerg, Frederiksværk, Frederikssund, Køge, Ølstykke, Nyborg, Vejle, Albertslund, Skive, Herning, Vordingborg, Brøndby, Ikast, Hjørring, Gentofte, Lystrup, Lillerød, Stenløse, Aabenraa, Middelfart, Glostrup, Hillerød, Helsingør, Odense, Rødovre, Svendborg, Allerød, Randers, Hobro, Sønderborg, Viborg, Rudersdal, Haderslev, Fredericia, Vallensbæk, Silkeborg, Risskov, Charlottenlund, Taastrup, Lyngby, Birkerød, Vanløse, Hvidovre, Herlev, Brønderslev, Skanderborg, Aarhus, Kokkedal, Holstebro, Ishøj, Åbyhøj, Søborg, Valby, Aalborg, Esbjerg, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Gladsaxe, Farum, Struer, Holbæk, Frederikshavn, Nakskov, Brabrand, Dragør, Korsør, Hørsholm, Hedehusene, Tilst, Grenaa, Ballerup, Næstved, Virum, Haslev, Rønne, Kolding, Greve, Brønshøj, Slagelse, Odder, København, Roskilde, Tårnby, og Ringsted, .

Click-and-collect for sækkestol er en mulighed i alle regioner af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved kig i data bliver det klart, at netshoppere ofte kigger efter fx sækkestol priser og køb sækkestol. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter bl.a. sækkestol tilbud, sækkestol online samt billig sækkestol, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark og 10-4.

Find den bedste pris på sækkestol

Det er efterhånden super gnidningsløst for almindelige dødelige at prissammenligne på billige sækkestol online hos forskellige webshops, og så har massevis af online outlets fundet det nødvendigt at reducere priserne på sækkestol betydeligt, og endda præstere levering uden betaling.

Trods dette kan det immervæk vise sig smart at granske en række internet handler efter rabatter og tilbud på sækkestol online forinden du shopper, således at man er tryg ved at antage den laveste pris. Se ikke blot på de velkendte byggemarkeder som Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

Man bør bare være obs på, at når en e-forretning reklamerer billige sækkestol online for en udsalgspris som kan ses som ubegribelig billig, så burde det ofte være en indikator for en bedragerisk e-handler. Kortkøb er på den anden side indbefattet af en retningslinje, som forsvarer køber overfor snydagtige online webshops.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afdrage regningen på sækkestol senere. Det fås normalt hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Ses der på tallene fremstår det klart, at netshoppere mange gange efterspørger blandt andet sækkestol online og køb sækkestol. Vi ser derudover tit netshoppere lede efter for eksempel billig sækkestol, sækkestol tilbud og sækkestol priser.

Tjek eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer en del gunstige chancer for at kigge på en stor portion tidligere forbrugeres anmeldelser og derved er det prisværdigt, at du sonderer online webshoppens vurderinger forinden du bestiller billige sækkestol online.

Facebook fremskaffer også faktisk gavnlige chancer for at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Foruden det er der en række netshops hvor folk kan sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ligeledes kan drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen køber billige sækkestol online hos en e-forretning bør de i virkeligheden overveje virksomhedens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke særlig spændende, specielt hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at tjekke om internet selskabet er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en indikator for at online forretningen imødekommer den officielle danske lovgivning, udover at internet webshoppen ofte evalueres af fagmænd som behersker de gældende vilkår.

Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, hvis du oplever dilemmaer i processen med dit køb af sækkestol. Tillige slår vi et slag for at du er opmærksom på de vigtigste betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af sækkestol online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-handlen tilsikrer.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man stadig sikrer sin kvittering, således man når som helst kan vidne om sin bestilling af sækkestol, hvad end man handler hos Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Michael gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Pia F gav 4 stjerner

Alt var i orden

Erik Andersen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Birthe gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til internetshopping
1Antal dages levering kan vise sig at være ret så udslagsgivende om man har brug for dine nye produkter omgående, og af den grund er det selvfølgelig afgørende at man besigtiger den estimerede leveringstid for sækkestol. Mange internet varehuse stiller garanti om billig 1 hverdags levering på adskillige produkter, men vær obs på at det stiller krav om at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt.
2En masse webshops i Danmark giver til alt held alverdens billige muligheder for levering til sækkestol. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo rigtig let gængelig, og typisk endda den billigste fragtmulighed.
3Trustpilot frembyder regulære udmærkede muligheder for at tyde adskillige aktuelle kunders evalueringer og herved tilrådes det, at du undersøger internet selskabets kritik inden du bestiller billige sækkestol online. Facebook frembyder lignende visse hæderlige metoder til at få indtryk af e-forhandlerens popularitet.
4Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en forordning, som begunstiger køberen imod falske netshops. Alternativt burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage betalingen i flere bidder.
5Inden nogen bestiller billige sækkestol i en shop behøver man ideelt set gennemløbe e-butikkens handelsvilkår, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde. Desuden stiller vi forslag om at man er vaks omkring de fundamentale regler gældende for købet af billige sækkestol online, til eksempel den returpolitik hjemmesiden anvender.
6Enkelte e-shops i Danmark frembyder levering uden gebyr på sækkestol, men typisk kun hvis der handles for et konkret beløb. Ellers skulle man vælge den prisbilligste fragtmulighed, som i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragttypen viser sig somme tider også ualmindeligt simpel. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
7Den mest letkøbte leveringsmodel vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-firmaets hjemsted. Den slags levering kan være særligt central hvis du skal bruge sækkestol nu og her. Alternativt så præsterer enkelte outlets på nettet portofri levering, men undertiden forudsætter det at der handles for en fastsat sum.
8Det har vist sig at være vældig overkommeligt for folk at undersøge tilbud online på billige sækkestol hos diverse e-handler, og så garanterer en hel del e-butikker fri fragt. Trods dette kan det immervæk være nyttigt at se nærmere på diverse e-firmaer efter tilbud og udsalg forinden du handler, således at man er tryg ved at modtage den bedste pris.
9Vi slår generelt et slag for at se hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en indikation om at e-forhandleren efterkommer de opstillede regler, foruden at e-forretningen nu og da undersøges af fagmænd der er inde i de gældende vilkår. Før folk bestiller billige sækkestol på en netshop bør man principielt sætte sig ind i virksomhedens betingelser.