Sådan kan du give din stue nyt liv

Sådan kan du give din stue nyt liv

Rigtig mange mennesker bruger meget tid i stuen, da den fungerer som et samlingssted i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at der er en afslappet, rolig og hyggelig atmosfære. Din stue skal være rar at være i og få dig til at føle dig godt tilpas. Er du træt af din stue, er der flere ting, du kan gøre for at pifte den op.

Skift sofaen eller sofabordet ud

Du kan vælge at skifte din sofa ud. Er der ikke noget galt med sofaen, så kan du i stedet købe et nyt sofabord. Du kan eksempelvis kigge nærmere på et puf bord. Ikke nok med at sådan et bord kan bruges som et lille bakkebord, så giver dette møbel også en ekstra siddeplads. 

Køb flotte sofapuder og plaider

For at skabe mere hygge i stuen kan du fremhæve den hyggelige stemning med hjælp fra bløde sofapuder og varme plaider. Dette kan ydermere være med til at give din gamle sofa nyt liv.

Skift belysningen ud

Hvis der ofte bliver meget mørkt i din stue, eller hvis der er alt for skarpt lys, kan du skifte belysningen ud. Du kan købe nye lamper, eller du kan købe nye pærer alt efter, hvad du har brug for. Sørg for, at der er flere forskellige lyskilder i stuen. Det er som regel ikke nok kun at have en loftslampe.

Hæng billeder op på væggen

Du bør desuden sætte dit eget personlige præg på stuen ved at hænge billeder op på væggen. Det kan være private billeder af venner og familie eller plakater med betydningsfulde motiver og citater.