Sådan finder du det rigtige spejl!

Find det rigtige spejl til dit badeværelse. Her kan du læse om hvordan du finder det spejl, som passer bedst til dit behov og dine ønsker. Hos FlotteBade.dk, hjælper vi gerne med at finde det rigtige spejl med lys,

Hvilket spejl skal du vælge?

Det er selvfølgeligt helt individuelt, hvilket spejl der er det rigtige for den enkelte. Derfor er det vigtigt at se på, hvilke funktioner du har brug for i dit spejl.

Noget af det første at kigge på, er størrelsen og formen på spejlet. Et stort spejl på et lille badeværelse, er med til at få badet til at se større ud. Vigtigst er det dog at spejlet passer til dit bademøbel. Er dit bademøbel monteret op af en væg, kan det være en ide, at spejlet ikke er lige så stort som møblet og det kan måske være en mulighed med et rundt spejl.

Har du et langt bademøbel med 2 håndvaske, kan det være smart med et stort rektangulært spejl, eller måske 2 runde spejle.

Tænd / sluk af spejlet. Nogle spejle med lys, kan tændes og slukkes på en ekstern kontakt, for eksempel ved døren. Mens andre skal betjenes på selve spejlet, hvilket i nogle tilfælde kan være besværligt.

Wi-Fi og Bluetooth. Det er også muligt at købe spejle med indbyggede Bluetooth højttalere, så er du typen, som godt kan lide at høre musik i badet, så kan det være det oplagte valg. Under alle omstændigheder noget som familiens teenagere vil være helt vilde med.

Indirekte lys: Vær opmærksom på at et spejl med lys, skal betragtes som et bidrag til belysningen på badeværelset. Det er sjældent at det kan stå alene.

Hvordan tilsluttes spejlet?

De fleste spejle med lys kan tilsluttes det el-udtag, som ofte findes på væggen bag spejlet. Vær opmærksom på at nogle spejle skal stå med standby strøm hele tiden, mens andre blot tændes på kontakten ved døren.

Spejlet monteres på væggen med de medfølgende beslag, som sidder på bagsiden.