Sådan får du drømmehuset

Villa, Volvo og vovse er blevet en lille remse på det ideelle liv som bonus pater. Alle kan hurtigt købe en hund og bil, men den første af de tre, nemlig villaen, er den sværeste at opnå. For vejen til dit drømmehus kan være en snoet en, men måske er der genveje.

 

For som du nok ved, findes der ikke et universelt drømmehus. Mit drømmehus er formentlig helt anderledes fra, hvad du forestiller dig.

 

Overvejende, kan man sige, at der er to veje til drømmehuset: køb et eksisterende eller byg det selv.

 

Køb et eksisterende hus

At købe et hus, der allerede står solidt plantet i jorden, kan være tillokkende, da du ved, hvordan det ser ud, efter du har været at kigge på det. Her kan du allerede gå rundt og indrette huset med din fantasi.

 

Men måske kan du ikke altid være sikker på, at du får, hvad du betaler for.

 

Det gælder nemlig især for gamle huse, at de kan gemme på små skavanker under overfladen, som senere viser sig at koste dig mange penge. Du skal derfor være helt sikker på, at der er blevet udført en grundig rapport på huset, inden du kaster dine penge den vej.

 

Byg det selv

Alternativt kan du købe dig selv en billig byggegrund og selv bygge huset. Du skal selvfølgelig ikke fysisk bygge det selv, men får nogen til det.

 

Her er et typehus en genial løsning, da et arkitektfirma allerede har tegnet huset for dig. De har netværket til de rigtige håndværkere og kan derfor gå i gang med at bygge dit splinternye hus, lige så snart, du er klar til at gå i gang.

 

Her gemmer sig ingen gamle skader under overfladen, da alle materialer, fra top til tå, er nye og ubrugte.