Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Mere info
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Mere info
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Mere info
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Mere info
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge firmaets regningslinjer.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige Ryobi plænelufter hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på de bedste priser, og øvrige vil have en høj grad af service. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Ifald du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot Ryobi plænelufter.
For mange er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af Ryobi plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og derigennem har de fleste chancen for at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derigennem har man valget om at blive fri for leveringsomkostningen, samt tilmed have produkterne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre køber varer fra en lang række forskellige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort sortiment af Ryobi plænelufter online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig ekstra kompetent rådgivning fra nogle med specialistviden i lige præcis Ryobi plænelufter.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få ekstra gode tilbud.
Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle Ryobi plænelufter online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark
Ryobi plænelufter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Ryobi plænelufter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Ryobi plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Ryobi plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag over 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bliver væsentligt at have de nødvendige byggematerialer klar til brug forud for at du påbegynder din byggeproces. Du vil med fordel kunne notere en enkel huskeliste som samler det der er nødvendige, og efterfølgende granske listen, således at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube er anvendeligt med enormt meget almennyttig oplysning, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
3Godt forarbejde vil altid være nøglen til et uproblematisk forløb med projektet. Du anbefales at lave en klar handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du sammensætter tidsplanen.
4Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdshjelm der skåner dig overfor eventuelle skader. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
5Glem ikke at du kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det ydes hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at renoveringen har en positiv indvirkning på naturen.
6Inden du går i gang med byggeprojektet er det ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
7Man må aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at have værktøjet klar før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
8Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man har kontrol over udgifterne. Det bør være økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke ens udgift ved dem én efter én.
9Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal anskaffe professionel hjælp til noget af det. Forudsat at du henter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld virksomheder.
10Der kommer ofte pludselige hovedpiner i tilfælde med omfattende projekter, og følgelig vurderes det vigtigt at der er afsat en del plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
11For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund kan du jævnligt lægge mærke til femdøgnsprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne når du netop er i fuld gang med det store projekt.
12Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Store ombygninger kræver flere folk. Dertil viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
Danskernes favorit byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ekstremt betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som klart er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er bedst?

En hel del internet webshops udlover i vore dage et hav af forskellige billige former for levering til Ryobi plænelufter. En af de mest moderne er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ret problemfri, samt ofte derudover den mest betalelige leveringsmåde.

Du kunne også beslutte dig for at vælge at få leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Metoden er gennemsnitligt en tak mere bekostelig, men til gengæld temmelig uproblematisk ved køb af Ryobi plænelufter online. Den billigste leveringsløsning kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, hvilket stiller krav om at du befinder dig lige ved internet virksomhedens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på Ryobi plænelufter kan være vældig relevant i tilfælde af at vi har brug for pakken straks, og af den grund er det ret passende at vi kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for Ryobi plænelufter. Størstedelen af internet forhandlere – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag fragt på deres favorit varenumre online, som imidlertid er underforstået at du bestiller inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer distribueret før de pakkeansatte har fri.

Enkelte webbutikker frembyder fri fragt på Ryobi plænelufter online, men oftest kun hvis du indkøber for en konkret pris. I øvrigt burde du udse dig den mest letkøbte fragtform, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Masser af netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig Ryobi plænelufter online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder bl.a. klik-og-hent på Ryobi plænelufter i følgende områder:

Haderslev, Viborg, Randers, Solrød Strand, Hedensted, Allerød, Dragør, Nørresundby, Brabrand, Aalborg, Brønshøj, Tårnby, Nyborg, Højbjerg, Vanløse, Valby, Tilst, Jyllinge, Esbjerg, Lillerød, Åbyhøj, Risskov, Farum, Næstved, Lystrup, Stenløse, Ishøj, Rødovre, Vordingborg, Frederikshavn, Holstebro, Kalundborg, Haslev, Herning, Kolding, Rønne, Birkerød, Helsingør, Odder, Fredericia, Gentofte, Ølstykke, Greve, Roskilde, Ringsted, Horsens, Albertslund, Køge, Nærum, Struer, Holbæk, Hedehusene, Varde, Hillerød, Charlottenlund, Frederiksberg, Gladsaxe, Skive, Hvidovre, Brøndby, Ikast, Taastrup, Slagelse, Aabenraa, Middelfart, Vejle, Vallensbæk, Hobro, Virum, Korsør, Frederiksværk, Hørsholm, Skanderborg, Thisted, Silkeborg, Søborg, Odense, København, Grenaa, Svendborg, Glostrup, Rudersdal, Sønderborg, Ballerup, Herlev, Værløse, Aarhus, Frederikssund, Lyngby, Nykøbing Falster, Brønderslev, Kokkedal, Nakskov, og Hjørring, .

Klik-og-hent ift. Ryobi plænelufter er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet Ryobi plænelufter online og billig Ryobi plænelufter. Foruden dette ser man tit netshoppere efterspørge bl.a. Ryobi plænelufter priser, køb Ryobi plænelufter samt Ryobi plænelufter tilbud, plus de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på Ryobi plænelufter

Det er efterhånden vældig nemt for alle at sammenligne tilbud på billige Ryobi plænelufter online på diverse internet outlets, og af den grund har en hel del online webshops set sig nødsaget til at reducere salgspriserne på Ryobi plænelufter markant, og ydermere garantere levering uden betaling.

Derfor kan det stadigvæk være fordelagtigt at udforske nogle forskellige e-shops efter tilbud på Ryobi plænelufter online forinden du shopper, således at man ikke er i tvivl om at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at såfremt en butik på nettet annoncerer billige Ryobi plænelufter online for en tilbudspris der kan virke himmelråbende fordelagtig, så kunne det for det meste være et bevis på en uægte netbutik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under et regelsæt, der støtter dig som kunde imod bedrageriske e-handler.

Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil godtgøre omkostningerne til Ryobi plænelufter senere. Dette tilbydes normalt i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved kig i søgedata er det klart, at folk som regel søger for eksempel Ryobi plænelufter online og køb Ryobi plænelufter. Foruden dette ser man tit internet shoppere kigge efter fx Ryobi plænelufter priser, Ryobi plænelufter tilbud samt billig Ryobi plænelufter.

Kig på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot resulterer i flere fine muligheder for at dechifrere mange nuværende brugeres erfaringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du tolker netshoppens ratings inden du køber billige Ryobi plænelufter online.

Facebook frembringer ligeledes fuldkommen hæderlige metoder til at få et kig ind i e-shoppens kundefokus. Desuden møder vi en række webbutikker som giver folk mulighed for at frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige burde bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige Ryobi plænelufter online hos en internet butik bør de de facto kigge på netshoppens handelsvilkår, men det er ofte et omfattende projekt, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at tjekke hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, eftersom det kan være en tryghed om at e-forretningen følger de officielle danske regler, udover at internet forretningen undertiden undersøges af eksperter som har indsigt i de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til support, hvis du skulle få problemstillinger i forbindelse med din ordre på Ryobi plænelufter. Ligeså anbefaler vi at man er påpasselig med de mest essentielle regler der indvirker på bestillingen af Ryobi plænelufter online, eksempelvis hvilken returpolitik e-shoppen anvender.

I den relation er det ydermere relevant, at man permanent sikrer ens ordremail, således man altid kan bevidne bestillingen af Ryobi plænelufter, ligegyldig om man køber hos Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Morten Pedersen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Mette I gav 4 stjerner

Alt ok

Lone Johansen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jette Andersen gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til køb på nettet
1En stor portion e-forretninger yder nu om dage et stort udvalg af billige fragtmetoder til Ryobi plænelufter. En af de mest benyttede er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er nemlig særdeles overkommelig, samt oftest også den billigste leveringsudgave.
2Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmodel kan være usædvanlig udslagsgivende forudsat man absolut skal bruge Ryobi plænelufter øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en række internet forhandlere gratis fragt, men oftest kun såfremt du køber for et bestemt beløb.
3En hel del internet butikker lover fri fragt på Ryobi plænelufter, men i de fleste tilfælde er det forudsat at du handler for en konkret sum. I øvrigt bør man udvælge den prisbilligste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig tit omvendt ret så let gængelig. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
4Før folk handler billige Ryobi plænelufter i en e-shop bør man ideelt set skimme deres forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke særlig spændende. Desuden er det at foretrække at køberen er sat ind i de væsentligste forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige Ryobi plænelufter online, til eksempel hvilken returrettighed e-shoppen bruger.
5Det er jo efterhånden særligt gnidningsløst for almindelige mennesker at analysere priser online på billige Ryobi plænelufter på diverse e-handler, og følgelig præsterer en lang række netshops levering uden beregning. Det kan stadigvæk være lønsomt at prøve nogle online outlets efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at få fat i den skarpeste pris.
6Trustpilot tilbyder de facto passelige genveje til at se nøjere på en stor portion nuværende køberes domme og på grund af dette er det smart, at du analyserer netshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige Ryobi plænelufter online. Facebook medfører desuden flere gunstige chancer for at få indsigt i webbutikkens kundefokus.
7Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i et lovbud, som redder folk overfor uægte internet shops. Alternativt kan du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere prisen af flere omgange.
8Generelt slår vi et slag for at granske om online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er en garanti for at e-shoppen respekterer dansk lovgivning, og at internet webshoppen jævnligt gennemses af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne på området. Forud for at folk køber billige Ryobi plænelufter på en shop på nettet behøver de faktisk læse deres handelsaftale.
9Fragttiden er naturligvis særdeles aktuel ifald man står og skal bruge varerne nu og her, og herved er det rigtig vigtigt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved Ryobi plænelufter. En masse e-forretninger annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af produkter, som dog er underforstået at ordren gennemføres tidligere end et angivent klokkeslæt.