Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Bosch løvsuger ALS 25 - 2500 W
885 kr.
Mere info
Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de gængse byggekæder.
Flere byggekæder fremviser et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare Ryobi løvsuger.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring Ryobi løvsuger.
Det er selvsagt super vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du tjekke de andre.
Der er variationer i prisen på billige Ryobi løvsuger fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder de bedste priser, og øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man læse firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og takket være dette har mange adgang til at handle online og transportere varerne på eget initiativ. Som følge af det kan du vælge at spare leveringsgebyret, samt samtidig få fat i varerne lige nu.
De kendte byggecentre samler produkter fra talrige nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et stort udvalg af Ryobi løvsuger online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe Ryobi løvsuger online på deres side.
En masse nichespecifikke webshops producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Hovedparten af specialiserede netbutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du modtage ekstremt brugbar rådgivning fra mennesker som er eksperter i netop Ryobi løvsuger.
De 10 største byggemarkeder
Ryobi løvsuger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Ryobi løvsuger silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Ryobi løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omtrent 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Ryobi løvsuger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at du har værktøjet til disposition akkurat som du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at medtage de her udgifter i byggeriets budget.
2Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. arbejdssko der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel assistance.
3I god tid inden at du indleder arbejdet kan det blive aldeles fundamentalt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Alt efter din boligtype vil der være mange love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke må.
4Det viser sig fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forud for at du tager fat på byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en overskuelig liste hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og derefter granske hvert eneste punkt, således at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
5Der præsenterer sig utvivlsomt uventede problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og som følge heraf kan det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at man når det til siden.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især når det er større projekter. Større ting behøver flere mennesker. Ydermere vil det blive hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
7Måske burde du overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du bør skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du vil benytte assistance fra en fagmand anbefales det at lede efter tilbud fra diverse selskaber.
8Ofte vil det vise sig essentielt at udfærdige en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive en fordel at gennemgå samtlige udgiftsposter, og efterfølgende dokumentere ens købspris for dem alle sammen.
9Der kan findes alverdens vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube faciliterer temmelig meget anvendelig viden, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
10Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en klar strategi, der viser hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din strategi.
11Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
12For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en væsentlig rolle. Af den grund må du ofte kigge på vejrberetningerne i dagene før projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som naturligvis er kolossalt betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En hel del online selskaber giver nu om dage et stort udvalg af billige løsninger til levering til Ryobi løvsuger. Førstevalget hos mange er lige nu udleveringssteder, så du selv kan hente pakken den dag der passer dig. Muligheden er nemlig ualmindeligt fremkommelig, og endda ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver til tider en tak mindre billig, men lige så vel yderst simpel for Ryobi løvsuger online. Den billigste form for levering er unægtelig at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig med kort afstand til online shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på Ryobi løvsuger kan vise sig at være virkelig bestemmende når man står og skal bruge produktet om kort tid, så herved er det uden tvivl essentielt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for Ryobi løvsuger. Flere internet forretninger – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af shoppens varenumre online, men husk at det er afhængig af at ordren lægges inden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent forud for at pakkepersonalet har fyraften.

Indtil flere netshops sikrer fragt uden gebyr på Ryobi løvsuger online, men typisk kræves det at der købes for et konkret beløb. Derudover kan man gribe den billigste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En række netshops foreslår click-and-collect hvor du bestiller billig Ryobi løvsuger på nettet og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Stark. Byggecentrene tildeler fx klik-og-hent på Ryobi løvsuger i disse byer:

Kolding, Esbjerg, Hobro, Gladsaxe, Brøndby, Odense, Holbæk, Stenløse, Nykøbing Falster, Tilst, Roskilde, Valby, Ølstykke, Lystrup, Ringsted, Viborg, Haslev, Jyllinge, Nærum, Værløse, Albertslund, Sønderborg, Helsingør, Struer, Kokkedal, Herlev, Hedensted, Aabenraa, Rønne, Greve, Ishøj, Randers, Thisted, Hedehusene, Søborg, Frederiksværk, Farum, Hvidovre, Taastrup, Vejle, Charlottenlund, Frederikshavn, Hillerød, Lyngby, Tårnby, Haderslev, Allerød, Skanderborg, Vallensbæk, Svendborg, Aarhus, Frederiksberg, Frederikssund, Fredericia, Nakskov, København, Silkeborg, Varde, Højbjerg, Horsens, Slagelse, Gentofte, Skive, Kalundborg, Rødovre, Ikast, Grenaa, Middelfart, Brønderslev, Lillerød, Ballerup, Herning, Nyborg, Dragør, Holstebro, Vordingborg, Åbyhøj, Hjørring, Aalborg, Rudersdal, Nørresundby, Næstved, Solrød Strand, Vanløse, Risskov, Korsør, Glostrup, Køge, Odder, Birkerød, Hørsholm, Virum, Brabrand, og Brønshøj, .

Click-and-collect af Ryobi løvsuger er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Falster), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når der ses på data er det klart, at internet shoppere jævnligt søger blandt andet køb Ryobi løvsuger og Ryobi løvsuger priser. Derudover ser vi typisk netshoppere lede efter eksempelvis Ryobi løvsuger tilbud, billig Ryobi løvsuger samt Ryobi løvsuger online, foruden de store byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Priser på Ryobi løvsuger

Det er i dag meget fleksibelt for forbrugerne at prissammenligne på billige Ryobi løvsuger online hos forskellige internet webshops, og herved har de fleste netshops ikke kunne lade være med at mindske priserne på Ryobi løvsuger betydeligt, og ovenikøbet love levering uden betaling.

Men det kan alligevel være profitabelt at granske et par forskellige internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på Ryobi løvsuger online forud for at du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at modtage den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Bygma.

Man bør lige meget hvad ikke overse, at når en e-butik afhænder billige Ryobi løvsuger online til en salgspris der anses for utrolig god, så er det tit være et symbol på en snydagtig netbutik. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfattet af en foranstaltning, der beskytter en overfor svindlende internet selskaber.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil godtgøre omkostningerne til Ryobi løvsuger over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte ved specialiserede netshops, men ikke de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Bygma.

Ved kig i søgedata er det tydeligt, at online shoppere tit søger efter eksempelvis køb Ryobi løvsuger og Ryobi løvsuger online. Derudover ser vi tit netshoppere søge bl.a. billig Ryobi løvsuger, Ryobi løvsuger priser samt Ryobi løvsuger tilbud.

Undersøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot medfører en lang række relevante muligheder for at inspicere adskillige tidligere brugeres domme og af den grund går vi ind for, at du tolker online butikkens ratings før du bestiller billige Ryobi løvsuger online.

Facebook frembyder endvidere de facto hæderlige chancer for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet forhandlere som giver folk mulighed for at forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tilmed burde benyttes til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige Ryobi løvsuger online hos en internet forhandler behøver man til hver en tid gennemlæse e-butikkens regler, det er dog gerne ikke super interessant, særligt ved de store byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en sikkerhed for at online forretningen føjer de danske love, tillige med at e-forhandleren fra tid til anden evalueres af eksperter som kender til bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med din ordre på Ryobi løvsuger. Yderligere anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår der har betydning for købet af Ryobi løvsuger online, som eksempelvis den returneringsret internet butikken bruger.

I den forbindelse er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens faktura, således man senere kan bevidne sit køb af Ryobi løvsuger, ligegyldig om man køber fra Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

Michael P gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Mette Møller gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Susanne gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Thomas Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til online indkøb
1En del e-butikker tilbyder heldigvis mange forskellige billige former for fragt til Ryobi løvsuger. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente din bestilling når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig ultra ligetil, samt tit desuden den mest letkøbte leveringsform.
2Vi anbefaler generelt at tjekke om online shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det ofte er en garanti for at online firmaet accepterer dansk lovgivning, og at e-handlen ofte føres tilsyn med af fagfolk der behersker vedtægterne på området. Inden nogen handler billige Ryobi løvsuger på en e-forretning bør de altid granske e-shoppens vilkår.
3Den mindst kostelige fragtform er dog at du selv henter produkterne, som dog betinges af at du befinder dig med kort afstand til internet webshoppens bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være ret aktuel når vi absolut skal bruge Ryobi løvsuger omgående. Alternativt så garanterer flere webbutikker portofri fragt, men ofte kun når man aftager for et præcist beløb.
4Nogle e-forhandlere sikrer portofri levering på Ryobi løvsuger, men ofte stiller det krav om at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ kan du vælge den mest prisbevidste slags levering, der tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Muligheden viser sig mange gange ligeledes temmelig ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst afgørende såfremt du har behov for produkterne om få sekunder, og derfor er det faktisk fornuftigt at du ser den anslåede leveringstid for Ryobi løvsuger. Temmelig mange internet forretninger giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre, hvilket afhænger af at bestillingen placeres før et fastslået klokkeslæt.
6Trustpilot tilbyder immervæk nyttige genveje til at verificere ret mange eksisterende konsumenters bedømmelser og på grund af dette rekommanderer vi, at du læser internet forhandlerens omtaler forud for at du handler billige Ryobi løvsuger online. Facebook fremskaffer endvidere forholdsvis udmærkede chancer for at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.
7Forinden folk køber billige Ryobi løvsuger hos en forhandler på nettet burde de på en vis måde se på dens regler, det er dog ofte et omfattende projekt. Desuden kan det være til hjælp at kunden er obs på de væsentligste retningslinjer gældende for købet af billige Ryobi løvsuger online, for eksempel den ombytningsrettighed online virksomheden tilbyder.
8Det har vist sig at være særligt gnidningsløst for alle at sammenholde priser online på billige Ryobi løvsuger på diverse butikker på nettet, og følgelig frembyder flere e-butikker fri fragt. Trods dette kan det immervæk blive lønnende at efterse forskellige webbutikker efter tilbud forud for at du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at opnå den skarpeste pris.
9Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en orden, hvilket dækker dig som køber imod uægte online virksomheder. Som et alternativ bør du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afdrage beløbet over et længere tidsrum.