Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man undersøge butikkens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring Ryobi loddekolbe.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige Ryobi loddekolbe fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på lave priser, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare Ryobi loddekolbe.
Hvis du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne på eget initiativ. Det er især muligt hos de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, som kan give øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder køber varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af Ryobi loddekolbe online.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har du tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Herigennem har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige niche netbutikker har en stor passion for de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. På grund af det bør du modtage ekstra god sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis Ryobi loddekolbe.
En masse niche netbutikker er små firmaer, der oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du støtte idet du køber Ryobi loddekolbe online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
Ryobi loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Ryobi loddekolbe silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Ryobi loddekolbe jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Ryobi loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du optager byggeriet kan det vise sig vanvittigt fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der være en række love som beskriver, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Det er meningsfuldt at lave et regnskab for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive fornuftigt at gennemgå hver enkelt omkostning, og så dokumentere udgiften ved dem enkeltvis.
3Der viser sig som regel uventede problemer når det gælder krævende opgaver, og ergo vurderes det meningsfuldt at man har afsat en del plads i køreplanen, således at man kan være afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
4Måske kan det blive værdifuldt at have de relevante materialer tilgængelige inden du iværksætter dit byggeprojekt. Du kan lave en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter granske hver enkelt ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er klar.
5I visse tilfælde kan man spørge om økonomisk støtte til byggerier. Det gives hvis renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at byggeriet påvirker naturen.
6Du bør tage til overvejelse hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør have professionel assistance til dele af arbejdet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagmand kunne det godt betale sig at få forslag fra forskellige entreprenører.
7Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således kan du løbende se meldingerne om vejret i dagene op til byggeriets start, så det ikke uventet går i gang med at regne nøjagtig som du er midt i dit krævende byggeprojekt.
8Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. hjelm og sko der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
9Du finder alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til utrolig meget nyttig oplysning, ikke mindst såfremt du benytter den engelske version.
10Forberedelse er nøglen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør forfatte en effektiv arbejdsplan, der dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være konkret når du nedskriver din strategi.
11Du bør nødig mangle grej. Det er af stor betydning at du har det tilgængeligt akkurat som du indleder arbejdet. Det er desuden en fordel at indkalkulere omkostningerne hertil i økonomien.
12Det er oplagt at sikre sig assistance til projektet, især ift. store byggeopgaver. Enkelte ombygninger gør krav på mere end en person. Samtidig bliver det mere effektivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er kolossalt imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % har givet den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

En stor portion shops på nettet yder i vore dage en lang række forskellige billige leveringsløsninger til Ryobi loddekolbe. Den mest anvendte er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er altså ret enkel, samt oftest ydermere den mest betalelige fragtmetode.

Du burde alternativt foretrække at få ordren bragt til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver ofte en anelse mere pebret, men endvidere særdeles simpel ift. Ryobi loddekolbe online. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men det er betinget af at du befinder dig tæt på online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på Ryobi loddekolbe kan være ret vigtig når man står og skal bruge varen inden for få dage, og af den grund er det altså relevant at vi checker den forventede leveringstid for Ryobi loddekolbe. De fleste online webshops – fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer online, men vær på vagt da det er betinget af at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken klargjort forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte shops på nettet præsterer portofri fragt på Ryobi loddekolbe online, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man aftager for en konkret sum. Desuden bør du vælge den mindst kostelige leveringsmanér, som i mange tilfælde vil blive at få kørt din pakke til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder giver click-and-collect hvor du bestiller billig Ryobi loddekolbe på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne tilbyder bl.a. afhentning af Ryobi loddekolbe i følgende områder:

Lillerød, Vallensbæk, Nyborg, Nørresundby, Viborg, Køge, Skanderborg, Holbæk, Hillerød, Odder, Silkeborg, Kokkedal, Søborg, Vanløse, Hørsholm, Kalundborg, Varde, Nakskov, Glostrup, Nykøbing Falster, Frederikssund, Farum, Taastrup, Virum, Esbjerg, Helsingør, Ølstykke, Stenløse, Kolding, København, Holstebro, Værløse, Brøndby, Struer, Brønshøj, Herlev, Risskov, Aarhus, Hobro, Charlottenlund, Frederikshavn, Fredericia, Ikast, Grenaa, Skive, Roskilde, Aalborg, Ballerup, Albertslund, Randers, Solrød Strand, Birkerød, Frederiksværk, Herning, Odense, Tilst, Thisted, Hjørring, Ishøj, Åbyhøj, Hedehusene, Rudersdal, Nærum, Brønderslev, Aabenraa, Jyllinge, Næstved, Dragør, Lystrup, Middelfart, Hedensted, Vejle, Højbjerg, Gentofte, Brabrand, Haderslev, Tårnby, Hvidovre, Rønne, Frederiksberg, Svendborg, Sønderborg, Valby, Rødovre, Ringsted, Lyngby, Korsør, Allerød, Vordingborg, Greve, Gladsaxe, Slagelse, Haslev, og Horsens, .

Afhentning for Ryobi loddekolbe er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at mennesker typisk kigger efter bl.a. Ryobi loddekolbe online og Ryobi loddekolbe priser. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere søge bl.a. Ryobi loddekolbe tilbud, køb Ryobi loddekolbe samt billig Ryobi loddekolbe, plus de store byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på Ryobi loddekolbe

Det er jo efterhånden særligt gnidningsløst for købere at kigge efter tilbud på billige Ryobi loddekolbe online på diverse e-forretninger, og til tak har flere e-forretninger været nødt til at trykke priserne på Ryobi loddekolbe betydeligt, og endda byde på fragt uden omkostninger.

Men det kan alligevel blive udbytterigt at sammenligne nogle få internet forretninger efter rabatter og tilbud på Ryobi loddekolbe online før du køber, således at du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at når en internet shop annoncerer billige Ryobi loddekolbe online for en salgspris som virker enormt billig, bør det undertiden være en varsel om en fup netbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side en del af et regulativ, der dækker folk imod bedrageriske online virksomheder.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, såfremt du vil honorere prisen på Ryobi loddekolbe over et længere tidsrum. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen og Stark.

Ved kig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere mange gange kigger efter bl.a. Ryobi loddekolbe priser og billig Ryobi loddekolbe. Derudover ser vi tit netshoppere søge efter bl.a. køb Ryobi loddekolbe, Ryobi loddekolbe tilbud samt Ryobi loddekolbe online.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder dig tilpas passende genveje til at dechifrere forskellige forhenværende brugeres vurderinger og derved anbefaler vi, at du tager et kig på online virksomhedens bedømmelser før du handler billige Ryobi loddekolbe online.

Facebook giver dig for øvrigt fuldt ud gavnlige genveje til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover møder vi mange internet varehuse hvor du kan publicere en omtale af deres købsoplevelse, som desuden må tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige Ryobi loddekolbe online hos en netbutik behøver de i reglen have øje for webshoppens betingelser, men det er uden tvivl ikke særlig interessant, især med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Et andet alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et billede på at e-handlen overholder de danske regler, samt at netshoppen ofte overværes af fagmænd som behersker reglerne på området.

Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes besvær i forbindelse med dit indkøb af Ryobi loddekolbe. Desuden tilråder vi at køber er sat ind i de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af Ryobi loddekolbe online, som fx hvilken ombytningsret netshoppen benytter.

Her er det desuden essesentielt, at man stadig sikrer ens e-mail kvittering, således man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af Ryobi loddekolbe, uagtet om man køber fra Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Stark.

Lars K gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Kim gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Erik M gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

Marianne Kristensen gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Den prisbilligste form for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, som jo står og falder med at du opholder dig i nærheden af webbutikkens tilholdssted. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være vældig vital hvis du behøver Ryobi loddekolbe lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle enkelte netbutikker fri fragt, men tit er det betinget af at du bestiller for et fastslået beløb.
2Det er jo særdeles let for alle at sammenholde priser online på billige Ryobi loddekolbe i blandt forskellige e-forretninger, og for det yder massevis af webbutikker fragtfri levering. Det kan dog stadigvæk blive rentabelt at granske nogle forskellige online forhandlere efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at få den skarpeste pris.
3Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af et regelsæt, hvilket hjælper kunden imod svindlende e-forhandlere. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, når du efterspørger at afbetale beløbet over tid.
4Generelt tilråder vi at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, som burde være et sympol på at internet firmaet accepterer dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren undertiden monitoreres af fagmænd der kender de gældende love. Før nogen handler billige Ryobi loddekolbe i en netshop kunne de principielt tage stilling til e-shoppens forretningsaftale.
5En række online shops frembyder portofri levering på Ryobi loddekolbe, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt bør du overveje den mest billige fragttype, der gerne er at få leveret din ordre til et udleveringssted. Denne er somme tider ydermere virkelig let gængelig. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
6Leveringsdygtigheden er jo rigtig relevant hvis vi står og skal bruge din ordre nu og her, og af den grund er det forholdsvis essentielt at du besigtiger den estimerede leveringstid for Ryobi loddekolbe. Temmelig mange online forhandlere giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter, der dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et fastslået tidspunkt.
7Før folk køber billige Ryobi loddekolbe i en webshop bør de reelt betragte netshoppens handelsvilkår, men det er i mange tilfælde ikke super spændende. Foruden dette anbefales det at køber er opmærksom på de væsentligste forhold der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige Ryobi loddekolbe online, som fx den bytteret internet shoppen tilsikrer.
8Trustpilot leverer i højeste grad værdifulde chancer for at tolke en længere række eksisterende konsumenters domme og derfor går vi ind for, at du tolker online firmaets vurderinger forud for at du shopper billige Ryobi loddekolbe online. Facebook giver dig endvidere rigtig passende metoder til at få kendskab til internet butikkens troværdighed.
9Masser af online firmaer giver efterhånden en lang række forskellige billige fragttyper til Ryobi loddekolbe. En af favoritterne er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig vældig nem, og i mange tilfælde tilmed den prisbilligste fragtmulighed.