Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Du bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er især et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment, hvorimod andre har fokus på en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare Ryobi limpistol.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor bør du overveje at vælge en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af Ryobi limpistol.
Du kan finde forskelle i priserne på billige Ryobi limpistol hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på gode tilbud, hvorimod andre satser på kompetent rådgivning. Du må afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og herigennem har du chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Dermed kan du vælge at slippe for fragten, samt tilmed få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder er populære og almenkendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre køber varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du vælge fra et bredt udvalg af Ryobi limpistol online.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du modtage ekstra kyndig vejledning fra personale med ekspertviden i netop Ryobi limpistol.
Alverdens webshops i små nicher er små familievirksomheder, som tit er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du køber Ryobi limpistol online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
Ryobi limpistol silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Ryobi limpistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Ryobi limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Ryobi limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret i perioden for starten på projektet, så det ikke uanmeldt starter med at regne når du lige arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
2Forinden du går i gang med byggeprocessen kan det blive aldeles fornuftigt at du sikrer dig, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
3Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives når byggeriet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen påvirker naturen.
4Man må nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig smart at have grejet tilgængeligt idet du går løs med arbejdet. Derudover er det godt at tillægge de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
5Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej påklædning som hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige ulykker. Det er af stor betydning at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke får eksperthjælp.
6Ofte vil det vise sig fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive sundt at dokumentere alle omkostninger, og efterfølgende finde frem til omkostningen ved dem hver især.
7Der er mange forskellige vejledninger og videoer online som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube bringer dig overvældende meget udbytterig viden, i særlig grad hvis du leder på engelsk.
8Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder strategien.
9Der viser sig som regel overraskende problematikker i forbindelse med krævende byggeprojekter, og pga. dette er det meningsfuldt at der er afsat god nok plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man er ubekymret om at komme i mål.
10Det kan være en god idé at indhente hjælp til arbejdet, navnlig når det kommer til store ombygninger. Omfattende byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil vil det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kan du spare penge ved at at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
12Det er væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du iværksætter håndværket. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå oversigten, så du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er yderst betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet virksomheder frembyder nu om stunder en hel del forskellige billige fragtmetoder til Ryobi limpistol. Den mest almindelige er lige nu afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter din ordre når du har lyst. Løsningen er nemlig vældig simpel, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du bør ydermere beslutte dig for at vælge levering hjem til dig eller til din arbejdsplads. Den er mange gange en lille smule mere bekostelig, men derudover meget fremkommelig ved køb af Ryobi limpistol online. Den mest betalelige leveringsmanér vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragttiden på Ryobi limpistol kan vise sig at være ualmindeligt relevant ifald vi står og skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det i sandhed passende at man finder det forventede leveringstidspunkt på Ryobi limpistol. En lang række byggemarkeder – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det påkræver at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få de nye varer ekspederet før pakkepersonalet holder fyraften.

Flere internet outlets frembyder levering uden gebyr på Ryobi limpistol online, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en konkret sum. I øvrigt kunne man snuppe den mindst kostelige leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

En masse byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig Ryobi limpistol online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på Ryobi limpistol i disse byer:

Roskilde, Frederiksværk, Haslev, Rudersdal, Ikast, Lystrup, Herning, Hedehusene, Ringsted, Frederiksberg, Helsingør, Farum, Brønderslev, Aarhus, Hjørring, Skanderborg, Gentofte, Køge, Vordingborg, Tårnby, Fredericia, Hobro, Allerød, Kalundborg, Grenaa, Dragør, Silkeborg, Højbjerg, Lillerød, Birkerød, Korsør, Svendborg, Randers, Værløse, Herlev, Åbyhøj, Holbæk, Nakskov, Aabenraa, Esbjerg, Skive, Kokkedal, Lyngby, Glostrup, Struer, Taastrup, Thisted, Greve, Virum, Brøndby, Rødovre, Holstebro, Nørresundby, Tilst, Næstved, Middelfart, Frederikshavn, Odder, Sønderborg, Solrød Strand, Hedensted, Søborg, Albertslund, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Frederikssund, Vallensbæk, Slagelse, Viborg, Vanløse, Aalborg, Valby, Kolding, Brabrand, Hvidovre, Ølstykke, Stenløse, Charlottenlund, Ballerup, Hørsholm, Brønshøj, Vejle, Jyllinge, Varde, Odense, Nyborg, Risskov, Haderslev, Hillerød, Ishøj, København, Nærum, Rønne, og Horsens, .

Click-and-collect for Ryobi limpistol er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland).

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at folk ofte søger efter blandt andet køb Ryobi limpistol og billig Ryobi limpistol. Derudover oplever vi som regel mennesker efterspørge bl.a. Ryobi limpistol priser, Ryobi limpistol tilbud og Ryobi limpistol online, plus de gængse byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Den bedste pris på Ryobi limpistol

Det har vist sig at være temmelig enkelt for købere at tjekke tilbud på billige Ryobi limpistol online hos flere internet selskaber, og så har en hel del shops på nettet været tvunget til at sænke prisen på Ryobi limpistol helt i bund, og ydermere frembyde levering uden betaling.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at tjekke forskellige outlets på nettet efter tilbud på Ryobi limpistol online forud for at du handler, sådan at man er skråsikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en internet forhandler forhandler billige Ryobi limpistol online på tilbud til en pris som anses for umådelig god, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en snydagtig online butik. Bestillinger med kort er imidlertid dækket ind under et lovbud, der bistår køber imod uægte e-forretninger.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at honorere beløbet til Ryobi limpistol over flere uger. Det foreslåes normalt hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger efter fx køb Ryobi limpistol og Ryobi limpistol tilbud. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere kigge efter blandt andet Ryobi limpistol online, Ryobi limpistol priser samt billig Ryobi limpistol.

Udforsk tidligere kunders vurderinger

Trustpilot genererer faktisk ærlige løsninger til at efterse en hel del øvrige kunders evalueringer og derved kan det være til hjælp, at du tolker e-firmaets bedømmelser før du lægger din bestilling på billige Ryobi limpistol online.

Facebook bringer dig lige så vel altid fornemme metoder til at få indsigt i webshoppens pålidelighed. I øvrigt ses mange online forhandlere som tilbyder folk at afgive en evaluering af deres køb, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige Ryobi limpistol online i en netbutik burde de principielt have øje for virksomhedens forretningsvilkår, dog er det tit ikke super interessant, særligt hos de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Et nemmere alternativ kan være at granske om online forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det kan være en erklæring om at online firmaet respekterer de gældende danske regler, samt at internet webshoppen rutinemæssigt ses til af specialister som kender til lovene på området.

Dette er desuden din mulighed for støtte, ifald du får besvær ved din ordre på Ryobi limpistol. Derudover er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Ryobi limpistol online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed e-firmaet anvender.

I relation til det er det desuden afgørende, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bekræfte sin bestilling af Ryobi limpistol, uagtet om man har købt fra XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Karen R gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Karen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Peter gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Mads gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot yder stort set ærlige genveje til at gøre dig bekendt med adskillige andre forbrugeres omtaler og på grund af dette anbefaler vi, at du undersøger online virksomhedens bedømmelser inden du køber billige Ryobi limpistol online. Facebook præsterer desuden stort set ærlige metoder til at få indblik i internet virksomhedens pålidelighed.
2Inden nogen shopper billige Ryobi limpistol i en e-shop burde man uden tvivl overveje dens forretningsaftale, men det er ofte ikke særlig interessant. Ligeså er det klogt at køber er opmærksom på de mest vitale vedtægter gældende for shopping af billige Ryobi limpistol online, som eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet tilsikrer.
3Den mindst kostelige type af levering vil til enhver tid være at hente varerne selv, som desværre afhænger af at du bor med kort afstand til e-handlens adresse. Den fragtløsning kan vise sig at være ret vigtig ifald vi har brug for Ryobi limpistol fluks. Alternativt så yder nogle enkelte forhandlere på nettet portofri levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb.
4Enkelte webshops tilbyder fragt uden betaling på Ryobi limpistol, men tit kun ifald man bestiller for en bestemt pris. Derudover kunne du gribe den mest prisbevidste leveringsmåde, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Leveringstypen bliver uheldigvis også yderst problemfri. Den billigste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente ordren.
5Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en anordning, der forsvarer kunden overfor snydagtige internet selskaber. Alternativt kan du bruge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at finansiere betalingen over tid.
6Antal dages levering er ret central i tilfælde af at du absolut skal bruge pakken øjeblikkeligt, så i det øjemed er det helt centralt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved Ryobi limpistol. De fleste internet virksomheder stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre, men vær vagtsom da det er forudsat at transaktionen realiseres tidligere end et besluttet tidspunkt.
7Flere netbutikker i Danmark frembyder nu mange forskellige billige former for levering til Ryobi limpistol. En yndling er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv henter din ordre når du har lyst. Leveringsformen er jo temmelig ligetil, og mange gange derudover den mest letkøbte leveringsløsning.
8Vi slår generelt et slag for at kigge om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, grundet at det skulle være en tryghed om at internet virksomheden efterkommer de danske retningslinjer, tillige med at online webshoppen fra tid til anden overværes af fagmænd som har ekspertise inden for reglerne på området. Før folk bestiller billige Ryobi limpistol på en internet forhandler kan man de facto overveje webbutikkens handelsbetingelser.
9Det er jo efterhånden ret smertefrit for alle og enhver at vurdere tilbud online på billige Ryobi limpistol på flere firmaer på nettet, og så frembyder adskillige webshops billig levering. Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønnende at efterprøve nogle forskellige internet webshops efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at modtage den bedste pris.