Byghjem.dk

Rygsprøjte

Rygsprøjte med motor 18 liter HERO 6515-580
857 kr.
Mere info
Forstøver 1 liter
28 kr.
Mere info
Rygsprøjtesæt med motor 18 liter HERO 6515-590
857 kr.
Mere info
Havesprøjte 5 liter Kreator
118 kr.
Mere info
Tryksprøjte 2 liter Kreator
67 kr.
Mere info
Rygsprøjte 18 liter HERO 6515-518
225 kr.
Mere info
Rygsprøjte 16 liter - trolley Kreator
475 kr.
Mere info
Rygsprøjte 12 liter Kreator KRTGR6812
249 kr.
Mere info
Rygsprøjte komplet 16 liter GROUW 97569
189 kr.
Mere info
Rygsprøjtesæt med motor 15 liter HERO 6515-415
800 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens regningslinjer.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige rygsprøjte alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have lave priser, og andre vil have et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggemarked, som giver information omkring rygsprøjte.
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover blot rygsprøjte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har mange chancen for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af rygsprøjte online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktsortiment, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund bør du modtage endnu mere kompetent assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis rygsprøjte.
Forskellige nichebutikker på internettet er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til ved at købe rygsprøjte online på deres hjemmeside.
En masse nicheforhandlere er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en skarpere pris.
Danmarks største byggekæder
rygsprøjte bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

rygsprøjte harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af omkring 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af over 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rygsprøjte jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rygsprøjte silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du burde måske tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at få professionel hjælp til noget af byggeprocessen. Ifald du får hjælp fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at søge priser fra en håndfuld entreprenører.
2Det bliver aktuelt at du har alle materialer handlet ind før du igangsætter dit arbejde. Du får god gavn af at sammensætte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt det du har brug for, og dernæst gennemgå oversigten, hvormed du er tryg ved at alt er på sin plads.
3Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et budget for byggeriet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive en god idé at beskrive alle udgifter, hvorefter man bør undersøge omkostningen ved dem enkeltvis.
4Man vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Tit kan det være vigtigt at du har udstyret ved hånden inden du iværksætter dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, navnlig hvis det er omfattende byggerier. Krævende opgaver gør krav på mere end en person. Endvidere bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
6Der præsenterer sig typisk utidige bump på vejen i forbindelse med krævende opgaver, og ergo er det essentielt at der afsættes rigeligt med tid i arbejdsplanen, således at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig en masse brugbar info, ikke mindst ifald man benytter den engelske version.
8Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Tilskudet er altså betinget af at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
9Planlægning vil være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din tidsplan.
10Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du jævnligt se udsigten ift. vejret lige før projektets begyndelse, så det ikke pludselig starter med at vælte ned nøjagtig som du er midt i det komplekse projekt.
11Du skal nødig negligere sikkerheden, så husk påklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
12Længe før du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt vigtigt at have styr på, at byggeriet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
De bedst vurderede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er usædvanligt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og blot 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor hele 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

Mange online outlets tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsformer til rygsprøjte. Den mest almindelige er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtformen er altså ret så let, samt ofte desuden den mest letkøbte form for fragt.

Du kan ligeledes udse dig at bestille levering til din bolig eller ud til dit arbejde. Den er almindeligvis et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side ret hensigtsmæssig ved køb af rygsprøjte online. Den mest billige form for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rygsprøjte kan i nogle tilfælde være vældig vital ifald vi har brug for ordren fluks, så med det formål er det uden tvivl afgørende at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for rygsprøjte. Størstedelen af internet selskaber – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på de fleste produkter online, men husk at det beroer på at bestillingen gennemføres forud for et fastslået klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ekspederet inden lagerpersonalet tager hjem.

Indtil flere shops på nettet tilbyder gratis levering på rygsprøjte online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt bør du gribe den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket typisk er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

Størstedelen af kæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig rygsprøjte på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og XL-Byg. De udlover bl.a. klik-og-hent på rygsprøjte i følgende områder:

Ølstykke, Varde, Kalundborg, Køge, Stenløse, Kolding, Odder, Esbjerg, Lystrup, Charlottenlund, Skanderborg, Thisted, Nærum, Herlev, Nørresundby, Brønderslev, Frederikssund, Aalborg, Rudersdal, Hedensted, Viborg, Næstved, Hvidovre, Vejle, Middelfart, Brønshøj, Aarhus, Brabrand, Rødovre, Ringsted, Odense, Sønderborg, Hjørring, Gladsaxe, Nyborg, Roskilde, Lyngby, Virum, Gentofte, Ishøj, Dragør, Skive, Vallensbæk, Værløse, Brøndby, Frederikshavn, Lillerød, Hedehusene, Struer, Tårnby, Holbæk, Taastrup, Randers, Haslev, Ikast, Svendborg, Fredericia, Solrød Strand, Glostrup, Farum, Jyllinge, Grenaa, Holstebro, Haderslev, Herning, Risskov, Birkerød, Nakskov, Korsør, Kokkedal, Silkeborg, Frederiksværk, Åbyhøj, Tilst, Helsingør, Vanløse, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Aabenraa, Slagelse, København, Allerød, Greve, Hobro, Højbjerg, Valby, Søborg, Hørsholm, Albertslund, Rønne, Vordingborg, Horsens, Ballerup, og Hillerød, .

Click-and-collect af rygsprøjte er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker som regel kigger efter blandt andet køb rygsprøjte og rygsprøjte online. Derudover ser vi mange gange mennesker lede efter eksempelvis rygsprøjte priser, rygsprøjte tilbud og billig rygsprøjte, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Tilbud på rygsprøjte

Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for internetbrugere at finde information om priser på billige rygsprøjte online i blandt diverse e-shops, og til gengæld har massevis af online firmaer været presset til at at nedsætte prisen på rygsprøjte enormt, og ovenikøbet love gebyrfri levering.

Det kan dog til hver en tid blive lønnende at efterprøve indtil flere butikker på nettet efter rabatter og tilbud på rygsprøjte online forud for at du handler, således at du er sikret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Man må imidlertid ikke overse, at hvis en butik på nettet tilbyder billige rygsprøjte online for en udsalgspris som er hamrende attraktiv, så er det undertiden være et bevis på en uærlig netshop. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under Indsigelsesordningen, som skærmer folk imod fup online varehuse.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere prisen på rygsprøjte over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netshops, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at folk typisk efterspørger eksempelvis billig rygsprøjte og rygsprøjte online. Derudover oplever man jævnligt netshoppere kigge efter fx rygsprøjte tilbud, køb rygsprøjte samt rygsprøjte priser.

Gennemsøg tidligere køberes ratings

Trustpilot frembringer altid gode chancer for at kontrollere adskillige aktuelle køberes synspunkter og på grund af dette foreslåes det, at du evaluerer webbutikkens omtaler forud for at du bestiller billige rygsprøjte online.

Facebook præsterer endvidere forholdsvis nyttige genveje til at få indtryk af e-butikkens troværdighed. Foruden det ses faktisk online varehuse i Danmark hvor det er muligt at sammensætte en evaluering af deres køb, hvilket desuden kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige rygsprøjte online på en internet handler burde de utvivlsomt gennemse virksomhedens regler, det er dog for det meste ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag kan være at finde ud af hvorvidt internet butikken er e-mærket, som skulle være en påvisning af at online firmaet efterkommer de officielle danske regler, og at e-shoppen regelmæssigt monitoreres af sagkyndige som kender retningslinjerne.

Det giver dig chance for at få hjælp, ifald du bliver udsat for dilemmaer ved din handel med rygsprøjte. Endvidere går vi ind for at køber er på vagt for de elementære betingelser der har indvirkning på købet af rygsprøjte online, fx hvilken returrettighed webbutikken tilbyder.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man til enhver tid beholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise sin bestilling af rygsprøjte, uanset om man handler fra Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Stark.

Lone gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Louise gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Morten Sørensen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Jan Johansen gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

9 tips til køb på nettet
1Trustpilot frembyder egentlig fine chancer for at gennemstøve ganske mange aktuelle kunders anmeldelser og herved støtter vi, at du læser netbutikkens anmeldelser forinden du køber billige rygsprøjte online. Facebook forærer dig tilsvarende temmelig tiltalende muligheder for at få kendskab til e-shoppens kundefokus.
2Størstedelen af internet varehuse tilbyder nu om dage diverse forskellige billige former for levering til rygsprøjte. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din bestilling den dag der passer dig. Den er jo ekstremt bekvem, samt ofte endda den mest prisbevidste leveringsudgave.
3Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er en del af en ordning, der beskytter folk imod fup internet foretagender. Som et alternativ bør du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at afbetale regningen over et længere tidsrum.
4Enkelte e-butikker frembyder fragt uden omkostninger på rygsprøjte, men i mange tilfælde kræves det at du shopper for en konkret sum. Som alternativ skal man snuppe den mindst kostelige leveringsmanér, der typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et afhentningssted. Den viser sig som oftest på den anden side ekstremt smertefri. Den prisbilligste type af levering er dog at hente varerne selv.
5Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et tegn på at internet forhandleren understøtter de danske love, og at e-forretningen af og til kontrolleres af specialister som er inde i vilkårene på området. Forinden folk shopper billige rygsprøjte på en internet butik kunne de principielt få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser.
6Det er jo efterhånden usædvanlig bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige rygsprøjte på forskellige internet selskaber, og for det garanterer masser af online shops fragtfri levering. Men det kan imidlertid blive fordelagtigt at kigge forbi nogle få internet webshops efter rabat og tilbud forinden du bestiller, så man er skråsikker på at modtage den laveste pris.
7Leveringstiden er selvfølgelig super afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så med det formål er det utvivlsomt centralt at vi ser den forventede leveringsdato ved rygsprøjte. En del online virksomheder yder billig dag-til-dag levering på deres primære varer, men glem ikke at det er underforstået at du når at bestille før et besluttet klokkeslæt.
8Den mindst kostelige fragtmulighed vil utvivlsomt være at hente pakken selv, som desværre kræver at du er nær online butikkens hjemsted. Den slags levering er jo ekstremt betydningsfuld om vi absolut skal bruge rygsprøjte øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder visse webbutikker billig fragt, men for det meste under forudsætning af at man køber for en fastsat pris.
9Forinden nogen handler billige rygsprøjte hos en internet virksomhed kan de reelt granske netbutikkens handelsaftale, det er dog gerne ikke særlig morsomt. Desuden slår vi et slag for at du er vaks omkring de mest relevante retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige rygsprøjte online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online webshoppen anvender.