Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan du vælge et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring rustfri ventilator.
Du bør kende de regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
Der kan være forskel på prisen på billige rustfri ventilator fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på billige priser, imens nogle fokuserer på faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden bare rustfri ventilator.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at køre produkterne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og derved har man adgang til at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et bredt udvalg af rustfri ventilator online.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online kan du få billigere priser.
Diverse nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du handler rustfri ventilator online på deres side.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem bør du få endnu mere kompetent hjælp fra mennesker der er eksperter i netop rustfri ventilator.
Danmarks største byggecentre
rustfri ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rustfri ventilator bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

rustfri ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

rustfri ventilator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes om projektet kan klares alene, eller du hellere skal have professionel assistance til noget af det. Ifald du vil benytte professionel hjælp vil det normalt være en god idé at tage imod tilbud fra forskellige foretagender.
2Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det gives forudsat at ombygningen er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at projektet har betydning for miljøet.
3Godt forarbejde er vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at udarbejde en effektiv køreplan, som dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver køreplanen.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggerier behøver flere end en enkelt person. Dertil viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
5Længe før du opstarter dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
6Måske det viser sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer handlet ind forud for at du kaster dig over byggeriet. Du bør notere en enkel liste hvorpå der noteres de materialer du får brug for, og som det næste tjekke materialerne, med øje for at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
7Du bør ikke gå ned på grej. Jævnligt kan det være afgørende at du har det til disposition akkurat som du påbegynder arbejdet. Du bør i øvrigt huske at indregne de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
8Du har adgang til utallige artikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube faciliterer en masse almennyttig info, i særlig grad ifald du benytter den engelske version.
9Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problemer i forbindelse med store opgaver, og ergo er det væsentligt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10For byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den årsag bør du med jævne mellemrum lægge mærke til femdøgnsprognosen i den tid der er op til projektets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned bedst som du er midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
11Du må aldrig forsømme din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdshjelm som hjælp imod eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig når du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at notere samtlige omkostninger, og bagefter tjekke udgiften ved dem enkeltvis.
De højest ratede byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ret så godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En række webshops i Danmark giver i dag alverdens billige leveringsmetoder til rustfri ventilator. En yndling er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør det muligt at hente dine nye produkter når du har tid. Leveringstypen er nemlig i høj grad let gængelig, og desuden desuden den billigste leveringsversion.

Du burde alternativt tænke over at vælge udbringning til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver desværre en sjat dyrere, men ydermere temmelig fremkommelig med rustfri ventilator online. Den mindst kostelige fragtform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du har bopæl nærved e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på rustfri ventilator kan være ret så central ifald vi behøver produktet lige om lidt, og i det øjemed er det nemlig væsentligt at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet på rustfri ventilator. De fleste forhandlere på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men som ikke desto mindre antager at ordren indsendes forud for et angivent tidspunkt, så de kan nå at få produkterne pakket forinden lagermedarbejderne får fri.

Nogle få e-firmaer byder på gratis fragt på rustfri ventilator online, men oftest er det betinget af at der aftages for et bestemt beløb. Ellers skulle man beslutte sig for den prisbilligste fragtløsning, hvilket oftest er at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted.

Adskillige webbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig rustfri ventilator hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Silvan. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af rustfri ventilator i følgende byer:

Tilst, Ballerup, Lystrup, Helsingør, Vordingborg, Risskov, Esbjerg, Roskilde, Valby, Herning, Hørsholm, Birkerød, Glostrup, Aarhus, København, Frederiksværk, Rønne, Sønderborg, Åbyhøj, Hobro, Brøndby, Odense, Taastrup, Rudersdal, Middelfart, Lyngby, Frederikshavn, Charlottenlund, Randers, Frederikssund, Slagelse, Dragør, Ishøj, Værløse, Thisted, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Brønderslev, Herlev, Kolding, Brabrand, Ringsted, Hjørring, Svendborg, Viborg, Nakskov, Hillerød, Varde, Vallensbæk, Odder, Frederiksberg, Hvidovre, Hedehusene, Allerød, Næstved, Lillerød, Horsens, Fredericia, Haderslev, Haslev, Køge, Vejle, Greve, Albertslund, Ikast, Tårnby, Kalundborg, Korsør, Grenaa, Farum, Højbjerg, Hedensted, Jyllinge, Aalborg, Gentofte, Søborg, Stenløse, Kokkedal, Gladsaxe, Holstebro, Skanderborg, Nyborg, Rødovre, Nørresundby, Vanløse, Brønshøj, Ølstykke, Virum, Holbæk, Struer, Skive, Silkeborg, Nærum, og Aabenraa, .

Klik-og-hent ift. rustfri ventilator er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Falster), Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på tallene fremstår det markant, at internet shoppere som regel efterspørger eksempelvis rustfri ventilator online og køb rustfri ventilator. Foruden dette oplever vi tit mennesker kigge efter for eksempel rustfri ventilator priser, billig rustfri ventilator samt rustfri ventilator tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Tilbud på rustfri ventilator

Det er efterhånden temmelig let for alle og enhver at finde information om priser på billige rustfri ventilator online i blandt forskellige shops på nettet, og for det har mange outlets på nettet fundet det nødvendigt at nedbringe priserne på rustfri ventilator en hel del, og ovenikøbet byde på gratis fragt.

Til gengæld kan det alligevel være nyttigt at kontrollere flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud på rustfri ventilator online forinden du gennemfører din handel, således at du er sikret at modtage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal ikke desto mindre huske på, at når en e-forhandler tilbyder billige rustfri ventilator online til en tilbudspris som anses for utopisk beskeden, er det i nogle tilfælde være en varsel om en uoprigtig e-shop. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af en retningslinje, hvilket hjælper køberen imod falske online webshops.

Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at klare pengene til rustfri ventilator over flere uger. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på tallene fremstår det klart, at netshoppere typisk søger blandt andet køb rustfri ventilator og rustfri ventilator tilbud. Vi ser desuden typisk internet shoppere søge eksempelvis rustfri ventilator priser, billig rustfri ventilator samt rustfri ventilator online.

Tjek tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot indebærer uden sammenligning gode genveje til at se nærmere på en række øvrige forbrugeres opfattelser og herved er det fornuftigt, at du tager et kig på e-forhandlerens omtaler før du lægger din bestilling på billige rustfri ventilator online.

Facebook resulterer i på samme måde evigt pålidelige chancer for at få indblik i netshoppens popularitet. Tilmed ser vi nogle internet handler som tilbyder kunderne at notere en kritik af virksomhedens service, hvilket desuden bør drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige rustfri ventilator online hos en netbutik bør man reelt skimme forhandlerens betingelser, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende, især med de store byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne derfor være at se om internet forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det ofte er et fingerpeg om at webbutikken efterlever den officielle danske lovgivning, tillige med at internet forhandleren af og til tilses af eksperter som er meget fortrolige retningslinjerne.

Dette er desuden din anledning til en håndsrækning, hvis du udsættes for dilemmaer som følge af dit køb af rustfri ventilator. Yderligere er det smart at køberen er klar over de primære forhold i forbindelse med bestillingen af rustfri ventilator online, f.eks. den returneringsret butikken tilbyder.

I relation til det er det også relevant, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevidne købet af rustfri ventilator, uafhængig af om man har handlet ved Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg eller Silvan.

Birthe gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Kirsten gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Søren U gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Else gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

9 tips til online shopping
1Mange shops på nettet tilbyder nu alverdens billige muligheder for fragt til rustfri ventilator. Den mest moderne er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Denne er nemlig i høj grad fleksibel, samt desuden desuden den mest betalelige leveringsform.
2Forinden folk handler billige rustfri ventilator hos en e-shop burde de på en vis måde bese virksomhedens betingelser, det er dog normalt en omfattende opgave. Derudover er det smart at køberen er sat ind i de væsentligste bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige rustfri ventilator online, for eksempel hvilken returneringsret internet firmaet garanterer.
3Indtil flere online virksomheder garanterer levering uden gebyr på rustfri ventilator, men oftest kun hvis der aftages for en konkret pris. Derudover må du foretrække den mindst kostelige leveringsversion, der typisk vil være at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted. Den viser sig i regelen derudover særdeles nem. Den mest betalelige leveringsmåde er dog at hente produkterne selv.
4Generelt foreslår vi at se nærmere på om netbutikken er e-mærke godkendt, eftersom det kan være et kendetegn for at e-forhandleren understøtter de officielle regler, tillige med at e-handlen rutinemæssigt efterses af specialister som forstår retningslinjerne. Inden folk bestiller billige rustfri ventilator på en shop bør man i og for sig tage stilling til netshoppens handelsvilkår.
5Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af en retningslinje, hvilket dækker dig som kunde imod uoprigtige e-forretninger. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du agter at afdrage omkostningerne af flere omgange.
6Trustpilot byder på ret tiltalende genveje til at granske adskillige forhenværende konsumenters synspunkter og herved kan det anbefales, at du eftersøger e-forhandlerens omtaler før du køber billige rustfri ventilator online. Facebook giver dig ligeledes regulære stabile metoder til at få indblik i e-butikkens pålidelighed.
7Det er jo efterhånden ekstremt problemfrit for almindelige mennesker at lave prissammenligning online på billige rustfri ventilator fra diverse internet butikker i Danmark, og ergo frembyder en lang række online butikker levering uden beregning. Det kan dog alligevel vise sig lukrativt at tjekke diverse internet forhandlere efter tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at få den laveste pris.
8Leveringshastigheden er naturligvis ekstremt udslagsgivende når du behøver ordren nu og her, og af den grund er det fuldt ud passende at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved rustfri ventilator. En masse online selskaber tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men vær vagtsom da det forudsætter at orden realiseres forinden et besluttet tidspunkt.
9Den prisbilligste leveringsform er unægtelig at hente pakken selv, som jo forudsætter at du har bopæl tæt på internet shoppens adresse. Den leveringsmåde er usædvanlig vigtig ifald du behøver rustfri ventilator omgående. Alternativt så tilbyder nogle få online forhandlere fragt uden betaling, men undertiden under forudsætning af at man køber for et bestemt beløb.