Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig relevant at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, udover bare rustfri sækkevogn.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne selv. Det er først og fremmest et alternativ i de store byggekæder.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisen på billige rustfri sækkevogn hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder lave priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at shoppe hos en online byggeshop, som kan give rådgivning og sparring omkring rustfri sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra flere nicheshops, og derigennem kan du shoppe fra et stort udvalg af rustfri sækkevogn online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og af den grund har kunderne mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Dermed har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, eventuelt endda lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille rustfri sækkevogn online på deres side.
Forskellige online nichebutikker er producenter af de varer der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online vil du få skarpere priser.
De fleste nicheforhandlere har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Derigennem vil du modtage ekstra indsigtsfuld service fra mennesker som er eksperter i netop rustfri sækkevogn.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rustfri sækkevogn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rustfri sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rustfri sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rustfri sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af cirka 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til byggeprocessen, især når det kommer til store projekter. Flere byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Derudover bør det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
2Man kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at projektet hjælper miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at projektet forbedrer planeten.
3Du skal aldrig glemme din sikkerhed, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdshjelm som beskytter dig mod hændelige uheld. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke har hjælp fra en fagmand.
4Der præsenterer sig som regel uventede problematikker i forbindelse med avancerede opgaver, og ergo viser det sig vigtigt at man har afsat passende tid i handlingsplanen, således at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
5Der er en hel del artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver overvældende meget nyttig info, specielt såfremt du søger på engelsk.
6Man bør ikke fattes værktøj. Ofte vil det vise sig klogt at du har værktøjet til disposition før du går løs med byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Måske du burde regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Såfremt du skal have assistance fra en fagperson er det normalt at få tilbud fra diverse håndværkere.
8Planlægning vil altid være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din strategi.
9Det bliver værdifuldt at du har de presserende bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter dit arbejde. Du kunne lave en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der er nødvendige, og dernæst tjekke listen, hvormed du er overbevist om at alt er klar.
10I mange tilfælde vil det være afgørende at udfærdige en budgetoversigt for optimeringen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en fordel at tage noter til hver enkelt udgift, og bagefter nedskrive ens købspris for dem enkeltvis.
11Ved projekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag må du jævnligt lægge mærke til vejrprognosen i perioden for projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne absolut lige når du er startet på dit svære projekt.
12Før du iværksætter byggeriet kan det blive vanvittigt meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er kolossalt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er temmelig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Masser af online firmaer tildeler nu om dage en lang række forskellige billige fragttyper til rustfri sækkevogn. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente varerne når du har tid. Løsningen er nemlig yderst let gængelig, og tit derudover den mest billige fragtmetode.

Du bør ligeledes planlægge at få det leveret hjem til din privatadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver en gang i mellem et hak mere bekostelig, men ligeledes i høj grad ukompliceret for rustfri sækkevogn online. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du har bopæl nær e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på rustfri sækkevogn kan være super bestemmende i tilfælde af at vi skal bruge din pakke nu og her, så derfor er det bestemt væsentligt at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt ved rustfri sækkevogn. De fleste shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men som trods alt er regnet ud fra at ordren gennemføres før et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få de nye varer ordnet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle få shops på nettet sikrer fragt uden betaling på rustfri sækkevogn online, men undertiden er det så præmissen at man shopper for en bestemt pris. Desuden må man udse dig den billigste form for levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted.

De store byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor man køber billig rustfri sækkevogn online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bauhaus. De tilbyder bl.a. afhentning af rustfri sækkevogn i disse områder:

Glostrup, Vanløse, Værløse, Esbjerg, Ringsted, Vordingborg, Haderslev, Allerød, Viborg, Vejle, Aarhus, Køge, Struer, Lystrup, Brøndby, Hørsholm, Kalundborg, Haslev, Brønderslev, Vallensbæk, Roskilde, Fredericia, Ølstykke, Aalborg, Gentofte, Kokkedal, Solrød Strand, Højbjerg, Charlottenlund, Lillerød, Herning, Albertslund, Skive, Lyngby, Slagelse, Brabrand, Grenaa, Brønshøj, Sønderborg, Odense, Holstebro, Ikast, Hillerød, Næstved, Rønne, Frederiksværk, Hedehusene, Birkerød, Helsingør, Nørresundby, Rudersdal, Frederikshavn, Stenløse, Kolding, Nyborg, Åbyhøj, Nærum, Jyllinge, Korsør, Aabenraa, Nykøbing Falster, Søborg, Herlev, Tårnby, Horsens, Frederikssund, Greve, Farum, Thisted, Hedensted, Nakskov, Hvidovre, Dragør, Holbæk, Tilst, Skanderborg, Risskov, Taastrup, Gladsaxe, Rødovre, Valby, Hobro, København, Randers, Ishøj, Frederiksberg, Varde, Hjørring, Silkeborg, Svendborg, Odder, Middelfart, Virum, og Ballerup, .

Afhentning ift. rustfri sækkevogn er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at mennesker tit kigger efter blandt andet rustfri sækkevogn tilbud og køb rustfri sækkevogn. Vi ser desuden typisk mennesker lede efter blandt andet rustfri sækkevogn online, rustfri sækkevogn priser samt billig rustfri sækkevogn, plus de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Rabat på rustfri sækkevogn

Det har vist sig at være yderst ukompliceret for os alle at sammenligne priser på billige rustfri sækkevogn online i blandt flere e-forhandlere, og derved har de fleste e-butikker fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på rustfri sækkevogn markant, og endda frembyde billig fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig lukrativt at granske nogle enkelte e-forhandlere efter rabatter og tilbud på rustfri sækkevogn online forud for at du placerer ordren, således at man er skudsikker på at antage den mest attraktive pris. Se ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Du må lige meget hvad være så påpasselig, at når en online forretning afhænder billige rustfri sækkevogn online på tilbud til en udsalgspris der anses for usædvanlig attraktiv, er det for det meste være en indikation på en bedragerisk internet butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald indbefattet af en anordning, hvilket begunstiger dig som kunde overfor svindlende netshops.

Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at dække omkostningerne til rustfri sækkevogn i flere bidder. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Ved kig i data er det markant, at netshoppere som regel søger efter blandt andet billig rustfri sækkevogn og rustfri sækkevogn online. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter for eksempel rustfri sækkevogn tilbud, køb rustfri sækkevogn samt rustfri sækkevogn priser.

Undersøg nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder i højeste grad fortræffelige løsninger til at kigge på diverse aktuelle kunders oplevelser og derfor anbefaler vi, at du tager et kig på internet forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige rustfri sækkevogn online.

Facebook frembringer også ultra ønskværdige metoder til at få indblik i netshoppens kundetilfredshed. Tilmed er der endda internet shops hvor kunder kan frembringe en evaluering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen bestiller billige rustfri sækkevogn online i en internet shop burde de utvivlsomt få overblik over e-shoppens handelsaftale, men det er normalt en omfattende opgave, særligt ved de gængse byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at kigge om webshoppen er e-mærket, siden det ofte er en indikator for at e-shoppen efterfølger de gældende danske regler, samt at e-forhandleren tit vurderes af sagkyndige som er meget fortrolige vilkårene på området.

Det er en rigtig god mulighed for at blive assisteret, når du oplever udfordringer ved din ordre på rustfri sækkevogn. Dertil foreslår vi at du er vaks omkring de mest betydningsfulde betingelser der har betydning for bestillingen af rustfri sækkevogn online, f.eks. den ombytningsrettighed internet forhandleren anvender.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, så man fremadrettet vil kunne påvise sit køb af rustfri sækkevogn, hvad end man har bestilt ved Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Jette Hansen gav 5 stjerner

Fremragende!

Mads gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Per Thomsen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Camilla Pedersen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 gode råd til online indkøb
1En stor portion internet forhandlere tilbyder nu om dage alverdens billige leveringsmetoder til rustfri sækkevogn. En favorit iblandt mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din ordre når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig usædvanlig nem, og oftest tillige den mest prisbevidste løsning til levering.
2Generelt anbefaler vi at bemærke om online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at internet selskabet tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at webbutikken løbende gennemses af specialister der er inde i de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige rustfri sækkevogn på en online shop behøver man utvivlsomt gennemgå virksomhedens betingelser.
3Det har vist sig at være i høj grad nemt for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige rustfri sækkevogn i blandt forskellige internet virksomheder, og ergo garanterer de fleste e-handler gratis fragt. Trods dette kan det imidlertid være smart at sammenholde enkelte online outlets efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, så man er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
4Den mest betalelige leveringsmetode vil utvivlsomt være at hente varerne selv, hvilket dog er betinget af at du bor nær internet forretningens lager. Den type af levering kan være ekstremt bestemmende når man behøver rustfri sækkevogn om få sekunder. Alternativt så sikrer nogle få internet shops fragt uden beregning, men i reglen er det så præmissen at der indkøbes for et konkret beløb.
5Nogle internet butikker garanterer portofri levering på rustfri sækkevogn, men undertiden kræver det at man shopper for en bestemt sum. Derudover må du beslutte sig for den mest letkøbte form for fragt, der i de fleste tilfælde er at få dem til at køre dine varer til et udleveringssted. Denne bliver sædvanligvis til gengæld usædvanlig let. Den mest letkøbte mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
6Antal dages levering er naturligvis temmelig essentiel om du behøver din ordre inden for få dage, så derfor er det forholdsvis afgørende at du ser den forventede leveringstid for rustfri sækkevogn. Mange internet webshops giver løfte om billig 1 hverdags levering på en masse produkter, men vær obs på at det er afhængig af at du når at bestille forud for et bestemt klokkeslæt.
7Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en lovbestemmelse, der bistår køberen overfor svindlende e-shops. Som en anden løsning burde du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afbetale prisen af flere omgange.
8Trustpilot genererer flere gode muligheder for at gennemrode en lang række tidligere konsumenters ratings og derfor stiller vi forslag om, at du undersøger internet forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige rustfri sækkevogn online. Facebook resulterer i på samme måde aldeles troværdige chancer for at få en idé om online forhandlerens troværdighed.
9Forud for at folk handler billige rustfri sækkevogn på en internet shop kan man utvivlsomt have øje for netbutikkens vilkår, men det er gerne ikke videre interessant. For øvrigt foreslåes det at køberen er opmærksom på de mest relevante regler der kan influere på handlen med billige rustfri sækkevogn online, fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen anvender.