Byghjem.dk

Rustfri Arbejdsbord

Festool arbejdsbord MFT/3 Conturo
5.194 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo-AP
6.940 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 251
1.205 kr.
Mere info
Milwaukee Arbejdsbord MSL 3000
1.780 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT 3 Basic
4.675 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
5.955 kr.
Mere info
Metabo Arbejdsbord KSU 100
780 kr.
Mere info
Metabo Universal Arbejdsbord KSU 401
1.350 kr.
Mere info
AEG Arbejdsbord PSU1000
1.400 kr.
Mere info
WST10 Arbejdsbord Holzmann
373 kr.
Mere info
WST20 Arbejdsbord Holzmann
750 kr.
Mere info
Høvlbænk/arbejdsbord med skuffer Holzmann WB210C
9.299 kr.
Mere info
WT37 Arbejdsbord Holzmann
1.761 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Conturo
4.200 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 600, højdeindst.
848 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 200
725 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Arbejdsbord, master 700
1.495 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3
6.248 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT/3 Basic
4.800 kr.
Mere info
Festool Arbejdsbord MFT KAPEX
3.373 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre sælger et stort varesortiment, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot rustfri arbejdsbord.
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. På grund af det bør du shoppe hos en netbutik, som kan give sparring og vejledning omkring rustfri arbejdsbord.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Det er især et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Der findes forskelle i priserne på billige rustfri arbejdsbord hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du skal vide hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra diverse specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af rustfri arbejdsbord online.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og pga. det har du chancen for at købe online og fragte produkterne selv. Herigennem kan man undgå fragten, samt ovenikøbet få varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du køber rustfri arbejdsbord online hos dem.
Mange nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få skarpere priser.
Alverdens niche webshops har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Altså bør du forvente ekstremt indsigtsfuld assistance fra personale der er eksperter i lige præcis rustfri arbejdsbord.
De største byggecentre i Danmark
rustfri arbejdsbord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

rustfri arbejdsbord silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af cirka 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

rustfri arbejdsbord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rustfri arbejdsbord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan finde et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig store mængder konstruktiv info, navnligt når man benytter engelske søgeord.
2Det er en god idé at søge assistance til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om større arbejdsopgaver. Krævende ting bør udføres af flere folk. Dertil må det være mere produktivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Planlægning vil være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende kronologisk orden. Husk at være konkret idet du nedskriver din dagsorden.
4Man vil for alt i verden ikke mangle værktøj. Typisk kan det vise sig strategisk at have udstyret disponibelt idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5Måske det viser sig vigtigt at have de fornødne byggematerialer parat i god tid før du begynder eksekveringen. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig indkøbsliste indeholdende det du har brug for, og derefter gennemgå hver enkelt ting, således at du sikrer dig at du har det hele.
6Forinden du går i gang med byggeprocessen må det være vanvittigt betydningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Der viser sig som regel uventede problemer ved større projekter, og af den grund vil det være meningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål med projektet.
8Husk at tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at fremskaffe assistance fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Når du søger assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at lede efter tilbud fra diverse virksomheder.
9I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggerier. Det bliver givet såfremt projektet gør en forskel for klimaet. Støtten forudsætter med andre ord at byggeriet har betydning for miljøet.
10Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm som hjælper dig imod mulige ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke skaffer assistance fra en professionel.
11Typisk vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være sundt at notere samtlige udgifter, og dernæst nedfælde ens købspris for dem slavisk.
12Ved projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Af den grund må du ofte tage et kig på vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at regne netop som du er midt i det omfattende byggeprojekt.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ualmindeligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En hel del e-handler tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til rustfri arbejdsbord. En af de mest anvendte er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså yderst fremkommelig, og typisk tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du kunne tillige vælge at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver en gang i mellem lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld meget let gængelig ved køb af rustfri arbejdsbord online. Den mest prisbevidste form for levering er uden tvivl at hente ordren selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig nærved internet firmaets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på rustfri arbejdsbord kan i nogle tilfælde være særdeles aktuel om vi skal bruge din ordre omgående, så i det øjemed er det aldeles meningsfuldt at man tjekker den anslåede leveringsdato for rustfri arbejdsbord. En lang række netshops i Danmark – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre online, som er betinget af at ordren placeres forinden et fastsat klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte har fri.

Indtil flere online butikker tilbyder gebyrfri levering på rustfri arbejdsbord online, men typisk er det under forudsætning af at der handles for et konkret beløb. Som alternativ bør man udvælge den mindst kostelige metode til levering, der tit vil blive at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted.

En masse netshops udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig rustfri arbejdsbord på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel click-and-collect på rustfri arbejdsbord i disse områder:

Helsingør, Køge, Skive, Haderslev, Frederiksværk, Brønderslev, Hvidovre, Risskov, Åbyhøj, Hørsholm, Slagelse, København, Søborg, Næstved, Birkerød, Rønne, Aalborg, Fredericia, Lillerød, Rudersdal, Kolding, Brønshøj, Aarhus, Skanderborg, Højbjerg, Roskilde, Stenløse, Nørresundby, Tårnby, Frederiksberg, Albertslund, Vejle, Ringsted, Nykøbing Falster, Kalundborg, Lystrup, Ballerup, Esbjerg, Hedehusene, Haslev, Vanløse, Nærum, Allerød, Struer, Viborg, Herlev, Brøndby, Grenaa, Middelfart, Kokkedal, Virum, Farum, Rødovre, Frederikssund, Aabenraa, Herning, Silkeborg, Charlottenlund, Valby, Hedensted, Solrød Strand, Ikast, Taastrup, Odense, Horsens, Vordingborg, Sønderborg, Ishøj, Hobro, Dragør, Ølstykke, Holbæk, Greve, Hjørring, Lyngby, Holstebro, Svendborg, Randers, Varde, Nyborg, Gentofte, Hillerød, Tilst, Jyllinge, Nakskov, Værløse, Gladsaxe, Odder, Thisted, Brabrand, Frederikshavn, Vallensbæk, Glostrup, og Korsør, .

Click-and-collect ift. rustfri arbejdsbord er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når man kigger i data er det markant, at netshoppere som regel søger efter fx rustfri arbejdsbord priser og rustfri arbejdsbord online. Man ser desuden jævnligt mennesker søge efter blandt andet billig rustfri arbejdsbord, køb rustfri arbejdsbord samt rustfri arbejdsbord tilbud, plus de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Få den bedste pris på rustfri arbejdsbord

Det er jo efterhånden meget fleksibelt for almindelige mennesker at finde tilbud på billige rustfri arbejdsbord online i blandt flere outlets på nettet, og altså har flertallet af outlets på nettet fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på rustfri arbejdsbord markant, og endda love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt være rentabelt at sammenligne et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud på rustfri arbejdsbord online forud for at du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Du skal bare være opmærksom på, at hvis en e-butik sælger billige rustfri arbejdsbord online til salg for en pris der anses for hamrende billig, så burde det ofte være et kendetegn på en svindel webbutik. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en foranstaltning, hvilket støtter dig som kunde overfor uoprigtige netshops.

Vi anbefaler kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale beløbet til rustfri arbejdsbord senere. Dette foreslåes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i tallene fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger bl.a. billig rustfri arbejdsbord og rustfri arbejdsbord tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere søge efter fx rustfri arbejdsbord priser, køb rustfri arbejdsbord og rustfri arbejdsbord online.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot byder på nogle nyttige chancer for at finde ud af ganske mange forhenværende brugeres ratings og på grund af dette tilråder vi, at du analyserer internet webshoppens ratings inden du placerer din ordre på billige rustfri arbejdsbord online.

Facebook medfører for øvrigt en del ærlige metoder til at få indtryk af online virksomhedens popularitet. Her møder vi endda online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at skrive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige rustfri arbejdsbord online hos en internet webshop kunne man for at være sikker se på e-shoppens handelsvilkår, dog er det oftest et omfattende arbejde, specielt hos de store byggecentre som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og 10-4.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse hvorvidt internet firmaet er støttet af e-mærket, siden det generelt er et signal om at online webshoppen accepterer dansk lovgivning, foruden at shoppen nu og da kigges til af jurister som har ekspertise inden for de gældende love.

Derudover giver det dig anledning til assistance, såfremt du møder problemer ved din handel med rustfri arbejdsbord. Dertil er det at foretrække at køberen er hensynstagende til de mest vedkommende vilkår der kan have indvirkning på bestillingen af rustfri arbejdsbord online, eksempelvis den ombytningspolitik internet forretningen bruger.

Her er det tillige vigtigt, at man altid beholder ens ordremail, så man altid vil kunne påvise sin bestilling af rustfri arbejdsbord, uagtet om man bestiller ved Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix eller Silvan.

Jette Larsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Hans gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Martin gav 5 stjerner

Fremragende service.

Henrik U gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot genererer en del udmærkede muligheder for at betragte ret mange andre kunders synspunkter og derved foreslår vi, at du kigger nærmere på internet butikkens kritik forinden du køber billige rustfri arbejdsbord online. Facebook frembringer tillige en del relevante løsninger til at få indblik i online webshoppens kundefokus.
2Flere internet forretninger sikrer gebyrfri levering på rustfri arbejdsbord, men i reglen kun ifald der erhverves for et konkret beløb. Derudover skal du gribe den mest billige form for fragt, der tit vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Denne viser sig somme tider omvendt meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste form for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne.
3Det er i dag ultra bekvemt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige rustfri arbejdsbord i blandt flere internet selskaber, og altså garanterer masser af forhandlere på nettet fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig tiden værd at eftergå visse internet handler efter billige priser forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få den billigste pris.
4Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under en retningslinje, der forsvarer os overfor falske e-shops. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at honorere regningen af flere omgange.
5Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget bestemmende såfremt vi står og skal bruge varen omgående, og i det øjemed er det forholdsvis centralt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt på rustfri arbejdsbord. Mange internet forretninger giver løfte om billig 1 dags levering på en række varer, men husk at det beroer på at ordren aflægges tidligere end et besluttet tidspunkt.
6Den mest betalelige fragtform vil altid være at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du lever i nærheden af internet firmaets hjemsted. Den leveringsløsning er jo ualmindeligt bestemmende hvis du skal bruge rustfri arbejdsbord med det samme. Alternativt så sikrer indtil flere e-butikker portofri fragt, men i mange tilfælde er det forudsat at du bestiller for en konkret sum.
7Inden folk køber billige rustfri arbejdsbord hos en online butik kan de ideelt set tage stilling til netbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke særlig interessant. Yderligere går vi ind for at man er opmærksom på de elementære reglementer der har betydning for købet af billige rustfri arbejdsbord online, til eksempel den ombytningsrettighed internet butikken tilbyder.
8En række online butikker giver nu et hav af forskellige billige leveringsmidler til rustfri arbejdsbord. En af de mest moderne er nu til dags afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye produkter når du har lyst. Løsningen er altså ekstremt smart, samt i mange tilfælde også den mest betalelige leveringsmodel.
9Vi tilråder at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været et fingerpeg om at internet virksomheden accepterer de officielle danske regler, samt at internet shoppen ofte undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at folk handler billige rustfri arbejdsbord på en shop kan man utvivlsomt læse netbutikkens forretningsvilkår.