Byghjem.dk

Rundsavsklingesæt

Festool rundsavsklingesæt 225mm 3 stk. Z18, 32 og 48
2.507 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 28 og 48
1.729 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 160mm 3 stk. Z12, 18 og 32
1.406 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 254mm 3 stk. Z24, 40 og 60
2.195 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 190mm 3 stk. Z12, 28 og 48
2.268 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 210mm 3 stk. Z16, 18 og 52
2.337 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 216mm 3 stk. Z36, 60 og 60
3.706 kr.
Mere info
Festool rundsavsklingesæt 260mm 3 stk. Z60, 64 og 80
4.719 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige rundsavsklingesæt fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode tilbud, hvorimod øvrige har service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre tilbyder et stort sortiment af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover bare rundsavsklingesæt.
For nogle er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge et online byggemarked, hvor du tilbydes sparring omkring rundsavsklingesæt.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne selv. Dette er specielt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør du kende forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derigennem har flertallet valget om at købe online og fragte materialerne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar have produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre forhandler varer fra alverdens nichebutikker, og så kan du vælge fra et bredt udvalg af rundsavsklingesæt online.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille rundsavsklingesæt online på deres hjemmeside.
Størstedelen af specialiserede netbutikker har en stor passion for de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor forventes det at du får en høj grad af informativ assistance fra mennesker med ekspertviden i netop rundsavsklingesæt.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en skarpere pris.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rundsavsklingesæt jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske kan det blive aktuelt at du har de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du går i krig med byggeprocessen. Du bør udfærdige en hurtig oversigt med alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende efterse hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
2Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom arbejdssko der skåner dig imod potentielle skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
3Man skal på ingen måde undvære udstyr. Typisk kan det være fordelagtigt at du har det parat før du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at indkalkulere de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
4Før du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig yderst vigtigt at du sikrer dig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der er vældig mange vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Navnligt YouTube kan hjælpe med vældig meget nyttig viden, især forudsat at man benytter den engelske version.
6For udendørs projekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt lægge mærke til femdøgnsprognosen i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du arbejder hårdt på dit vigtige byggeprojekt.
7Planlægning viser sig som metoden til succes med arbejdet. Du bør nedskrive en gennemarbejdet plan, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af oversigten.
8I visse tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Det kræver med andre ord at ombygningen har positiv betydning for naturen.
9Du kunne tænke over om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du skal anskaffe assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det være en god idé at søge en pris fra en håndfuld selskaber.
10Der præsenterer sig uden tvivl uventede vanskeligheder i tilfælde med større projekter, og ergo er det af stor betydning at der afsættes passende plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og bagefter notere omkostningen ved dem enkeltvis.
12Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige byggerier. Nogle byggeprojekter kræver flere mennesker. Desuden vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Adskillige internet virksomheder frembyder nu til dags en hel del forskellige billige leveringsløsninger til rundsavsklingesæt. En der er meget anvendt er for nærværende pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har lyst. Fragttypen er altså særligt smart, og ofte derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde også påtænke at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller til når du er på job. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt en smule mere pebret, men samtidig usædvanlig bekvem ved køb af rundsavsklingesæt online. Den billigste fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken, men det er betinget af at du lever nærved e-handlens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på rundsavsklingesæt kan være ekstremt bestemmende når du mangler din pakke om få sekunder, så derfor er det fuldt ud meningsfuldt at vi checker leveringstidspunktet ved rundsavsklingesæt. De fleste e-handler – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – byder på billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer online, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen placeres inden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsendt før lagerpersonalet har fyraften.

En hel del e-forretninger i Danmark frembyder fragt uden beregning på rundsavsklingesæt online, men typisk er det så nødvendigt at man aftager for en præcis sum. Desuden skulle man gribe den mindst kostelige fragtløsning, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

De største netshops tildeler afhentning hvor du bestiller billig rundsavsklingesæt hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark. Byggecentrene tilbyder fx afhentning af rundsavsklingesæt i disse områder:

Aarhus, Randers, Struer, Sønderborg, Hvidovre, Nyborg, Ølstykke, Nykøbing Falster, Esbjerg, Holbæk, Viborg, Solrød Strand, Vordingborg, Charlottenlund, Dragør, Ikast, Brønderslev, Ishøj, Glostrup, Frederikshavn, Fredericia, Søborg, Nakskov, Helsingør, Slagelse, Thisted, Frederiksværk, Lyngby, Brabrand, Ringsted, København, Svendborg, Grenaa, Næstved, Nærum, Farum, Risskov, Albertslund, Rønne, Rødovre, Åbyhøj, Frederiksberg, Silkeborg, Gentofte, Vejle, Holstebro, Hedensted, Horsens, Brøndby, Taastrup, Vallensbæk, Virum, Nørresundby, Rudersdal, Skanderborg, Hillerød, Middelfart, Ballerup, Korsør, Varde, Lystrup, Jyllinge, Allerød, Skive, Odder, Herning, Haslev, Tårnby, Hobro, Værløse, Lillerød, Aalborg, Tilst, Hørsholm, Højbjerg, Stenløse, Roskilde, Aabenraa, Vanløse, Gladsaxe, Birkerød, Frederikssund, Greve, Hjørring, Valby, Køge, Kolding, Haderslev, Kokkedal, Herlev, Odense, Kalundborg, Brønshøj, og Hedehusene, .

Click-and-collect ift. rundsavsklingesæt er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere mange gange søger bl.a. rundsavsklingesæt priser og rundsavsklingesæt tilbud. Foruden dette oplever vi som regel folk kigge efter eksempelvis køb rundsavsklingesæt, rundsavsklingesæt online og billig rundsavsklingesæt, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Bauhaus.

Tilbud på rundsavsklingesæt

Det har vist sig at være særdeles gnidningsløst for købere at finde information om priser på billige rundsavsklingesæt online på diverse outlets på nettet, og af den grund har flere e-forretninger været nødt til at mindske udsalgspriserne på rundsavsklingesæt enormt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid blive lukrativt at inspicere nogle forskellige internet foretagender efter tilbud på rundsavsklingesæt online før du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Man må lige meget hvad være klar over, at hvis en e-butik udbyder billige rundsavsklingesæt online på tilbud til en pris der virker utrolig billig, så bør det mange gange være et symbol på en svindel webbutik. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af en ordning, som assisterer dig som køber overfor uærlige e-forretninger.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre beløbet til rundsavsklingesæt ude i fremtiden. Det tilbydes ofte hos niche webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger bl.a. rundsavsklingesæt priser og billig rundsavsklingesæt. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet køb rundsavsklingesæt, rundsavsklingesæt online samt rundsavsklingesæt tilbud.

Tjek tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot bringer dig fuldstændig fortræffelige chancer for at eftergå en stor gruppe andre konsumenters domme og herved er det at foretrække, at du eftersøger e-shoppens ratings forinden du køber billige rundsavsklingesæt online.

Facebook fremskaffer lignende stort set gunstige metoder til at få indtryk af internet firmaets popularitet. Herinde er der endda online selskaber i Danmark hvor det er muligt at levere en kritik af deres køb, som desuden må drages fordel af til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige rundsavsklingesæt online hos en shop kunne de i reglen have øje for dens handelsvilkår, dog er det for det meste ikke særlig sjovt, specielt på de store byggecentre som 10-4, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det bør være et tegn på at e-forretningen opfylder de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen tit ses til af fagfolk der kender til lovgivningen.

Dette er en god lejlighed til hjælpende service, for så vidt du møder besvær i processen med din handel med rundsavsklingesæt. Derudover støtter vi at man er hensynstagende til de fundamentale regler gældende for købet af rundsavsklingesæt online, for eksempel hvilken ombytningsret e-forretningen tilbyder.

På grund af dette er det også vigtigt, at man stadig opbevarer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af rundsavsklingesæt, ligegyldig om man handler ved XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Stark.

Morten Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jette Petersen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jens Olsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Marianne Thomsen gav 5 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til din online shopping
1Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en vedtægt, som sikrer dig som kunde imod fup online virksomheder. Alternativt kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil dække prisen over en periode.
2Det er vældig uproblematisk for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige rundsavsklingesæt hos diverse online butikker, og ergo tilbyder adskillige online shops fragt uden gebyr. Dog kan det stadigvæk vise sig profitabelt at analysere nogle enkelte online firmaer efter tilbud og rabat før du køber, så man ikke er i tvivl om at skaffe sig den mindst kostelige pris.
3En lang række internet selskaber tildeler nu om stunder diverse forskellige billige leveringsløsninger til rundsavsklingesæt. En der er meget anvendt er p.t. udleveringssteder, og så kan du blot hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså super simpel, samt ofte ydermere den mest letkøbte leveringsudgave.
4Flere online outlets garanterer fragt uden beregning på rundsavsklingesæt, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for en bestemt sum. Derudover kan du udvælge den prisbilligste mulighed for levering, som oftest er at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted. Løsningen viser sig oftest til gengæld rigtig fremkommelig. Den mindst kostelige slags levering er dog at du selv henter varerne.
5Forinden nogen shopper billige rundsavsklingesæt i en butik kan de for at være på den sikre side gennemlæse shoppens forretningsaftale, men det er gerne en tidskrævende opgave. Tilmed støtter vi at du er hensynstagende til de primære betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige rundsavsklingesæt online, som eksempelvis den returret online forretningen tilsikrer.
6Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det skulle være en antydning af at online firmaet føjer de danske regler, og at e-forhandleren nu og da undersøges af fagmænd som kender lovgivningen. Før folk bestiller billige rundsavsklingesæt på en butik på nettet kan de når alt kommer til alt gennemse netshoppens forretningsvilkår.
7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret vital om du mangler ordren omgående, så af den grund er det uden tvivl relevant at du kontrollerer den anslåede leveringsdato ved rundsavsklingesæt. Mange online selskaber giver løfte om billig 1 dags fragt på en hel del produkter, men vær obs på at det står og falder med at ordren aflægges forinden et aftalt tidspunkt.
8Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du befinder dig lige ved internet selskabets tilholdssted. Den løsning til levering er naturligvis ret så vital såfremt man står og skal bruge rundsavsklingesæt nu og her. Alternativt så præsterer en række shops på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der handles for en bestemt sum.
9Trustpilot bringer dig en række fantastiske løsninger til at kortlægge diverse tidligere køberes meninger og af den grund anbefales det, at du evaluerer online virksomhedens vurderinger forud for at du bestiller billige rundsavsklingesæt online. Facebook giver dig ydermere ret habile muligheder for at få indsigt i internet selskabets troværdighed.