CMT Rundingsfræser VP 128x40 R3-R10
1.795 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM R 1,6 K6
345 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM R 3,0 K6
380 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser VP 113x40 R3-R10
1.720 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM R 4,75 K6
360 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser VP 132x30 R12-R20
2.465 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø9,5mm K8
446 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø8,0mm K8
402 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø12,7mm K8
510 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø4,75mm K8
374 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø6,35mm K8
393 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræsersæt 5 stk R3,2-12,7 K8
1.448 kr.
Mere info
CMT Rundingsfræser HM Radius ø3,2mm K8
348 kr.
Mere info
Rundingsfræser med kuglelejer Kreator KRT060120
180 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige rundingsfræser alt efter hvor du handler online. Nogle har fokus på de bedste priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare rundingsfræser.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende webshoppens regningslinjer.
For mange er byggeri lig med adskillige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, som kan give råd og vejledning til valg af rundingsfræser.
Når du vil have varerne nu og her eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at hente varerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de udbredte byggecentre.
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har man mulighed for at bestille online og køre varerne personligt. Takket være dette har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne hurtigere.
De kendte byggemarkeder køber varer fra adskillige nicheshops, og så kan du bestille fra et stort sortiment af rundingsfræser online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter er små virksomheder, som tit har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller rundingsfræser online hos dem.
Størstedelen af webshops i små nicher producerer selv de varer som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Diverse nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette vil du opleve en høj grad af indsigtsfuld sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis rundingsfræser.
Danmarks største byggecentre

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

rundingsfræser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

rundingsfræser jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rundingsfræser bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

rundingsfræser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Inden du igangsætter byggeprojektet er det usandsynligt vigtigt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Der er mange guides og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube bringer dig overvældende meget almennyttig information, særligt når man bruger engelske søgeord.
3Det kan være til god gavn at få assistance til byggeprocessen, især når det kommer til større byggeprocesser. Store projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bør det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
4Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger når det kommer til avancerede opgaver, og herved kan det vise sig essentielt at der er afsat nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at nå det inden ens deadline.
5Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør investere i professionel assistance til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert er det fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld foretagender.
6Forberedelse er metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal lave en strømlinet plan, der dikterer hvilke gøremål der løses på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder tidsplanen.
7Det vil vise sig at have noget at sige at du har alle byggematerialer klar til brug forinden du går til værks med eksekveringen. Du har fordel af at udarbejde en hurtig liste hvorpå der noteres alt det du skal bruge, og så granske oversigten, med øje for at du sikrer dig at du har styr på det.
8Du skal nødig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdshjelm som sikrer dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
9Du vil på ingen måde gå ned på udstyr. Det er fornuftigt at have det til disposition når du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at medtage disse omkostninger i budgettet.
10Glem ikke at du kan få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det ydes forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet påvirker naturen.
11Ofte vil det være vigtigt at lave et udgiftsbudget for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fordelagtigt at nedskrive alle udgifter, og efterfølgende nedskrive billige priser på hver enkelt.
12Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således kan du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så det ikke mod forventning begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte projekt.
De højest ratede byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er virkelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt flot. Scoren grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Flere internet forhandlere tilbyder i dag et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til rundingsfræser. En favorit er nu til dags levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når det passer dig bedst. Løsningen er altså ultra overkommelig, samt i mange tilfælde desuden den billigste fragtmetode.

Du kunne lige så vel planlægge at bestille ordren til levering til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er jævnligt lidt mere pebret, men tillige super gnidningsløs ift. rundingsfræser online. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som jo beroer på at du opholder dig nær internet virksomhedens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på rundingsfræser kan vise sig at være rigtig aktuel i tilfælde af at du har behov for dine nye produkter lige om lidt, så i det øjemed er det jo passende at du finder den forventede leveringstid ved rundingsfræser. De fleste internet shops – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre online, som alligevel antager at bestillingen placeres forinden et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne fikset før medarbejderne får fri.

En hel del shops på nettet tilbyder levering uden omkostninger på rundingsfræser online, men i reglen er det under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt pris. Derudover må man udvælge den prisbilligste leveringsmetode, som gerne vil være at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig rundingsfræser derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder eksempelvis click-and-collect på rundingsfræser i disse byer:

Horsens, Korsør, Herning, Holbæk, Kalundborg, Aarhus, Kolding, Thisted, Lystrup, Stenløse, Rødovre, Ballerup, Værløse, Kokkedal, Allerød, Nakskov, Hedensted, Hedehusene, Virum, Ishøj, Odense, Gladsaxe, Gentofte, Greve, Brønshøj, Ikast, Ølstykke, Sønderborg, Haderslev, Randers, Struer, Varde, Glostrup, Brøndby, Lyngby, Viborg, Vejle, Middelfart, Jyllinge, Hobro, Åbyhøj, Aabenraa, Højbjerg, Silkeborg, København, Odder, Helsingør, Vordingborg, Nørresundby, Frederikssund, Aalborg, Vanløse, Køge, Rønne, Fredericia, Frederikshavn, Hillerød, Lillerød, Hørsholm, Albertslund, Nykøbing Falster, Herlev, Valby, Svendborg, Solrød Strand, Charlottenlund, Grenaa, Nærum, Søborg, Skive, Tilst, Risskov, Rudersdal, Hvidovre, Esbjerg, Holstebro, Farum, Slagelse, Frederiksværk, Roskilde, Ringsted, Birkerød, Nyborg, Dragør, Tårnby, Haslev, Skanderborg, Vallensbæk, Frederiksberg, Hjørring, Næstved, Brønderslev, Taastrup, og Brabrand, .

Click-and-collect ift. rundingsfræser er tilgængeligt i alle regioner af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Amager) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at internetbrugere ofte efterspørger for eksempel rundingsfræser priser og rundingsfræser tilbud. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. rundingsfræser online, køb rundingsfræser og billig rundingsfræser, foruden de store byggecentre som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på rundingsfræser

Det er i dag virkelig ligetil for købere at søge sig frem til priser på billige rundingsfræser online fra flere internet virksomheder, og for det har flere internet varehuse været tvunget til at nedskære prisniveauet på rundingsfræser betragteligt, og derudover love portofri levering.

Men det kan trods alt være udbytterigt at analysere nogle internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på rundingsfræser online før du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at indhente den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Davidsen.

Du skal lige meget hvad ikke undervurdere, at hvis en shop afhænder billige rundingsfræser online på tilbud til en pris som virker ekstraordinært billig, burde det undertiden være et fingerpeg om en fup internet butik. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af et regulativ, hvilket hjælper os overfor snydagtige online shops.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du vil betale prisen på rundingsfræser over en periode. Det fås som regel i nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at mennesker typisk søger bl.a. rundingsfræser priser og rundingsfræser tilbud. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter fx billig rundingsfræser, køb rundingsfræser og rundingsfræser online.

Se nærmere på folks vurderinger

Trustpilot tilbyder dig regulære pæne løsninger til at efterforske adskillige forhenværende kunders kritik og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer e-handlens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige rundingsfræser online.

Facebook forærer dig for øvrigt nogle gode muligheder for at få en idé om online firmaets kundefokus. I øvrigt er der mange online butikker som giver kunderne mulighed for at ytre en omtale af købsoplevelsen, som ligeledes bør anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige rundingsfræser online i en webbutik behøver man egentlig gennemlæse forhandlerens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig morsomt, specielt ved de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kunne være at kigge om internet selskabet er verificeret af e-mærket, da det bør være en angivelse af at internet virksomheden efterlever de danske retningslinjer, udover at internet firmaet hyppigt besøges af fagmænd som er meget fortrolige de gældende vilkår.

Dette er desuden din chance for bistand, ifald du får besvær med dit indkøb af rundingsfræser. Dertil anbefales det at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende bestemmelser der gælder for bestillingen af rundingsfræser online, fx den ombytningsret e-forhandleren garanterer.

Her er det desuden essesentielt, at man når som helst bibeholder ens kvittering, så man når som helst kan vidne om sit køb af rundingsfræser, uanset om man handler ved 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen eller Bygma.

Marianne G gav 5 stjerner

Alt var i orden

Camilla Nielsen gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Thomas Hansen gav 5 stjerner

God webshop

Kim J gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til når du køber online
1En del shops på nettet tilbyder til alt held et hav af forskellige billige muligheder for fragt til rundingsfræser. En yndling er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er nemlig ret fleksibel, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringstype.
2Den billigste leveringsmåde er utvivlsomt at hente varerne selv, men det stiller krav om at du lever lige ved internet shoppens lager. Den fragtmetode er jo usædvanlig udslagsgivende om man behøver rundingsfræser inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle enkelte netbutikker portofri levering, men undertiden under forudsætning af at der bestilles for en præcis sum.
3Forud for at folk shopper billige rundingsfræser i en e-forhandler behøver de principielt have øje for netbutikkens regler, dog er det ofte et omfattende arbejde. Udover dette tilrådes det at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der influerer på bestillingen af billige rundingsfræser online, som fx hvilken returpolitik webshoppen tilbyder.
4Det er i dag yderst bekvemt for folk at tjekke tilbud online på billige rundingsfræser på forskellige internet firmaer i Danmark, og herved præsterer langt de fleste outlets på nettet gratis levering. Derfor kan det imidlertid blive smart at undersøge nogle få shops på nettet efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at man er velinformeret til at antage den laveste pris.
5Nogle enkelte online forhandlere præsterer levering uden omkostninger på rundingsfræser, men oftest kun hvis du køber for en bestemt sum. I øvrigt skulle du vælge den mest prisbevidste fragtform, hvilket mange gange vil blive at få kørt ordren til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver som regel også virkelig ligetil. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
6Trustpilot præsterer relativt troværdige løsninger til at evaluere flere andre forbrugeres reflektioner og derved stiller vi forslag om, at du betragter internet virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige rundingsfræser online. Facebook resulterer i derudover ultra fine muligheder for at få en idé om internet selskabets troværdighed.
7Fragtperioden er ret så essentiel om vi har brug for dine nye produkter nu og her, og herved er det skam aktuelt at man studerer det anslåede leveringstidspunkt for rundingsfræser. En hel del internet selskaber yder billig 1 dags fragt på deres primære varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres inden et angivent tidspunkt.
8Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i et reglement, som passer på os imod uærlige internet virksomheder. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, ifald du hellere vil klare prisen af flere omgange.
9Vi tilråder generelt at granske hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, siden det generelt er et tegn på at online virksomheden imødekommer de opstillede regler, udover at internet butikken rutinemæssigt efterses af sagkyndige som er indført i retningslinjerne. Forinden folk bestiller billige rundingsfræser i en e-forhandler burde man på en vis måde løbe igennem netshoppens regler.