Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Metabo Akku Ventilator AV 18 - 18 Volt
880 kr.
Mere info
Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge webshoppens regler.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af rund ventilator.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige rund ventilator fra netbutik til netbutik. En del vil have gode priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot rund ventilator.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed muligt ved de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og herigennem har du chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt sågar hente varerne straks.
De kendte byggecentre sælger varer fra en lang række forskellige producenter, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af rund ventilator online.
De store byggekæder er populære og kendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund kan du modtage ekstremt nyttig assistance fra mennesker som er specialister i netop rund ventilator.
Størsteparten af små butikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du handler rund ventilator online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag over 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rund ventilator jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag over 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

rund ventilator silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rund ventilator harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

rund ventilator bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du påbegynder byggeprocessen kan det være højst betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
2Du skal aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig imod potentielle ulykker. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
3Forberedelse vil være vejen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at have en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder arbejdsplanen.
4Du må ikke gå ned på udstyr. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har grejet klar inden du starter dit byggeprojekt. Husk også at påregne de her udgifter i budgettet.
5I visse tilfælde kan man få økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis projektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
6Der kan findes et stort udvalg af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er kilde til meget gavnlig information, navnligt når du bruger den engelske version.
7Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor bør du tit tjekke vejrberetningerne i tiden op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned bedst som du arbejder hårdt på det krævende projekt.
8Husk at reflektere over hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en ekspert til noget af det. Forudsat at du søger assistance fra en professionel kan det være optimalt at modtage forslag fra flere virksomheder.
9Der kommer som regel uventede problemstillinger i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det kan det vise sig væsentligt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
10Det kan være til god gavn at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprocesser. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at gennemgå hver eneste udgift, og efterfølgende gennemgå ens omkostning ved dem én efter én.
12Det kan blive meningsfuldt at du har alle byggematerialer parat på forhånd inden du begynder dit byggeprojekt. Du kan med fordel notere en simpel indkøbsliste med alt du får brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, således at du er sikker på at du har husket alt.
Danskernes favorit byggekæder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så flot. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En masse online forhandlere foreslår i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringstyper til rund ventilator. Førstevalget hos mange er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, som giver dig mulighed for at hente din bestilling lige når det passer dig. Denne er jo rigtig fremkommelig, samt ofte derudover den prisbilligste leveringsmodel.

Du burde derudover beslutte dig for at få varerne leveret hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Leveringstypen er typisk en tak mindre billig, men ydermere temmelig simpel for rund ventilator online. Den mest letkøbte leveringsmodel er utvivlsomt selv at hente varerne, hvilket står og falder med at du opholder dig i kort afstand af e-firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på rund ventilator er super essentiel ifald man har brug for varerne med det samme, så i det øjemed er det aldeles på sin plads at man finder leveringstidspunktet ved rund ventilator. En række internet handler – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, men vær påpasselig da det er påkrævet at bestillingen gennemføres inden et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt ekspederet forud for at lagerpersonalet tager hjem.

En hel del byggeforretninger tilbyder fragtfri levering på rund ventilator online, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for et konkret beløb. Derudover kunne man vælge den mest betalelige fragtmetode, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted.

Størstedelen af webbutikker udlover klik-og-hent hvor man handler billig rund ventilator online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på rund ventilator i disse byer:

Kolding, Højbjerg, Køge, Slagelse, København, Brønderslev, Korsør, Stenløse, Struer, Skive, Hedensted, Roskilde, Frederiksværk, Aabenraa, Lyngby, Aalborg, Randers, Lystrup, Farum, Frederikshavn, Ikast, Haderslev, Tilst, Nykøbing Falster, Odder, Lillerød, Haslev, Birkerød, Rudersdal, Middelfart, Skanderborg, Rønne, Kalundborg, Nyborg, Helsingør, Frederiksberg, Dragør, Rødovre, Horsens, Nørresundby, Risskov, Gladsaxe, Valby, Tårnby, Hørsholm, Brøndby, Herning, Grenaa, Brabrand, Fredericia, Vanløse, Frederikssund, Holbæk, Nærum, Næstved, Solrød Strand, Hillerød, Ballerup, Åbyhøj, Taastrup, Hjørring, Greve, Hobro, Vejle, Esbjerg, Herlev, Albertslund, Jyllinge, Ølstykke, Søborg, Kokkedal, Ishøj, Hedehusene, Aarhus, Vallensbæk, Holstebro, Sønderborg, Silkeborg, Svendborg, Allerød, Viborg, Værløse, Nakskov, Varde, Odense, Thisted, Gentofte, Virum, Brønshøj, Ringsted, Hvidovre, Vordingborg, Charlottenlund, og Glostrup, .

Click-and-collect for rund ventilator er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere som regel efterspørger fx rund ventilator online og køb rund ventilator. Man ser derudover typisk mennesker lede efter fx rund ventilator priser, billig rund ventilator samt rund ventilator tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Den bedste pris på rund ventilator

Det har vist sig at være i høj grad praktisk for købere at sammenligne priser på billige rund ventilator online hos diverse firmaer på nettet, og på grund af dette har langt de fleste internet butikker fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på rund ventilator helt i bund, og ovenikøbet garantere levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk blive tiden værd at inspicere en række internet webshops efter tilbud på rund ventilator online forinden du bestiller, så du er tryg ved at antage den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Du må bare ikke undervurdere, at ifald en butik på nettet annoncerer billige rund ventilator online til salg for en pris som kan ses som urealistisk lav, er det mange gange være et tegn på en bedragerisk internet virksomhed. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger køberen overfor snydagtige e-shops.

Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du agter at betale prisen på rund ventilator over en periode. Dette fås typisk hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk ofte efterspørger bl.a. rund ventilator tilbud og rund ventilator priser. Foruden dette oplever vi ofte folk lede efter eksempelvis køb rund ventilator, rund ventilator online og billig rund ventilator.

Undersøg folks ratings

Trustpilot fremskaffer fuldt ud hensigtsmæssige genveje til at gennemstøve en hel del aktuelle køberes observationer og herved foreslåes det, at du gennemsøger netbutikkens anmeldelser forinden du handler billige rund ventilator online.

Facebook leverer for øvrigt faktisk pålidelige genveje til at få kendskab til e-butikkens popularitet. Foruden det er der endda internet shops som gør det muligt at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel bør benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige rund ventilator online på en e-handler behøver man egentlig kigge på netbutikkens vilkår, dog er det tit ikke super interessant, især på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kan være at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, fordi det generelt er en forsikring om at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, tillige med at online webshoppen undertiden vurderes af fagmænd der har indsigt i de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du får vanskeligheder som følge af dit indkøb af rund ventilator. Tilmed er det prisværdigt at kunden er opmærksom på de vigtigste retningslinjer der har indflydelse på købet af rund ventilator online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man stadigvæk gemmer sin kvittering, således man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af rund ventilator, uanset om man shopper fra 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma eller Stark.

Michael Larsen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Anders Kristensen gav 4 stjerner

god service

Louise F gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Niels Nielsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi anbefaler at kigge om online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det skulle være en tryghed om at online forhandleren adlyder de danske regler, og at e-firmaet løbende gennemses af specialister der kender til de gældende bestemmelser. Forud for at nogen shopper billige rund ventilator i en internet forhandler kan man sådan set bese e-shoppens handelsbetingelser.
2Flere internet varehuse tilbyder billig levering på rund ventilator, men tit kræver det at man handler for en konkret pris. Desuden bør man vælge den prisbilligste form for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et afhentningssted. Metoden viser sig som regel tillige yderst ligetil. Den mest betalelige mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente produkterne.
3Den mest betalelige type af levering er unægtelig at hente pakken selv, som dog kræver at du er med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den leveringsform er selvfølgelig særdeles væsentlig i tilfælde af at man har brug for rund ventilator om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte webshops fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kun når du indkøber for et fastsat beløb.
4Før folk handler billige rund ventilator i en internet virksomhed bør de de facto kigge på webbutikkens forretningsvilkår, men det er bare en tidskrævende opgave. Foruden dette går vi ind for at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale vilkår der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige rund ventilator online, som fx den byttepolitik netshoppen bruger.
5Trustpilot genererer visse udmærkede muligheder for at blive klogere på en lang række forhenværende kunders omtaler og på grund af dette slår vi et slag for, at du besigtiger webbutikkens vurderinger forud for at du køber billige rund ventilator online. Facebook forærer dig ligeledes ultra fortræffelige chancer for at få indtryk af online forretningens kundetilfredshed.
6Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i en orden, der forsvarer dig som kunde imod falske online butikker. Som et alternativ burde du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale regningen ude i fremtiden.
7En række internet webshops frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringstyper til rund ventilator. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente pakken på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig særligt nem, samt desuden endda den billigste løsning til levering.
8Det er ultra let gængeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige rund ventilator på flere e-firmaer, og af den grund tilbyder de fleste online shops fragtfri levering. Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at prøve en række firmaer på nettet efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, sådan at man ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
9Fragtperioden er ekstremt relevant forudsat vi skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det bestemt passende at du undersøger den forventede leveringstid ved rund ventilator. En lang række online varehuse reklamerer med billig 1 dags levering på deres primære varenumre, hvilket antager at ordren gennemføres før et besluttet klokkeslæt.