Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som kan tilbyde information omkring rund luftrenser.
Det er naturligvis ekstremt relevant at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige rund luftrenser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har de bedste priser, og andre vil have kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme om det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover blot rund luftrenser.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Hvis du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder køber produkter fra flere nicheshops, og af den grund kan du handle fra et bredt sortiment af rund luftrenser online.
De kendte byggemarkeder har butikker i de større byer, og dermed har du valget om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Derfor kan man blive fri for leveringsomkostningen, samt samtidig have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er små familiefirmaer, som oftest er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller rund luftrenser online på deres side.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo vil du modtage ekstra begavet vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis rund luftrenser.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

rund luftrenser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

rund luftrenser jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

rund luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i deres 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

rund luftrenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er oplagt at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. omfattende projekter. Krævende ting bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
2Før du optager dit byggeprojekt er det højst fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive forstandigt at notere hver eneste udgift, og dernæst notere den billigste pris på hver enkelt.
4Man kan forsøge at få offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes forudsat at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver altså at projektet influerer positivt på naturen.
5Du bør reflektere over om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en professionel til noget af byggeriet. Når du køber eksperthjælp vil det normalt anbefales at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
6Du må for alt i verden ikke nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskyttelse imod potentielle ulykker. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
7Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube supporterer dig med overvældende meget anvendelig information, ikke mindst forudsat at man kigger på engelsk.
8Det er betydningsfuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind forud for at du går i krig med din byggeproces. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig oversigt som indeholder de materialer der skal bruges, og bagefter eftergå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
9Der kommer stort set altid uforudsigelige problematikker i forbindelse med omfangsrige projekter, og følgelig vil det være vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
10Forberedelse er kilden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du nedskriver din tidsplan.
11Ved opgaver udendørs har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den grund bør du løbende kigge på vejrprognosen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde dit komplekse byggeprojekt.
12Man vil aldrig nogensinde fattes grej. Tit kan det vise sig afgørende at du har udstyret klar til brug akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge disse udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ret så godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En række online firmaer yder i vore dage en række forskellige billige former for fragt til rund luftrenser. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo yderst enkel, samt tit derudover den billigste fragttype.

Du kunne ligeledes prøve at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Muligheden viser sig ofte en smule dyrere, men endda særdeles praktisk for rund luftrenser online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men dette afhænger af at du lever lige ved e-handlens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på rund luftrenser er ekstremt vigtig i tilfælde af at du har brug for din pakke om kort tid, og derfor er det uden tvivl relevant at man studerer den anslåede leveringstid på rund luftrenser. Mange online virksomheder – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på massevis af varer online, men som trods alt afhænger af at ordren laves forinden et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få pakken betjent inden de lageransatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet shops byder på gebyrfri levering på rund luftrenser online, men oftest er det så præmissen at du indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skal man tage den mest letkøbte leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop.

De største webbutikker tilbyder afhentning hvor man handler billig rund luftrenser hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og 10-4. Byggemarkederne frembyder bl.a. click-and-collect på rund luftrenser i disse områder:

Helsingør, Solrød Strand, Frederiksværk, Kokkedal, Korsør, Hedehusene, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Farum, Søborg, Glostrup, Aalborg, Risskov, Taastrup, Nykøbing Falster, Kolding, Brønderslev, Allerød, Fredericia, Nærum, Ølstykke, Skive, Stenløse, Værløse, Herlev, Aabenraa, Horsens, Svendborg, Virum, Åbyhøj, Rønne, Albertslund, Roskilde, Nakskov, Lillerød, Greve, Køge, Tilst, Vejle, Næstved, Slagelse, Hvidovre, Odder, Esbjerg, Rudersdal, Vallensbæk, Haslev, Brøndby, Herning, Ikast, Haderslev, Holstebro, Nyborg, Frederikssund, Aarhus, Birkerød, Grenaa, Silkeborg, Hjørring, Sønderborg, Frederiksberg, Odense, Lyngby, Valby, Kalundborg, Vordingborg, Hedensted, Dragør, Thisted, Viborg, Middelfart, Ishøj, Struer, Nørresundby, Jyllinge, Holbæk, Charlottenlund, Brabrand, Gladsaxe, Vanløse, Skanderborg, Frederikshavn, Brønshøj, Randers, Hørsholm, Højbjerg, Gentofte, Ringsted, Lystrup, Tårnby, København, Hobro, og Varde, .

Afhentning ift. rund luftrenser er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Falster, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at mennesker som regel efterspørger fx rund luftrenser online og billig rund luftrenser. Derudover oplever vi ofte netshoppere lede efter eksempelvis rund luftrenser priser, rund luftrenser tilbud og køb rund luftrenser, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode tilbud på rund luftrenser

Det er i dag ekstremt nemt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige rund luftrenser online på forskellige internet webshops, og til tak har utallige online outlets ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på rund luftrenser kolossalt, og derudover love billig fragt.

Det kan dog alligevel blive fordelagtigt at undersøge flere internet firmaer efter tilbud på rund luftrenser online forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Man bør imidlertid være årvågen med, at såfremt en netbutik udbyder billige rund luftrenser online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som uendeligt beskeden, så bør det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig internet butik. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, der passer på folk overfor uoprigtige internet forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du higer efter at klare beløbet til rund luftrenser over en periode. Dette fås typisk hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere tit søger efter bl.a. billig rund luftrenser og køb rund luftrenser. Derudover oplever vi typisk mennesker efterspørge fx rund luftrenser tilbud, rund luftrenser priser samt rund luftrenser online.

Kig på folks bedømmelser

Trustpilot medfører visse anstændige genveje til at kigge nærmere på en stor portion forhenværende konsumenters vurderinger og herved er det fornuftigt, at du studerer webshoppens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige rund luftrenser online.

Facebook byder på desuden immervæk sikre løsninger til at få indblik i e-forretningens popularitet. Her ses en del internet butikker som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tilmed må benyttes til afvejning af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige rund luftrenser online hos en internet webshop behøver man i virkeligheden læse webshoppens handelsaftale, det er dog almindeligvis ikke videre interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

En nem løsning kan være at finde ud af om online shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være et billede på at internet webshoppen understøtter de officielle regler, udover at virksomheden hyppigt monitoreres af jurister der er indført i vilkårene på området.

Desuden får du lejlighed til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for besvær som følge af din handel med rund luftrenser. Yderligere foreslår vi at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der influerer på købet af rund luftrenser online, som eksempelvis den returneringsret forretningen tilsikrer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, således man en anden gang vil kunne vidne om sit køb af rund luftrenser, uafhængig af om man shopper hos Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Jan gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Inger L gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Hans R gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Inger Thomsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til online shopping
1Inden folk shopper billige rund luftrenser i en internet virksomhed behøver man ideelt set kigge på deres vilkår, dog er det tit ikke videre spændende. Foruden dette tilrådes det at køber er vidende om de mest vitale vedtægter der kan influere på shopping af billige rund luftrenser online, som fx hvilken byttepolitik e-butikken benytter.
2Leveringstidspunktet kan vise sig at være temmelig aktuel forudsat vi absolut skal bruge pakken straks, og af den grund er det skam centralt at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved rund luftrenser. En stor portion online firmaer garanterer billig levering på næstkommende hverdag på flere produkter, som trods alt stiller krav om at transaktionen gennemføres forud for et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot leverer ret værdifulde løsninger til at granske forskellige forhenværende kunders kritik og på grund af dette rekommanderer vi, at du tolker online forretningens vurderinger inden du bestiller billige rund luftrenser online. Facebook tilbyder dig ydermere altid fremragende løsninger til at få et kig ind i netshoppens popularitet.
4Vi anbefaler generelt at se om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en tilkendegivelse af at e-firmaet understøtter de officielle danske regler, samt at online webshoppen lejlighedsvis ses til af eksperter der forstår de gældende vilkår. Før folk køber billige rund luftrenser i en webshop kan man ideelt set sætte sig ind i e-shoppens forretningsvilkår.
5Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er dækket ind under et lovbud, som sikrer dig som køber imod falske firmaer på nettet. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage betalingen over flere uger.
6Den mest betalelige leveringsmulighed kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig nær internet virksomhedens adresse. Den løsning til levering kan vise sig at være vældig vigtig såfremt du har brug for rund luftrenser om kort tid. Alternativt så garanterer flere shops på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb.
7Indtil flere e-butikker frembyder gratis levering på rund luftrenser, men for det meste er det kun gældende hvis man aftager for en konkret pris. Alternativt må man tage den mindst kostelige form for fragt, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver som oftest ligeledes yderst nem. Den mest prisbevidste fragtmetode kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
8Det er jo efterhånden ultra overkommeligt for alle at søge sig frem til priser online på billige rund luftrenser i blandt flere netshops, og med det motiv garanterer en lang række internet butikker gratis fragt. Det kan dog stadigvæk blive gavnligt at se nærmere på enkelte online varehuse efter billige priser inden du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den laveste pris.
9Temmelig mange online butikker giver heldigvis et bredt udvalg af billige former for fragt til rund luftrenser. Den mest benyttede er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så afhenter du blot din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo usædvanlig simpel, samt endda ydermere den billigste leveringsmodel.