Spar op til 54 % på rullegræs • Pristjek [2020]

Rullegræs

Er du på udkig efter rullegræs?
 Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 1 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1 m2 for kun 31,00 kr. Det er 54 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1 m2 rullegræs inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
HaveHandel.dk
31,00 kr.
HomeShop.dk
32,95 kr.
Plantetorvet.dk
32,95 kr.
HaveGlad.dk
34,95 kr.
Bauhaus.dk
34,95 kr.
Bigbag.dk
34,95 kr.
Plantorama.dk
34,95 kr.
Silvan.dk
34,95 kr.
Lundhede.com
34,95 kr.
GodJord.dk
34,95 kr.
JemogFix.dk
34,95 kr.
Astrup-Cement.dk
37,25 kr.
Frishop.dk
37,90 kr.
BygHjemme.dk
37,90 kr.
GrusDirekte.dk
39,58 kr.
Wals.dk
39,99 kr.
NetByggemarked.dk
42,95 kr.
DKFliser.dk
47,24 kr.
TGKshop.dk
66,94 kr.

Har man en boldbane eller en græsplæne, der ser nedslidt ud, kan man med fordel forsøge sig med rullegræs. Rullegræs anvendes i høj grad til både reparation af nedslidte græsplæne og andre græsarealer samt til omlægning af græsplæner.

Ønsker man at vide, hvor meget rullegræsset vejer, hvor bredt det er skåret, eller hvor tykt det er, skal man være opmærksom på, at det kan variere meget hos de forskellige forhandlere.

Derfor er det altid en rigtig god ide at spørge sin forhandler om de forskellige specifikationer.

Der er dog alligevel nogle standardmål, som man kan tage udgangspunkt i. For eksempel har græstørvene en bredde på ca. 40 centimeter og en længde på ca. 2,5 meter. Derudover vejer græstørv i denne størrelse ca. 25 kilo.

Hvornår bør man lægge rullegræs?

Nogle årstider er væsentligt bedre til at lægge rullegræs ud på end andre, og det kan derfor godt betale sig at undersøge dette, inden man går i gang.

Ligesom der kan være stor forskel på, hvordan græstørvet ser ud fra forhandler til forhandler, kan der også være stor forskel på, hvornår de forskellige forhandlere anbefaler, at man lægger rullegræsset ud.

Det kan for eksempel være, at den ene forhandler fortæller, at det er bedst at lægge det ud i begyndelsen af foråret, men den anden forhandler fortæller, at det er bedst i efteråret.

Faktisk er der ikke noget tidspunkt, der er mere rigtigt eller forkert at anlægge rullegræs på, da det ikke handler så meget om det konkrete tidspunkt, men mere om temperaturen.

Temperaturer ved rodfæstning og groning

Når man skal anlægge en græsplæne med rullegræs, er der to væsentlige faktorer, man bør være opmærksom på. Den ene er, om græsset rodfæster sig, og den anden er, om græsset gror.

Begge dele påvirkes af udendørstemperaturen, og det er derfor vigtigt, at man tjekker vejrudsigten, inden man lægger rullegræs ud. Man skal faktisk kun følge disse to regler:

Man skal dog være opmærksom på, at det også kan være for varmt til at anlægge en rullegræsplæne. Lægger man for eksempel rullegræs om sommeren, kan man risikere, at græsset simpelthen udtørrer. Det er derfor en god tommelfingerregel at anlægge græsplænen enten om foråret eller om efteråret og inden for de ovenstående temperaturer.

Sådan forbereder man jorden til rullegræs

Rullegræs kan som udgangspunkt lægges ud hele året rundt, så længe det hverken er for varmt eller for koldt. Det afhænger dog af jordens temperatur, og her kommer et par gode råd til, hvordan man kan forberede jorden, så man kan give græsset de bedste betingelser.

Sådan lægges rullegræsset ud

Udlægning af rullegræs er rimelig ligetil for de fleste gør-det-selv-folk. Det er ikke særligt svært, og der er desuden rigtig mange forskellige steder på nettet, der beskriver, hvordan man sørger for en god udlægning af rullegræsset.

Dog skal man være opmærksom på, at mange videoer på for eksempel YouTube kan være mangelfulde. Omvendt er de dog gode til at give et godt overblik over, hvordan man gør.

Skal man udlægge rullegræs, kan man derfor med fordel se en video på YouTube samt læse nedenstående gennemgang, så man både får de rette informationer og den visuelle gennemgang.

Når man skal lægge rullegræs ud, er det altafgørende, at det bliver gjort korrekt den første gang. Selv de mindste fejl kan nemlig gøre, at rullegræsset ikke binder sig korrekt til jorden. Ved små fejl kan man også risikere at få en ujævn græsplæne.

Derfor kommer der her en gennemgang af de vigtigste ting, man skal huske, når man udlægger rullegræs:

Udgravning

Man skal starte med at grave jorden af, så den bliver godt bearbejdet, og så den er forberedt til at tage godt imod rullegræsset.

Det anbefales, at man her sørger for at få en plan og jævn overflade, fordi rullegræs former sig ud fra den underliggende jord.

Næring til rullegræsset

Rullegræs skal have rigtigt meget næring for, at det kan binde sig ordentligt til den underliggende jord.

For at nære græsset skal man anvende plænemuld. Det skyldes, at græs faktisk er en meget lille plante, og derfor har det heller ikke godt af at få for meget næring. Plænemuld giver derfor den helt rette mængde næring til græsset.

Når plænemulden er lagt ud, er det vigtigt, at man igen sørger for at have en jævn overflade. Ellers kan det tydeligt ses på det endelige resultat.

Planering

Når plænemulden er lagt ud og ligger jævnt, skal man sørge for at tromle jorden ned. Det er med til at gøre jorden endnu mere plan. Derudover sørger det også for at komprimere jorden, så rullegræsset kommer til at ligge rigtigt godt fast.

Udlægning af rullegræsset

Det nemmeste ved hele rullegræsprojektet er faktisk at lægge rullegræsset ud. Rullegræs leveres som regel på paller med ruller på ca. 2,5 meter i længden og 40 centimeter i bredden. Når man har gjort alt forarbejdet grundigt, skal man faktisk bare sørge for at rulle rullegræsset pænt og lige ud.

Her kan det godt betale sig at investere lidt tid på at sikre sig, at rullerne ligger pænt i forhold til hinanden.

Til sidst, når alle rullerne er blevet lagt ud, kan det godt betale sig at køre tromlen hen over græsplænen endnu en gang. På den måde kan man sikre sig, at græsset ligger ordentligt fast på jorden, så det ikke kan blive revet op.

Hvad gør man med den overskydende jord?

Har man i begyndelsen af projektet sørget for at grave korrekt ud til rullegræsset, vil man som regel have en stor mængde jord i overskud, som man skal af med. Har man anlagt en meget stor plæne, kan der være tale om rigtig store mængder jord.

Her er det vigtigt at vide, at der faktisk er rigtig mange forhandlere, der tilbyder at tage sig af den overskydende mængde jord. Dette foregår typisk ved, at man bestiller en tom bigbag, som man fylder op undervejs.

Når man er færdig med at grave ud og lægge sin nye græsplæne, kommer forhandleren og henter den fyldte bigbag på din adresse.

Sådan tager man sig af den nye plæne i de efterfølgende uger

Der er mange, der fejlagtigt tror, at de er færdige med at etablere den nye græsplæne, så snart rullegræsset er lagt på.

Det forholder sig dog således, at det faktisk er de første uger efter anlæggelsen af græsplænen, der er afgørende for, om man får en sund og flot plæne, eller om man skal starte forfra, fordi resultatet ikke er blevet som ønsket.

Sørg for at tilføre plænen en masse vand

Når den nye græsplæne er færdiglagt og tromlet ned, skal man sørge for at vande den grundigt. Græsplænen har nemlig brug for store mængder vand, og den kan ikke kun nøjes med at blive vandet en enkelt gang.

Både rullegræsset og den underliggende jord skal holdes fugtig, indtil græssets rødder har sat sig fast helt nede i den underliggende jord. Indtil da er det vigtigt at give plænen masser af vand.

Hvor ofte skal man så vande græsset?

Hvor ofte man skal vande den nye græsplæne afhænger af, hvornår man har valgt at anlægge græsplænen. Var det meget varmt, da den blev anlagt, eller blæste det meget, kan græsplænen tørre ud ret hurtigt.

Under almindelige vejrforhold i Danmark anbefales det, at man vander med 15-20 millimeter vand hver anden eller hver tredje dag, efter plænen blev etableret. Er det varmt, eller blæser det meget, skal der vandes oftere.

I takt med at græsset gror godt fast til jorden, kan man gradvist øge intervallerne mellem vandingerne. Her er en god tommelfingerregel, at man skal vande så meget, at vandet kan trænge igennem selve græsmåtten. Samtidig må græsplænen dog ikke søbe i vand.

Gødning af græsplænen

Når der er gået tre uger, fra græsplænen blev anlagt, er det tid til at gøde jorden igen. I de første tre uger efter anlægningen har græsplænen nemlig brugt rigtigt meget af den ekstra næring, som blev tilført, da man etablerede plænen.

Undgå at belaste græsset i starten

Man kan sagtens gå rundt på den nye græsplæne, efter den er blevet etableret. I de første tre uger bør man dog undgå at belaste græsset kraftigt.

Det betyder blandt andet, at man bør vente med at spille fodbold og have legende børn på græsplænen, men man må gerne gå stille og roligt på den.

Tjek om græsset gror som det skal

For at tjekke om græsset er groet godt fast til jorden, skal man løfte en smule op i selve græstæppet. Vipper man kanten af tæppet op, skal man gerne kunne se små, hvide rødder, der er på vej ned i jorden.

Disse skal meget gerne komme til syne, når der er gået omkring 8-10 dage siden anlægningen. Er det ikke tilfældet, skal man være opmærksom på, om man har sørget for at vande plænen tilstrækkeligt.

Har man etableret græsplænen i et område med meget skygge, kan det tage rigtig lang tid for græsset af danne rødder. Faktisk er der en risiko for, at det aldrig vil danne sine rødder ordentligt.

Hvor kan man købe rullegræs henne?

Man kan efterhånden købe rullegræs rigtig mange forskellige steder. Man kan for eksempel købe det hos en planteskole eller i et havecenter, og her kan man som regel også få rigtig god rådgivning.

Der findes dog også rigtig mange forskellige webshops, der forhandler rullegræs. De tilbyder som regel nogle rigtig attraktive priser, og derudover kan de også sørge for at levere det til hoveddøren.

Ønsker man at spare lidt penge på sit rullegræs, kan det derfor være en rigtig god ide at kigge sig godt for på internettet, inden man beslutter sig for, hvor man skal købe det henne.

Hvad koster rullegræs?

Der er stor forskel på, hvor meget rullegræs koster, da det kan variere fra forhandler til forhandler. Derudover kan prisen også variere alt afhængigt af, hvor i landet man befinder sig henne.

Netop fordi priserne kan variere meget, så kan det være en rigtig god ide at undersøge priserne hos de nærmeste forhandlere i området, hvis man vel og mærke ønsker at få den bedste pris.

Særligt ved større anlæg kan der være rigtig mange penge at spare ved at finde den billigste pris.

I den forbindelse er det dog vigtigt at have in mente, at der kan være meget stor forskel på de forskellige græssorter, og man kan derfor komme til at sammenligne priser på forskellige produkter.

Typisk kan en enkelt kvadratmeter rullegræs købes til så lidt som 20 kroner. Prisen kan dog også sagtens ligge på omkring 30 kroner pr. kvadratmeter afhængigt af forhandler og græstype.

Sådan foregår leveringen af græsset

Hvordan leveringen foregår, kan ligeledes variere meget fra forhandler til forhandler. Som regel foregår leveringen dog nogenlunde på samme måde. Det foregår ved, at man får leveret en palle med ca. 50 kvadratmeter rullegræs, som bliver sat ved indkørslen.

En palle med 50 kvadratmeter rullegræs vejer ca. 1250 kilo, og det kan derfor godt betale sig at undersøge, hvordan den konkrete forhandler leverer rullegræsset.

Sådan plejer man sin græsplæne efterfølgende

Der er tre forskellige ting, man skal huske at gøre, når man skal pleje sin nye rullegræsplæne, efter den er lagt ud. Det handler primært om at huske at behandle græsset ordentligt, så det får de mest optimale betingelser for at vokse sig stærkt og gro fast til den underliggende jord.

1. Husk at vande græsset

Særligt inden for de første 14 dage efter etableringen er det vigtigt at vande græsset, og det kan være helt op til en gang om dagen. Det er bedst at vande græsset nogenlunde midt på dagen, mens solen er fremme.

Sørg dog for ikke at drukne græsset i vand, men vand i 5-10 minutter per område, hvilket også svarer til 10-20 millimeter vand.

2. Giv græsset ro

Det er vigtigt, at det nye rullegræs får ro til at vokse. Som nævnt kan det godt tåle, at man går stille og roligt på græsset, men vent med boldspil og hundeleg på græsset, indtil det er begyndt at gro godt fast i den underliggende jord.

3. Vent lidt med gødningen

Rullegræsset har brug for gødning, men undlad at gøde græsset lige med det samme. Vent gerne med at gøde plænen til der er gået 3-4 uger fra anlægningen. Det er med til at sikre, at græsset får den nødvendige styrke.

7 gode råd til at få en flot græsplæne

Man får ikke automatisk bare en flot græsplæne. Det kræver, at man selv gør en indsats. Derfor kommer der her 7 gode råd til, hvordan man kan holde sin græsplæne flot og sund:

1. Giv plænen luft

Allerede i foråret bør man starte med at fjerne mos fra græsplænen. Derudover er det også en rigtig god ide at rive lidt op i jorden samt løfte filtlaget eller skære det igennem ved hjælp af en vertikalskærer.

Efterfølgende kan man vande græsplænen med et mosbekæmpende middel. Der findes rigtig mange forskellige slags, som ikke indeholder skadelige kemikalier.

2. Dæk huller i græsplænen

Har man huller i græsplænen, kan man med fordel sørge for at sprede græsfrø de pågældende steder, så man kan få dækket hullerne. Dermed får man et flot, tykt græstæppe.

For at opnå det bedste resultat kan man blande græsfrø med en smule sand og jord, og man kan med fordel vente, til det er mellem 12 og 15 grader.

3. Sørg for en neutral pH-værdi

Græs vokser bedst i en neutral jord med en pH-værdi på mellem 6 og 7, og man bør derfor regulere surhedsgraden i jorden, hvis den ikke ligger på dette niveau.

Først og fremmest skal man købe en gør-det-selv jordbundstest i det lokale havecenter. Hvis pH-værdien ikke er optimal, kan man tilsætte havekalk og plantegødning for at opnå den ideelle pH-værdi.

4. Gød med organisk plænegødning

Organisk plænegødning tilsætter mikroorganismer, som hjælper med at nedbryde det afklippede græs. Derudover hjælper de også med at styrke græsrøddernes evne til at optage næring og vand, ligesom de også er med til at sørge for, at man ikke behøver at slå græsset så ofte.

5. Sørg for at klippe græsset i den rette længde

Om foråret og efteråret skal man passe på med at klippe sin græsplæne for kort. Her er et sted mellem 3 og 4 centimeter den ideelle længde.

Om sommeren, når der er mere end 25 grader varmt, er 6 centimeter den ideelle klippehøjde.

6. Gød græsplænen et par gange om året

Bruger man en langtidsvirkende gødning, kan man nøjes med at gøde græsplænen to gange om året.

Den første gang skal være i begyndelsen af foråret, og den anden gang skal være i løbet af sensommeren. Er jorden meget sandet, kan man med fordel vælge at gøde græsplænen tre gange i løbet af året.

7. Brug nedfaldne blade som gødning

I løbet af efteråret bruger mange rigtigt meget af tiden i haven på at fjerne nedfaldne blade fra græsplænen. Lad være med det. Kør i stedet for de nedfaldne blade over med græsslåmaskinen.

Dette vil gøre, at de hurtigt bliver nedbrudt, og dermed kan de faktisk være med til at styrke græsplænen. Samtidig slipper man for at bruge en masse tid på selv at fjerne bladene.

Behandling af græsplænen efter en varm sommer

Har der været en varm sommer, vil mange græsplæner ofte se tørre og triste ud, hvis de ikke har fået tilstrækkeligt med vand. For at holde en flot græsplæne kan man med fordel følge nedenstående trin:

Selvom det kan lyde af mange ting, man skal huske at gøre, så kræver ovenstående faktisk ikke ret lang tids arbejde. Omvendt holder det græsplænen sund og flot, og det kan godt betale sig at behandle den ordentligt.

Bekæmpelse af ukrudt i plænen

Det kan være rigtigt svært at få bekæmpet ukrudtet i plænen, men det er alligevel vigtigt, at man sætter ind, da ukrudt svækker græsset. Dermed bliver det også mindre modstandsdygtigt over for tørke og lignende.

Brug en plænelufter

Der kan være flere fordele ved at anvende en plænelufter til at fjerne ukrudt i græsplænen. Den ene fordel er, at den er med til at styrke græsset, og den anden er, at den svækker ukrudtet. Ønsker man det bedste resultat, er det dog vigtigt, at man anvender en plænelufter med knive frem for fjedre.

Brug multiklip eller bioklip

Har man en moderne græsslåmaskine, vil den med al sandsynlighed have funktionen bioklip eller multiklip. Denne funktion sikrer, at det afklippede græs bliver sendt ned i græsplænen, hvor det har samme funktion som muld.

Efterså når ukrudtet er fjernet

Når ukrudtet er fjernet, kan det godt betale sig at efterså græsplænen. I så fald er der mindre risiko for, at græsplænen bliver angrebet af samme mængde ukrudt næste gang.

Klip græsset i den rette længde

Ukrudt har brug for sol for at vokse, ligesom alle andre planter i øvrigt har. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at slå sit græs i den rette længde.

Er græsset ca. 4 centimeter, vil det som regel være langt nok til at skærme ukrudtet af for sol, og det vil dermed have svært ved at overleve.

Sådan slår man sin græsplæne

Når man skal slå sin græsplæne, er der ikke nogen forskel på, om der er tale om rullegræs, eller om græsset er sået med almindelige græsfrø. Derfor skal man slå sin græsplæne på samme måde, som man plejer.

Græsset bør have en længde på 3-4 centimeter, og i tørkeperioder bør det være på omkring 6 centimeter. Det er også en rigtig god ide at efterlade det afklippede græs på plænen, så det kan blive nedbrudt og fungere som kompost.

Hvorfor er rullegræs bedre end en græsplæne sået med græsfrø?

Der er rigtig mange fordele forbundet med at anlægge en græsplæne ved hjælp af rullegræs frem for at så græsset med græsfrø. De samme fordele gør sig gældende, når det kommer til at reparere græsplænen.

Den største fordel er, at man med rullegræs kan se det endelige resultat med det samme. Sår man græsfrø, skal man vente, til de begynder at spire og efterfølgende bliver til græs.

Det er også denne hastighed, der gør, at det som regel bedre kan betale sig at etablere en rullegræsplæne frem for at så græsplænen med frø.

I en rullegræsplæne får græsset hurtigt fat i den underliggende jord, og man får et mere ensartet resultat. Samtidig bliver græsset også hurtigere modstandsdygtigt over for vejr og vind.

Derudover kan man også gå på en græsplæne med rullegræs fra det øjeblik, man har lagt rullegræsset ud og tromlet det. Hvis man sår græsfrø, må man ikke gå på græsset i det første stykke tid.

På den anden side er det væsentligt billigere at så græsplænen med græsfrø, end det er at købe rullegræs.

Brug plænemuld som underlag til græsset

Når man anlægger en græsplæne med rullegræs, er det vigtigt, at man tilfører jorden næring, inden man udlægger rullegræsset.

Det kan man bedst gøre ved at anvende plænemuld, der indeholder den rette mængde næring til græsset.

Anvendelse af rullegræs til andre formål

Rullegræs kan ikke kun anvendes til at anlægge græsplæner i private haver. Det bruges også i høj grad på golfbaner, greens og fodboldbaner.

Derudover er der også mange, der i dag bruger rullegræs til at anlægge miljøtage. Et miljøtag er et tag med græs på, og det er med til at give huset en mere stabil temperatur indenfor.

Man kan også lægge rullegræs ud på altaner og tagterrasser, men man skal dog være opmærksom på, at det kræver et lidt mere omfattende forarbejde, end det gør at lægge rullegræs derhjemme i haven.

Rullegræs på internet forretninger

Trustpilot tilbyder dig super passelige genveje til at gennemsøge ganske mange nuværende kunders ratings med bestilling af rullegræs og af den grund anbefales det, at du gennemgår online butikkens ratings forinden du handler rullegræs på nettet.

Facebook resulterer i ligeledes relativt fordelagtige chancer for at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle e-shops som tilbyder kunderne at levere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er ift. køb af rullegræs.

Før man køber rullegræs online

Før folk shopper rullegræs hos en online virksomhed bør de i princippet have øje for shoppens handelsaftale, det er dog typisk ikke særlig morsomt.

Et alternativ kunne være at efterse om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en tryghed om at internet butikken lever op til de officielle danske regler, og at online shoppen en gang i mellem kigges til af jurister som behersker vedtægterne på området for salg af rullegræs via webshops.

Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, når du oplever vanskeligheder med dit køb. For øvrigt anbefales det at du er opmærksom på de mest vitale vilkår der har betydning for transaktionen.

Fragt af rullegræs

Masser af online selskaber frembyder nu en hel del forskellige løsninger til levering. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente rullegræsset, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens bopæl.

Fragtperioden er virkelig vigtig ifald du har behov for rullegræsset om et øjeblik, og af den grund er det fuldkommen på sin plads at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på rullegræs – der dog står og falder med at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted forinden lagermedarbejderne får fri.

Enkelte netbutikker garanterer gebyrfri levering på rullegræs, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for et bestemt beløb.

Populære spørgsmål vedr. rullegræs:

 • Rullegræs hvornår?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Rullegræs hvor sent?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Hvad hedder rullegræs på engelsk?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvem opfandt rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvornår lægge rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Hvordan lægges rullegræs?
 • Varerne der vises i den her kategori er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Søgemotoren har hurtigt gennemsøgt ekstremt mange tilbud med det formål at kunne præsentere de produkter der minder om rullegræs, og som den af den grund regner sig frem til er mest interessante for dig.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes medtaget formuleringer, som den vurderer at andre folk formentlig skriver i den forbindelse, eksempelvis rullegræs tilbud og rullegræs tilbud foruden ord som rullegræs online eller rullegræs online.

  Den viden kan algoritmen bruge som yderligere inspiration for at præsentere de mest relevante tilbud. Det ses også at øvrige brugere leder efter eksempelvis rullegræs tilbud, rullegræs online eller rullegræs hent selv. Denne information har algoritmen ligeledes benyttet for, at finde vej forbi en stor mængde varer.

  For øvrigt viser data, at søgningerne rullegræs tilbud, rullegræs tilbud og rullegræs hent selv er ekstremt almindelige, og derfor er de samtidig taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene rullegræs pris, rullegræs tilbud og rullegræs online. Vi håber virkelig at du er tilfreds med de viste varer, idet at ét eller flere af dem vækkede din interesse.

  Rullegræs skaffes ved populære e-shops, f.eks. Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, Bygma.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Hovedstaden: Rødovre, Hellebæk, Fredensborg, Ishøj, Virum, Gilleleje, Valby, Hillerød, Frederikssund, Farum, Hundested, Brøndby, Ballerup, Gladsaxe, Dragør, Værløse, Snekkersten, Gentofte, Måløv, Hørsholm, Søborg, København, Frederiksberg, Humlebæk, Hellerup, Espergærde, Holte, Herlev, Smørumnedre, Kokkedal, Albertslund, Slangerup, Hvidovre, Birkerød, Roskilde, Ølstykke, Frederiksværk, Brønshøj, Allerød, Høje Taastrup, Stenløse, Dyssegård, Helsinge, Glostrup, Rønne, Helsingør, Lyngby, Charlottenlund, Taastrup, Vanløse, Nivå, Hedehusene, Lillerød, Tårnby, Rudersdal, Vallensbæk, Nærum

  Syddanmark: Tønder, Nyborg, Rødekro, Varde, Odense, Fredericia, Ringe, Nordborg, Ribe, Kolding, Børkop, Kerteminde, Vejen, Sønderborg, Haderslev, Svendborg, Assens, Vojens, Billund, Otterup, Aabenraa, Munkebo, Esbjerg, Middelfart, Faaborg, Bramming, Grindsted

  Sjælland: Køge, Slagelse, Nakskov, Sorø, Greve, Herfølge, Haslev, Fensmark, Skælskør, Holbæk, Solrød Strand, Korsør, Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved, Kalundborg, Tune, Ringsted, Maribo, Jyllinge, Nykøbing Sjælland

  Midtjylland: Lystrup, Skjern, Skive, Risskov, Hammel, Ebeltoft, Herning, Holstebro, Lemvig, Bjerringbro, Skødstrup, Beder, Løsning, Kjellerup, Hinnerup, Brabrand, Grenaa, Tilst, Vejle, Åbyhøj, Mårslet, Ry, Hedensted, Egå, Struer, Silkeborg, Ikast, Galten, Malling, Ringkøbing, Hasselager, Brande, Hørning, Løgten, Aarhus, Viborg, Højbjerg, Odder, Hornslet, Skanderborg, Randers, Horsens, Hadsten

  Nordjylland: Hjørring, Nibe, Svenstrup, Sæby, Skagen, Hobro, Aalborg, Aars, Nørresundby, Nykøbing Mors, Hirtshals, Aabybro, Hadsund, Thisted, Støvring, Frederikshavn, Brønderslev

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1 kg rullegræs er 31 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Vores side er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har samarbejder med et hold af online virksomheder eftersom vi formidler butikkernes tilbud, og tager imod provision såfremt den person vi sender videre foretager en ordre.

  Fakta omkring tilbud og online forhandlere ajourføres nu og da, men vi påtager os ikke ansvaret for reguleringer der potentielt er implementeret siden vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.