Er du på udkig efter rullegræs? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 100 m2 for kun 3.400 kr. Det er 52 % billigere end den dyreste webshop.

Rullegræs kan altså købes ret billigt, men har du tiden, lysten og kompetencerne til at lægge det selv? Du kan overveje at få en anlægsgartner til at gøre det for dig. Måske det vil give mening at tage imod 3 gratis tilbud fra 3byggetilbud.dk helt uforpligtende, og med de tilbud på hånden kan du så vurdere hvad du helst vil.

Laveste pris for 100 m2 rullegræs inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.400 kr.Køb
3.475 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.495 kr.Køb
3.503 kr.Køb
3.699 kr.Køb
3.700 kr.Køb
3.895 kr.Køb
3.995 kr.Køb
3.995 kr.Køb
4.814 kr.Køb
4.995 kr.Køb
4.995 kr.Køb
5.700 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Har man en boldbane eller en græsplæne, der ser nedslidt ud, kan man med fordel forsøge sig med rullegræs. Rullegræs anvendes i høj grad til både reparation af nedslidte græsplæne og andre græsarealer samt til omlægning af græsplæner.

Ønsker man at vide, hvor meget rullegræsset vejer, hvor bredt det er skåret, eller hvor tykt det er, skal man være opmærksom på, at det kan variere meget hos de forskellige forhandlere.

Derfor er det altid en rigtig god ide at spørge sin forhandler om de forskellige specifikationer.

Der er dog alligevel nogle standardmål, som man kan tage udgangspunkt i. For eksempel har græstørvene en bredde på ca. 40 centimeter og en længde på ca. 2,5 meter. Derudover vejer græstørv i denne størrelse ca. 25 kilo.

Hvornår bør man lægge rullegræs?

Nogle årstider er væsentligt bedre til at lægge rullegræs ud på end andre, og det kan derfor godt betale sig at undersøge dette, inden man går i gang.

Ligesom der kan være stor forskel på, hvordan græstørvet ser ud fra forhandler til forhandler, kan der også være stor forskel på, hvornår de forskellige forhandlere anbefaler, at man lægger rullegræsset ud.

Det kan for eksempel være, at den ene forhandler fortæller, at det er bedst at lægge det ud i begyndelsen af foråret, men den anden forhandler fortæller, at det er bedst i efteråret.

Faktisk er der ikke noget tidspunkt, der er mere rigtigt eller forkert at anlægge rullegræs på, da det ikke handler så meget om det konkrete tidspunkt, men mere om temperaturen.

Temperaturer ved rodfæstning og groning

Når man skal anlægge en græsplæne med rullegræs, er der to væsentlige faktorer, man bør være opmærksom på. Den ene er, om græsset rodfæster sig, og den anden er, om græsset gror.

Begge dele påvirkes af udendørstemperaturen, og det er derfor vigtigt, at man tjekker vejrudsigten, inden man lægger rullegræs ud. Man skal faktisk kun følge disse to regler:

 • Græsset kan rodfæste sig, når temperaturen er over 0 grader
 • Græsset kan gro, når temperaturen er over 7 grader.

Man skal dog være opmærksom på, at det også kan være for varmt til at anlægge en rullegræsplæne. Lægger man for eksempel rullegræs om sommeren, kan man risikere, at græsset simpelthen udtørrer. Det er derfor en god tommelfingerregel at anlægge græsplænen enten om foråret eller om efteråret og inden for de ovenstående temperaturer.

Sådan forbereder man jorden til rullegræs

Rullegræs kan som udgangspunkt lægges ud hele året rundt, så længe det hverken er for varmt eller for koldt. Det afhænger dog af jordens temperatur, og her kommer et par gode råd til, hvordan man kan forberede jorden, så man kan give græsset de bedste betingelser.

 • Jorden bør altid fræses indledningsvist. I de fleste tilfælde kan man nøjes med at fræse det øverste lag jord på 10-20 centimeter. Har der kørt tunge maskiner på jorden, kan man dog med stor fordel fræse de øverste 70-80 centimeter.
 • Herefter skal jorden tilføres næring. Dette gøres nemmest ved at blande den nyfræsede jord med en topdressing eller med god muldjord.
 • Efterfølgende skal jorden planes og tromles. Får man ikke afrettet jorden ordentligt, inden man lægger rullegræsset ud, får man en ujævn græsplæne. Når man tromler jorden, er det en god ide at gøre den så hård og fast, at man kan gå på den uden at afsætte fodspor. På den måde ved man, at jorden er så hård, at den ikke vil blive ujævn, når man benytter den.
 • Inden man lægger rullegræsset ud, er det en rigtig god ide at vande jorden, så den er fugtig. Dette bør gøres et døgn inden udlægningen af rullegræsset. Man kan ikke vande jorden, når først græsset er lagt ud, så husk det inden.

Sådan lægges rullegræsset ud

Udlægning af rullegræs er rimelig ligetil for de fleste gør-det-selv-folk. Det er ikke særligt svært, og der er desuden rigtig mange forskellige steder på nettet, der beskriver, hvordan man sørger for en god udlægning af rullegræsset.

Dog skal man være opmærksom på, at mange videoer på for eksempel YouTube kan være mangelfulde. Omvendt er de dog gode til at give et godt overblik over, hvordan man gør.

Skal man udlægge rullegræs, kan man derfor med fordel se en video på YouTube samt læse nedenstående gennemgang, så man både får de rette informationer og den visuelle gennemgang.

Når man skal lægge rullegræs ud, er det altafgørende, at det bliver gjort korrekt den første gang. Selv de mindste fejl kan nemlig gøre, at rullegræsset ikke binder sig korrekt til jorden. Ved små fejl kan man også risikere at få en ujævn græsplæne.

Derfor kommer der her en gennemgang af de vigtigste ting, man skal huske, når man udlægger rullegræs:

Udgravning

Man skal starte med at grave jorden af, så den bliver godt bearbejdet, og så den er forberedt til at tage godt imod rullegræsset.

Det anbefales, at man her sørger for at få en plan og jævn overflade, fordi rullegræs former sig ud fra den underliggende jord.

Næring til rullegræsset

Rullegræs skal have rigtigt meget næring for, at det kan binde sig ordentligt til den underliggende jord.

For at nære græsset skal man anvende plænemuld. Det skyldes, at græs faktisk er en meget lille plante, og derfor har det heller ikke godt af at få for meget næring. Plænemuld giver derfor den helt rette mængde næring til græsset.

Når plænemulden er lagt ud, er det vigtigt, at man igen sørger for at have en jævn overflade. Ellers kan det tydeligt ses på det endelige resultat.

Planering

Når plænemulden er lagt ud og ligger jævnt, skal man sørge for at tromle jorden ned. Det er med til at gøre jorden endnu mere plan. Derudover sørger det også for at komprimere jorden, så rullegræsset kommer til at ligge rigtigt godt fast.

Udlægning af rullegræsset

Det nemmeste ved hele rullegræsprojektet er faktisk at lægge rullegræsset ud. Rullegræs leveres som regel på paller med ruller på ca. 2,5 meter i længden og 40 centimeter i bredden. Når man har gjort alt forarbejdet grundigt, skal man faktisk bare sørge for at rulle rullegræsset pænt og lige ud.

Her kan det godt betale sig at investere lidt tid på at sikre sig, at rullerne ligger pænt i forhold til hinanden.

Til sidst, når alle rullerne er blevet lagt ud, kan det godt betale sig at køre tromlen hen over græsplænen endnu en gang. På den måde kan man sikre sig, at græsset ligger ordentligt fast på jorden, så det ikke kan blive revet op.

Hvad gør man med den overskydende jord?

Har man i begyndelsen af projektet sørget for at grave korrekt ud til rullegræsset, vil man som regel have en stor mængde jord i overskud, som man skal af med. Har man anlagt en meget stor plæne, kan der være tale om rigtig store mængder jord.

Her er det vigtigt at vide, at der faktisk er rigtig mange forhandlere, der tilbyder at tage sig af den overskydende mængde jord. Dette foregår typisk ved, at man bestiller en tom bigbag, som man fylder op undervejs.

Når man er færdig med at grave ud og lægge sin nye græsplæne, kommer forhandleren og henter den fyldte bigbag på din adresse.

Sådan tager man sig af den nye plæne i de efterfølgende uger

Der er mange, der fejlagtigt tror, at de er færdige med at etablere den nye græsplæne, så snart rullegræsset er lagt på.

Det forholder sig dog således, at det faktisk er de første uger efter anlæggelsen af græsplænen, der er afgørende for, om man får en sund og flot plæne, eller om man skal starte forfra, fordi resultatet ikke er blevet som ønsket.

Sørg for at tilføre plænen en masse vand

Når den nye græsplæne er færdiglagt og tromlet ned, skal man sørge for at vande den grundigt. Græsplænen har nemlig brug for store mængder vand, og den kan ikke kun nøjes med at blive vandet en enkelt gang.

Både rullegræsset og den underliggende jord skal holdes fugtig, indtil græssets rødder har sat sig fast helt nede i den underliggende jord. Indtil da er det vigtigt at give plænen masser af vand.

Hvor ofte skal man så vande græsset?

Hvor ofte man skal vande den nye græsplæne afhænger af, hvornår man har valgt at anlægge græsplænen. Var det meget varmt, da den blev anlagt, eller blæste det meget, kan græsplænen tørre ud ret hurtigt.

Under almindelige vejrforhold i Danmark anbefales det, at man vander med 15-20 millimeter vand hver anden eller hver tredje dag, efter plænen blev etableret. Er det varmt, eller blæser det meget, skal der vandes oftere.

I takt med at græsset gror godt fast til jorden, kan man gradvist øge intervallerne mellem vandingerne. Her er en god tommelfingerregel, at man skal vande så meget, at vandet kan trænge igennem selve græsmåtten. Samtidig må græsplænen dog ikke søbe i vand.

Gødning af græsplænen

Når der er gået tre uger, fra græsplænen blev anlagt, er det tid til at gøde jorden igen. I de første tre uger efter anlægningen har græsplænen nemlig brugt rigtigt meget af den ekstra næring, som blev tilført, da man etablerede plænen.

Undgå at belaste græsset i starten

Man kan sagtens gå rundt på den nye græsplæne, efter den er blevet etableret. I de første tre uger bør man dog undgå at belaste græsset kraftigt.

Det betyder blandt andet, at man bør vente med at spille fodbold og have legende børn på græsplænen, men man må gerne gå stille og roligt på den.

Tjek om græsset gror som det skal

For at tjekke om græsset er groet godt fast til jorden, skal man løfte en smule op i selve græstæppet. Vipper man kanten af tæppet op, skal man gerne kunne se små, hvide rødder, der er på vej ned i jorden.

Disse skal meget gerne komme til syne, når der er gået omkring 8-10 dage siden anlægningen. Er det ikke tilfældet, skal man være opmærksom på, om man har sørget for at vande plænen tilstrækkeligt.

Har man etableret græsplænen i et område med meget skygge, kan det tage rigtig lang tid for græsset af danne rødder. Faktisk er der en risiko for, at det aldrig vil danne sine rødder ordentligt.

Hvor kan man købe rullegræs henne?

Man kan efterhånden købe rullegræs rigtig mange forskellige steder. Man kan for eksempel købe det hos en planteskole eller i et havecenter, og her kan man som regel også få rigtig god rådgivning.

Der findes dog også rigtig mange forskellige webshops, der forhandler rullegræs. De tilbyder som regel nogle rigtig attraktive priser, og derudover kan de også sørge for at levere det til hoveddøren.

Ønsker man at spare lidt penge på sit rullegræs, kan det derfor være en rigtig god ide at kigge sig godt for på internettet, inden man beslutter sig for, hvor man skal købe det henne.

Hvad koster rullegræs?

Der er stor forskel på, hvor meget rullegræs koster, da det kan variere fra forhandler til forhandler. Derudover kan prisen også variere alt afhængigt af, hvor i landet man befinder sig henne.

Netop fordi priserne kan variere meget, så kan det være en rigtig god ide at undersøge priserne hos de nærmeste forhandlere i området, hvis man vel og mærke ønsker at få den bedste pris.

Særligt ved større anlæg kan der være rigtig mange penge at spare ved at finde den billigste pris.

I den forbindelse er det dog vigtigt at have in mente, at der kan være meget stor forskel på de forskellige græssorter, og man kan derfor komme til at sammenligne priser på forskellige produkter.

Typisk kan en enkelt kvadratmeter rullegræs købes til så lidt som 20 kroner. Prisen kan dog også sagtens ligge på omkring 30 kroner pr. kvadratmeter afhængigt af forhandler og græstype.

Sådan foregår leveringen af græsset

Hvordan leveringen foregår, kan ligeledes variere meget fra forhandler til forhandler. Som regel foregår leveringen dog nogenlunde på samme måde. Det foregår ved, at man får leveret en palle med ca. 50 kvadratmeter rullegræs, som bliver sat ved indkørslen.

En palle med 50 kvadratmeter rullegræs vejer ca. 1250 kilo, og det kan derfor godt betale sig at undersøge, hvordan den konkrete forhandler leverer rullegræsset.

Sådan plejer man sin græsplæne efterfølgende

Der er tre forskellige ting, man skal huske at gøre, når man skal pleje sin nye rullegræsplæne, efter den er lagt ud. Det handler primært om at huske at behandle græsset ordentligt, så det får de mest optimale betingelser for at vokse sig stærkt og gro fast til den underliggende jord.

1. Husk at vande græsset

Særligt inden for de første 14 dage efter etableringen er det vigtigt at vande græsset, og det kan være helt op til en gang om dagen. Det er bedst at vande græsset nogenlunde midt på dagen, mens solen er fremme.

Sørg dog for ikke at drukne græsset i vand, men vand i 5-10 minutter per område, hvilket også svarer til 10-20 millimeter vand.

2. Giv græsset ro

Det er vigtigt, at det nye rullegræs får ro til at vokse. Som nævnt kan det godt tåle, at man går stille og roligt på græsset, men vent med boldspil og hundeleg på græsset, indtil det er begyndt at gro godt fast i den underliggende jord.

3. Vent lidt med gødningen

Rullegræsset har brug for gødning, men undlad at gøde græsset lige med det samme. Vent gerne med at gøde plænen til der er gået 3-4 uger fra anlægningen. Det er med til at sikre, at græsset får den nødvendige styrke.

7 gode råd til at få en flot græsplæne

Man får ikke automatisk bare en flot græsplæne. Det kræver, at man selv gør en indsats. Derfor kommer der her 7 gode råd til, hvordan man kan holde sin græsplæne flot og sund:

1. Giv plænen luft

Allerede i foråret bør man starte med at fjerne mos fra græsplænen. Derudover er det også en rigtig god ide at rive lidt op i jorden samt løfte filtlaget eller skære det igennem ved hjælp af en vertikalskærer.

Efterfølgende kan man vande græsplænen med et mosbekæmpende middel. Der findes rigtig mange forskellige slags, som ikke indeholder skadelige kemikalier.

2. Dæk huller i græsplænen

Har man huller i græsplænen, kan man med fordel sørge for at sprede græsfrø de pågældende steder, så man kan få dækket hullerne. Dermed får man et flot, tykt græstæppe.

For at opnå det bedste resultat kan man blande græsfrø med en smule sand og jord, og man kan med fordel vente, til det er mellem 12 og 15 grader.

3. Sørg for en neutral pH-værdi

Græs vokser bedst i en neutral jord med en pH-værdi på mellem 6 og 7, og man bør derfor regulere surhedsgraden i jorden, hvis den ikke ligger på dette niveau.

Først og fremmest skal man købe en gør-det-selv jordbundstest i det lokale havecenter. Hvis pH-værdien ikke er optimal, kan man tilsætte havekalk og plantegødning for at opnå den ideelle pH-værdi.

4. Gød med organisk plænegødning

Organisk plænegødning tilsætter mikroorganismer, som hjælper med at nedbryde det afklippede græs. Derudover hjælper de også med at styrke græsrøddernes evne til at optage næring og vand, ligesom de også er med til at sørge for, at man ikke behøver at slå græsset så ofte.

5. Sørg for at klippe græsset i den rette længde

Om foråret og efteråret skal man passe på med at klippe sin græsplæne for kort. Her er et sted mellem 3 og 4 centimeter den ideelle længde.

Om sommeren, når der er mere end 25 grader varmt, er 6 centimeter den ideelle klippehøjde.

6. Gød græsplænen et par gange om året

Bruger man en langtidsvirkende gødning, kan man nøjes med at gøde græsplænen to gange om året.

Den første gang skal være i begyndelsen af foråret, og den anden gang skal være i løbet af sensommeren. Er jorden meget sandet, kan man med fordel vælge at gøde græsplænen tre gange i løbet af året.

7. Brug nedfaldne blade som gødning

I løbet af efteråret bruger mange rigtigt meget af tiden i haven på at fjerne nedfaldne blade fra græsplænen. Lad være med det. Kør i stedet for de nedfaldne blade over med græsslåmaskinen.

Dette vil gøre, at de hurtigt bliver nedbrudt, og dermed kan de faktisk være med til at styrke græsplænen. Samtidig slipper man for at bruge en masse tid på selv at fjerne bladene.

Behandling af græsplænen efter en varm sommer

Har der været en varm sommer, vil mange græsplæner ofte se tørre og triste ud, hvis de ikke har fået tilstrækkeligt med vand. For at holde en flot græsplæne kan man med fordel følge nedenstående trin:

 • Efterså græsplænen med nye græsfrø og giv den nyt jord
 • Sørg for at græsset har en længde på 6-7 centimeter. Det vil gøre græsset mere modstandsdygtigt over for tørken
 • Undgå at slå græsset når det er vådt. Gør det i stedet for når græsset er tørt
 • Sørg for at slå græsset ned i den korrekte højde og klip aldrig mere end en tredjedel af længden af på én gang
 • Lad det afklippede græs ligge på plænen. Det vil blive til kompost, hvilket vil styrke græsplænen
 • Sørg for at slå græsset 1-2 gange i løbet af ugen.

Selvom det kan lyde af mange ting, man skal huske at gøre, så kræver ovenstående faktisk ikke ret lang tids arbejde. Omvendt holder det græsplænen sund og flot, og det kan godt betale sig at behandle den ordentligt.

Bekæmpelse af ukrudt i plænen

Det kan være rigtigt svært at få bekæmpet ukrudtet i plænen, men det er alligevel vigtigt, at man sætter ind, da ukrudt svækker græsset. Dermed bliver det også mindre modstandsdygtigt over for tørke og lignende.

Brug en plænelufter

Der kan være flere fordele ved at anvende en plænelufter til at fjerne ukrudt i græsplænen. Den ene fordel er, at den er med til at styrke græsset, og den anden er, at den svækker ukrudtet. Ønsker man det bedste resultat, er det dog vigtigt, at man anvender en plænelufter med knive frem for fjedre.

Brug multiklip eller bioklip

Har man en moderne græsslåmaskine, vil den med al sandsynlighed have funktionen bioklip eller multiklip. Denne funktion sikrer, at det afklippede græs bliver sendt ned i græsplænen, hvor det har samme funktion som muld.

Efterså når ukrudtet er fjernet

Når ukrudtet er fjernet, kan det godt betale sig at efterså græsplænen. I så fald er der mindre risiko for, at græsplænen bliver angrebet af samme mængde ukrudt næste gang.

Klip græsset i den rette længde

Ukrudt har brug for sol for at vokse, ligesom alle andre planter i øvrigt har. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at slå sit græs i den rette længde.

Er græsset ca. 4 centimeter, vil det som regel være langt nok til at skærme ukrudtet af for sol, og det vil dermed have svært ved at overleve.

Sådan slår man sin græsplæne

Når man skal slå sin græsplæne, er der ikke nogen forskel på, om der er tale om rullegræs, eller om græsset er sået med almindelige græsfrø. Derfor skal man slå sin græsplæne på samme måde, som man plejer.

Græsset bør have en længde på 3-4 centimeter, og i tørkeperioder bør det være på omkring 6 centimeter. Det er også en rigtig god ide at efterlade det afklippede græs på plænen, så det kan blive nedbrudt og fungere som kompost.

Hvorfor er rullegræs bedre end en græsplæne sået med græsfrø?

Der er rigtig mange fordele forbundet med at anlægge en græsplæne ved hjælp af rullegræs frem for at så græsset med græsfrø. De samme fordele gør sig gældende, når det kommer til at reparere græsplænen.

Den største fordel er, at man med rullegræs kan se det endelige resultat med det samme. Sår man græsfrø, skal man vente, til de begynder at spire og efterfølgende bliver til græs.

Det er også denne hastighed, der gør, at det som regel bedre kan betale sig at etablere en rullegræsplæne frem for at så græsplænen med frø.

I en rullegræsplæne får græsset hurtigt fat i den underliggende jord, og man får et mere ensartet resultat. Samtidig bliver græsset også hurtigere modstandsdygtigt over for vejr og vind.

Derudover kan man også gå på en græsplæne med rullegræs fra det øjeblik, man har lagt rullegræsset ud og tromlet det. Hvis man sår græsfrø, må man ikke gå på græsset i det første stykke tid.

På den anden side er det væsentligt billigere at så græsplænen med græsfrø, end det er at købe rullegræs.

Brug plænemuld som underlag til græsset

Når man anlægger en græsplæne med rullegræs, er det vigtigt, at man tilfører jorden næring, inden man udlægger rullegræsset.

Det kan man bedst gøre ved at anvende plænemuld, der indeholder den rette mængde næring til græsset.

Anvendelse af rullegræs til andre formål

Rullegræs kan ikke kun anvendes til at anlægge græsplæner i private haver. Det bruges også i høj grad på golfbaner, greens og fodboldbaner.

Derudover er der også mange, der i dag bruger rullegræs til at anlægge miljøtage. Et miljøtag er et tag med græs på, og det er med til at give huset en mere stabil temperatur indenfor.

Man kan også lægge rullegræs ud på altaner og tagterrasser, men man skal dog være opmærksom på, at det kræver et lidt mere omfattende forarbejde, end det gør at lægge rullegræs derhjemme i haven.

Anvendelse: til golfbaner med mikrokløver til modelbaner til greens med blomster til skygge til indendørs til altan til tag til haver til fodboldbaner

Varianter: plastik ægte kunstigt

Mængder: 30 m2 10 m2 40 m2 100 m2 50 m2 20 m2 5 m2

Levering: afhentning leveret hent selv

Brands: Volstrup LeopoldLindbjerg Amager Danturf Plantorama Prodana Kronjysk Refsgaard Plantetorvet DLF Kingos

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, som kan give gode råd til valg af rullegræs.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige rullegræs hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod andre har service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktsortiment, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare rullegræs.
Når du skal have varerne hurtigt eller blot vil undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke regler der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Man bør derfor kende netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og derigennem har flertallet adgang til at handle online og fragte varerne selv. Herigennem kan man spare leveringsomkostningen, og endda få produkterne straks.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af rullegræs online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede firmaer, som kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du bestiller rullegræs online på deres side.
Forskellige nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Mange nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du få mere gavnlig assistance fra personale der er eksperter i netop rullegræs.
De største byggecentre i Danmark
rullegræs harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rullegræs bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rullegræs silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

rullegræs jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du bør tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du bør skaffe hjælp fra en fagperson til afslutningen af det. Når du anskaffer assistance fra en fagmand er det normalt at få prisoverslag fra diverse håndværkere.
2Det er afgørende at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive fornuftigt at notere hver enkelt omkostning, og så søge sig frem til eventuelle tilbud på dem én og én.
3Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra sikkerheden, så husk beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod eventuelle uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4Du kan forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet forudsat at renoveringen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at renoveringen har positiv betydning for planeten.
5Potentielt kan det blive meningsgivende at du har de fornødne materialer klar før du går i krig med projektet. Du kunne med fordel nedskrive en enkel liste indeholdende alt det som er nødvendige, og som det næste eftergå hver eneste ting, med øje for at du er overbevist om at alt er på sin plads.
6Der kommer utvivlsomt pludselige problemer når det gælder svære opgaver, og af den grund vurderes det værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at nå i mål med projektet.
7Planlægning vil være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en effektiv dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du laver strategien.
8Inden du opstarter byggeriet kan det være aldeles fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din boligtype kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeopgaver. Omfangsrige byggerier behøver flere mennesker. Derudover viser det sig mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Du finder en overflod af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er kilde til enormt meget gavnlig viden, især forudsat at man skriver søgeordene på engelsk.
11Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette kan du regelmæssigt tage et kig på vejrberetningerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på det store projekt.
12Man bør på ingen måde mangle værktøj. Ofte vil det være klogt at have udstyret ved hånden idet du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indkalkulere de her udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
De mest folkekære byggemarkeder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er yderst beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår rullegræs

 • Hvad koster rullegræs pr m2?
 • Hvornår skal rullegræs slås?
 • Hvad koster rullegræs udlagt?
 • Hvor længe kan rullegræs ligge?
 • Hvornår må rullegræs betrædes?
 • Rullegræs hvor længe?
 • Hvordan anlægger man rullegræs?
 • Hvor ofte skal rullegræs vandes?
 • Rullegræs hvordan?
 • Hvordan behandles rullegræs?
 • Hvor meget vand skal rullegræs have?
 • Hvor kan man købe rullegræs?
 • Hvor sent kan man lægge rullegræs?
 • Hvor sent?
 • Hvordan plejer man rullegræs?
 • Hvornår kan man lægge rullegræs?
 • Hvordan lægger man rullegræs?
 • Hvornår er rullegræs etableret?
 • Hvordan laver man rullegræs?
 • Hvad koster rullegræs?
 • Hvor hurtigt skal rullegræs lægges?
 • Rullegræs?
 • Hvad koster det at få lagt rullegræs?
 • Rullegræs hvornår?
 • Hvad er rullegræs?
 • Hvordan behandler man rullegræs?
 • Rullegræs hvordan gør man?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  Temmelig mange forretninger på nettet udlover i dag alverdens billige former for fragt til rullegræs. Den mest benyttede er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine produkter når du har mulighed for det. Metoden er nemlig temmelig praktisk, og ofte endda den mest letkøbte leveringsmodel.

  Du burde omvendt afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Denne er sædvanligvis et hak mere pebret, men endda ualmindeligt simpel ift. rullegræs online. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, som dog er betinget af at du er lige ved internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på rullegræs er selvfølgelig ret så vigtig når vi absolut skal bruge ordren omgående, og af den grund er det faktisk meningsfuldt at man ser nærmere på den estimerede leveringstid for rullegræs. En del forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på en lang række varer online, som dog er betinget af at orden realiseres inden et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forinden personalet har fri.

  Visse online outlets yder gratis levering på rullegræs online, men typisk kun såfremt du handler for et præcist beløb. Alternativt bør du tage den billigste fragtmulighed, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

  Store kæder udlover afhentning hvor man handler billig rullegræs online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på rullegræs i følgende byer:

  Gentofte, Rudersdal, Hedensted, Brønderslev, Haslev, Helsingør, Svendborg, Hjørring, Holstebro, Odder, Nyborg, Nørresundby, Birkerød, Hørsholm, Ringsted, Ballerup, Kokkedal, Hvidovre, Frederiksværk, Middelfart, Greve, Ølstykke, Vanløse, Aabenraa, Vordingborg, Skive, Solrød Strand, Skanderborg, Vallensbæk, Randers, Jyllinge, Frederikssund, Herning, Aalborg, Valby, Risskov, Esbjerg, Fredericia, Kolding, Silkeborg, Lillerød, Brabrand, Farum, Viborg, Roskilde, Næstved, Rødovre, Søborg, Ikast, Gladsaxe, Herlev, Aarhus, Vejle, Frederiksberg, Varde, Frederikshavn, Struer, Holbæk, Køge, Rønne, Taastrup, Hillerød, Haderslev, Sønderborg, Tilst, Virum, Allerød, Tårnby, Hobro, Glostrup, Albertslund, Brøndby, Højbjerg, Charlottenlund, Hedehusene, Korsør, Dragør, Nakskov, København, Thisted, Ishøj, Nærum, Stenløse, Lyngby, Grenaa, Slagelse, Odense, Lystrup, Åbyhøj, Brønshøj, Horsens, Værløse, Kalundborg, og Nykøbing Falster, .

  Click-and-collect af rullegræs er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster).

  Når man kigger i data er det klart, at internet shoppere mange gange søger efter eksempelvis billig rullegræs og rullegræs tilbud. Vi ser desuden som regel netshoppere søge blandt andet rullegræs priser, rullegræs online samt køb rullegræs, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

  Tilbud på rullegræs

  Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for internetbrugere at prissammenligne på billige rullegræs online fra flere shops på nettet, og så har flertallet af e-butikker set sig tvunget til at nedskære prisniveauet på rullegræs helt i bund, og ovenikøbet yde fragt uden gebyr.

  Derfor kan det immervæk blive smart at kigge forbi nogle internet handler efter udsalg og tilbud på rullegræs online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

  Du må lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en shop på nettet udlover billige rullegræs online til en pris som er enormt billig, så burde det ofte være et tegn på en falsk netbutik. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i en regel, som dækker dig imod uoprigtige online outlets.

  Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage betalingen af rullegræs over tid. Dette fås som regel i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  Når man ser på data er det klart, at folk tit søger fx rullegræs priser og rullegræs online. Vi ser desuden tit online shoppere søge efter for eksempel billig rullegræs, køb rullegræs og rullegræs tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rullegræs er 3100 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

  Perfekt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til greens til skygge til golfbaner til indendørs med mikrokløver til fodboldbaner til tag til modelbaner til altan med blomster til haver

  Varianter: plastik kunstigt ægte

  Mængder: 30 m2 20 m2 5 m2 100 m2 50 m2 40 m2 10 m2

  Levering: leveret afhentning hent selv

  Brands: DLF Prodana Volstrup Kronjysk Amager LeopoldLindbjerg Plantorama Refsgaard Kingos Plantetorvet Danturf

  Se nærmere på andre menneskers synspunkter

  Trustpilot indebærer absolut fremragende muligheder for at bese en hel del aktuelle forbrugeres kritik og herved er det prisværdigt, at du betragter internet firmaets bedømmelser forinden du lægger din bestilling på billige rullegræs online.

  Facebook leverer lignende relativt udmærkede chancer for at få en idé om online webshoppens troværdighed. Desuden ser vi en del internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at aflevere en kritik af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde bruges til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen handler billige rullegræs online i en e-shop burde de sådan set overveje e-shoppens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant, særligt med de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma og Bauhaus.

  Et andet forslag kunne måske være at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, da det kan være en indikation om at e-forretningen efterfølger de gældende danske regler, tillige med at internet forretningen fra tid til anden tilses af fagmænd der forstår de gældende love.

  Det giver dig genvej til at få assistance, hvis du får dilemmaer med din handel med rullegræs. Tillige støtter vi at du er obs på de mest relevante bestemmelser der indvirker på bestillingen af rullegræs online, som eksempelvis hvilken byttepolitik internet forhandleren benytter.

  Her er det tilmed relevant, at man stadigvæk bibeholder ens e-mail kvittering, så man når som helst kan eftervise sin bestilling af rullegræs, hvad end man har købt hos XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller 10-4.

  Mette Knudsen gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Kirsten gav 4 stjerner

  Fremragende service og total hurtig…

  Else gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  Anne gav 4 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Rullegræs på internet forretninger

  Trustpilot tilbyder dig super passelige genveje til at gennemsøge ganske mange nuværende kunders ratings med bestilling af rullegræs og af den grund anbefales det, at du gennemgår online butikkens ratings forinden du handler rullegræs på nettet.

  Facebook resulterer i ligeledes relativt fordelagtige chancer for at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi nogle e-shops som tilbyder kunderne at levere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er ift. køb af rullegræs.

  Før man køber rullegræs online

  Før folk shopper rullegræs hos en online virksomhed bør de i princippet have øje for shoppens handelsaftale, det er dog typisk ikke særlig morsomt.

  Et alternativ kunne være at efterse om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en tryghed om at internet butikken lever op til de officielle danske regler, og at online shoppen en gang i mellem kigges til af jurister som behersker vedtægterne på området for salg af rullegræs via webshops.

  Desuden tilbydes du lejlighed til at få bistand, når du oplever vanskeligheder med dit køb. For øvrigt anbefales det at du er opmærksom på de mest vitale vilkår der har betydning for transaktionen.

  Fragt af rullegræs

  Masser af online selskaber frembyder nu en hel del forskellige løsninger til levering. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente rullegræsset, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens bopæl.

  Fragtperioden er virkelig vigtig ifald du har behov for rullegræsset om et øjeblik, og af den grund er det fuldkommen på sin plads at vi kigger nærmere på leveringstidspunktet på rullegræs – der dog står og falder med at handlen gemmenføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen skippet afsted forinden lagermedarbejderne får fri.

  Enkelte netbutikker garanterer gebyrfri levering på rullegræs, men typisk er det kun gældende hvis man shopper for et bestemt beløb.

  Varerne der vises i den her kategori er udvalgt automatisk af vores produktrobot. Søgemotoren har hurtigt gennemsøgt ekstremt mange tilbud med det formål at kunne præsentere de produkter der minder om rullegræs, og som den af den grund regner sig frem til er mest interessante for dig.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes medtaget formuleringer, som den vurderer at andre folk formentlig skriver i den forbindelse, eksempelvis rullegræs tilbud og rullegræs tilbud foruden ord som rullegræs online eller rullegræs online.

  Den viden kan algoritmen bruge som yderligere inspiration for at præsentere de mest relevante tilbud. Det ses også at øvrige brugere leder efter eksempelvis rullegræs tilbud, rullegræs online eller rullegræs hent selv. Denne information har algoritmen ligeledes benyttet for, at finde vej forbi en stor mængde varer.

  For øvrigt viser data, at søgningerne rullegræs tilbud, rullegræs tilbud og rullegræs hent selv er ekstremt almindelige, og derfor er de samtidig taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene rullegræs pris, rullegræs tilbud og rullegræs online. Vi håber virkelig at du er tilfreds med de viste varer, idet at ét eller flere af dem vækkede din interesse.

  Rullegræs skaffes ved populære e-shops, f.eks. Bauhaus.dk, JemogFix.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, 10-4.dk, XL-Byg.dk, Bygma.dk og Stark.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles rullegræs til…

  Hovedstaden: Rødovre, Hellebæk, Fredensborg, Ishøj, Virum, Gilleleje, Valby, Hillerød, Frederikssund, Farum, Hundested, Brøndby, Ballerup, Gladsaxe, Dragør, Værløse, Snekkersten, Gentofte, Måløv, Hørsholm, Søborg, København, Frederiksberg, Humlebæk, Hellerup, Espergærde, Holte, Herlev, Smørumnedre, Kokkedal, Albertslund, Slangerup, Hvidovre, Birkerød, Roskilde, Ølstykke, Frederiksværk, Brønshøj, Allerød, Høje Taastrup, Stenløse, Dyssegård, Helsinge, Glostrup, Rønne, Helsingør, Lyngby, Charlottenlund, Taastrup, Vanløse, Nivå, Hedehusene, Lillerød, Tårnby, Rudersdal, Vallensbæk, Nærum

  Syddanmark: Tønder, Nyborg, Rødekro, Varde, Odense, Fredericia, Ringe, Nordborg, Ribe, Kolding, Børkop, Kerteminde, Vejen, Sønderborg, Haderslev, Svendborg, Assens, Vojens, Billund, Otterup, Aabenraa, Munkebo, Esbjerg, Middelfart, Faaborg, Bramming, Grindsted

  Sjælland: Køge, Slagelse, Nakskov, Sorø, Greve, Herfølge, Haslev, Fensmark, Skælskør, Holbæk, Solrød Strand, Korsør, Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved, Kalundborg, Tune, Ringsted, Maribo, Jyllinge, Nykøbing Sjælland

  Midtjylland: Lystrup, Skjern, Skive, Risskov, Hammel, Ebeltoft, Herning, Holstebro, Lemvig, Bjerringbro, Skødstrup, Beder, Løsning, Kjellerup, Hinnerup, Brabrand, Grenaa, Tilst, Vejle, Åbyhøj, Mårslet, Ry, Hedensted, Egå, Struer, Silkeborg, Ikast, Galten, Malling, Ringkøbing, Hasselager, Brande, Hørning, Løgten, Aarhus, Viborg, Højbjerg, Odder, Hornslet, Skanderborg, Randers, Horsens, Hadsten

  Nordjylland: Hjørring, Nibe, Svenstrup, Sæby, Skagen, Hobro, Aalborg, Aars, Nørresundby, Nykøbing Mors, Hirtshals, Aabybro, Hadsund, Thisted, Støvring, Frederikshavn, Brønderslev

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er omfattet af en lov, hvilket værner køber overfor uægte online shops. Som et alternativ burde du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere betalingen over tid.
  2En hel del online firmaer byder på fri fragt på rullegræs, men ofte kræver det at du køber for et præcist beløb. Derudover skal man foretrække den mest letkøbte leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop. Denne er oftest endda usædvanlig nem. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
  3Vi anbefaler at granske hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det skulle være en indikation om at online virksomheden opretholder den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet lejlighedsvis ses til af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Forinden folk køber billige rullegræs på en online forretning kan man i princippet studere webbutikkens forretningsvilkår.
  4Det har vist sig at være super ukompliceret for alle at søge sig frem til priser online på billige rullegræs i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og herved yder flere internet outlets gratis levering. Trods dette kan det til hver en tid være indbringende at studere indtil flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er skråsikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  5Forud for at nogen bestiller billige rullegræs hos en shop på nettet bør de når alt kommer til alt overveje dens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super interessant. Tillige rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de vigtigste reglementer der kan have indflydelse på handlen med billige rullegræs online, som for eksempel hvilken returpolitik internet selskabet garanterer.
  6Leveringstiden kan vise sig at være ultra væsentlig i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det i sandhed væsentligt at du kontrollerer leveringstiden ved rullegræs. En masse netbutikker tilbyder billig 1 dags fragt på mange varer, men glem ikke at det er betinget af at transaktionen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt.
  7Trustpilot bringer dig absolut pæne genveje til at eksaminere ganske mange andre forbrugeres erfaringer og af den grund er det at foretrække, at du evaluerer e-forretningens kritik før du bestiller billige rullegræs online. Facebook bringer dig ligeledes i højeste grad fine chancer for at få en idé om online shoppens kundefokus.
  8Den mindst kostelige leveringsversion er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket beroer på at du fysisk befinder dig med kort afstand til online butikkens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis ret så essentiel om man behøver rullegræs fluks. Alternativt så lover en række internet handler fragt uden omkostninger, men oftest kun hvis der aftages for en fastsat sum.
  9Flere internet shops frembyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmidler til rullegræs. Førstevalget hos mange er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså ret problemfri, samt i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringstype.