Byghjem.dk

Rullebuk

Bernardo Folbar rullebuk KFRS-8
479 kr.
Mere info
Bernardo Folbar rullebuk CFR-8
507 kr.
Mere info
Bernardo Folbar rullebuk FRS-1
441 kr.
Mere info
Bernardo Rullebuk LRS
507 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig rullebuk VRS
779 kr.
Mere info
Bernardo Kraftig rullebuk RS
741 kr.
Mere info
Bernardo Rullebuk CRS
554 kr.
Mere info
Bernardo Rullebuk KRS
525 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Rullebuk m/kugler 50kg
500 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Rullebuk 60kg
375 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et bredt produktudvalg, og nogle fokuserer på en specifik varetype. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot rullebuk.
Ifald du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt i de store byggecentre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige rullebuk fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode tilbud, og andre tilbyder faglig sparring. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring rullebuk.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra adskillige producenter, og takket være dette kan du handle fra et bredt udvalg af rullebuk online.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan give ubekymrethed når du shopper online. Det kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har folk chancen for at købe online og køre produkterne på egen hånd. Takket være dette er det muligt at spare leveringsomkostningen, og sågar få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops er små firmaer, som typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Disse støtter du ved at købe rullebuk online på deres side.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du få endnu mere anvendelig hjælp fra personale med specialistviden i lige præcis rullebuk.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

rullebuk jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

rullebuk silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

rullebuk harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rullebuk bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig typisk uforudsigelige hovedpiner ved krævende opgaver, og herved vurderes det vigtigt at der afsættes passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
2Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Derfor bør du løbende se udsigten ift. vejret i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at vælte ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
3Du må aldrig nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod potentielle uheld. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
4I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det får man når projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte er altså afhængig af at ombygningen har betydning for naturen.
5Muligvis kan det blive afgørende at have de nødvendige materialer indkøbt i god tid før du starter dit byggeprojekt. Du bør sammenfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende de materialer der bliver brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at du har styr på det.
6Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det er omfattende projekter. Krævende ombygninger bør udføres af flere personer. Desuden bør det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
7Du kan finde mange instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder anvendelig viden, specielt når man benytter den engelske version.
8Godt forarbejde vil være nøglen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at udarbejde en strømlinet køreplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
9Længe før du indleder dit byggeprojekt kan det blive ganske afgørende med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde gældende regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10Du bør ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det være essentielt at du har det disponibelt inden du begynder på byggeriet. Glem ikke at tillægge de her udgifter i dit udgiftsbudget.
11Ofte vil det være afgørende at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive en fordel at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne notere prisen på dem en ad gangen.
12Husk at gennemtænke om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør få assistance fra en professionel til afslutningen af byggeprocessen. Ifald du henter professionel hjælp vil det oftest være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
De højest ratede byggemarkeder
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt godt arbejde. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En masse online varehuse giver heldigvis en lang række forskellige billige fragtløsninger til rullebuk. En der er meget anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså meget ukompliceret, og ofte ligeledes den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne alternativt foretrække at få produkterne sendt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig for det meste lidt mere omkostningsfuld, men ydermere i høj grad praktisk ift. rullebuk online. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den mulighed nødvendiggør at du bor i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på rullebuk kan være ret så vigtig ifald vi har brug for varerne om få sekunder, så med det formål er det relativt relevant at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på rullebuk. Adskillige byggecentre – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre online, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at orden realiseres forud for et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle enkelte internet butikker yder levering uden omkostninger på rullebuk online, men undertiden kræver det at man bestiller for en bestemt sum. Derudover kan du udvælge den billigste slags levering, som ofte er at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Flere byggecentre frembyder klik-og-hent hvor du handler billig rullebuk online men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne tilbyder bl.a. afhentning af rullebuk i følgende områder:

Albertslund, Brønderslev, Allerød, Næstved, København, Rødovre, Solrød Strand, Kokkedal, Gentofte, Thisted, Åbyhøj, Svendborg, Hjørring, Hobro, Herning, Glostrup, Haderslev, Holbæk, Ikast, Virum, Vordingborg, Odder, Lystrup, Slagelse, Risskov, Fredericia, Ballerup, Horsens, Holstebro, Odense, Frederiksberg, Birkerød, Roskilde, Nakskov, Frederikssund, Jyllinge, Sønderborg, Aalborg, Vanløse, Tårnby, Hedehusene, Kolding, Frederiksværk, Greve, Ishøj, Frederikshavn, Gladsaxe, Middelfart, Varde, Grenaa, Lyngby, Brøndby, Aabenraa, Kalundborg, Ølstykke, Charlottenlund, Brabrand, Hvidovre, Herlev, Nærum, Esbjerg, Værløse, Randers, Hillerød, Dragør, Taastrup, Ringsted, Rønne, Farum, Søborg, Haslev, Hørsholm, Køge, Korsør, Skive, Vallensbæk, Helsingør, Nyborg, Viborg, Tilst, Aarhus, Silkeborg, Valby, Højbjerg, Nykøbing Falster, Nørresundby, Stenløse, Skanderborg, Vejle, Rudersdal, Struer, Lillerød, Hedensted, og Brønshøj, .

Klik-og-hent ift. rullebuk er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Falster) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at folk ofte kigger efter blandt andet rullebuk tilbud og billig rullebuk. Vi ser desuden tit netshoppere lede efter for eksempel rullebuk priser, rullebuk online og køb rullebuk, plus de store byggekæder som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Få rabat på rullebuk

Det er efterhånden i høj grad ukompliceret for alle at finde de laveste priser på billige rullebuk online hos diverse internet selskaber, og for det har de fleste internet varehuse set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på rullebuk kolossalt, og ovenikøbet præstere fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det stadigvæk være gavnligt at tjekke enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på rullebuk online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Stark.

Man må imidlertid være omhyggelig med, at såfremt en online forretning sælger billige rullebuk online for en pris der virker usædvanlig favorabel, kunne det ofte være et fingerpeg om en snydagtig internet forhandler. Shopping med kort er imidlertid omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket dækker folk imod snydagtige internet firmaer.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, hvis du efterspørger at betale prisen på rullebuk senere. Dette foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

Når man ser på data bliver det markant, at netshoppere mange gange efterspørger fx billig rullebuk og køb rullebuk. Foruden dette ser vi ofte mennesker kigge efter eksempelvis rullebuk tilbud, rullebuk priser og rullebuk online.

Se nærmere på eksisterende kunders meninger

Trustpilot giver dig ganske pålidelige chancer for at se nøjere på en stor portion eksisterende brugeres anmeldelser og derved kan det anbefales, at du eftersøger e-firmaets vurderinger forud for at du handler billige rullebuk online.

Facebook forærer dig tilsvarende super pålidelige chancer for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed. Tilmed ser vi faktisk forretninger på nettet hvor det er muligt at sammensætte en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes bør bruges til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige rullebuk online i en butik kan man de facto se på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det naturligvis ikke specielt ophidsende, især på de kendte byggemarkeder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

Et alternativt forslag kunne være at kontrollere om internet virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at internet firmaet adlyder de officielle regler, samt at online forretningen regelmæssigt ses til af jurister som er inde i retningslinjerne.

Desuden får du genvej til hjælpende service, når du udsættes for problemstillinger som følge af dit indkøb af rullebuk. Ydermere støtter vi at køberen er vaks omkring de mest basale vedtægter i forbindelse med bestillingen af rullebuk online, eksempelvis den bytteret internet forretningen har.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk gemmer ens faktura, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sit køb af rullebuk, hvad end man shopper ved Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg eller Davidsen.

Lone S gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Birthe gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Christian B gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jette Hansen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

9 tips til når du køber online
1Det er jo usædvanlig nemt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige rullebuk hos forskellige netshops, og ergo yder flertallet af webshops gratis levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at kigge forbi forskellige online butikker efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris.
2Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af et lovbud, hvilket bistår køberen overfor uægte firmaer på nettet. Som alternativ burde du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at godtgøre pengene over en periode.
3Leveringshastigheden er jo ret bestemmende i tilfælde af at vi mangler din pakke om et øjeblik, så herved er det helt fornuftigt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for rullebuk. De fleste online shops stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på utallige produkter, men vær vagtsom da det beroer på at bestillingen indsendes tidligere end et konkret tidspunkt.
4Den mest letkøbte leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets adresse. Den mulighed for levering kan være super vital ifald vi skal bruge rullebuk øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder en hel del firmaer på nettet gebyrfri levering, men oftest påkræves det at du shopper for en bestemt pris.
5En række shops på nettet yder i vore dage en hel del forskellige billige muligheder for fragt til rullebuk. Førstevalget hos mange er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente din ordre når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ualmindeligt enkel, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringstype.
6Forinden nogen køber billige rullebuk hos en online webshop kan de i og for sig få overblik over butikkens forretningsvilkår, men det er gerne en tidskrævende opgave. Herudover kan det være til hjælp at køber er opmærksom på de primære vedtægter gældende for bestillingen af billige rullebuk online, som fx hvilken ombytningspolitik forretningen lover.
7Trustpilot tilbyder ret så passende muligheder for at verificere ganske mange øvrige køberes bedømmelser og derved støtter vi, at du studerer netshoppens vurderinger forinden du shopper billige rullebuk online. Facebook tilbyder dig på samme måde i højeste grad ønskværdige chancer for at få indblik i internet shoppens troværdighed.
8Vi anbefaler generelt at granske om e-forretningen er støttet af e-mærket, da det skulle være et kendetegn for at e-firmaet understøtter de danske regler, foruden at den lejlighedsvis gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende love. Forinden nogen shopper billige rullebuk hos en butik behøver de de facto gennemse shoppens forretningsaftale.
9Nogle enkelte online webshops præsterer fragtfri levering på rullebuk, men tit påkræves det at der købes for et fastslået beløb. Alternativt kunne man overveje den mest betalelige fragtform, der tit vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen er ofte lige så vel særdeles let. Den mest billige fragtløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.