Byghjem.dk

Rottefælde

Rottefælde "Giljotti"
80 kr.
Mere info
Rottegiftkasse
150 kr.
Mere info
Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Mere info
Rottefælde - Galvaniseret
30 kr.
Mere info
Rottefælde Galv. tråd 22x10x10cm
60 kr.
Mere info
Green-it Rottefælde galvaniseret
60 kr.
Mere info
Green-it Rottefælde Giljotti
80 kr.
Mere info
Green-it Rottefælde-klapfælde
15 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et stort udvalg af varer, hvorimod nogle specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare rottefælde.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge webshoppens regler.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er byggeri forbundet med en masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du får sparring og vejledning omkring rottefælde.
Hvis du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige rottefælde alt efter hvor du handler online. En del har billige priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og derfor har flertallet valget om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af rottefælde online.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Derfor forventes det at du får super gavnlig sparring fra personale der er specialister i lige præcis rottefælde.
Alverdens nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
Størstedelen af online nichebutikker er mindre virksomheder, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe rottefælde online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

rottefælde bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

rottefælde jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

rottefælde harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rottefælde silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig afgørende at udfærdige et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det vil være behjælpeligt at nedskrive samtlige udgifter, og bagefter gennemgå ens omkostning ved dem slavisk.
2Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
3Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så glem ej beklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælp overfor potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
4Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at have grejet til disposition akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at medregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Muligvis kan det blive fundamentalt at have de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige i god tid før du indleder arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er klar.
6Ved udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. På grund af dette bør du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
7Du finder et stort udvalg af guides og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube kan hjælpe med en masse udbytterig viden, specielt ifald man bruger engelske søgeord.
8Planlægning vil være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du skal liste en klar dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder tidsplanen.
9Der kommer jævnligt utidige vanskeligheder i forbindelse med avancerede projekter, og af den grund er det vigtigt at der afsættes nok plads i arbejdsplanen, som gør at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
10Husk at gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde få hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en ekspert kan det godt betale sig at modtage priser fra flere firmaer.
11Inden du opstarter byggeriet er det yderst vigtigt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst i tilfælde af omfangsrige byggeprocesser. Større projekter behøver flere mennesker. Ydermere er det mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
De mest vellidte byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En række netshops yder i vore dage et bredt udvalg af billige former for fragt til rottefælde. En af de mest benyttede er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke præcis når det passer dig. Den er altså ekstremt smertefri, og mange gange tilmed den mest prisbevidste form for fragt.

Du kan lige så vel beslutte dig for at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Metoden viser sig almindeligvis en sjat mindre billig, men derudover super bekvem for rottefælde online. Den mest billige leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, som dog forudsætter at du opholder dig i nærheden af internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på rottefælde kan vise sig at være super relevant hvis du mangler dine nye produkter omgående, så herved er det skam aktuelt at vi efterser den estimerede leveringstid ved rottefælde. Mange online selskaber – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på en lang række produkter online, men husk at det er betinget af at bestillingen realiseres før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få varerne ordnet inden de logistikansatte har fyraften.

Nogle få shops på nettet byder på gebyrfri levering på rottefælde online, men tit er det kun gældende hvis du handler for en fastsat sum. Som alternativ må du foretrække den billigste leveringsmetode, som i mange tilfælde vil være at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En del webshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig rottefælde på nettet men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og 10-4. Byggemarkederne giver eksempelvis click-and-collect på rottefælde i følgende byer:

Jyllinge, Roskilde, Åbyhøj, Sønderborg, Kalundborg, Søborg, Allerød, Korsør, Thisted, Lyngby, København, Haderslev, Tilst, Næstved, Hedehusene, Højbjerg, Rønne, Esbjerg, Varde, Tårnby, Gladsaxe, Randers, Vallensbæk, Skive, Holbæk, Greve, Værløse, Nærum, Lystrup, Helsingør, Herlev, Virum, Ballerup, Farum, Nakskov, Kolding, Holstebro, Slagelse, Frederikshavn, Horsens, Aarhus, Silkeborg, Rudersdal, Charlottenlund, Brøndby, Albertslund, Gentofte, Ringsted, Odense, Ishøj, Hillerød, Ølstykke, Hvidovre, Glostrup, Kokkedal, Nykøbing Falster, Taastrup, Grenaa, Brønderslev, Brabrand, Struer, Birkerød, Frederiksberg, Hobro, Frederiksværk, Valby, Viborg, Odder, Hjørring, Herning, Nørresundby, Køge, Stenløse, Lillerød, Hedensted, Dragør, Svendborg, Aabenraa, Rødovre, Nyborg, Frederikssund, Skanderborg, Risskov, Middelfart, Vordingborg, Haslev, Aalborg, Brønshøj, Ikast, Vanløse, Solrød Strand, Vejle, Fredericia, og Hørsholm, .

Klik-og-hent af rottefælde er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland), Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når der ses på søgedata er det klart, at internetbrugere typisk efterspørger fx billig rottefælde og køb rottefælde. Foruden dette oplever man som regel online shoppere søge for eksempel rottefælde tilbud, rottefælde priser samt rottefælde online, foruden de store byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix.

Tilbud på rottefælde

Det har vist sig at være ekstremt let for alle og enhver at analysere tilbud på billige rottefælde online på tværs af internet forretninger, og altså har flere online butikker været presset til at at trykke prisniveauet på rottefælde drastisk, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid blive lukrativt at undersøge en række webbutikker efter tilbud og rabatter på rottefælde online forud for at du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at få fat i den bedste pris. Se ikke bare på de gængse byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

Du må dog være så påpasselig, at såfremt en online butik annoncerer billige rottefælde online til en salgspris som kan virke helt fantastisk fremragende, er det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig netshop. Kortbestillinger er heldigvis omfavnet af en ordning, som sikrer kunden overfor bedrageriske online forretninger.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at afbetale beløbet til rottefælde senere. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som fx Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Ses der på data er det tydeligt, at mennesker jævnligt søger efter fx billig rottefælde og rottefælde online. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter fx køb rottefælde, rottefælde priser samt rottefælde tilbud.

Se nærmere på nuværende kunders betragtninger

Trustpilot genererer altid passende chancer for at evaluere diverse andre konsumenters omtaler og herved kan det være til hjælp, at du analyserer e-forretningens bedømmelser inden du handler billige rottefælde online.

Facebook fremskaffer desuden relativt troværdige genveje til at få et kig ind i internet forretningens kundefokus. Tilmed ses mange online forhandlere hvor man kan forfatte en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes kan tages i brug til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige rottefælde online i en internet forhandler kunne man uden tvivl gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke specielt ophidsende, specielt med de gængse byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Et nemt alternativ kunne være at granske hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, som skulle være et kendetegn for at online forretningen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, samt at virksomheden regelmæssigt vurderes af eksperter der mestrer retningslinjerne.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, ifald du skulle få dilemmaer med din shopping med rottefælde. Tilsvarende anbefaler vi at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale reglementer der influerer på bestillingen af rottefælde online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet shoppen garanterer.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang kan eftervise sit køb af rottefælde, uagtet om man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller Jem og Fix.

Charlotte Petersen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Louise Thomsen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Jørgen H gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Else gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 tips til din online shopping
1Trustpilot frembyder nogenlunde udmærkede muligheder for at granske en længere række nuværende køberes opfattelser og herved er det klogt, at du gransker internet butikkens omtaler før du bestiller billige rottefælde online. Facebook præsterer tilsvarende sådan set hensigtsmæssige muligheder for at få indsigt i online firmaets popularitet.
2Leveringsdygtigheden kan være ret så vigtig om man behøver din pakke om et øjeblik, og derfor er det skam klogt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato på rottefælde. Masser af e-firmaer i Danmark giver billig 1 dags levering på mange varer, men vær opmærksom på at det antager at transaktionen realiseres forinden et bestemt klokkeslæt.
3En lang række internet butikker tilbyder efterhånden en række forskellige billige fragtmetoder til rottefælde. En af de populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig ret så uproblematisk, samt endda endvidere den billigste leveringsmodel.
4Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om online shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et fingerpeg om at online webshoppen opfylder de gældende danske regler, og at internet forhandleren jævnligt kontrolleres af jurister der kender til lovgivningen. Inden folk køber billige rottefælde hos en webshop kan de reelt betragte e-shoppens forretningsaftale.
5Nogle enkelte internet selskaber lover fri fragt på rottefælde, men for det meste er det så præmissen at man handler for en konkret pris. Derudover skal man beslutte sig for den billigste slags levering, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig jævnligt også ret uproblematisk. Den mest betalelige leveringsmetode er unægtelig at du selv henter ordren.
6Det har vist sig at være ret simpelt for os alle at finde de laveste priser online på billige rottefælde fra diverse internet shops, og herved frembyder utallige internet varehuse fragt uden beregning. Til gengæld kan det immervæk være nyttigt at sammenligne et par e-shops efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.
7Forinden nogen handler billige rottefælde hos en butik behøver man altid bese e-butikkens handelsvilkår, det er dog ofte et omfattende arbejde. Derudover støtter vi at kunden er påpasselig med de elementære betingelser der har indflydelse på shopping af billige rottefælde online, som fx den byttepolitik online shoppen tilbyder.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er en del af en lovbestemmelse, der bistår os overfor uægte online forhandlere. Alternativt burde du bruge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du agter at honorere beløbet over et længere tidsrum.
9Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som desværre står og falder med at du lever lige ved e-forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmodel er super betydningsfuld hvis man har brug for rottefælde øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder visse online forretninger fragt uden omkostninger, men undertiden kræves det at der erhverves for en bestemt pris.