Byghjem.dk

Rothenberger Rørtang

Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 10
300 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige Rothenberger rørtang fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må overveje hvad du foretrækker.
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot Rothenberger rørtang.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring Rothenberger rørtang.
Det er absolut meget relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og hermed har mange adgang til at købe online og køre byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og tilmed hente varerne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De gængse byggecentre køber produkter fra forskellige specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af Rothenberger rørtang online.

Nichewebshop

Diverse niche netbutikker er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online får du en billig pris.
Størsteparten af webshops i små nicher har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund vil du få en høj grad af nyttig sparring fra personale med specialistviden i netop Rothenberger rørtang.
Flertallet af små butikker er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at bestille Rothenberger rørtang online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Rothenberger rørtang harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Rothenberger rørtang jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Rothenberger rørtang bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Rothenberger rørtang silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1For byggeprojekter udendørs kan vejret få meget at sige. Af den årsag bør du løbende kigge på vejrprognosen i dagene før dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at regne netop som du er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
2Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til projektet, navnlig når det er omfattende byggeprojekter. Enkelte byggerier kræver flere mennesker. Dertil vil det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
3I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis renoveringen er klimavenligt. Det forudsætter dermed at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
4Der viser sig altid pludselige hovedpiner når det handler om krævende byggeprojekter, og derfor viser det sig afgørende at man afsætter rimelig plads i agendaen, som gør at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
5Forud for at du igangsætter byggeriet må det være yderst essentielt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Alt efter din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan være forstandigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, og så notere prisen på dem én efter én.
7Du vil ikke stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det vise sig uundværligt at have værktøjet til rådighed idet du igangsætter byggeriet. Det er desuden afgørende at medtage disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
8Forberedelse vedbliver at være nøglen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at sammensætte en struktureret strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Vær realistisk idet du nedskriver oversigten.
9Du bør tage til overvejelse hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere burde skaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at få en pris fra forskellige entreprenører.
10Der findes et bredt udvalg af artikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv information, i særlig grad ifald man søger på engelsk.
11Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning bl.a. arbejdshjelm som skåner dig imod potentielle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
12Måske kan det blive vigtigt at du har samtlige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du kaster dig over din byggeproces. Du kan sammensætte en simpel liste hvoraf der fremgår det der skal bruges, og dernæst granske listen, således at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
De mest folkekære byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En række internet forretninger tildeler heldigvis flere billige fragtformer til Rothenberger rørtang. En der er meget populær er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Muligheden er jo særdeles overkommelig, og i mange tilfælde endda den mest betalelige leveringsmåde.

Du kunne ydermere udse dig at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig som oftest en tak mere pebret, men endvidere meget simpel ift. Rothenberger rørtang online. Den billigste fragttype er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog betinges af at du bor med kort afstand til internet forretningens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Rothenberger rørtang er jo virkelig bestemmende forudsat du har brug for dine nye produkter nu og her, så i det øjemed er det naturligvis passende at du gransker tidshorisonten for levering for Rothenberger rørtang. Størstedelen af netbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, som dog beroer på at bestillingen indsendes før et aftalt klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forinden pakkepersonalet har fyraften.

Visse online shops garanterer fri fragt på Rothenberger rørtang online, men typisk kun ifald der bestilles for et fastsat beløb. I øvrigt kan du udse dig den billigste metode til levering, som tit vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En hel del netshops tildeler afhentning hvor du handler billig Rothenberger rørtang online men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på Rothenberger rørtang i disse byer:

Roskilde, Tårnby, Thisted, Brabrand, Lyngby, Aalborg, Hillerød, Hjørring, Vanløse, Lillerød, Lystrup, Hedehusene, Albertslund, Hørsholm, Herning, Greve, Korsør, Horsens, Frederikshavn, Dragør, Køge, Solrød Strand, Brønderslev, Ølstykke, Vallensbæk, Værløse, Valby, Odense, Odder, Hobro, Holstebro, Nyborg, Brønshøj, Vejle, Aabenraa, Farum, Helsingør, Frederiksberg, Fredericia, Stenløse, Rønne, Middelfart, Nørresundby, Risskov, Skive, Ikast, Esbjerg, Tilst, Rødovre, Aarhus, Vordingborg, Svendborg, Birkerød, Kalundborg, Sønderborg, Slagelse, Åbyhøj, Haslev, Skanderborg, Hedensted, Taastrup, Virum, Ishøj, Grenaa, Struer, Viborg, Holbæk, Ringsted, Kolding, Randers, Haderslev, Glostrup, Kokkedal, Næstved, Charlottenlund, Søborg, Brøndby, Rudersdal, Frederiksværk, Gladsaxe, Nakskov, Silkeborg, Jyllinge, Gentofte, Herlev, København, Hvidovre, Frederikssund, Nærum, Ballerup, Nykøbing Falster, Allerød, Højbjerg, og Varde, .

Afhentning for Rothenberger rørtang er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Vestsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at folk som regel søger blandt andet Rothenberger rørtang tilbud og Rothenberger rørtang online. Vi ser desuden tit folk lede efter blandt andet Rothenberger rørtang priser, billig Rothenberger rørtang samt køb Rothenberger rørtang, plus de velkendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Få rabat på Rothenberger rørtang

Det er i dag ultra fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de laveste priser på billige Rothenberger rørtang online hos flere e-shops, og til tak har de fleste internet butikker ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på Rothenberger rørtang betydeligt, og derudover garantere levering uden gebyr.

Det kan trods alt blive lønsomt at sammenholde diverse webshops efter tilbud og rabatter på Rothenberger rørtang online inden du shopper, så du er skudsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at ifald en internet butik tilbyder billige Rothenberger rørtang online til en tilbudspris som kan virke ubegribelig fremragende, så er det tit være et symbol på en uoprigtig e-handler. Kortbetalinger er heldigvis omsluttet af en bestemmelse, hvilket hjælper dig overfor svindlende outlets på nettet.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre prisen på Rothenberger rørtang over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata bliver det klart, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel billig Rothenberger rørtang og Rothenberger rørtang online. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. Rothenberger rørtang priser, Rothenberger rørtang tilbud og køb Rothenberger rørtang.

Tjek tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembyder ganske fine genveje til at evaluere en lang række forhenværende køberes reflektioner og herved slår vi et slag for, at du vurderer webbutikkens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige Rothenberger rørtang online.

Facebook byder på for øvrigt aldeles troværdige metoder til at få kendskab til webshoppens popularitet. Herinde ses nogle internet butikker hvor folk kan forfatte en omtale af købsoplevelsen, som ydermere kan benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige Rothenberger rørtang online hos en butik kunne de i virkeligheden løbe igennem butikkens handelsvilkår, men det er typisk ikke videre spændende, især hos de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Bygma.

En anden løsning kan derfor være at undersøge hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, eftersom det kan være en antydning af at internet firmaet opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at den fra tid til anden undersøges af specialister der kender reglerne.

Desuden tilbydes du lejlighed til assistance, når du møder dilemmaer med din handel med Rothenberger rørtang. For øvrigt er det klogt at man er på vagt for de fundamentale regler gældende for købet af Rothenberger rørtang online, eksempelvis den ombytningsret internet forretningen benytter.

Her er det på samme måde afgørende, at man permanent sikrer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan bekræfte sit køb af Rothenberger rørtang, uagtet om man har handlet fra XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Birthe J gav 5 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Pia Jensen gav 4 stjerner

God til prisen

Karen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Michael gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online shopping
1Trustpilot tilbyder ret så gunstige muligheder for at verificere en længere række forhenværende konsumenters meninger og derved tilrådes det, at du tjekker online forretningens ratings forinden du bestiller billige Rothenberger rørtang online. Facebook genererer ligeledes nogenlunde belejlige genveje til at få en idé om internet butikkens troværdighed.
2Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles relevant om vi mangler ordren inden for få dage, så herved er det nemlig væsentligt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for Rothenberger rørtang. En del outlets på nettet garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men som trods alt er regnet ud fra at ordren lægges inden et fastslået tidspunkt.
3Forud for at nogen handler billige Rothenberger rørtang hos en shop på nettet bør de for at være på den sikre side have øje for forhandlerens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt. Tilmed er det klogt at du er vidende om de elementære retningslinjer i forbindelse med shopping af billige Rothenberger rørtang online, for eksempel den returrettighed internet firmaet anvender.
4Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er indbefattet af en ordning, hvilket beskytter køber imod svindlende internet selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du gerne vil klare betalingen over et længere tidsrum.
5Flere butikker på nettet tildeler nu om dage alverdens billige metoder til levering til Rothenberger rørtang. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig rigtig gnidningsløs, og oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringsmanér.
6Vi anbefaler at bemærke om e-firmaet er verificeret af e-mærket, da det typisk er en sikring om at internet selskabet imødekommer de danske regler, samt at webshoppen hyppigt evalueres af jurister der kender de gældende vilkår. Før folk køber billige Rothenberger rørtang i en internet shop bør de faktisk studere dens handelsvilkår.
7Det er jo efterhånden ret så ligetil for almindelige dødelige at finde information om priser online på billige Rothenberger rørtang hos diverse netbutikker, og til gengæld lover langt de fleste internet virksomheder billig levering. Men det kan immervæk være gunstigt at inspicere et par forskellige e-firmaer efter tilbud og rabat forinden du køber, så man er sikret at antage den bedste pris.
8Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som jo betinges af at du er i nærheden af e-shoppens hjemsted. Den leveringsmanér er selvfølgelig ultra vital ifald man har behov for Rothenberger rørtang lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet handler fragt uden betaling, men for det meste er det forudsat at der handles for en fastsat sum.
9Flere webbutikker lover fragt uden omkostninger på Rothenberger rørtang, men tit kræves det at du handler for en fastsat pris. Ellers må man tage den mindst kostelige metode til levering, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop. Muligheden er beklageligvis på den anden side yderst hensigtsmæssig. Den billigste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.