ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. På grund af det er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du får rådgivning og sparring omkring Rothenberger loddekolbe.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor tjekke byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne selv. Dette er specielt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Nogle byggecentre udbyder et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du bør bestemme om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot Rothenberger loddekolbe.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige Rothenberger loddekolbe alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder billige priser, og andre har faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Derved er det muligt at spare fragtomkostningen, samt sågar hente varerne hurtigere.
De store byggecentre udbyder varer fra adskillige leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af Rothenberger loddekolbe online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker på nettet har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig vil du modtage ekstremt god rådgivning fra personale som er specialister i lige præcis Rothenberger loddekolbe.
Flertallet af niche netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at købe Rothenberger loddekolbe online hos dem.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Rothenberger loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 mennesker i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Rothenberger loddekolbe bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Rothenberger loddekolbe silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Rothenberger loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Inden du igangsætter byggeriet må det være aldeles essentielt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der være diverse regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Du finder en hel række vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder anvendelig oplysning, specielt ifald man benytter engelske ord i din søgning.
3Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke beklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig mod mulige skader. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Ved byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Derfor må du hyppigt tage notits af vejrberetningerne i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger når du netop står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
5Forberedelse bliver kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du kunne overveje at liste en strømlinet agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
6Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er større byggeprocesser. Store byggerier gør krav på flere personer. Endvidere vil det være mere produktivt og sjovere at være flere om det.
7Du må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Typisk kan det være erstatteligt at have udstyret klar forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
8Du kan tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i eksperthjælp til noget af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at modtage tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Måske kan det blive at have noget at sige at have alle bygningsmaterialer handlet ind inden du iværksætter byggeprocessen. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel liste som indeholder de materialer der bliver brug for, og bagefter tjekke listen, med det formål at du er sikker på at alt er som det skal være.
10Nogle gange kan man spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det fås forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen influerer positivt på klimaet.
11Der viser sig altid utidige problemer når det kommer til større byggeprojekter, og ergo er det meningsfuldt at der er afsat god tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
12Ofte vil det være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det bør være en god idé at tage noter til hver eneste udgiftspost, og dernæst notere beløbet for hver eneste af dem.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Adskillige e-shops frembyder nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til Rothenberger loddekolbe. Et hit er lige nu levering til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte varer når du har tid. Løsningen er altså i høj grad fremkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste type af levering.

Du burde tillige udse dig at få leveret til din bopæl eller ud på dit arbejde. Løsningen viser sig desværre en tand mere bekostelig, men samtidig vældig let for Rothenberger loddekolbe online. Den mest billige leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv, som dog er betinget af at du befinder dig lige ved e-forretningens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på Rothenberger loddekolbe er usædvanlig essentiel ifald vi mangler dine nye varer lige om lidt, så i det øjemed er det skam aktuelt at man ser nærmere på den forventede leveringsdato for Rothenberger loddekolbe. En stor portion online forhandlere – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, men som ikke desto mindre kræver at bestillingen køres igennem før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt betjent forinden lagermedarbejderne får fri.

Nogle få internet webshops byder på fragt uden gebyr på Rothenberger loddekolbe online, men tit kun ifald man køber for et bestemt beløb. I øvrigt skal du tage den mest billige fragttype, som ofte er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

De største webshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig Rothenberger loddekolbe online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover bl.a. afhentning af Rothenberger loddekolbe i følgende områder:

København, Slagelse, Odder, Rudersdal, Aabenraa, Glostrup, Frederikshavn, Næstved, Odense, Lillerød, Hjørring, Haslev, Brønderslev, Dragør, Nørresundby, Grenaa, Ishøj, Ringsted, Kokkedal, Kolding, Aarhus, Ballerup, Randers, Lystrup, Rønne, Greve, Haderslev, Frederiksværk, Hobro, Nakskov, Hedehusene, Brabrand, Vordingborg, Herning, Esbjerg, Viborg, Højbjerg, Hvidovre, Hillerød, Struer, Virum, Søborg, Tilst, Thisted, Stenløse, Herlev, Valby, Frederikssund, Rødovre, Holbæk, Solrød Strand, Hørsholm, Køge, Korsør, Gladsaxe, Skanderborg, Brønshøj, Kalundborg, Holstebro, Nyborg, Skive, Farum, Taastrup, Frederiksberg, Hedensted, Ikast, Ølstykke, Vanløse, Brøndby, Middelfart, Roskilde, Vallensbæk, Lyngby, Vejle, Birkerød, Aalborg, Svendborg, Nykøbing Falster, Værløse, Silkeborg, Charlottenlund, Nærum, Horsens, Risskov, Sønderborg, Helsingør, Tårnby, Gentofte, Albertslund, Jyllinge, Åbyhøj, Varde, Allerød, og Fredericia, .

Click-and-collect for Rothenberger loddekolbe er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland).

Ved indkig i tendenserne er det markant, at mennesker jævnligt kigger efter blandt andet Rothenberger loddekolbe online og Rothenberger loddekolbe tilbud. Vi ser derudover tit folk søge eksempelvis Rothenberger loddekolbe priser, køb Rothenberger loddekolbe samt billig Rothenberger loddekolbe, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Den bedste pris på Rothenberger loddekolbe

Det er jo efterhånden ultra enkelt for almindelige mennesker at analysere tilbud på billige Rothenberger loddekolbe online i blandt forskellige e-shops, og så har masser af e-shops været nødt til at nedskære prisen på Rothenberger loddekolbe drastisk, og ovenikøbet præstere gratis levering.

Men det kan ikke desto mindre være fordelagtigt at checke nogle få e-forretninger efter billige priser på Rothenberger loddekolbe online inden du placerer ordren, så man er skudsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Du bør dog være så påvagt, at såfremt en butik udlover billige Rothenberger loddekolbe online på tilbud til en pris som anses for uforståeligt attraktiv, bør det for det meste være en indikation på en uoprigtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en bestemmelse, som begunstiger dig som køber overfor bedrageriske internet virksomheder.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at godtgøre beløbet til Rothenberger loddekolbe over flere uger. Det fås som regel hos specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Ses der på data fremstår det tydeligt, at online shoppere typisk søger blandt andet køb Rothenberger loddekolbe og billig Rothenberger loddekolbe. Vi ser derudover som regel mennesker søge blandt andet Rothenberger loddekolbe tilbud, Rothenberger loddekolbe online samt Rothenberger loddekolbe priser.

Analyser folks betragtninger

Trustpilot præsterer uden sammenligning stabile løsninger til at gennemrode adskillige nuværende brugeres evalueringer og herved tilråder vi, at du gennemgår webbutikkens bedømmelser inden du shopper billige Rothenberger loddekolbe online.

Facebook leverer lignende super nyttige løsninger til at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Her møder vi mange forhandlere på nettet som gør det muligt at levere en evaluering af deres køb, som på samme måde burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige Rothenberger loddekolbe online på en e-shop kan de reelt tyde dens vilkår, men det er undertiden en omfattende opgave, specielt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

En anden mulighed kunne måske være at se om netshoppen er verificeret af e-mærket, siden det burde være en tilkendegivelse af at internet forhandleren retter sig efter de officielle regler, udover at internet selskabet nu og da besøges af fagfolk der kender til vilkårene.

Desuden tilbydes du mulighed for bistand, hvis du bliver udsat for problemstillinger ved din bestilling af Rothenberger loddekolbe. Yderligere støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der kan have indflydelse på købet af Rothenberger loddekolbe online, til eksempel hvilken returret e-forhandleren lover.

I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bevidne købet af Rothenberger loddekolbe, hvad end man bestiller fra Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix eller Davidsen.

Lene gav 5 stjerner

SUPER

Inger I gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Henrik gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Charlotte gav 4 stjerner

god service

9 tips til internetshopping
1Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i et regelsæt, som redder kunden overfor bedrageriske internet butikker. Som et alternativ bør du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage pengene i flere bidder.
2Indtil flere internet firmaer frembyder gebyrfri levering på Rothenberger loddekolbe, men for det meste kræver det at du handler for et fastslået beløb. I øvrigt burde man beslutte sig for den mest billige form for levering, hvilket ofte vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted. Denne bliver typisk også yderst smertefri. Den mindst kostelige leveringsmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren.
3Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, hvilket længe har været et billede på at internet forhandleren følger de danske love, udover at e-forretningen jævnligt kigges til af fagmænd som mestrer reglementet på området. Forinden folk bestiller billige Rothenberger loddekolbe i en online webshop burde de altid gennemlæse virksomhedens handelsaftale.
4Det er jo efterhånden ret enkelt for folk at finde de bedste priser online på billige Rothenberger loddekolbe hos diverse shops på nettet, og følgelig frembyder en lang række e-firmaer billig levering. Det kan dog ikke desto mindre vise sig gavnligt at efterprøve et par e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du køber, så du er sikker på at få den billigste pris.
5Leveringstiden er særdeles vital om vi har behov for pakken inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud meningsfuldt at man ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for Rothenberger loddekolbe. Masser af forretninger på nettet lover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varenumre, hvilket dog står og falder med at transaktionen gennemføres inden et fast tidspunkt.
6Den billigste fragtform er dog selv at hente ordren, men det stiller krav om at du lever tæt på e-forretningens adresse. Den leveringsløsning er naturligvis temmelig udslagsgivende om du skal bruge Rothenberger loddekolbe omgående. Alternativt så lover indtil flere internet firmaer billig fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at man shopper for et konkret beløb.
7Masser af e-handler frembyder i øjeblikket alverdens billige leveringsformer til Rothenberger loddekolbe. En af de mest populære er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren lige når det passer dig. Muligheden er jo temmelig fleksibel, og desuden ydermere den mest betalelige metode til levering.
8Trustpilot yder visse fantastiske genveje til at eftergå flere tidligere brugeres domme og herved går vi ind for, at du efterforsker online virksomhedens ratings før du bestiller billige Rothenberger loddekolbe online. Facebook genererer også ret belejlige chancer for at få indtryk af e-butikkens pålidelighed.
9Forinden folk handler billige Rothenberger loddekolbe på en butik behøver de ideelt set overveje deres handelsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave. Ligeså er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de mest relevante vedtægter der gælder for handlen med billige Rothenberger loddekolbe online, som fx den returrettighed shoppen tilsikrer.