Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du kende webshoppens regler.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos et online byggecenter, hvor du får sparring omkring roterende ventilator.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige roterende ventilator hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du må vide hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ i de kendte byggecentre.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot roterende ventilator.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af roterende ventilator online.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og derigennem har kunderne chancen for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. I kraft af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet er små virksomheder, der typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du støtte idet du handler roterende ventilator online på deres side.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du modtage en høj grad af kyndig service fra personale som er eksperter i lige præcis roterende ventilator.
Flertallet af specialiserede webshops producerer selv de varer som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder
roterende ventilator silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

roterende ventilator harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

roterende ventilator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

roterende ventilator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag over 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit kan det være erstatteligt at have udstyret parat akkurat som du begynder på byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her udgifter i økonomien.
2Der kommer altid overraskende vanskeligheder i forbindelse med større opgaver, og som følge heraf er det af stor betydning at der er afsat en god portion tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
3Forberedelse vil være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret når du udarbejder strategien.
4Du må ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke køber eksperthjælp.
5Inden du opstarter byggeprojektet er det vanvittigt værdifuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
6For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i perioden for projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at piske ned i samme sekund som du står midt i det omfattende byggeprojekt.
7Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når der er tale om krævende ombygninger. Større opgaver gør krav på flere personer. Dertil bør det være bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
8Du bør reflektere over om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at lede efter forslag fra flere selskaber.
9Der kan findes mange forskellige vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med overvældende meget udbytterig info, især ifald man benytter engelske ord i din søgning.
10I nogle tilfælde kan man indhente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet påvirker klimaet.
11Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et budget for renoveringen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kunne finde frem til beløbet for hver eneste af dem.
12Det bliver væsentligt at du har de fornødne materialer indkøbt inden du går i krig med projektet. Du kan med fordel lave en punktforms note hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og som det næste granske listen, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Evalueringen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken form for fragt er bedst?

Temmelig mange webshops i Danmark udlover nu til dags diverse forskellige billige fragtformer til roterende ventilator. En af de mest benyttede er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter varerne når det passer ind i din kalender. Den er jo ret så ligetil, og desuden derudover den mest letkøbte fragtform.

Du burde på samme måde påtænke at vælge afsending til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig som oftest en sjat mere pebret, men desuden ret så fleksibel ved køb af roterende ventilator online. Den mest betalelige leveringsversion er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog forudsætter at du befinder dig lige ved e-shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på roterende ventilator kan vise sig at være super aktuel såfremt vi absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så i det øjemed er det bestemt relevant at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på roterende ventilator. En del netbutikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på deres primære varenumre online, men husk at det forudsætter at ordren gennemføres forinden et angivent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren klargjort inden pakkemedarbejderne får fri.

Indtil flere forretninger på nettet garanterer levering uden betaling på roterende ventilator online, men ofte kun såfremt der erhverves for en bestemt sum. Som alternativ skulle du beslutte sig for den billigste fragtform, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

De fleste webshops frembyder klik-og-hent hvor man køber billig roterende ventilator hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark og 10-4. Byggemarkederne giver bl.a. klik-og-hent på roterende ventilator i følgende byer:

Varde, Grenaa, Vejle, Charlottenlund, Ikast, Kalundborg, Nakskov, Skanderborg, Odder, Ringsted, Åbyhøj, Helsingør, Frederikshavn, Brøndby, Tilst, Frederiksværk, Aalborg, Holstebro, Nyborg, Solrød Strand, Søborg, Svendborg, Valby, Albertslund, Taastrup, Allerød, Rønne, Hedensted, Aarhus, Frederiksberg, Horsens, Jyllinge, Hillerød, Herlev, Lystrup, Brønshøj, Tårnby, Esbjerg, Lillerød, Herning, Rødovre, Stenløse, Nærum, Ballerup, Silkeborg, Rudersdal, Køge, Thisted, Lyngby, Hjørring, Nørresundby, Værløse, Brabrand, Dragør, Farum, Nykøbing Falster, Risskov, Hørsholm, Kokkedal, Ølstykke, København, Roskilde, Højbjerg, Slagelse, Haslev, Aabenraa, Hvidovre, Brønderslev, Hobro, Frederikssund, Struer, Vallensbæk, Holbæk, Vanløse, Greve, Virum, Skive, Gentofte, Fredericia, Næstved, Korsør, Viborg, Odense, Birkerød, Haderslev, Sønderborg, Vordingborg, Middelfart, Randers, Hedehusene, Gladsaxe, Kolding, Glostrup, og Ishøj, .

Click-and-collect af roterende ventilator er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved indkig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. roterende ventilator priser og køb roterende ventilator. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter blandt andet billig roterende ventilator, roterende ventilator online samt roterende ventilator tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

Spar penge på roterende ventilator

Det er jo efterhånden meget fleksibelt for alle og enhver at finde information om priser på billige roterende ventilator online hos diverse internet foretagender, og herved har en hel del internet firmaer været nødt til at sænke udsalgspriserne på roterende ventilator en hel del, og ovenikøbet sikre levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid være smart at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på roterende ventilator online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Du må blot ikke undervurdere, at når en online virksomhed udbyder billige roterende ventilator online for en udsalgspris der kan ses som kolossalt billig, så burde det i nogle tilfælde være et bevis på en falsk internet handler. Køb med kort er dog inkluderet i et regelsæt, som begunstiger folk imod uægte internet handler.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har til hensigt at afdrage pengene til roterende ventilator senere. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan og Stark.

Når man ser på tallene bliver det klart, at internetbrugere som regel søger efter bl.a. billig roterende ventilator og køb roterende ventilator. Derudover oplever man tit netshoppere lede efter fx roterende ventilator priser, roterende ventilator tilbud samt roterende ventilator online.

Analyser tidligere køberes ratings

Trustpilot bringer dig nogle hæderlige løsninger til at udforske mange tidligere kunders domme og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker webshoppens omtaler inden du shopper billige roterende ventilator online.

Facebook fremskaffer tillige tilpas gode løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed. Tilmed er der mange online webshops som tilbyder folk at formulere en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk handler billige roterende ventilator online i en e-shop behøver man uden tvivl granske e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt, specielt ved de gængse byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og Silvan.

Alternativet kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det burde være et kendetegn for at online forhandleren understøtter de opstillede regler, samt at online virksomheden af og til tilses af specialister som er indført i de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du anledning til assistance, når du møder besvær i processen med din bestilling af roterende ventilator. Foruden dette er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de vigtigste bestemmelser i forbindelse med købet af roterende ventilator online, fx hvilken byttepolitik internet forhandleren kører med.

I relation til det er det ydermere relevant, at man permanent bevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af roterende ventilator, ligegyldig om man køber ved Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4 eller Silvan.

Jette Kristensen gav 5 stjerner

Som altid

Kirsten Hansen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Hans Johansen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Søren D gav 4 stjerner

Perfekt køb

9 tips til indkøb via nettet
1Mange online butikker tilbyder heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmetoder til roterende ventilator. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er nemlig ret smart, samt typisk tilmed den billigste mulighed for levering.
2Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en lovbestemmelse, som værner dig imod svindlende online forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil dække regningen over et længere tidsrum.
3Det er super let gængeligt for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige roterende ventilator i blandt flere internet selskaber, og med det motiv tilbyder adskillige online firmaer fragt uden gebyr. Derfor kan det imidlertid vise sig profitabelt at tjekke et par e-handler efter udsalg og tilbud forinden du handler, så man er garanteret at antage den mest attraktive pris.
4Leveringsdygtigheden er jo ret væsentlig hvis man absolut skal bruge produktet om kort tid, så herved er det virkelig centralt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid på roterende ventilator. Størstedelen af shops på nettet stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter, som alligevel er betinget af at bestillingen fuldbyrdes forud for et fastslået klokkeslæt.
5Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en erklæring om at internet shoppen accepterer de danske love, og at internet virksomheden fra tid til anden overværes af fagmænd som kender til retningslinjerne. Inden nogen bestiller billige roterende ventilator hos en forretning på nettet behøver de principielt kigge på dens handelsaftale.
6Forinden nogen køber billige roterende ventilator på en webbutik kunne man uden tvivl overveje e-butikkens handelsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. Udover dette er det at foretrække at du er påpasselig med de elementære vilkår der gælder for købet af billige roterende ventilator online, som eksempelvis hvilken returret internet webshoppen garanterer.
7Flere internet varehuse byder på fragt uden omkostninger på roterende ventilator, men typisk under forudsætning af at man aftager for et fastslået beløb. Desuden kunne du vælge den mest billige form for fragt, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Denne bliver tit også temmelig nem. Den prisbilligste løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
8Trustpilot indebærer tilpas passelige muligheder for at tolke en række aktuelle konsumenters erfaringer og på grund af dette går vi ind for, at du vurderer e-handlens bedømmelser forinden du shopper billige roterende ventilator online. Facebook fremskaffer endvidere relativt hæderlige genveje til at få en idé om internet webshoppens popularitet.
9Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig at hente varerne selv, men det forudsætter at du lever i kort afstand af e-forhandlerens bopæl. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende ifald vi står og skal bruge roterende ventilator nu og her. Alternativt så yder en hel del internet butikker portofri levering, men for det meste kun såfremt man indkøber for et konkret beløb.