Holzmann Rondelsliber TS305
1.995 kr.
Mere info
Bernardo Rondelsliber TS 300 Top
2.175 kr.
Mere info
Bernardo Rondelsliber TS 300
1.875 kr.
Mere info
Bernardo Rondelsliber TS 300 Pro
3.469 kr.
Mere info
Proxxon Rondelslibemaskine TG 125/E
1.470 kr.
Mere info
Holzmann Rondelsliber
4.699 kr.
Mere info
Holzmann Rondelsliber TSM250
1.150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover bare rondelsliber.
Du vil finde forskelle i prisen på billige rondelsliber fra webshop til webshop. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre har kompetent sparring. Du skal vide hvad der betyder mest for dig.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man undersøge firmaets handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at handle hos et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring rondelsliber.
Det er absolut meget afgørende at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra talrige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af rondelsliber online.
De velkendte byggecentre finder du overalt i landet, og pga. det har du tilbuddet om at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Hermed kan du overveje at blive fri for fragten, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og bekendte butikker, som kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andet. Altså bør du modtage super kompetent hjælp fra folk der er eksperter i netop rondelsliber.
Størsteparten af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at købe rondelsliber online på deres webshop.
Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online bør du få gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
rondelsliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

rondelsliber jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rondelsliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

rondelsliber bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du skal aldrig nogensinde gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj herunder hoved- og fodbeklædning som hjælp mod potentielle uheld. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
2For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund skal du hyppigt holde øje med meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
3Du kan finde rigelige mængder af vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube faciliterer temmelig meget udbytterig information, især når man skriver søgeordene på engelsk.
4Godt forarbejde er metoden til at lykkes med byggeriet. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du nedskriver din agenda.
5I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der være mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
6Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til byggeprojektet, specielt ved omfangsrige byggeprojekter. Omfattende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig vil det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
7Husk at kalkulere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du ønsker professionel hjælp vil det normalt anbefales at søge tilbud fra flere leverandører.
8Måske kan det blive aktuelt at du har de påkrævede bygningsmaterialer tilgængelige før du begynder eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en overskuelig note med alt det du får brug for, og dernæst tjekke materialerne, med det formål at du bliver sikker på at alt er på sin plads.
9Det kan vise sig at være afgørende at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man giver sig selv et overblik. Det bør blive rationelt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og herefter dokumentere beløbet for dem alle sammen.
10I visse tilfælde kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver altså at byggeprojektet påvirker naturen.
11Du bør nødig undvære grej. Ofte vil det være essentielt at du har det tilgængeligt når du går løs med arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
12Der kommer altid pludselige problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og pga. dette vurderes det betydningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er hamrende imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk overlegent. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

En hel del online outlets tildeler til alt held flere billige metoder til levering til rondelsliber. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ekstremt ukompliceret, og oftest desuden den billigste leveringsversion.

Du kan ligeledes prøve at få ordren leveret til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver i mange tilfælde en anelse mere omkostningsfuld, men derudover virkelig enkel med rondelsliber online. Den mest betalelige form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som dog er betinget af at du befinder dig med kort afstand til internet shoppens byggecenter, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på rondelsliber kan i nogle tilfælde være meget bestemmende hvis man står og skal bruge din pakke om kort tid, og med det formål er det bestemt passende at man efterser det anslåede leveringstidspunkt for rondelsliber. En masse online forretninger – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag fragt på en masse varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at bestillingen realiseres forud for et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen på posthuset forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte e-handler i Danmark yder gebyrfri levering på rondelsliber online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at man shopper for en præcis sum. Alternativt kan man tage den billigste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et udleveringssted.

Masser af netshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig rondelsliber online men selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af rondelsliber i følgende byer:

Stenløse, Korsør, Nyborg, Herning, Struer, Varde, Nærum, Kokkedal, Farum, Ballerup, Hjørring, Helsingør, Rudersdal, Vallensbæk, Værløse, Kolding, Åbyhøj, Skive, Hobro, Allerød, Albertslund, Hedehusene, Roskilde, Aarhus, Køge, Glostrup, Rønne, Herlev, Viborg, Ikast, Sønderborg, Brøndby, Fredericia, Odder, Ølstykke, Odense, Holstebro, Søborg, Gentofte, Nørresundby, Randers, København, Jyllinge, Svendborg, Thisted, Silkeborg, Ringsted, Tilst, Birkerød, Brønderslev, Haderslev, Vordingborg, Ishøj, Holbæk, Horsens, Brønshøj, Tårnby, Greve, Lyngby, Charlottenlund, Risskov, Nakskov, Taastrup, Hedensted, Aalborg, Hillerød, Brabrand, Højbjerg, Esbjerg, Grenaa, Haslev, Slagelse, Hvidovre, Næstved, Vejle, Frederikshavn, Dragør, Lystrup, Aabenraa, Rødovre, Solrød Strand, Hørsholm, Skanderborg, Virum, Middelfart, Frederikssund, Gladsaxe, Frederiksberg, Kalundborg, Lillerød, Valby, Vanløse, Nykøbing Falster, og Frederiksværk, .

Afhentning af rondelsliber er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland).

Ved kig i statistikkerne er det markant, at internetbrugere som regel søger fx rondelsliber tilbud og køb rondelsliber. Vi ser desuden jævnligt mennesker søge fx rondelsliber online, rondelsliber priser samt billig rondelsliber, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Rabat på rondelsliber

Det er i dag ret nemt for folk at prissammenligne på billige rondelsliber online hos forskellige online outlets, og ergo har flere internet virksomheder ikke kunne slippe for at nedskære udsalgspriserne på rondelsliber en hel del, og ydermere sikre fragt uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at besigtige en række internet handler efter udsalg og tilbud på rondelsliber online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at opnå den bedste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

Man må blot ikke undervurdere, at ifald en online forretning udbyder billige rondelsliber online for en salgspris som kan ses som helt fantastisk god, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en fup webshop. Køb med betalingskort er dog inkluderet i et regulativ, som assisterer os overfor uægte netbutikker.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil betale omkostningerne til rondelsliber over et længere tidsrum. Det tilbydes typisk i nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at mennesker ofte efterspørger for eksempel køb rondelsliber og rondelsliber priser. Vi ser desuden typisk internet shoppere efterspørge fx rondelsliber online, rondelsliber tilbud samt billig rondelsliber.

Læs folks bedømmelser

Trustpilot genererer immervæk pålidelige chancer for at verificere diverse forhenværende køberes opfattelser og derfor er det at foretrække, at du sonderer online forretningens vurderinger inden du placerer din ordre på billige rondelsliber online.

Facebook giver dig tilsvarende en række hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af webbutikkens kundefokus. I øvrigt ses en række netbutikker hvor det er muligt at aflevere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Forinden folk køber billige rondelsliber online i en internet webshop bør de egentlig skimme netshoppens forretningsvilkår, men det er undertiden en omfattende opgave, især hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan og 10-4.

Et nemt alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en angivelse af at e-butikken føjer de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden besøges af eksperter som er indført i de gældende regulativer.

Det er en rigtig god lejlighed til støtte, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med dit køb af rondelsliber. Endvidere er det en hjælp at du er på vagt for de mest centrale forhold der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af rondelsliber online, som eksempelvis den byttepolitik internet selskabet tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid bibeholder ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne bevidne bestillingen af rondelsliber, uafhængig af om man handler fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller Stark.

Rasmus Kristensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Maria O gav 4 stjerner

Fremragende service.

Niels J gav 5 stjerner

Virkelig god service

Anders N gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til internetshopping
1Inden folk handler billige rondelsliber på en forhandler på nettet kan man utvivlsomt bese forhandlerens vilkår, dog er det uden tvivl en omfattende opgave. Ligeså slår vi et slag for at køberen er klar over de væsentligste forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige rondelsliber online, til eksempel hvilken bytteret webshoppen benytter.
2Vi går generelt ind for at undersøge hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en erklæring om at webbutikken forsvarer de opstillede regler, udover at internet selskabet løbende overværes af eksperter der er indført i lovgivningen. Forud for at nogen køber billige rondelsliber på en internet forhandler behøver de utvivlsomt skimme netshoppens forretningsaftale.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en lovbestemmelse, der assisterer dig imod fup online shops. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale prisen over en periode.
4Den billigste form for fragt vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog står og falder med at du lever nær online firmaets lager. Den slags levering er virkelig bestemmende om vi skal bruge rondelsliber om kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte online forretninger levering uden gebyr, men for det meste under forudsætning af at der købes for et fastsat beløb.
5Fragttiden kan være meget afgørende såfremt man absolut skal bruge produkterne lige om lidt, så i det øjemed er det helt klogt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato for rondelsliber. Temmelig mange firmaer på nettet tilsiger billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, der dog påkræver at bestillingen indsendes inden et fastslået tidspunkt.
6Det har vist sig at være meget enkelt for internetbrugere at lave prissammenligning online på billige rondelsliber på diverse internet forretninger, og til gengæld garanterer utallige online shops portofri fragt. Til gengæld kan det til hver en tid være gunstigt at udforske en række online butikker efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris.
7Størstedelen af internet butikker udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsudgaver til rondelsliber. Et hit er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er jo virkelig simpel, samt i mange tilfælde også den prisbilligste leveringsudgave.
8Trustpilot medfører fuldt ud sikre chancer for at blive klogere på adskillige øvrige kunders kritik og derfor tilråder vi, at du besigtiger online butikkens omtaler inden du shopper billige rondelsliber online. Facebook bringer dig lige så vel adskillige fremragende løsninger til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed.
9Nogle internet forhandlere byder på fragt uden betaling på rondelsliber, men i reglen er det under betingelse af at der shoppes for et fastsat beløb. Derudover skal man beslutte sig for den prisbilligste type af levering, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig i mange tilfælde derudover yderst enkel. Den prisbilligste metode til levering er dog selv at hente pakken.