Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 14
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 24
770 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 10
265 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 12
310 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 18
540 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 12
350 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Alu Amerikansk 14
385 kr.
Mere info
Milwaukee Rørtang Stål Amerikansk 18
500 kr.
Mere info
Rørtang aluminium pw12a
241 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 1141
354 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid E 8
342 kr.
Mere info
Rørtang Ridgid 10 - 250mm
432 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort produktudvalg, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot rørtang.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du vælge et andet.
Når du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne selv. Det er særligt en mulighed i de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige rørtang hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du helst vil have.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at handle hos et online byggecenter, som giver gode råd til valg af rørtang.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre finder du nær dig, og derigennem har du valget om at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Derigennem kan man slippe for fragten, samt samtidig få produkterne med det samme.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra talrige producenter, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af rørtang online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. På grund af det kan du opleve endnu mere anvendelig service fra personale som er specialister i lige præcis rørtang.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at købe rørtang online på deres webshop.

lille, mini, stor, universal, Bahco, Gedore, Irwin, Knipex, Milwaukee, Polar, Ridgid, Rothenberger

Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rørtang harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

rørtang silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i selskabets 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

rørtang bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag i nærheden af 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

rørtang jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en strømlinet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Vær konkret når du laver agendaen.
2Du kan finde endeløse guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube supporterer dig med enorme mængder konstruktiv info, særligt forudsat at du benytter engelske søgeord.
3Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som beskyttelse mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Måske kan det blive at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer klar inden du begynder byggeprocessen. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsliste som samler det som er nødvendige, og så tjekke hver eneste ting, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
5Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til projektet, navnlig når der er tale om vigtige ombygninger. Store opgaver behøver flere personer. Ydermere vil det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Typisk kan det vise sig strategisk at du har udstyret parat inden du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at medtage de tilhørende udgifter i dit økonomiske overblik.
7Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag må du ofte tage notits af vejrberetningerne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige bump på vejen når det gælder omfattende byggeprojekter, og af den grund vil det være essentielt at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, som gør at man er tryg ved at kunne få det færdiggjort.
9Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal anskaffe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Ifald du benytter assistance fra en professionel kan det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det vil være fornuftigt at notere samtlige omkostninger, og så finde frem til online tilbud på dem slavisk.
11I nogle tilfælde kan man spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Bidraget forudsætter med andre ord at renoveringen influerer positivt på klimaet.
12I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det temmelig afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er meget flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Masser af online varehuse frembyder nu om stunder et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til rørtang. Den mest moderne er efterhånden pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente produkterne når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo virkelig fremkommelig, samt endda ydermere den mest billige fragtmetode.

Du bør ydermere beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig undertiden et hak mere pebret, men derudover vældig bekvem med rørtang online. Den prisbilligste fragtløsning er dog at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du er nærved internet firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på rørtang er jo super bestemmende forudsat man mangler varerne om få sekunder, og i det øjemed er det jo essentielt at vi undersøger den forventede leveringstid for rørtang. Masser af online shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag levering på en masse varer online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer på posthuset forinden personalet har fri.

Indtil flere forhandlere på nettet tilbyder fragt uden beregning på rørtang online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man indkøber for en fastsat sum. Alternativt bør man udvælge den mest betalelige mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Mange netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du køber billig rørtang online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne foreslår bl.a. klik-og-hent på rørtang i følgende områder:

Horsens, København, Aalborg, Hedehusene, Viborg, Nakskov, Kalundborg, Stenløse, Allerød, Virum, Taastrup, Skive, Struer, Hvidovre, Højbjerg, Svendborg, Herlev, Herning, Frederiksberg, Ikast, Charlottenlund, Valby, Holstebro, Kolding, Middelfart, Aarhus, Glostrup, Gladsaxe, Nyborg, Greve, Aabenraa, Hørsholm, Frederiksværk, Haderslev, Fredericia, Vejle, Roskilde, Odder, Varde, Vallensbæk, Helsingør, Randers, Odense, Næstved, Risskov, Brøndby, Nykøbing Falster, Thisted, Ølstykke, Rødovre, Åbyhøj, Ishøj, Nærum, Korsør, Vanløse, Ringsted, Jyllinge, Albertslund, Brabrand, Tilst, Nørresundby, Frederikshavn, Hedensted, Gentofte, Tårnby, Køge, Kokkedal, Lystrup, Hjørring, Søborg, Lyngby, Farum, Slagelse, Haslev, Ballerup, Frederikssund, Rønne, Skanderborg, Dragør, Rudersdal, Silkeborg, Grenaa, Hobro, Holbæk, Værløse, Sønderborg, Esbjerg, Birkerød, Solrød Strand, Brønderslev, Brønshøj, Lillerød, Hillerød, og Vordingborg, .

Click-and-collect af rørtang er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager).

Ses der på tallene fremstår det markant, at folk jævnligt søger efter fx billig rørtang og rørtang online. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere kigge efter blandt andet rørtang priser, rørtang tilbud samt køb rørtang, plus de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Priser på rørtang

Det er i dag ret uproblematisk for almindelige mennesker at analysere priser på billige rørtang online hos diverse netshops, og med det motiv har de fleste internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at sænke salgspriserne på rørtang helt i bund, og derudover garantere levering uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at besigtige indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på rørtang online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

Du bør bare være omhyggelig med, at når en online webshop tilbyder billige rørtang online til en pris der anses for uforståeligt tiltalende, så burde det ofte være et bevis på en uoprigtig internet forhandler. Bestillinger med kort er dog inkluderet i et regelsæt, som assisterer folk imod falske online webshops.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække pengene til rørtang af flere omgange. Det fås som regel hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggecentre som fx Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter fx køb rørtang og rørtang priser. Foruden dette ser vi som regel online shoppere efterspørge for eksempel rørtang online, rørtang tilbud samt billig rørtang.

Analyser nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot tilbyder fuldstændig tiltalende chancer for at eftergå ret mange aktuelle køberes erfaringer og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på internet firmaets anmeldelser før du køber billige rørtang online.

Facebook giver dig lignende flere gavnlige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundetilfredshed. Her ser vi mange online forhandlere hvor det er muligt at aflevere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk bestiller billige rørtang online hos en webbutik burde man uden tvivl granske webshoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, især på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at bemærke om webbutikken er godkendt af e-mærket, hvilket er et sympol på at internet butikken opfylder gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet hyppigt ses til af eksperter som kender de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for støtte, når du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af rørtang. Ydermere er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der influerer på købet af rørtang online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen garanterer.

Derfor er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man altid kan bevise bestillingen af rørtang, hvad end man handler hos Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg eller 10-4.

Camilla gav 5 stjerner

Helt i orden.

Martin gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Inge N gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Poul gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til online shopping
1Vi går generelt ind for at kigge om internet virksomheden er e-mærket, hvilket bør være en erklæring om at e-forretningen understøtter de gældende danske regler, og at e-handlen løbende gennemses af fagmænd der kender til lovene på området. Forinden folk køber billige rørtang hos en forretning på nettet kan de i princippet have øje for deres handelsaftale.
2Det har vist sig at være vældig smart for købere at finde information om priser online på billige rørtang på diverse webshops, og af den grund tilbyder mange firmaer på nettet fragtfri levering. Det kan dog stadigvæk vise sig gunstigt at checke flere internet firmaer efter tilbud før du placerer ordren, så man er sikker på at modtage den laveste pris.
3Enkelte internet butikker sikrer gratis levering på rørtang, men i mange tilfælde er det forbeholdt når der aftages for en fastsat sum. Alternativt burde man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Metoden viser sig jævnligt endvidere meget problemfri. Den prisbilligste leveringsløsning er utvivlsomt selv at hente pakken.
4Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som desværre forudsætter at du lever i nærheden af webbutikkens adresse. Den leveringsversion er ualmindeligt betydningsfuld forudsat man skal bruge rørtang med det samme. Alternativt så yder nogle online forhandlere gratis fragt, men typisk er det forudsat at der købes for et fastslået beløb.
5Forud for at folk bestiller billige rørtang på en online webshop burde de de facto bese e-shoppens betingelser, men det er tit et tidskrævende arbejde. Tillige er det anbefalelsesværdigt at du er klar over de fundamentale regler der er gældende for shopping af billige rørtang online, som for eksempel den returneringsret e-shoppen anvender.
6Fragttiden kan være særligt relevant forudsat vi behøver produkterne om få sekunder, så i det øjemed er det faktisk afgørende at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid for rørtang. En del e-butikker i Danmark præsterer billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter, men vær på vagt da det påkræver at du når at bestille forinden et fastsat tidspunkt.
7Trustpilot indebærer altid gunstige løsninger til at se nøjere på en lang række forhenværende brugeres vurderinger og derved tilråder vi, at du sonderer internet virksomhedens anmeldelser før du shopper billige rørtang online. Facebook frembyder ydermere forholdsvis gode chancer for at få indblik i online forretningens kundefokus.
8En del online forretninger giver efterhånden mange forskellige billige leveringstyper til rørtang. Et hit er p.t. udleveringssteder, og så henter du bare de købte produkter når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er nemlig super let gængelig, og tit ligeledes den billigste fragtmulighed.
9Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en ordning, som assisterer dig som køber overfor falske shops på nettet. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at betale omkostningerne senere.