Milwaukee rørskærer 3,2-42mm
500 kr.
Mere info
Milwaukee Rørskærer C12 PC-0 M12 Kompakt
980 kr.
Mere info
Milwaukee Rørskærer 3-28 mm
340 kr.
Mere info
Teng Tools Rørskærer 10mm
205 kr.
Mere info
Milwaukee Rørskærer mini 3-15 mm
175 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer rocut u/taske u/tilb.110mm
2.248 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 110mm
333 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut 160 mm u/taske u/tilb.
2.998 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.160mm
3.200 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut m/taske m/tilb.110mm
2.750 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Rørskærer Rocut platte/skær 160mm
535 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de gængse byggemarkeder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige rørskærer hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste tilbud, og andre satser på service. Du skal vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af rørskærer.
Det er helt klart ekstremt relevant at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden blot rørskærer.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder findes i de større byer, og pga. det har du chancen for at købe online og transportere varerne på egen hånd. Derved er det muligt at slippe for fragten, samt sågar hente varerne med det samme.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra forskellige nichebutikker, og af den grund kan du handle fra et bredt udvalg af rørskærer online.
De store byggekæder er etablerede og almenkendte virksomheder, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops har en dyb forståelse for deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Herved bør du modtage super erfaren service fra medarbejdere der er specialister i netop rørskærer.
Majoriteten af webshops i små nicher er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler rørskærer online på deres side.
Alverdens specialiserede netshops producerer selv de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
rørskærer jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

rørskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

rørskærer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

rørskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Måske burde det overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør skaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Forudsat at du skal have hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at tage imod en pris fra flere virksomheder.
2Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have grejet disponibelt akkurat som du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de tilhørende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Du har adgang til mange instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube kan hjælpe med store mængder brugbar oplysning, navnligt ifald du bruger den engelske version.
4Du skal for alt i verden ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fx sikkerhedssko der hjælper dig imod eventuelle skader. Det er fornuftigt at du husker din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber hjælp fra en fagmand.
5Godt forarbejde er nøglen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du bør liste en gennemarbejdet tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
6Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter projektet. Du bør sammenfatte en enkel liste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og som det næste gennemløbe listen, således at du føler dig sikker på at du har husket det hele.
7Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt tjekke prognosen for vejret når du nærmer dig projektets start, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit svære byggeprojekt.
8I nogle tilfælde kan man spørge om tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter altså at ombygningen har betydning for klimaet.
9Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især såfremt det er omfattende byggeopgaver. Større projekter kræver flere folk. Ydermere vil det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
10Der viser sig altid overraskende hovedpiner i tilfælde med større byggeprojekter, og derfor viser det sig meningsfuldt at der afsættes nok tid i planen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
11I god tid inden at du starter byggeriet kan det blive højst værdifuldt med en forsikring om, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Ofte vil det vise sig fornuftigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive forstandigt at dokumentere alle poster, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på dem én og én.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er fantastisk overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er hamrende overlegent. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En del internet outlets tilbyder nu en hel del forskellige billige fragtmetoder til rørskærer. Den mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen når du har tid. Den er jo ret praktisk, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige metode til levering.

Du burde ydermere tænke over at få produkterne sendt til dit hus eller til når du er på job. Denne er gennemsnitligt lidt mindre billig, men til gengæld vældig problemfri ved køb af rørskærer online. Den billigste løsning er uden tvivl at hente ordren selv, men den løsning afhænger af at du bor tæt på internet selskabets butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på rørskærer er naturligvis virkelig væsentlig forudsat du mangler dine nye varer nu og her, og derfor er det temmelig klogt at vi finder den anslåede leveringsdato ved rørskærer. En række internet foretagender – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, men vær på vagt da det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Flere online forhandlere tilbyder levering uden omkostninger på rørskærer online, men for det meste er det betinget af at man indkøber for en bestemt sum. Desuden burde du vælge den billigste fragttype, som tit vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

En stor portion netbutikker udlover klik-og-hent hvor du bestiller billig rørskærer online og afhenter i butikken. Eksempelvis Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Bauhaus. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af rørskærer i disse områder:

Kokkedal, Holbæk, Skanderborg, Jyllinge, Kalundborg, Herning, Brønderslev, Ishøj, Aabenraa, Stenløse, Farum, Frederiksberg, Taastrup, Brøndby, Lyngby, Ringsted, Nyborg, Haslev, Ølstykke, Rønne, Værløse, Glostrup, Hedehusene, Gentofte, Birkerød, Næstved, Tilst, Tårnby, Virum, Herlev, Holstebro, Struer, Allerød, Varde, Korsør, Ikast, Viborg, København, Gladsaxe, Vanløse, Nørresundby, Randers, Vejle, Rødovre, Køge, Ballerup, Risskov, Slagelse, Hørsholm, Solrød Strand, Helsingør, Højbjerg, Vordingborg, Esbjerg, Nakskov, Brønshøj, Brabrand, Dragør, Valby, Lillerød, Hvidovre, Svendborg, Nærum, Horsens, Hedensted, Greve, Hillerød, Sønderborg, Roskilde, Kolding, Haderslev, Hjørring, Odense, Lystrup, Frederikshavn, Middelfart, Frederikssund, Vallensbæk, Åbyhøj, Hobro, Frederiksværk, Søborg, Aalborg, Albertslund, Charlottenlund, Odder, Thisted, Fredericia, Silkeborg, Skive, Grenaa, Aarhus, Nykøbing Falster, og Rudersdal, .

Klik-og-hent af rørskærer er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden).

Når man kigger i data bliver det markant, at internetbrugere som regel kigger efter fx billig rørskærer og rørskærer online. Derudover oplever man ofte online shoppere lede efter for eksempel rørskærer priser, rørskærer tilbud og køb rørskærer, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på rørskærer

Det er jo efterhånden virkelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige rørskærer online på tværs af internet handler, og herved har flertallet af e-butikker været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på rørskærer enormt, og endda præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid være lukrativt at sammenligne nogle enkelte e-butikker efter tilbud og rabatter på rørskærer online inden du shopper, således at man er tryg ved at få den laveste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Man må lige meget hvad være klar over, at ifald en forhandler på nettet annoncerer billige rørskærer online til salg for en pris der kan virke ubegribelig overkommelig, kunne det tit være et faresignal om en snydagtig shop. Betalinger med kort er på den anden side en del af en ordning, hvilket bistår kunden imod uoprigtige internet butikker.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere regningen på rørskærer over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bygma.

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. rørskærer priser og rørskærer tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere søge efter fx billig rørskærer, rørskærer online samt køb rørskærer.

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot præsterer ultra pålidelige genveje til at blive klogere på ret mange forhenværende brugeres reflektioner og derved anbefales det, at du læser webshoppens kritik før du shopper billige rørskærer online.

Facebook præsterer ligeledes regulære hæderlige metoder til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed. Her ses en række netshops som tilbyder kunderne at meddele en omtale af ordreforløbet, hvilket tillige bør tages i brug til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige rørskærer online hos en netshop burde de i og for sig studere butikkens handelsbetingelser, men det er bare en omfattende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden mulighed kunne måske være at kigge om online butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en tilkendegivelse af at internet webshoppen adlyder de officielle danske regler, udover at online virksomheden tit efterses af fagfolk der har nøje kendskab til lovene på området.

Det giver dig genvej til støtte, når du møder vanskeligheder som følge af din bestilling af rørskærer. Derudover er det klogt at man er vaks omkring de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af rørskærer online, som fx hvilken returret e-forretningen tilbyder.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, således man til enhver tid kan eftervise sit køb af rørskærer, hvad end man har bestilt hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Tina B gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Tina Knudsen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Michael gav 5 stjerner

god service

Hans gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til når du køber online
1Generelt anbefaler vi at bemærke hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket længe har været en indikation om at internet virksomheden tilslutter sig dansk lovgivning, samt at den løbende vurderes af fagfolk som har nøje kendskab til lovene på området. Forud for at folk shopper billige rørskærer i en forretning på nettet bør man når alt kommer til alt gennemgå virksomhedens forretningsvilkår.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om kort tid, og af den grund er det ret vigtigt at vi studerer den estimerede leveringsdato for rørskærer. De fleste netbutikker stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, hvilket dog antager at ordren laves før et aftalt klokkeslæt.
3Det er jo ualmindeligt gnidningsløst for købere at finde frem til de bedste priser online på billige rørskærer fra diverse e-forhandlere, og herved yder flertallet af online selskaber fri fragt. Det kan dog til hver en tid blive smart at besigtige et par forskellige online forretninger efter tilbud og rabat forinden du køber, således at du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris.
4Trustpilot frembringer nogle udmærkede muligheder for at kigge nærmere på en række eksisterende forbrugeres domme og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på netshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige rørskærer online. Facebook præsterer på samme måde altid hæderlige genveje til at få en idé om online forretningens kundetilfredshed.
5Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men den mulighed forudsætter at du opholder dig med kort afstand til internet shoppens arbejdslager. Den løsning til levering kan være særligt essentiel såfremt vi står og skal bruge rørskærer nu og her. Alternativt så lover nogle enkelte online varehuse fragt uden beregning, men i mange tilfælde er det påkrævet at der indkøbes for et præcist beløb.
6Adskillige webshops i Danmark udlover efterhånden alverdens billige metoder til levering til rørskærer. Et hit er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er nemlig super gnidningsløs, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige form for levering.
7Før nogen bestiller billige rørskærer hos en forretning på nettet kunne de i reglen tyde dens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant. Foruden dette støtter vi at køberen er opmærksom på de primære bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige rørskærer online, som fx hvilken returpolitik online forhandleren har.
8Nogle forhandlere på nettet byder på gebyrfri levering på rørskærer, men tit stiller det krav om at der indkøbes for et konkret beløb. Desuden skal du udvælge den mest betalelige leveringsform, hvilket gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et afhentningssted. Den er tit lige så vel ultra enkel. Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
9Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er inkluderet i en bestemmelse, som sikrer dig imod bedrageriske internet selskaber. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre omkostningerne i flere bidder.