Dobbelt rørnøglesæt 6 dele
111 kr.
Mere info
Dobbelt rørnøgle 9x10 mm længde 100 mm
15 kr.
Mere info
Dobbelt rørnøgle 16x17 mm længde 130 mm
21 kr.
Mere info
Dobbelt rørnøgle 21x23 mm længde 130 mm
29 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et stort produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden blot rørnøgle.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er absolut super relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du kigge hos de andre.
Ifald du skal have produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de store byggekæder.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige rørnøgle hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste priser, imens andre giver kompetent sparring. Du bør vurdere hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring rørnøgle.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder har butikker i det meste af landet, og af den grund har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Som følge af det har man valget om at blive fri for fragtomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt udvalg af rørnøgle online.
De store byggekæder er udbredte og kendte virksomheder, som kan medvirke til øget troværdighed når du shopper online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er eksperter i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund er det forventeligt at du får endnu mere kompetent service fra folk der er eksperter i lige præcis rørnøgle.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Hovedparten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, der tit drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til idet du køber rørnøgle online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rørnøgle harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

rørnøgle jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

rørnøgle silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

rørnøgle bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning der sikrer dig overfor hændelige ulykker. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Det viser sig betydningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed i god tid før du starter byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en enkel note som samler alt hvad som er nødvendige, og bagefter gennemgå punkterne, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
3Der præsenterer sig altid uforudsete problemstillinger i forbindelse med store projekter, og derfor viser det sig vigtigt at der afsættes passende plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig sikker på at komme i mål.
4Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du hyppigt undersøge meldingerne om vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du står midt i dit store projekt.
5Det kan give mening at overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for skal få eksperthjælp til delelementer af det. Når du tager imod assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at hente en pris fra diverse foretagender.
6Det kan være nyttigt at søge assistance til arbejdet, ikke mindst ved vigtige byggeprojekter. Krævende ting stiller krav om flere personer. Ydermere er det hurtigere og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Man bør ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig klogt at have det klar til brug forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge omkostningerne hertil i dit udgiftsbudget.
8Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ekstremt meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
9I visse tilfælde kan man hente økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på planeten.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du er nødt til at forfatte en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
11Det er vigtigt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det er sundt at gennemgå samtlige poster, og så dokumentere ens omkostning ved dem slavisk.
12Der kan findes en hel del instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube yder assistance med ret så meget konstruktiv viden, især såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket altså er absolut betryggende. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget betryggende. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Masser af online butikker frembyder i vore dage diverse forskellige billige leveringsformer til rørnøgle. En af favoritterne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Løsningen er jo vældig ukompliceret, og i mange tilfælde endvidere den billigste slags levering.

Du kunne ligeledes forsøge at få pakken bragt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Denne er gennemsnitligt en smule dyrere, men ydermere vældig overkommelig med rørnøgle online. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente ordren, men det er betinget af at du lever i kort afstand af e-forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på rørnøgle er særligt væsentlig ifald man behøver varen nu og her, så herved er det komplet på sin plads at du efterser den estimerede leveringstid ved rørnøgle. Adskillige internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men som imidlertid nødvendiggør at bestillingen placeres før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få varerne klar inden personalet har fri.

Enkelte internet firmaer garanterer levering uden betaling på rørnøgle online, men i mange tilfælde gælder det kun hvis man shopper for en bestemt pris. Ellers skal man tage den mest billige mulighed for levering, som typisk vil være at få bragt pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange webbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig rørnøgle online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler blandt andet klik-og-hent på rørnøgle i disse områder:

København, Værløse, Middelfart, Ishøj, Varde, Fredericia, Aabenraa, Tårnby, Virum, Frederikshavn, Frederiksberg, Hvidovre, Frederiksværk, Randers, Holbæk, Brønderslev, Nørresundby, Dragør, Rødovre, Viborg, Nakskov, Valby, Herning, Nyborg, Charlottenlund, Søborg, Stenløse, Ikast, Aalborg, Sønderborg, Thisted, Horsens, Hørsholm, Allerød, Grenaa, Esbjerg, Ølstykke, Tilst, Kalundborg, Lillerød, Nærum, Åbyhøj, Frederikssund, Holstebro, Odense, Herlev, Vanløse, Hjørring, Kokkedal, Vejle, Hobro, Silkeborg, Risskov, Hedensted, Brøndby, Solrød Strand, Lyngby, Svendborg, Køge, Hillerød, Korsør, Helsingør, Vallensbæk, Vordingborg, Birkerød, Gentofte, Skive, Roskilde, Rudersdal, Brønshøj, Farum, Ringsted, Skanderborg, Jyllinge, Højbjerg, Nykøbing Falster, Haderslev, Greve, Albertslund, Haslev, Glostrup, Taastrup, Ballerup, Struer, Brabrand, Hedehusene, Lystrup, Gladsaxe, Slagelse, Odder, Rønne, Kolding, Næstved, og Aarhus, .

Afhentning af rørnøgle er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Amager), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når der ses på data bliver det klart, at folk jævnligt leder efter fx rørnøgle tilbud og køb rørnøgle. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter fx rørnøgle priser, billig rørnøgle og rørnøgle online, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

Gode tilbud på rørnøgle

Det er efterhånden ret fremkommeligt for enhver at sammenligne priser på billige rørnøgle online fra flere online outlets, og så har de fleste internet virksomheder ikke kunne slippe for at presse prisen på rørnøgle helt i bund, og i øvrigt love levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk være gunstigt at se nærmere på enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på rørnøgle online inden du gennemfører dit køb, således at man er sikret at antage den billigste pris. Se ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Du skal bare ikke overse, at ifald en butik på nettet sælger billige rørnøgle online på tilbud til en pris som er kolossalt fremragende, så bør det mange gange være et symbol på en bedragerisk netshop. Kortkøb er på den anden side omfattet af en bestemmelse, som beskytter dig som kunde imod fup internet forhandlere.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du agter at godtgøre betalingen af rørnøgle over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Jem og Fix.

Når der ses på data står det markant, at folk typisk kigger efter fx rørnøgle tilbud og billig rørnøgle. Foruden dette oplever vi som regel netshoppere kigge efter fx køb rørnøgle, rørnøgle online samt rørnøgle priser.

Undersøg tidligere køberes meninger

Trustpilot tilbyder super hensigtsmæssige chancer for at eftergå forskellige nuværende brugeres domme og af den grund anbefales det, at du udforsker online virksomhedens ratings forud for at du bestiller billige rørnøgle online.

Facebook yder for øvrigt faktisk værdifulde genveje til at få indblik i webshoppens kundetilfredshed. Foruden det møder vi nogle online butikker som giver kunderne mulighed for at sammensætte en kritik af deres køb, hvilket tilmed må tages i brug til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før folk bestiller billige rørnøgle online på en webshop kan de helt sikkert læse netshoppens vilkår, men det er naturligvis en omfattende opgave, særligt ved de kendte byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Et alternativt forslag er at granske om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det kan være et signal om at e-forretningen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at e-butikken af og til monitoreres af fagmænd som forstår de gældende love.

Det giver dig lejlighed til støtte, ifald du forvoldes problemer som følge af din handel med rørnøgle. Dertil anbefales det at køber er vaks omkring de mest aktuelle regler der har indflydelse på bestillingen af rørnøgle online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-firmaet bruger.

I den relation er det tilmed vigtigt, at man altid beholder sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne eftervise købet af rørnøgle, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller XL-Byg.

Lone F gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Mette Poulsen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

Helle S gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Kirsten Poulsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig rigtig betydningsfuld forudsat du har brug for produktet inden for kort tid, og af den grund er det jo meningsfuldt at man gransker den anslåede leveringsdato på rørnøgle. En hel del online shops giver billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, men som trods alt er påkrævet at transaktionen gennemføres før et angivent tidspunkt.
2Trustpilot yder adskillige pålidelige chancer for at se nærmere på en stor gruppe andre forbrugeres betragtninger og af den grund foreslåes det, at du efterforsker online forhandlerens kritik forud for at du handler billige rørnøgle online. Facebook fører til lige så vel ret fremragende chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus.
3Vi foreslår generelt at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærket, da det kan være et kendetegn for at online forretningen accepterer de danske retningslinjer, og at webbutikken rutinemæssigt tilses af sagkyndige som er inde i bestemmelserne på området. Forinden nogen shopper billige rørnøgle hos en online forretning burde de på en vis måde have øje for virksomhedens forretningsvilkår.
4En hel del online webshops yder nu om stunder et hav af forskellige billige former for fragt til rørnøgle. En af de populære er i dag levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter produkterne når det passer dig. Leveringsformen er altså i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsløsning.
5Det er jo super nemt for folk at finde de bedste priser online på billige rørnøgle på tværs af online forhandlere, og altså frembyder flertallet af outlets på nettet fragt uden beregning. Trods dette kan det imidlertid være lønnende at sammenholde indtil flere internet handler efter billige priser inden du færdiggør din shopping, således at du er tryg ved at modtage den skarpeste pris.
6Den mest prisbevidste leveringsversion vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du er nærved internet selskabets arbejdslager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være vældig aktuel forudsat vi absolut skal bruge rørnøgle straks. Alternativt så sikrer nogle netshops gratis levering, men i reglen påkræves det at du bestiller for et præcist beløb.
7Før nogen køber billige rørnøgle hos en online shop behøver de i reglen overveje netbutikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke videre spændende. I øvrigt går vi ind for at køberen er påpasselig med de elementære reglementer der kan have betydning for handlen med billige rørnøgle online, som for eksempel den ombytningsrettighed online shoppen lover.
8Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en forordning, hvilket værner køberen overfor fup internet varehuse. Som en anden løsning kan du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere betalingen over en periode.
9En hel del firmaer på nettet tilbyder fragt uden gebyr på rørnøgle, men ofte er det så nødvendigt at der erhverves for en konkret pris. I øvrigt kunne man udvælge den mest betalelige fragttype, som tit er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Løsningen bliver i mange tilfælde tillige super smertefri. Den mest billige løsning til levering er utvivlsomt selv at hente pakken.