Festool Røreværk ErgoFix MX 1200 E EF HS3R
2.995 kr.
Mere info
Festool Røreværk ErgoFix MX 1200 E EF HS2
2.995 kr.
Mere info
Festool røreværk ErgoFix MX 1600/2 E EF HS3R
4.140 kr.
Mere info
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000 E EF HS3R
2.145 kr.
Mere info
Festool røreværk ErgoFix MX 1200/2 E EF HS3R
3.670 kr.
Mere info
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000/2 E EF HS3R
2.565 kr.
Mere info
Festool Røreværk ErgoFix MX 1000/2 E EF HS2
2.565 kr.
Mere info
Bosch RØREVÆRK GRW 12 E (110 V)
4.348 kr.
Mere info
Festool røreværk MX 1600/2 EQ DUO DOUBLE
5.700 kr.
Mere info
Bosch RØREVÆRK GRW 12 E
4.348 kr.
Mere info
Bosch RØREVÆRK GRW 18/2 E 1150W
5.885 kr.
Mere info
Collomix rørværk batteri Xo10NC 18V 5,2Ah
3.998 kr.
Mere info
METABO RØREVÆRK RWE 1020
1.475 kr.
Mere info
METABO RØRVÆRK RW 18 LTX 120 SOLO uden batteri og lader
2.499 kr.
Mere info
EIBENSTOCK røreværk EHR20.1 L +WG135
1.998 kr.
Mere info
Collomix røreværk Xo 55 Duo
5.625 kr.
Mere info
Collomix røreværk Xo1 HF
1.999 kr.
Mere info
EIBENSTOCK Røreværk EHR 23/2,5S
3.379 kr.
Mere info
METABO RØREVÆRK RWEV 1600-2
3.889 kr.
Mere info
Festool Røreværk MX 1600/2 EQ DUO DOUBLE
5.698 kr.
Mere info
Collomix røreværk Xo4 HF
3.313 kr.
Mere info
Festool Røreværk MX 1200/2 E EF HS3R
3.660 kr.
Mere info
Collomix røreværk Xo 33 Duo
4.699 kr.
Mere info
METABO RØREVÆRK RWEV 1200-2
2.499 kr.
Mere info
METABO RØREVÆRK RWEV 1200
1.898 kr.
Mere info
Festool Røreværk MX 1200 E EF HS2
2.985 kr.
Mere info
Festool Røreværk MX 1000 E EF HS3R
2.123 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Der er forskel på salgspriserne på billige røreværk fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på lave priser, imens øvrige vil have faglig sparring. Du skal tænke over hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at bestille ved en netbutik, som tilbyder tips og tricks til valg af røreværk.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære fragten, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ hos de udbredte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt sortiment, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke på om det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare røreværk.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre forhandler produkter fra forskellige leverandører, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af røreværk online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder finder du i de større byer, og herigennem har du mulighed for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Af den grund kan du vælge at undgå fragtgebyret, og tilmed have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller røreværk online fra deres webshop.
Størstedelen af små butikker styrer selv produktionen af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
Størstedelen af nichespecifikke webshops ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du forvente endnu mere kompetent rådgivning fra folk som er eksperter i netop røreværk.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
røreværk silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

røreværk bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

røreværk harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

røreværk jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det viser sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer indkøbt i god tid før du starter eksekveringen. Du har fordel af at udfærdige en enkel liste med alt der er nødvendige, og som det næste eftergå listen, med øje for at du er sikker på at der ikke mangler noget.
2Der præsenterer sig som regel overraskende bump på vejen ved avancerede opgaver, og af den grund er det essentielt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
3Godt forarbejde bliver vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør nedskrive en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilken dag, med en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din agenda.
4Ofte vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive en fordel at kortlægge hver eneste udgiftspost, og herefter undersøge prisen på dem én efter én.
5Måske det burdes overvejes om du bør stå med det hele selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du søger assistance fra en professionel vil det ofte være en god idé at notere prisoverslag fra diverse virksomheder.
6I nogle tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter altså at projektet har betydning for planeten.
7Der ligger stribevis af guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig viden, især såfremt man bruger den engelske version.
8Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk påklædning bl.a. sko og hjelm som skåner dig mod potentielle ulykker. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
9Det anbefales at søge assistance til ens byggeprojekt, især hvis det er større projekter. Omfattende opgaver kræver flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
10Forud for at du igangsætter arbejdet kan det vise sig ret fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
11Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Det kan vise sig at være af stor betydning at du har det ved hånden forinden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt fordelagtigt at inkludere de medfølgende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12For opgaver udendørs har vejret en vigtig rolle. Således kan du med jævne mellemrum lægge mærke til prognosen for vejret i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at regne i samme sekund som du står midt i dit komplekse byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

Størstedelen af e-firmaer udlover heldigvis diverse forskellige billige løsninger til levering til røreværk. Den mest populære er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke lige når det passer dig. Leveringstypen er jo ekstremt enkel, og mange gange ydermere den billigste type af levering.

Du kunne alternativt påtænke at få leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen bliver somme tider et hak mere bekostelig, men samtidig vældig smertefri ved køb af røreværk online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-handlens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på røreværk er jo særligt bestemmende såfremt du har behov for din ordre nu og her, så med det formål er det ret så klogt at man finder leveringstidspunktet på røreværk. En hel del internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varer online, som dog afhænger af at bestillingen gennemføres forinden et angivent tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få produktet fikset forinden personalet har fri.

Nogle enkelte byggemarkeder tilbyder fragt uden omkostninger på røreværk online, men typisk er det kun gældende hvis man bestiller for et fastslået beløb. Alternativt kan man overveje den mest betalelige leveringsudgave, der ofte er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig røreværk derhjemme men selv henter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. De udlover fx afhentning af røreværk i disse byer:

Allerød, Greve, Birkerød, Glostrup, Hobro, Skive, Frederiksberg, Frederikssund, Værløse, Thisted, Middelfart, Randers, Aarhus, Frederikshavn, Nakskov, Næstved, Gladsaxe, Herlev, Grenaa, Ikast, Søborg, Varde, Jyllinge, Hvidovre, Stenløse, Frederiksværk, Esbjerg, Hedehusene, Åbyhøj, Aabenraa, Fredericia, Nykøbing Falster, Ishøj, Højbjerg, Taastrup, Ringsted, Rødovre, Hedensted, Lillerød, Brønshøj, Kalundborg, Farum, Rønne, Lystrup, Charlottenlund, Kokkedal, Rudersdal, Holstebro, Brabrand, Lyngby, Herning, Vanløse, Dragør, Nærum, Vordingborg, Vejle, Svendborg, Kolding, Aalborg, Silkeborg, Struer, Helsingør, Skanderborg, Virum, Odder, Tilst, Sønderborg, Holbæk, Nørresundby, Nyborg, Hillerød, Haslev, Risskov, Hørsholm, København, Brønderslev, Ølstykke, Korsør, Odense, Vallensbæk, Viborg, Ballerup, Køge, Slagelse, Tårnby, Horsens, Haderslev, Albertslund, Solrød Strand, Roskilde, Hjørring, Gentofte, Valby, og Brøndby, .

Click-and-collect af røreværk er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi kigger i data står det klart, at folk mange gange efterspørger eksempelvis billig røreværk og røreværk tilbud. Derudover ser vi jævnligt netshoppere søge blandt andet røreværk priser, røreværk online og køb røreværk, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Stark og Silvan.

Find den bedste pris på røreværk

Det er i dag meget overkommeligt for almindelige dødelige at sammenholde priser på billige røreværk online hos forskellige e-butikker, og derved har en hel del webbutikker set sig tvunget til at formindske salgspriserne på røreværk drastisk, og ydermere garantere gratis fragt.

Derfor kan det trods alt blive gavnligt at checke nogle enkelte netshops efter tilbud på røreværk online forinden du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at indhente den billigste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og 10-4.

Man bør bare være opmærksom på, at såfremt en internet shop afhænder billige røreværk online til en pris der kan virke mystisk gunstig, er det undertiden være et karakteristika der viser en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i et regulativ, som assisterer dig imod svindlende outlets på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil finansiere pengene til røreværk i flere bidder. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi ser på data er det markant, at internet shoppere ofte leder efter fx røreværk online og røreværk priser. Derudover ser vi tit netshoppere søge blandt andet røreværk tilbud, køb røreværk og billig røreværk.

Undersøg tidligere køberes erfaringer

Trustpilot resulterer i adskillige solide genveje til at eftergå flere andre forbrugeres ratings og derved er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger internet firmaets kritik før du færdiggør din shopping med billige røreværk online.

Facebook frembringer derudover ret så gode løsninger til at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Tilmed ses nogle online webshops hvor man kan tilkendegive en evaluering af købsoplevelsen, som tillige burde benyttes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige røreværk online på en e-forretning kan man sådan set betragte forhandlerens regler, dog er det undertiden et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

En anden mulighed kan derfor være at se hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, eftersom det generelt er et kendetegn for at internet webshoppen anerkender de danske retningslinjer, og at shoppen undertiden besigtiges af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du chance for opbakning, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af røreværk. Foruden dette slår vi et slag for at kunden er hensynstagende til de mest essentielle regler der kan influere på købet af røreværk online, eksempelvis den ombytningsret forretningen benytter.

I relation til det er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid gemmer sin e-mail kvittering, således man når som helst kan påvise bestillingen af røreværk, hvad end man shopper ved Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen eller Bauhaus.

Inge E gav 5 stjerner

God webshop

Inge Sørensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Søren Sørensen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Per Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

9 gode råd til når du køber online
1Enkelte internet forretninger tilbyder gratis levering på røreværk, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt må du vælge den billigste fragtform, hvilket ofte er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig gerne desuden temmelig enkel. Den billigste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
2Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en forordning, som skærmer dig som kunde overfor uoprigtige e-forretninger. Som alternativ kan du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at afbetale pengene over flere uger.
3Det er i dag ualmindeligt let for os alle at søge information om priser online på billige røreværk fra flere online butikker, og med det motiv tilbyder mange online selskaber fragt uden beregning. Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at efterse nogle internet forhandlere efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris.
4Adskillige butikker på nettet foreslår nu en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til røreværk. En favorit iblandt mange er i vore dage levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ret smart, samt endda tilmed den billigste fragtmulighed.
5Før folk bestiller billige røreværk i en internet virksomhed kunne man i reglen gennemløbe butikkens regler, men det er uden tvivl ikke videre spændende. Tilsvarende er det smart at du er opmærksom på de mest essentielle bestemmelser der er gældende for købet af billige røreværk online, for eksempel hvilken ombytningsret internet forhandleren anvender.
6Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt online butikken er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er et billede på at online forretningen anerkender de gældende danske regler, samt at internet virksomheden undertiden overværes af fagfolk som har indsigt i bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige røreværk på en internet handler kan de helt sikkert løbe igennem netbutikkens handelsaftale.
7Den billigste leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nær e-butikkens hjemsted. Den fragtmulighed er jo meget væsentlig forudsat du har behov for røreværk fluks. Alternativt så præsterer nogle få internet outlets fragt uden gebyr, men i reglen kræver det at der aftages for et præcist beløb.
8Trustpilot indebærer en del troværdige muligheder for at kigge på forskellige tidligere brugeres iagttagelser og derved anbefaler vi, at du udforsker online butikkens ratings forinden du handler billige røreværk online. Facebook genererer ydermere en lang række fremragende metoder til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed.
9Antal dages levering kan være særligt vital såfremt vi står og skal bruge din pakke straks, så med det formål er det forholdsvis væsentligt at du dobbelttjekker tidshorisonten for levering for røreværk. En masse online forhandlere lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter, men husk at det står og falder med at du når at bestille forinden et nøjagtigt klokkeslæt.