Byghjem.dk

Rørbåndsliber

Bernardo Rørbåndsliber TBS 620
1.425 kr.
Mere info
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760
1.529 kr.
Mere info
Metabo Rørbåndsliber RBE 12-180 Set
8.595 kr.
Mere info
Bernardo Rørbåndsliber TBS 760 A
1.810 kr.
Mere info
Bernardo Rørbåndsliber TBS 620 A
2.016 kr.
Mere info
METABO RØRBÅNDSLIBER RB 18 LTX 60 SOLO uden batteri og lader
5.498 kr.
Mere info
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 9-60 SÆT
8.498 kr.
Mere info
METABO RØRBÅNDSLIBER RBE 15-180 SÆT
9.795 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne bestille ved en webshop, hvor du tilbydes information omkring rørbåndsliber.
Flere byggecentre har et enormt produktsortiment, og nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare rørbåndsliber.
Du skal kende de betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige rørbåndsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig betyder mest.
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af rørbåndsliber online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har folk valget om at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og tilmed få produkterne lige nu.
De store byggecentre er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher står selv for produktion af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du idet du køber rørbåndsliber online på deres side.
Forskellige specialiserede netshops har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således vil du opleve endnu mere erfaren hjælp fra personale der er eksperter i netop rørbåndsliber.
De største byggecentre i Danmark
rørbåndsliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rørbåndsliber bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omtrent 500 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rørbåndsliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

rørbåndsliber jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at du kan indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det gives hvis projektet bidrager positivt til miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
2Du kan finde stribevis af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube kan hjælpe med vældig meget udbytterig information, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
3Man skal ikke fattes grej. Tit vil det være fornuftigt at du har værktøjet ved hånden før du indleder byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at medtage de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
4Det kan vise sig værdifuldt at have de nødvendige byggematerialer til disposition forud for at du begynder arbejdet. Du får god gavn af at sammensætte en simpel oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting du får brug for, og som det næste granske hver eneste ting, med det formål at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
5I god tid inden at du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive højst meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Ved projekter udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag kan du regelmæssigt kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger bedst som du står midt i dit vigtige projekt.
7Ofte vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du har et overblik over økonomien. Det vil være en god idé at notere alle udgifter, hvorefter man kan undersøge ens købspris for dem en ad gangen.
8Det bør overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere burde have professionel assistance til opstarten af byggeriet. Såfremt du indhenter professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra diverse leverandører.
9Forberedelse bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at have en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp idet du nedskriver oversigten.
10Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er uundværligt at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Det anbefales at få hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er væsentlige byggeopgaver. Enkelte projekter behøver flere mennesker. Desuden vil det vise sig bedre og mere socialt at være flere om det.
12Der præsenterer sig stort set altid ubelejlige problemstillinger i tilfælde med store projekter, og derfor kan det vise sig værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i planen, som gør at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Temmelig mange e-handler foreslår i dag et stort udvalg af billige leveringsmåder til rørbåndsliber. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig ultra praktisk, og endda derudover den billigste fragtmulighed.

Du burde lige så vel vælge at få produkterne leveret til din adresse eller til når du er på job. Muligheden bliver somme tider lidt dyrere, men tillige rigtig gnidningsløs med rørbåndsliber online. Den mest letkøbte leveringsløsning er utvivlsomt at hente ordren selv, men det betinges af at du befinder dig nær internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på rørbåndsliber er super betydningsfuld i tilfælde af at du behøver din ordre inden for kort tid, så herved er det helt afgørende at du studerer leveringstiden på rørbåndsliber. Adskillige internet selskaber – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, men som imidlertid betinges af at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne klargjort forud for at de lageransatte tager hjem.

Nogle få internet butikker yder fragt uden betaling på rørbåndsliber online, men typisk er det forbeholdt når man indkøber for et præcist beløb. I øvrigt kunne man overveje den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

En masse webbutikker frembyder click-and-collect hvor man handler billig rørbåndsliber online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg og Bauhaus. De foreslår blandt andet afhentning af rørbåndsliber i disse byer:

Solrød Strand, Frederikssund, Nørresundby, Brøndby, Næstved, Viborg, Kolding, Gentofte, Hørsholm, Brabrand, Gladsaxe, Glostrup, Lystrup, Frederiksberg, Holstebro, Nærum, Struer, Odense, Charlottenlund, Korsør, Herlev, Rødovre, Risskov, Hedensted, Grenaa, Hedehusene, Fredericia, Ringsted, Hillerød, Rønne, Svendborg, Haslev, Herning, Randers, Kalundborg, Helsingør, Skive, Lyngby, Nyborg, Frederikshavn, Haderslev, Rudersdal, Hvidovre, Jyllinge, Aarhus, Tilst, Varde, Stenløse, Slagelse, Nakskov, Ikast, Dragør, Brønderslev, Værløse, Ølstykke, Vanløse, Kokkedal, Greve, Frederiksværk, Holbæk, Skanderborg, Lillerød, Hobro, Roskilde, København, Vejle, Birkerød, Ballerup, Vordingborg, Hjørring, Taastrup, Odder, Brønshøj, Allerød, Thisted, Esbjerg, Åbyhøj, Tårnby, Farum, Højbjerg, Middelfart, Sønderborg, Nykøbing Falster, Aabenraa, Valby, Ishøj, Søborg, Vallensbæk, Horsens, Køge, Silkeborg, Aalborg, Albertslund, og Virum, .

Click-and-collect af rørbåndsliber er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager).

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at folk tit søger efter bl.a. køb rørbåndsliber og rørbåndsliber priser. Derudover oplever vi jævnligt folk lede efter blandt andet rørbåndsliber online, billig rørbåndsliber samt rørbåndsliber tilbud, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Silvan.

Rabat på rørbåndsliber

Det har vist sig at være ret bekvemt for købere at søge sig frem til priser på billige rørbåndsliber online fra diverse internet virksomheder, og derved har adskillige e-shops været nødt til at mindske prisen på rørbåndsliber helt i bund, og ydermere byde på portofri fragt.

Det kan imidlertid vise sig rentabelt at efterse enkelte internet selskaber efter udsalg og tilbud på rørbåndsliber online før du shopper, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Man må imidlertid være så påvagt, at ifald en netshop forhandler billige rørbåndsliber online til salg for en pris som anses for kolossalt billig, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en snydagtig internet shop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omsluttet af en ordning, der sikrer os imod falske internet shops.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre prisen på rørbåndsliber over et længere tidsrum. Det fås ofte ved niche netbutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Ses der på tallene fremstår det markant, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet rørbåndsliber online og rørbåndsliber priser. Man ser desuden mange gange folk lede efter for eksempel køb rørbåndsliber, billig rørbåndsliber samt rørbåndsliber tilbud.

Læs nuværende kunders evalueringer

Trustpilot fremskaffer fuldstændig belejlige muligheder for at verificere ret mange forhenværende brugeres anmeldelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker online butikkens kritik forud for at du shopper billige rørbåndsliber online.

Facebook genererer endvidere nogle hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i online firmaets kundefokus. I øvrigt ses nogle online butikker hvor du kan give en omtale af deres køb, som ydermere må bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige rørbåndsliber online i en internet butik behøver man helt sikkert gennemgå butikkens forretningsvilkår, men det er oftest et omfattende projekt, særligt på de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kan derfor være at efterse hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, da det længe har været et kendetegn for at e-firmaet forstår de danske love, tillige med at forretningen nu og da revurderes af jurister der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig lejlighed til bistand, for så vidt du oplever problemer i forbindelse med dit indkøb af rørbåndsliber. Herudover tilråder vi at køberen er opmærksom på de primære vedtægter gældende for bestillingen af rørbåndsliber online, f.eks. den returrettighed virksomheden benytter.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man når som helst bibeholder ens faktura, således man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af rørbåndsliber, uanset om man har bestilt ved 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Lars U gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Jan D gav 4 stjerner

God webshop

Mette Sørensen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Peter E gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at internet shoppen forstår de danske love, samt at online forhandleren hyppigt undersøges af sagkyndige der forstår reglerne. Før nogen handler billige rørbåndsliber på en internet forhandler burde de i princippet gennemse webshoppens handelsvilkår.
2Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en retningslinje, som forsvarer dig imod uoprigtige internet selskaber. Som en anden løsning burde du overveje en løsning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at honorere pengene i flere bidder.
3Trustpilot medfører helt pæne chancer for at bese en lang række øvrige brugeres anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du eksaminerer e-handlens bedømmelser forud for at du shopper billige rørbåndsliber online. Facebook forærer dig tillige immervæk ærlige løsninger til at få indblik i e-firmaets kundefokus.
4Indtil flere online webshops byder på fragt uden betaling på rørbåndsliber, men i mange tilfælde er det så præmissen at der købes for en bestemt sum. Som alternativ burde du udvælge den mest letkøbte slags levering, hvilket tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop. Denne bliver i regelen endvidere særligt simpel. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
5Forinden nogen køber billige rørbåndsliber hos en internet forhandler kan de på en vis måde sætte sig ind i virksomhedens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre spændende. Yderligere foreslåes det at kunden er vaks omkring de elementære vilkår der gælder for shopping af billige rørbåndsliber online, som fx den ombytningsrettighed internet webshoppen benytter.
6Adskillige internet forhandlere frembyder nu til dags alverdens billige fragttyper til rørbåndsliber. En af dem der er mest populær er p.t. at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte varer når det passer dig. Fragtløsningen er jo rigtig bekvem, og tit tilmed den billigste leveringsudgave.
7Leveringstiden er jo vældig central forudsat du mangler varen inden for få dage, og af den grund er det fuldt ud klogt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid ved rørbåndsliber. Flere internet firmaer tilsiger billig dag-til-dag fragt på mange af deres varenumre, men glem ikke at det regnes ud fra at bestillingen placeres tidligere end et angivent tidspunkt.
8Det er jo ret problemfrit for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige rørbåndsliber hos flere online forretninger, og så frembyder utallige online selskaber gratis fragt. Dog kan det alligevel være udbytterigt at analysere nogle forskellige e-forhandlere efter rabat og tilbud forud for at du handler, sådan at du er sikret at antage den mest betalelige pris.
9Den mest betalelige metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du lever med kort afstand til internet selskabets arbejdslager. Den slags levering er naturligvis særdeles afgørende ifald man har behov for rørbåndsliber straks. Alternativt så tilbyder enkelte netshops billig fragt, men i reglen er det forbeholdt når man bestiller for en bestemt pris.