Yale Smart Living Røgalarm
699 kr.
Mere info
LIFE Røg/varmealarm LINK
99 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm VALUE 9V
41 kr.
Mere info
Ensonordic Røgalarm 230v
369 kr.
Mere info
Elgato Eve Smoke Røgalarm
925 kr.
Mere info
Røgalarm fotoelektrisk, solo.
60 kr.
Mere info
L-protect Røgalarm Trådløs / 3000 High Frequency
299 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm BLUU 5 år
152 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm BLUU Circle 10+
126 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm 9V Trådløs VALUE 2 pak
211 kr.
Mere info
Netatmo Smart røgalarm
849 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm Value 5 år
135 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm 230V - Trådløs - Connect
279 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm 9V - Trådløs - Connect
279 kr.
Mere info
LIFE Røgalarm 230V
169 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt sortiment af produkter, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot røgalarm.
Der kan være forskel på prisen på billige røgalarm fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du vurderer er vigtigst.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende virksomhedens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, som kan give rådgivning til valg af røgalarm.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de udbredte byggecentre.
Det er naturligvis super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har kunderne chancen for at bestille online og transportere varerne på eget initiativ. Takket være dette har man mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt sågar få fat i produkterne lige nu.
De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du bestille fra et stort sortiment af røgalarm online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få en billigere pris.
Flertallet af nichebutikker på internettet er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille røgalarm online på deres hjemmeside.
Diverse webshops som sælger få produkter er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund forventes det at du får en høj grad af erfaren hjælp fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis røgalarm.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

røgalarm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

røgalarm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

røgalarm silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

røgalarm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man har styr på udgifterne. Det kan være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem én efter én.
2Det bliver afgørende at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du igangsætter håndværket. Du bør forfatte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting du får brug for, og derefter efterse hvert eneste punkt, så du kan føle dig sikker på at du har det hele.
3Man vil aldrig nogensinde gå ned på grej. Ofte kan det være yderst relevant at du har grejet klar forinden du indleder arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de her omkostninger i økonomien.
4Planlægning viser sig som nøglen til succes med projektet. Du anbefales at have en velovervejet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp når du laver handlingsplanen.
5Før du opstarter byggeprocessen er det yderst meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal få assistance fra en professionel til opstarten af det. Når du anskaffer eksperthjælp vil det typisk være fordelagtigt at modtage forslag fra forskellige foretagender.
7Du skal ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj som sko og hjelm som hjælp med henblik på hændelige skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke har professionel assistance.
8Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Derfor må du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det store byggeprojekt.
9Det bør overvejes at søge assistance til arbejdet, ikke mindst ved omfangsrige byggerier. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bliver det bedre og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Der kommer som regel uforudsete hovedpiner når det gælder krævende projekter, og pga. dette viser det sig væsentligt at man afsætter god nok plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
11Der ligger et bredt udvalg af artikler og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube supporterer dig med overvældende meget brugbar info, navnligt hvis du bruger den engelske version.
12Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Støtten er altså betinget af at byggeriet har positiv betydning for naturen.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Flere outlets på nettet frembyder efterhånden flere billige leveringstyper til røgalarm. En af dem der er mest populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså særligt hensigtsmæssig, samt endda tilmed den mest prisbevidste mulighed for fragt.

Du kan også påtænke at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Denne er oftest lidt mere pebret, men tillige ekstremt let gængelig med røgalarm online. Den mindst kostelige leveringsversion er utvivlsomt at hente produkterne selv, hvilket kræver at du lever lige ved online shoppens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på røgalarm kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital forudsat man har behov for varerne om få sekunder, så herved er det øjensynligt klogt at du finder tidshorisonten for levering ved røgalarm. En lang række e-forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, som er underforstået at ordren laves forinden et fastsat klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt betjent inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Indtil flere byggeforretninger sikrer levering uden gebyr på røgalarm online, men ofte kun ifald der shoppes for et præcist beløb. Ellers skal man overveje den billigste metode til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til en pakkeshop.

En masse netshops foreslår afhentning hvor man handler billig røgalarm derhjemme men afhenter i byggecenteret. Fx Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bygma. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på røgalarm i følgende byer:

Brønshøj, Kalundborg, Middelfart, Ikast, Haslev, Brøndby, Vejle, Hjørring, Brønderslev, Allerød, Hørsholm, Stenløse, Vallensbæk, Slagelse, Gladsaxe, Holbæk, Ringsted, Skanderborg, Fredericia, Valby, Haderslev, Herning, Dragør, Odense, Aabenraa, Jyllinge, Taastrup, Hillerød, Lyngby, Frederiksværk, Ishøj, Greve, Hobro, Roskilde, Frederiksberg, Gentofte, Ballerup, Søborg, Birkerød, Charlottenlund, Lillerød, Glostrup, Struer, Brabrand, Risskov, Virum, Frederikssund, Nyborg, Farum, Solrød Strand, Frederikshavn, Korsør, Svendborg, København, Thisted, Højbjerg, Aalborg, Hvidovre, Grenaa, Tilst, Åbyhøj, Esbjerg, Køge, Tårnby, Sønderborg, Kolding, Varde, Kokkedal, Rudersdal, Randers, Nakskov, Herlev, Odder, Skive, Ølstykke, Hedensted, Næstved, Vordingborg, Lystrup, Aarhus, Albertslund, Viborg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Helsingør, Holstebro, Vanløse, Hedehusene, Horsens, Rødovre, Rønne, Nærum, Værløse, og Silkeborg, .

Click-and-collect for røgalarm er en mulighed i de fleste områder af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når man ser på tallene står det klart, at folk tit leder efter fx røgalarm priser og køb røgalarm. Foruden dette ser vi typisk internet shoppere lede efter eksempelvis billig røgalarm, røgalarm online og røgalarm tilbud, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Tilbud på røgalarm

Det er jo ultra problemfrit for internetbrugere at finde de bedste priser på billige røgalarm online i blandt flere webbutikker, og på grund af dette har flertallet af internet butikker ikke kunne slippe for at stampe prisniveauet på røgalarm betragteligt, og ydermere yde fragt uden gebyr.

Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at se nærmere på et par internet firmaer efter rabatter og tilbud på røgalarm online inden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at antage den bedste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Stark.

Du må imidlertid ikke undervurdere, at når en webshop annoncerer billige røgalarm online på tilbud til en pris der anses for helt fantastisk god, kan det tit være et signal om en bedragerisk e-forretning. Kortkøb er på den anden side en del af et reglement, hvilket redder dig som kunde imod fup online selskaber.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at honorere prisen på røgalarm over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de store byggecentre som fx Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Ved kig i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter eksempelvis røgalarm online og røgalarm tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge eksempelvis køb røgalarm, billig røgalarm og røgalarm priser.

Kig på nuværende kunders vurderinger

Trustpilot byder på en lang række sikre løsninger til at gennemstøve en række tidligere brugeres reflektioner og derved støtter vi, at du studerer internet webshoppens ratings forinden du bestiller billige røgalarm online.

Facebook byder på desuden fuldstændig fordelagtige muligheder for at få et kig ind i internet shoppens popularitet. Herinde er der nogle online webshops som gør det muligt at registrere en kritik af virksomhedens service, som ydermere må drages fordel af til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige røgalarm online i en internet webshop kan man i og for sig gennemgå e-shoppens forretningsvilkår, men det er tit et omfattende arbejde, især på de velkendte byggekæder som Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Bygma.

Et nemmere alternativ er at granske hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, siden det kan være en erklæring om at online firmaet adlyder de danske regler, samt at internet firmaet en gang i mellem vurderes af sagkyndige som behersker vedtægterne på området.

Det giver dig genvej til bistand, ifald du skulle få vanskeligheder ved dit indkøb af røgalarm. Udover dette anbefaler vi at køberen er påpasselig med de mest essentielle reglementer der indvirker på bestillingen af røgalarm online, fx den bytteret forretningen anvender.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man når som helst bevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid kan dokumentere sin bestilling af røgalarm, ligegyldig om man har købt fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Silvan.

Anna O gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Anders Thomsen gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Maria I gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Inger gav 4 stjerner

Som altid

9 tips til indkøb via nettet
1Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som dog stiller krav om at du opholder dig tæt på e-forretningens bopæl. Den slags levering er jo temmelig vital såfremt vi absolut skal bruge røgalarm inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte butikker på nettet gratis levering, men i mange tilfælde afkræver det at du shopper for en præcis sum.
2Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er indbefattet af en vedtægt, hvilket begunstiger køberen overfor snydagtige e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at klare omkostningerne over en periode.
3Forud for at nogen handler billige røgalarm på en internet virksomhed kunne man reelt løbe igennem forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det mange gange ikke super interessant. Tilmed kan det være til hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vitale reglementer der indvirker på handlen med billige røgalarm online, som for eksempel den returrettighed e-forhandleren bruger.
4En masse online butikker frembyder i dag et bredt udvalg af billige leveringstyper til røgalarm. En favorit er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente produkterne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo ualmindeligt gnidningsløs, og mange gange derudover den mindst kostelige leveringsmodel.
5Trustpilot frembyder faktisk gode løsninger til at fortolke en hel del eksisterende køberes omtaler og af den grund stiller vi forslag om, at du eftersøger e-shoppens kritik før du handler billige røgalarm online. Facebook forærer dig endvidere adskillige fortræffelige metoder til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed.
6Det er super enkelt for folk at søge sig frem til priser online på billige røgalarm i blandt flere internet forretninger, og derved frembyder en hel del internet virksomheder levering uden beregning. Det kan dog imidlertid være lukrativt at sammenholde nogle enkelte internet butikker efter rabat og tilbud inden du handler, således at du er sikret at få den skarpeste pris.
7Generelt går vi ind for at se hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en tilkendegivelse af at internet webshoppen adlyder de officielle regler, tillige med at online forretningen jævnligt efterses af eksperter der behersker vilkårene på området. Før folk handler billige røgalarm på en forretning på nettet bør de egentlig få overblik over netshoppens regler.
8Leveringsdygtigheden er jo ultra væsentlig hvis man absolut skal bruge dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det ret relevant at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt for røgalarm. En hel del e-handler frembyder billig 1 dags levering på en masse produkter, som afhænger af at ordren aflægges forinden et konkret klokkeslæt.
9Nogle få online forhandlere tilbyder gratis fragt på røgalarm, men tit er det betinget af at du køber for en bestemt sum. Alternativt bør man tage den mest billige leveringsmodel, hvilket typisk vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Leveringstypen bliver af og til endda i høj grad praktisk. Den billigste løsning er uden tvivl selv at hente pakken.