Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisen på billige rød varmeblæser hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige satser på en høj grad af service. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, som tilbyder sparring omkring rød varmeblæser.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor tjekke netbutikkens betingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan overveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover bare rød varmeblæser.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er specielt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og på grund af det har du mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har man valget om at slippe for fragtgebyret, og tilmed have varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre tilbyder produkter fra forskellige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et bredt udvalg af rød varmeblæser online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller rød varmeblæser online hos dem.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstra begavet rådgivning fra nogle som er eksperter i netop rød varmeblæser.
Mange specialiserede netshops er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i de 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

rød varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rød varmeblæser silvan

Silvan kom frem i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af over 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

rød varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

rød varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kan findes utrolig mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube bringer dig meget anvendelig viden, specielt forudsat at du søger på engelsk.
2Du bør regne på om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at hente priser fra en håndfuld foretagender.
3Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ved omfattende byggerier. Nogle byggerier kræver flere mennesker. Dertil vil det blive mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
4Forberedelse er nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din dagsorden.
5Du bør aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
6Muligvis kan det blive fundamentalt at du har samtlige materialer handlet ind forinden du igangsætter dit arbejde. Du kan sammensætte en punktforms liste som indeholder alt du skal bruge, og som det næste gennemgå hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
7For udendørs byggeprojekter har vind og vejr meget at sige. Således må du tit kigge på vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke pludselig går i gang med at vælte ned i samme sekund som du vil påbegynde det komplekse byggeprojekt.
8Man bør ikke stå uden det nødvendige udstyr. Tit kan det være uundværligt at du har udstyret tilgængeligt før du går løs med byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indregne de medfølgende udgifter i byggeriets regnskab.
9Der viser sig utvivlsomt ubelejlige problemer i tilfælde med omfattende projekter, og følgelig kan det vise sig afgørende at man har afsat god nok tid i planen, således at man føler sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
10Før du indleder byggeprocessen kan det vise sig meget fundamentalt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11I visse tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis projektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeriet har en positiv betydning for miljøet.
12Ofte vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det vil blive fordelagtigt at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man bør kortlægge ens købspris for dem én og én.
De mest populære byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som jo er temmelig godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er absolut imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Temmelig mange online butikker giver nu mange forskellige billige leveringsmuligheder til rød varmeblæser. En der er meget almindelig er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter lige når det passer dig. Metoden er altså vældig simpel, og tit endvidere den mest billige metode til levering.

Du burde derudover vælge at bestille varerne til levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Muligheden viser sig gerne en anelse mindre billig, men også ret bekvem for rød varmeblæser online. Den billigste løsning er utvivlsomt at du selv henter ordren, men det forudsætter at du har bopæl nærved internet selskabets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på rød varmeblæser er naturligvis rigtig vigtig såfremt man har brug for pakken omgående, så herved er det bestemt aktuelt at du ser den estimerede leveringsdato på rød varmeblæser. En hel del e-forretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på en masse produkter online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen realiseres forud for et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen klar forinden personalet har fyraften.

Indtil flere online virksomheder yder gebyrfri levering på rød varmeblæser online, men oftest afkræver det at man shopper for en bestemt pris. Alternativt skal du beslutte sig for den mest letkøbte fragtmulighed, der oftest vil blive at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man køber billig rød varmeblæser online men selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder for eksempel click-and-collect på rød varmeblæser i disse byer:

Varde, Åbyhøj, Hørsholm, Køge, Kolding, Viborg, Horsens, Frederikssund, Aabenraa, Holstebro, Roskilde, Silkeborg, Brøndby, Tårnby, Frederikshavn, Charlottenlund, Haslev, Rødovre, Randers, Kokkedal, Vallensbæk, Nyborg, Lillerød, Gentofte, Hobro, Hedehusene, Allerød, Rønne, Fredericia, Hedensted, Lystrup, Slagelse, Ballerup, Esbjerg, Rudersdal, Vejle, Helsingør, Odense, Aalborg, Herning, Solrød Strand, Brønshøj, Valby, Ringsted, Kalundborg, Højbjerg, Svendborg, Frederiksværk, Aarhus, Værløse, Albertslund, Thisted, Risskov, Ishøj, Brønderslev, Herlev, Skanderborg, Søborg, Taastrup, Jyllinge, Middelfart, Birkerød, Næstved, Gladsaxe, Tilst, Greve, Hjørring, Grenaa, Haderslev, Vanløse, Hvidovre, Glostrup, Brabrand, Ølstykke, Farum, Nykøbing Falster, Odder, Struer, Virum, Hillerød, Ikast, Vordingborg, Frederiksberg, Lyngby, Dragør, Skive, Stenløse, Korsør, Holbæk, Sønderborg, København, Nakskov, Nørresundby, og Nærum, .

Click-and-collect for rød varmeblæser er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Østsjælland, Nordsjælland).

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at online shoppere typisk efterspørger blandt andet rød varmeblæser tilbud og køb rød varmeblæser. Man ser derudover tit mennesker efterspørge eksempelvis rød varmeblæser online, rød varmeblæser priser samt billig rød varmeblæser, plus de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Den bedste pris på rød varmeblæser

Det er i dag vældig gnidningsløst for internetbrugere at sammenligne tilbud på billige rød varmeblæser online på flere internet virksomheder, og herved har langt de fleste webshops ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på rød varmeblæser drastisk, og i øvrigt sikre billig fragt.

Det kan alligevel vise sig profitabelt at efterse en række internet foretagender efter udsalg og tilbud på rød varmeblæser online forinden du bestiller, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix.

Du skal blot være klar over, at når en netshop udbyder billige rød varmeblæser online på tilbud til en salgspris som er ekstraordinært beskeden, så burde det undertiden være et faresignal om en uoprigtig e-handler. Shopping med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, hvilket skærmer køberen overfor uærlige forretninger på nettet.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække betalingen af rød varmeblæser ude i fremtiden. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. rød varmeblæser online og køb rød varmeblæser. Man ser desuden tit netshoppere søge for eksempel rød varmeblæser tilbud, rød varmeblæser priser og billig rød varmeblæser.

Undersøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot byder på super relevante chancer for at udforske adskillige andre kunders domme og derfor er det klogt, at du gennemsøger online shoppens ratings før du køber billige rød varmeblæser online.

Facebook resulterer i endvidere ultra habile metoder til at få indsigt i online butikkens popularitet. I øvrigt møder vi en del e-forhandlere hvor du kan formulere en omtale af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen shopper billige rød varmeblæser online i en e-handler kunne de ideelt set gennemlæse forhandlerens handelsvilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt, specielt på de velkendte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at se hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, som typisk er en indikation om at internet butikken retter sig efter de gældende danske regler, samt at internet selskabet regelmæssigt besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Desuden giver det dig chance for assistance, for så vidt du får besvær i forbindelse med dit køb af rød varmeblæser. Tillige anbefales det at køberen er opmærksom på de mest vitale reglementer der har betydning for købet af rød varmeblæser online, for eksempel den byttepolitik online butikken tilbyder.

I den relation er det også afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bevise købet af rød varmeblæser, ligegyldig om man har købt hos Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Anne Poulsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Else gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Henrik C gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Kirsten gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er en del af en forordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor bedrageriske internet forretninger. Som en alternativ mulighed burde du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre omkostningerne senere.
2Den billigste form for fragt er utvivlsomt selv at hente produkterne, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig tæt på internet selskabets bopæl. Den leveringsløsning kan vise sig at være ekstremt essentiel forudsat vi har brug for rød varmeblæser om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle få butikker på nettet portofri levering, men ofte er det under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb.
3Det er jo efterhånden særdeles gnidningsløst for internetbrugere at søge information om priser online på billige rød varmeblæser fra forskellige e-firmaer, og herved frembyder massevis af internet outlets billig fragt. Det kan dog immervæk være nyttigt at sammenholde diverse internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.
4Nogle enkelte forretninger på nettet præsterer fragt uden betaling på rød varmeblæser, men typisk kun hvis man aftager for en fastsat pris. Derudover kunne man overveje den prisbilligste leveringsmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få leveret dine varer til et udleveringssted. Denne viser sig beklageligvis ydermere særligt uproblematisk. Den mindst kostelige fragttype er dog selv at hente varerne.
5Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det generelt er et signal om at internet virksomheden opfylder gældende dansk lovgivning, udover at shoppen fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige der er indført i reglerne på området. Forinden nogen shopper billige rød varmeblæser hos en webbutik bør de til hver en tid skimme e-shoppens betingelser.
6Trustpilot forærer dig adskillige ønskværdige chancer for at betragte forskellige nuværende kunders betragtninger og på grund af dette slår vi et slag for, at du eksaminerer internet selskabets omtaler før du bestiller billige rød varmeblæser online. Facebook resulterer i ligeledes de facto fine muligheder for at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
7Forinden folk køber billige rød varmeblæser hos en forhandler på nettet burde de principielt overveje shoppens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant. Desuden er det at foretrække at køberen er klar over de mest aktuelle forhold der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige rød varmeblæser online, til eksempel hvilken byttepolitik online firmaet kører med.
8Adskillige internet virksomheder giver nu diverse forskellige billige leveringsmodeller til rød varmeblæser. Den mest benyttede er i dag levering til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig ret let gængelig, og ofte tillige den mindst kostelige leveringsversion.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt vital forudsat du har brug for dine nye varer straks, så af den grund er det ganske essentielt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved rød varmeblæser. En del online firmaer tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varer, som alligevel forudsætter at bestillingen indsendes forinden et fast klokkeslæt.