Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Det er hovedsageligt en mulighed i de kendte byggecentre.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare rød støvsuger.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige rød støvsuger fra byggekæde til byggekæde. Nogle vil have gode priser, imens øvrige vil have faglig sparring. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne vælge en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af rød støvsuger.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man stopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggekæder findes overalt i landet, og takket være dette har du adgang til at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at undgå fragten, samt tilmed hente varerne lige nu.
De udbredte byggecentre samler produkter fra alle mulige producenter, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af rød støvsuger online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved er det forventeligt at du får mere begavet assistance fra personale med specialistviden i lige præcis rød støvsuger.
Mange webshops i små nicher er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du handler rød støvsuger online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

rød støvsuger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

rød støvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

rød støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

rød støvsuger bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 kollegaer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig essentielt at have grejet til disposition idet du går løs med byggeriet. I øvrigt må du huske at påregne de her omkostninger i byggeriets budget.
2Husk at vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for bør investere i hjælp fra en ekspert til områder af byggeprocessen. Hvis du henter hjælp fra en professionel vil det ofte være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
3Det er en god idé at søge assistance til byggeprocessen, i særdeleshed ift. omfattende byggeprocesser. Store byggeprojekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube kan hjælpe med temmelig meget anvendelig oplysning, især forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
5Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være sundt at tage noter til samtlige poster, hvorefter man bør gennemgå prisen på hver enkelt.
6For udendørs projekter kan vind og vejr få meget at sige. Derfor må du løbende holde øje med prognosen for vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke pludselig starter med at piske ned netop som du er midt i det vigtige byggeprojekt.
7Forinden du starter byggeprojektet er det ubeskriveligt vigtigt at sikre sig, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Forberedelse viser sig som nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet køreplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, og derudover en numerisk orden. Vær realistisk i sammensætningen af din arbejdsplan.
9Der kommer utvivlsomt uventede vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og ergo viser det sig afgørende at der afsættes nok plads i handlingsplanen, som gør at man er sikker på at have tid nok til det.
10Potentielt kan det blive af stor betydning at have de påkrævede byggematerialer disponible på forhånd inden du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at udarbejde en punktforms indkøbsseddel med alt det som er nødvendige, og så granske hvert enkelt punkt, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
11Du bør på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som fx hoved- og fodbeklædning som sikring mod mulige risici. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst såfremt du ikke køber assistance fra en professionel.
12Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Af få støtte er altså afhængig af at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
De mest vellidte byggeshops
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

De fleste online outlets giver heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmodeller til rød støvsuger. En af de mest almindelige er nu om stunder levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså meget let gængelig, samt tit også den billigste leveringsløsning.

Du bør endvidere påtænke at bestille ordren til levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig for det meste en lille smule dyrere, men endda usædvanlig overkommelig for rød støvsuger online. Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig nær online forhandlerens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på rød støvsuger kan i nogle tilfælde være usædvanlig bestemmende forudsat man absolut skal bruge produktet om kort tid, så af den grund er det sandelig på sin plads at du checker den forventede leveringstid for rød støvsuger. Størstedelen af e-forhandlere – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varenumre online, men vær på vagt da det påkræver at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsendt inden de pakkeansatte har fyraften.

En række internet foretagender sikrer fri fragt på rød støvsuger online, men i mange tilfælde er det påkrævet at man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kunne man vælge den mest billige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop.

En stor portion kæder udlover click-and-collect hvor man bestiller billig rød støvsuger online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af rød støvsuger i følgende byer:

Nakskov, Dragør, Holbæk, Holstebro, Haslev, Korsør, Brøndby, Frederiksberg, Ringsted, Rønne, Horsens, Rudersdal, Sønderborg, Højbjerg, Skanderborg, Værløse, Kalundborg, Taastrup, Middelfart, Ikast, Ishøj, Roskilde, Randers, Lystrup, Brønderslev, Gladsaxe, Nyborg, Lyngby, Kokkedal, Gentofte, Ølstykke, Farum, Svendborg, Birkerød, Varde, Struer, København, Glostrup, Søborg, Frederikshavn, Viborg, Grenaa, Hedensted, Slagelse, Aabenraa, Stenløse, Hillerød, Frederikssund, Odense, Odder, Vordingborg, Herlev, Haderslev, Charlottenlund, Hvidovre, Brabrand, Nærum, Aalborg, Virum, Greve, Frederiksværk, Lillerød, Thisted, Hobro, Albertslund, Tilst, Næstved, Herning, Hjørring, Rødovre, Fredericia, Hørsholm, Silkeborg, Vallensbæk, Esbjerg, Køge, Helsingør, Nykøbing Falster, Solrød Strand, Allerød, Aarhus, Jyllinge, Vejle, Skive, Valby, Risskov, Hedehusene, Tårnby, Vanløse, Åbyhøj, Brønshøj, Ballerup, Kolding, og Nørresundby, .

Afhentning ift. rød støvsuger er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland).

Ved indkig i data er det markant, at folk ofte søger bl.a. rød støvsuger priser og billig rød støvsuger. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge blandt andet køb rød støvsuger, rød støvsuger tilbud og rød støvsuger online, plus de store byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Den bedste pris på rød støvsuger

Det er jo ultra hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige rød støvsuger online hos forskellige online outlets, og følgelig har massevis af online selskaber ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på rød støvsuger en hel del, og ovenikøbet tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan alligevel blive rentabelt at se nærmere på forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på rød støvsuger online forinden du bestiller, således at man er sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at ifald en online butik sælger billige rød støvsuger online for en pris som kan virke uforståeligt letkøbt, kan det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel online webshop. Kortbestillinger er heldigvis indbefattet af et reglement, der dækker køberen overfor svindlende forhandlere på nettet.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil finansiere omkostningerne til rød støvsuger over et længere tidsrum. Det fås typisk hos nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at online shoppere typisk kigger efter bl.a. billig rød støvsuger og køb rød støvsuger. Vi ser derudover jævnligt online shoppere lede efter bl.a. rød støvsuger tilbud, rød støvsuger priser og rød støvsuger online.

Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot indebærer immervæk pæne muligheder for at gennemsøge en stor portion øvrige konsumenters anmeldelser og derved er det en hjælp, at du bliver klogere på online forretningens omtaler før du shopper billige rød støvsuger online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt ultra habile løsninger til at få en idé om online forhandlerens popularitet. Desuden møder vi endda butikker på nettet som tilbyder folk at meddele en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde burde benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige rød støvsuger online på en internet handler burde de sådan set betragte deres regler, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave, især med de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærket, da det burde være et fingerpeg om at internet webshoppen opfylder de officielle regler, foruden at internet butikken jævnligt vurderes af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området.

Dette er desuden din anledning til en hjælpende hånd, for så vidt du oplever dilemmaer som følge af din shopping med rød støvsuger. Tillige er det prisværdigt at man er sat ind i de mest relevante betingelser der kan influere på bestillingen af rød støvsuger online, for eksempel den ombytningspolitik forretningen tilsikrer.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man stadigvæk bevarer ens faktura e-mail, så man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af rød støvsuger, uagtet om man har handlet ved Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Silvan.

Anders Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Hanne K gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Rasmus Thomsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Christian C gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til når du køber online
1Trustpilot fører til ret så ønskværdige chancer for at gennemgå flere nuværende konsumenters tanker og derfor stiller vi forslag om, at du eftersøger e-forretningens anmeldelser inden du handler billige rød støvsuger online. Facebook yder på samme måde fuldt ud fornemme genveje til at få et kig ind i online butikkens troværdighed.
2Forud for at nogen shopper billige rød støvsuger hos en e-forhandler kunne man i princippet overveje webshoppens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke videre interessant. Foruden dette er det godt at man er påpasselig med de mest aktuelle retningslinjer der influerer på handlen med billige rød støvsuger online, eksempelvis hvilken byttepolitik virksomheden har.
3Leveringsdygtigheden kan være ultra relevant forudsat du står og skal bruge varerne om få sekunder, og med det formål er det selvsagt passende at vi ser den forventede leveringsdato for rød støvsuger. En række internet webshops yder billig 1 hverdags levering på mange af deres varenumre, som imidlertid er betinget af at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet tidspunkt.
4Vi går generelt ind for at kigge om online virksomheden er medlem af e-mærket, da det bør være en påvisning af at online webshoppen overholder de opstillede regler, udover at online forhandleren en gang i mellem vurderes af specialister som er inde i de gældende regler. Inden folk køber billige rød støvsuger på en e-shop kunne man i reglen læse e-butikkens betingelser.
5Størstedelen af online varehuse yder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige løsninger til levering til rød støvsuger. En der er meget anvendt er nu om dage udleveringssteder, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når du har tid. Fragtmuligheden er altså meget smart, samt mange gange tilmed den mest letkøbte løsning til levering.
6Den mest betalelige leveringsform vil altid være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig nær internet forretningens lager. Den type af levering kan være ret afgørende forudsat man skal bruge rød støvsuger omgående. Alternativt så frembyder flere internet firmaer portofri levering, men oftest er det forbeholdt når man handler for et bestemt beløb.
7Det er i høj grad praktisk for alle at sammenligne priser online på billige rød støvsuger i blandt diverse e-firmaer, og ergo tilbyder en hel del internet outlets portofri fragt. Men det kan imidlertid blive fordelagtigt at besigtige nogle få internet butikker efter udsalg og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at modtage den bedste pris.
8Nogle få webbutikker byder på fragt uden omkostninger på rød støvsuger, men oftest kræver det at der indkøbes for et fastslået beløb. Alternativt kan du snuppe den mest prisbevidste leveringstype, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig mange gange tillige meget ligetil. Den prisbilligste løsning er dog selv at hente varerne.
9Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en retningslinje, som redder køber imod fup internet firmaer. Alternativt kunne du vælge en afbetalingsordning som fx ViaBill, når du vil afdrage betalingen over en længere periode.