Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at køre materialerne personligt. Det er navnligt muligt hos de kendte byggecentre.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige rød sækkevogn fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver de bedste tilbud, og andre tilbyder en høj grad af service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre sælger et stort vareudvalg, og øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du skal afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot rød sækkevogn.
For mange er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derved er det fordelagtigt at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning til valg af rød sækkevogn.
Det er helt klart ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du kende butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber produkter fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af rød sækkevogn online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og derved har mange tilbuddet om at bestille online og hente varerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at undvære leveringsomkostningen, samt tilmed hente varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af online nichebutikker er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler rød sækkevogn online på deres webshop.
De fleste nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online er det muligt at få bedre priser.
Majoriteten af niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette får du formentlig ekstra indsigtsfuld service fra folk med ekspertviden i lige præcis rød sækkevogn.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

rød sækkevogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

rød sækkevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

rød sækkevogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i de 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

rød sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at sikre sig assistance til arbejdet, specielt såfremt det er vigtige byggeopgaver. Omfangsrige byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil må det blive bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
2Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at have en struktureret dagsorden, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af din plan.
3Ofte vil det være vigtigt at have lavet et budget for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en god idé at tage noter til samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem én og én.
4I visse tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få når renoveringen er CO2-besparende. Bidraget er altså betinget af at ombygningen forbedrer klimaet.
5Der kan findes endeløse hjælpeartikler og videoer på nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube er kilde til en masse almennyttig viden, især når man søger på engelsk.
6Du skal under ingen omstændigheder fattes udstyr. Tit vil det være en fordel at du har værktøjet klar til brug når du starter arbejdet. Det er derudover afgørende at medtage disse udgiftsposter i det økonomiske overblik.
7Det vil vise sig af stor betydning at have de påkrævede materialer til rådighed i god tid før du påbegynder arbejdet. Du har god gavn af at notere en punktforms note indeholdende de materialer som er nødvendige, og efterfølgende tjekke punkterne, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
8Du burde måske tænke over om du magter at stå for hele projektet selv, eller du bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Forudsat at du henter professionel hjælp kan du spare penge ved at at hente uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
9Der kommer som regel overraskende hovedpiner når det handler om større byggeprojekter, og altså vil det vise sig meningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, med formålet om at man er tryg ved at nå i mål.
10Inden du påbegynder arbejdet er det vanvittigt værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvordan du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
11For projekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du jævnligt holde øje med vejrprognosen i dagene før byggeriets start, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
12Du må aldrig glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som sikring overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig når du ikke skaffer professionel hjælp.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Størstedelen af internet firmaer yder i vore dage diverse billige former for fragt til rød sækkevogn. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter når der er tid til det. Fragttypen er jo i høj grad smart, samt typisk tilmed den mest betalelige leveringsversion.

Du burde tillige foretrække at bestille pakken til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig af og til en tand dyrere, men samtidig ret ligetil ved køb af rød sækkevogn online. Den billigste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men det er betinget af at du befinder dig nær internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rød sækkevogn kan være ret vigtig om vi skal bruge din pakke inden for få dage, og herved er det ret så vigtigt at man kontrollerer tidshorisonten for levering for rød sækkevogn. En række e-butikker i Danmark – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, men vær vagtsom da det forudsætter at ordren placeres før et bestemt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne ud af døren forinden lagermedarbejderne har fyraften.

En hel del e-firmaer sikrer levering uden gebyr på rød sækkevogn online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der bestilles for et konkret beløb. Derudover kunne man snuppe den mest billige leveringsversion, hvilket oftest vil være at få kørt ordren til et udleveringssted.

Mange netshops udlover afhentning hvor du køber billig rød sækkevogn online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne giver fx klik-og-hent på rød sækkevogn i disse områder:

Frederikssund, Vanløse, Rønne, Jyllinge, Birkerød, Kalundborg, Horsens, Hvidovre, Frederiksberg, Haderslev, Ringsted, Lystrup, Sønderborg, Varde, Nykøbing Falster, Brønshøj, Brabrand, Nakskov, Ølstykke, Viborg, Lyngby, Allerød, Rødovre, Haslev, Vallensbæk, Rudersdal, Middelfart, Randers, Hillerød, København, Køge, Søborg, Værløse, Solrød Strand, Gentofte, Holbæk, Charlottenlund, Stenløse, Odense, Frederiksværk, Ballerup, Aarhus, Thisted, Næstved, Ikast, Odder, Hedehusene, Roskilde, Silkeborg, Valby, Greve, Hedensted, Vejle, Skanderborg, Risskov, Herning, Svendborg, Helsingør, Ishøj, Højbjerg, Aalborg, Struer, Taastrup, Kokkedal, Brøndby, Esbjerg, Vordingborg, Kolding, Herlev, Hjørring, Grenaa, Korsør, Fredericia, Åbyhøj, Farum, Aabenraa, Hørsholm, Nærum, Hobro, Lillerød, Slagelse, Brønderslev, Dragør, Skive, Holstebro, Virum, Glostrup, Albertslund, Frederikshavn, Tårnby, Tilst, Nørresundby, Nyborg, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent af rød sækkevogn er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Hovedstaden, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk ofte leder efter eksempelvis rød sækkevogn online og rød sækkevogn priser. Vi ser desuden typisk netshoppere kigge efter eksempelvis rød sækkevogn tilbud, billig rød sækkevogn samt køb rød sækkevogn, foruden de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Den bedste pris på rød sækkevogn

Det er i dag virkelig simpelt for internetbrugere at finde de laveste priser på billige rød sækkevogn online fra flere e-butikker, og til tak har utallige internet foretagender været tvunget til at formindske udsalgspriserne på rød sækkevogn markant, og derudover præstere fragt uden betaling.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig lønnende at studere diverse internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på rød sækkevogn online inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at antage den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Du skal bare være obs på, at hvis en e-forretning afsætter billige rød sækkevogn online for en salgspris der virker ekstraordinært billig, kan det undertiden være et symbol på en fup internet handler. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, hvilket forsvarer folk imod uægte forretninger på nettet.

Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at godtgøre regningen på rød sækkevogn over en længere periode. Dette fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne er det klart, at folk mange gange leder efter blandt andet rød sækkevogn online og rød sækkevogn priser. Derudover oplever vi som regel mennesker søge blandt andet køb rød sækkevogn, rød sækkevogn tilbud og billig rød sækkevogn.

Læs andre menneskers evalueringer

Trustpilot frembringer nogenlunde ærlige genveje til at besigtige diverse eksisterende kunders tanker og herved kan det anbefales, at du eksaminerer online forhandlerens bedømmelser før du placerer din ordre på billige rød sækkevogn online.

Facebook præsterer endvidere super troværdige chancer for at få et kig ind i internet selskabets troværdighed. Desuden møder vi faktisk e-firmaer som gør det muligt at nedfælde en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes må bruges til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Før folk handler billige rød sækkevogn online hos en butik burde de principielt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens forretningsaftale, det er dog bare en omfattende opgave, især hos de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

Et alternativt forslag kan være at bemærke om netbutikken er e-mærke godkendt, siden det almindeligvis er et tegn på at e-handlen accepterer de danske retningslinjer, tillige med at webshoppen nu og da tilses af specialister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Derudover tilbydes du lejlighed til bistand, ifald du forvoldes dilemmaer med dit køb af rød sækkevogn. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de fundamentale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet af rød sækkevogn online, som fx den bytteret online webshoppen anvender.

I den relation er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, således man altid kan eftervise sin bestilling af rød sækkevogn, uanset om man handler fra Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Harald Nyborg.

Marianne R gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Louise R gav 4 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Jens Olsen gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Thomas N gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til online shopping
1Enkelte forhandlere på nettet byder på fri fragt på rød sækkevogn, men ofte stiller det krav om at man køber for en konkret sum. Ellers kunne man overveje den mest billige leveringsmanér, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis omvendt rigtig uproblematisk. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv.
2Generelt går vi ind for at granske om internet selskabet er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er en sikring om at e-shoppen efterfølger de danske regler, samt at online virksomheden nu og da overværes af sagkyndige der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Forinden nogen handler billige rød sækkevogn hos en netshop burde de altid tage stilling til e-shoppens vilkår.
3Før nogen bestiller billige rød sækkevogn i en e-butik bør de principielt tage stilling til dens forretningsvilkår, men det er ofte ikke specielt ophidsende. Yderligere er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle betingelser gældende for bestillingen af billige rød sækkevogn online, f.eks. den returrettighed e-shoppen tilsikrer.
4Masser af e-butikker giver heldigvis en hel del forskellige billige leveringsmidler til rød sækkevogn. En af de populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente bestillingen præcis når det passer dig. Leveringstypen er altså ekstremt smertefri, samt oftest endda den billigste slags levering.
5Trustpilot bringer dig fuldt ud hæderlige muligheder for at udforske en længere række aktuelle kunders betragtninger og af den grund er det godt, at du eftergår online forretningens ratings forinden du køber billige rød sækkevogn online. Facebook byder på ligeledes de facto gavnlige metoder til at få indsigt i online forhandlerens popularitet.
6Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af et lovbud, hvilket begunstiger kunden overfor fup online selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere betalingen over tid.
7Det er i dag særligt overkommeligt for købere at vurdere tilbud online på billige rød sækkevogn fra flere outlets på nettet, og af den grund lover mange online forretninger billig levering. Det kan alligevel være fordelagtigt at studere forskellige e-firmaer efter billige priser før du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris.
8Antal dages levering er jo særligt væsentlig i tilfælde af at man skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så herved er det rimelig passende at man studerer den anslåede leveringsdato på rød sækkevogn. En række e-butikker i Danmark giver løfte om billig dag-til-dag fragt på en lang række produkter, hvilket dog regnes ud fra at du når at bestille før et angivent klokkeslæt.
9Den billigste leveringsmetode vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig nærved e-forretningens arbejdslager. Den form for levering kan vise sig at være super vital såfremt du mangler rød sækkevogn nu og her. Alternativt så garanterer en hel del outlets på nettet fragt uden gebyr, men i mange tilfælde afkræver det at der bestilles for et fastslået beløb.