Er du på udkig efter rockfon plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rockfon plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige rockfon plader alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder gode tilbud, og nogle tilbyder kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggekæder præsterer et enormt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal vurdere om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot rockfon plader.
Når du vil have produkterne hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggekæder.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at købe fra en online byggeshop, som giver sparring omkring rockfon plader.
Det er helt klart super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor læse byggeshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre er tilgængelige mange steder i landet, og af den grund har du mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, samt tilmed have produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder forhandler varer fra forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af rockfon plader online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichefokuserede netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Altså bør du modtage endnu mere erfaren service fra ansatte der er specialister i lige præcis rockfon plader.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem kan du støtte idet du bestiller rockfon plader online på deres side.
Størsteparten af niche netbutikker er producenter af varerne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

rockfon plader bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

rockfon plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

rockfon plader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rockfon plader silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag over 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man bør under ingen omstændigheder mangle værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have værktøjet til disposition inden du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det afgørende at medregne de tilhørende omkostninger i dit budget.
2Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde af at renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
3Det kan vise sig af stor betydning at du har de relevante byggematerialer indkøbt før du begynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne notere en simpel indkøbsliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og derefter efterse hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
4Længe før du starter byggeprocessen kan det vise sig ret betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Alt efter din bopæl vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5For udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund kan du løbende holde øje med vejrudsigten i perioden for projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned netop som du arbejder hårdt på dit krævende byggeprojekt.
6Du bør overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal få hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du henter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at få priser fra diverse leverandører.
7Der ligger endeløse guides og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med store mængder nyttig info, ikke mindst hvis man bruger engelske søgeord.
8Forberedelse viser sig som vejen til et godt forløb med arbejdet. Du må nedskrive en struktureret arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilken dag, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
9Det kan vise sig nyttigt at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed ved omfangsrige byggeprojekter. Krævende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Desuden bør det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Du skal for alt i verden ikke forsømme dit velbefindende, så glem ej påklædning som fx arbejdssko som skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
11Ofte vil det vise sig afgørende at have et budget for dit byggeprojekt, så du har kontrol over omkostningerne. Det er forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå online tilbud på dem én og én.
12Der viser sig ofte overraskende bump på vejen ved omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god tid i køreplanen, således at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er meget imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Størstedelen af forhandlere på nettet giver i dag en række forskellige billige leveringstyper til rockfon plader. En af de mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne når der er tid til det. Fragttypen er jo rigtig hensigtsmæssig, og mange gange også den mest letkøbte fragtform.

Du burde også påtænke at vælge at få leveret til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver af og til en kende mere bekostelig, men på den anden side super smart ved køb af rockfon plader online. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du befinder dig i nærheden af e-forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på rockfon plader kan vise sig at være virkelig udslagsgivende når vi behøver produkterne om få sekunder, og derfor er det rimelig meningsfuldt at vi tjekker leveringstiden på rockfon plader. Temmelig mange webbutikker – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del varenumre online, der dog påkræver at ordren indsendes forinden et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren betjent inden medarbejderne har fri.

Visse webbutikker lover gratis levering på rockfon plader online, men typisk er det betinget af at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover kan man udvælge den prisbilligste leveringsmulighed, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En række webshops yder afhentning hvor man bestiller billig rockfon plader hjemmefra men selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggemarkederne tilbyder bl.a. klik-og-hent på rockfon plader i disse byer:

Brønderslev, Greve, Frederiksværk, Hedensted, Skanderborg, Svendborg, Lystrup, Nyborg, Kokkedal, Frederikssund, Ølstykke, Solrød Strand, Nærum, Lillerød, Struer, Hjørring, Varde, Skive, Stenløse, Aarhus, Grenaa, Risskov, Korsør, Åbyhøj, Ikast, Ishøj, Næstved, Kalundborg, Brønshøj, Haderslev, Vanløse, Haslev, Hillerød, Dragør, Thisted, Helsingør, Søborg, Nørresundby, Gentofte, Hedehusene, Hvidovre, Frederikshavn, Rudersdal, Vejle, Silkeborg, Hobro, Viborg, Køge, Fredericia, Herning, Lyngby, Ballerup, Tårnby, Gladsaxe, Charlottenlund, Rødovre, Rønne, Roskilde, Valby, Holbæk, Albertslund, Slagelse, Brøndby, Frederiksberg, Odense, Højbjerg, Hørsholm, Esbjerg, Tilst, Allerød, Brabrand, Nakskov, Farum, Holstebro, Taastrup, Middelfart, Aabenraa, Kolding, Vallensbæk, Horsens, Glostrup, København, Vordingborg, Virum, Jyllinge, Værløse, Randers, Aalborg, Nykøbing Falster, Odder, Sønderborg, Birkerød, Ringsted, og Herlev, .

Klik-og-hent for rockfon plader er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at folk ofte søger efter fx rockfon plader priser og rockfon plader online. Man ser desuden mange gange internet shoppere søge efter blandt andet rockfon plader tilbud, køb rockfon plader samt billig rockfon plader, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Find den bedste pris på rockfon plader

Det har vist sig at være særligt let for almindelige mennesker at søge information om priser på billige rockfon plader online på tværs af internet foretagender, og for det har en lang række shops på nettet været tvunget til at trykke salgspriserne på rockfon plader en hel del, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid blive nyttigt at se nærmere på flere netbutikker efter rabatter og tilbud på rockfon plader online inden du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Stark.

Man må bare huske på, at ifald en e-shop afsætter billige rockfon plader online til en pris der virker enormt lav, så er det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk shop. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af Indsigelsesordningen, der bistår kunden overfor falske internet forretninger.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du bruge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil betale betalingen af rockfon plader ude i fremtiden. Dette fås ofte hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Når der ses på statistikkerne er det klart, at mennesker mange gange søger efter bl.a. køb rockfon plader og billig rockfon plader. Man ser derudover jævnligt internet shoppere kigge efter fx rockfon plader tilbud, rockfon plader online samt rockfon plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rockfon plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Nemt at bestille og hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Udforsk tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i rigtig solide muligheder for at efterse ret mange eksisterende køberes erfaringer og på grund af dette tilrådes det, at du sonderer netbutikkens ratings forud for at du placerer din ordre på billige rockfon plader online.

Facebook fører til også flere relevante genveje til at få indtryk af online forretningens kundefokus. Her ser vi faktisk outlets på nettet som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, som også kan bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige rockfon plader online i en shop behøver man helt sikkert få overblik over dens forretningsvilkår, dog er det almindeligvis en omfattende opgave, især på de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at finde ud af om online virksomheden er verificeret af e-mærket, siden det bør være en garanti for at netbutikken opretholder den officielle danske lovgivning, tillige med at internet butikken hyppigt tilses af specialister som er indført i vilkårene på området.

Desuden giver det dig anledning til at blive hjulpet, ifald du får problemstillinger som følge af din shopping med rockfon plader. Tillige støtter vi at kunden er sat ind i de mest vitale vedtægter der kan have indvirkning på købet af rockfon plader online, eksempelvis den returpolitik butikken bruger.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent sikrer sin faktura, således man altid vil kunne påvise bestillingen af rockfon plader, uanset om man shopper ved Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Davidsen.

Maria F gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Peter gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Søren U gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Tina gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til online shopping
1Vi anbefaler generelt at kigge om internet selskabet er e-mærket, eftersom det generelt er en sikring om at internet shoppen lever op til de gældende danske regler, foruden at e-firmaet jævnligt vurderes af eksperter der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige rockfon plader på en internet butik behøver man de facto overveje butikkens handelsaftale.
2Trustpilot yder nogenlunde fine genveje til at kortlægge en længere række tidligere konsumenters opfattelser og herved er det smart, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser før du køber billige rockfon plader online. Facebook tilbyder dig lige så vel forholdsvis gunstige løsninger til at få indblik i internet webshoppens pålidelighed.
3Det er efterhånden ret så gnidningsløst for enhver at lave prissammenligning online på billige rockfon plader i blandt forskellige internet forretninger, og så tilbyder flertallet af online webshops levering uden beregning. Derfor kan det stadigvæk blive gunstigt at analysere visse netshops efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
4Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men det beroer på at du opholder dig nærved internet butikkens hjemsted. Den fragttype kan være virkelig bestemmende forudsat man skal bruge rockfon plader straks. Alternativt så yder flere internet butikker fragt uden beregning, men typisk er det påkrævet at du køber for en bestemt sum.
5De fleste netbutikker i Danmark udlover i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til rockfon plader. Den mest moderne er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter produkterne på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ultra ukompliceret, og i mange tilfælde endvidere den billigste fragtform.
6Leveringstidspunktet er jo virkelig relevant såfremt du skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det ret på sin plads at du ser den estimerede leveringsdato for rockfon plader. Masser af internet webshops annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre, som trods alt afhænger af at orden realiseres før et fast klokkeslæt.
7Flere internet forhandlere yder fragtfri levering på rockfon plader, men oftest er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat sum. Ellers kan man tage den mindst kostelige leveringsmodel, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din ordre til et afhentningssted. Fragtformen viser sig typisk tillige usædvanlig fleksibel. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
8Inden nogen handler billige rockfon plader i en internet virksomhed bør man i virkeligheden bese e-butikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at man er vidende om de grundlæggende retningslinjer der har indvirkning på købet af billige rockfon plader online, som for eksempel den byttepolitik e-forhandleren kører med.
9Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en regel, hvilket hjælper en imod falske online forretninger. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.