Makita ROBOTSTØVSUGER 2X18V
7.185 kr.
Mere info
Nedis VCRO210BK - Robotstøvsuger
749 kr.
Mere info
iRobot Roomba 604 - Robotstøvsuger - VAREN ER UDGÅET
1.499 kr.
Mere info
iRobot Roomba i7150 - Robotstøvsuger
6.995 kr.
Mere info
iRobot Roomba 606 - Robotstøvsuger
2.197 kr.
Mere info
Ecovacs DEEBOT 900 - Robotstøvsuger
3.074 kr.
Mere info
iRobot Roomba E5152 - Robotstøvsuger
4.977 kr.
Mere info
Ecovacs DEEBOT 710 - Robotstøvsuger
2.875 kr.
Mere info
Ecovacs Deebot DR98 - Robotstøvsuger
6.199 kr.
Mere info
iRobot Roomba 980 - Robotstøvsuger
7.599 kr.
Mere info
Ecovacs DEEBOT 600 - Robotstøvsuger
1.961 kr.
Mere info
Ecovacs DEEBOT 605 - Robotstøvsuger
2.109 kr.
Mere info
iRobot Roomba i7156 - Robotstøvsuger
7.628 kr.
Mere info
Vorwerk Kobold VR300 PRO - Robotstøvsuger
8.695 kr.
Mere info
iRobot Roomba E5154 - Robotstøvsuger
2.756 kr.
Mere info
iRobot Braava Jet 240 - Rengøringsrobot
1.449 kr.
Mere info
iRobot Roomba 875 - Robotstøvsuger
4.999 kr.
Mere info
iRobot Braava 390T - Rengøringsrobot
1.999 kr.
Mere info
iRobot Roomba 605 - Robotstøvsuger
1.813 kr.
Mere info
Funktion 179770 - Robotstøvsuger
749 kr.
Mere info
Ecovacs DEEBOT 601 - Robotstøvsuger
1.961 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er i høj grad en mulighed hos de store byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare robotstøvsuger til lager.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan du handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af robotstøvsuger til lager.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende virksomhedens regler.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige robotstøvsuger til lager hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder lave priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og af den grund har de fleste mulighed for at bestille online og hente materialerne personligt. Derfor har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af robotstøvsuger til lager online.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette vil du opleve ekstremt brugbar assistance fra personale som er specialister i lige præcis robotstøvsuger til lager.
Størstedelen af specialiserede netshops er producenter af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en billig pris.
Flertallet af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du handler robotstøvsuger til lager online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
robotstøvsuger til lager jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

robotstøvsuger til lager harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

robotstøvsuger til lager bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

robotstøvsuger til lager silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du starter dit byggeprojekt må det være aldeles afgørende med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Specielt YouTube er anvendeligt med meget anvendelig viden, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
3Planlægning vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør lave en velovervejet agenda, som fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af agendaen.
4Det bliver essentielt at have samtlige materialer handlet ind på forhånd inden du indleder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig huskeliste som samler alt hvad der skal bruges, og efterfølgende efterse oversigten, hvormed du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5Du skal aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som skåner dig med henblik på eventuelle skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
6Du bør for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være afgørende at have værktøjet ved hånden når du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i dit regnskab for byggeriet.
7Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
8Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger i forbindelse med store byggeprojekter, og herved er det afgørende at man afsætter rigeligt med plads i agendaen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
9Du har mulighed for at indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
10Det kan være nyttigt at spørge om assistance til arbejdet, især når der er tale om omfattende arbejdsopgaver. Nogle projekter bør udføres af flere folk. Desuden må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
11Det er betydningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det bør være fornuftigt at kortlægge hver enkelt omkostning, og efterfølgende søge sig frem til omkostningen ved dem én og én.
12Du bør tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du bør investere i eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en fagperson er det en god idé at lede efter tilbud fra diverse entreprenører.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er kolossalt overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som selvsagt er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt er smartest?

Størstedelen af internet foretagender giver i vore dage diverse forskellige billige løsninger til levering til robotstøvsuger til lager. En der er meget anvendt er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo vældig nem, samt mange gange derudover den mest letkøbte leveringsmetode.

Du burde på samme måde beslutte dig for at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Muligheden viser sig jævnligt en anelse mere pebret, men til gengæld rigtig praktisk ved køb af robotstøvsuger til lager online. Den billigste leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den løsning forudsætter at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på robotstøvsuger til lager kan i nogle tilfælde være meget afgørende forudsat du absolut skal bruge din ordre om et øjeblik, og derfor er det aldeles centralt at man tjekker den estimerede leveringsdato for robotstøvsuger til lager. En stor portion e-shops – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – udlover billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, hvilket dog påkræver at orden realiseres tidligere end et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få de nye varer klargjort før de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle online outlets sikrer fri fragt på robotstøvsuger til lager online, men tit kun såfremt du shopper for en fastsat sum. Derudover bør man gribe den mindst kostelige type af levering, der tit vil blive at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted.

En lang række webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig robotstøvsuger til lager på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus og 10-4. Byggecentrene giver blandt andet afhentning af robotstøvsuger til lager i følgende byer:

Lystrup, Værløse, Hillerød, Roskilde, Haslev, Svendborg, Skive, Brønshøj, Varde, Grenaa, Lillerød, Valby, Nakskov, Søborg, Kokkedal, Ølstykke, Slagelse, Rødovre, Højbjerg, Ishøj, Aalborg, Holstebro, Frederiksberg, Ringsted, Stenløse, Tårnby, Glostrup, Silkeborg, Gentofte, Frederikssund, Kolding, Vejle, Korsør, Køge, Middelfart, Jyllinge, Herlev, Esbjerg, Tilst, Åbyhøj, Brønderslev, Holbæk, Skanderborg, Risskov, Rønne, Hvidovre, Fredericia, Lyngby, Viborg, Sønderborg, Gladsaxe, Næstved, Hedensted, Taastrup, Rudersdal, Vordingborg, Charlottenlund, Helsingør, Struer, Vallensbæk, København, Brabrand, Horsens, Kalundborg, Frederiksværk, Hjørring, Dragør, Aabenraa, Virum, Farum, Randers, Nørresundby, Thisted, Odense, Ikast, Nærum, Hedehusene, Allerød, Aarhus, Vanløse, Brøndby, Frederikshavn, Odder, Hobro, Albertslund, Nykøbing Falster, Haderslev, Hørsholm, Herning, Solrød Strand, Nyborg, Ballerup, Greve, og Birkerød, .

Afhentning af robotstøvsuger til lager er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved kig i data står det markant, at netshoppere som regel kigger efter fx billig robotstøvsuger til lager og robotstøvsuger til lager priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge fx robotstøvsuger til lager online, køb robotstøvsuger til lager samt robotstøvsuger til lager tilbud, foruden de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på robotstøvsuger til lager

Det er efterhånden super smertefrit for folk at sammenligne tilbud på billige robotstøvsuger til lager online på flere e-shops, og for det har massevis af online butikker fundet det nødvendigt at tvinge salgspriserne på robotstøvsuger til lager markant, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre være rentabelt at kontrollere forskellige internet webshops efter billige priser på robotstøvsuger til lager online inden du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de velkendte byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Stark.

Man bør blot være omhyggelig med, at ifald en e-forretning udbyder billige robotstøvsuger til lager online for en salgspris som kan ses som uforståeligt billig, bør det undertiden være et signal om en svindel e-butik. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under et regelsæt, der passer på dig som kunde overfor falske webshops.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage regningen på robotstøvsuger til lager over tid. Det fås som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Bygma.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte søger efter for eksempel robotstøvsuger til lager tilbud og køb robotstøvsuger til lager. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge bl.a. billig robotstøvsuger til lager, robotstøvsuger til lager online og robotstøvsuger til lager priser.

Gennemsøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot medfører nogenlunde pålidelige muligheder for at tolke flere aktuelle konsumenters kritik og af den grund er det en hjælp, at du undersøger e-forhandlerens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige robotstøvsuger til lager online.

Facebook resulterer i derudover tilpas solide metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Derudover er der mange internet forhandlere som tilbyder kunderne at sammensætte en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige kan anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen handler billige robotstøvsuger til lager online på en internet butik burde de for at være sikker tyde deres forretningsaftale, men det er i mange tilfælde ikke særlig interessant, specielt med de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et billede på at e-forhandleren tilslutter sig de officielle danske regler, og at online forhandleren nu og da ses til af jurister som behersker lovene på området.

Dette er en god anledning til opbakning, når du skulle få udfordringer i processen med din bestilling af robotstøvsuger til lager. Yderligere er det at foretrække at du er påpasselig med de mest basale betingelser der gælder for købet af robotstøvsuger til lager online, eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet tilsikrer.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering, så man senere kan dokumentere sit køb af robotstøvsuger til lager, uafhængig af om man handler hos Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 eller Silvan.

Bente Poulsen gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Søren A gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Pia F gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Anders gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til internetshopping
1Det har vist sig at være vældig hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne priser online på billige robotstøvsuger til lager på forskellige internet forhandlere i Danmark, og af den grund lover massevis af e-butikker fragt uden omkostninger. Derfor kan det alligevel vise sig smart at efterse en række shops på nettet efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
2Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt væsentlig såfremt du behøver varen inden for få dage, og af den grund er det relativt relevant at vi efterser leveringstiden ved robotstøvsuger til lager. Adskillige forretninger på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på en lang række varenumre, men vær opmærksom på at det står og falder med at bestillingen laves tidligere end et fastslået tidspunkt.
3Trustpilot genererer adskillige solide chancer for at inspicere ret mange aktuelle forbrugeres ratings og derfor foreslår vi, at du udforsker internet forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige robotstøvsuger til lager online. Facebook bringer dig tillige regulære værdifulde genveje til at få indtryk af webshoppens popularitet.
4En hel del online virksomheder udlover nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmetoder til robotstøvsuger til lager. En der er meget populær er nu til dags pakkeshops, og så henter du bare varerne lige når det passer dig. Leveringsformen er nemlig usædvanlig uproblematisk, og tit også den billigste leveringsmåde.
5Den prisbilligste løsning til levering er utvivlsomt at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl tæt på internet selskabets arbejdslager. Den fragtform er rigtig væsentlig ifald man mangler robotstøvsuger til lager med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte internet forhandlere fri fragt, men for det meste er det under forudsætning af at man køber for et fastsat beløb.
6Forud for at nogen bestiller billige robotstøvsuger til lager i en forhandler på nettet kan man faktisk gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens vilkår, men det er naturligvis ikke super spændende. I øvrigt er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de mest aktuelle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige robotstøvsuger til lager online, fx den ombytningsrettighed virksomheden har.
7Generelt anbefaler vi at granske hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er en indikator for at internet selskabet overholder de opstillede regler, og at den en gang i mellem revurderes af specialister som er meget bekendte med de gældende vilkår. Inden nogen shopper billige robotstøvsuger til lager i en internet handler kunne man altid gennemløbe virksomhedens handelsbetingelser.
8Visse outlets på nettet præsterer gratis fragt på robotstøvsuger til lager, men oftest gælder det kun hvis du aftager for en konkret sum. Ellers bør man beslutte sig for den mest letkøbte løsning til levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig almindeligvis endvidere temmelig smertefri. Den billigste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
9Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i et lovbud, der redder en imod falske internet virksomheder. Som et alternativ burde du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har i sinde at dække pengene senere.