Er du på udkig efter rionet hegn? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er DavidsenShop.dk, som sælger 100 m2 for kun 2.821 kr. Det er 63 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 rionet hegn inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i priserne på billige rionet hegn alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod nogle giver faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er særligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt sortiment af produkter, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden bare rionet hegn.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
For nogle er et byggeprojekt lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, som giver hjælp til valg af rionet hegn.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende butikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre forhandler varer fra talrige specialbutikker, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af rionet hegn online.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder finder du i det meste af landet, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed har du valget om at blive fri for fragtgebyret, og endda have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler rionet hegn online på deres webshop.
De fleste nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få en billig pris.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund bør du få en høj grad af god rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis rionet hegn.
Danmarks største byggekæder

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag omkring 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

rionet hegn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

rionet hegn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rionet hegn jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rionet hegn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Længe før du optager byggeriet kan det blive rimeligt afgørende med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
2Typisk vil det være afgørende at have lavet et budget for byggeriet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være en fordel at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem hver især.
3Du vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit kan det være fordelagtigt at have udstyret til disposition før du tager fat på byggeriet. Det er derudover godt at tillægge de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
4Husk at overveje hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at investere i professionel assistance til delelementer af arbejdet. Såfremt du benytter assistance fra en fagperson vil det normalt være en god idé at tage imod forslag fra en håndfuld leverandører.
5Ved udendørs opgaver har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du regelmæssigt tage et kig på prognosen for vejret i perioden for arbejdets start, så det ikke pludselig starter med at vælte ned netop som du vil påbegynde dit komplekse projekt.
6Du har adgang til en hel del artikler og videoer på internettet som du kan finde inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med en masse anvendelig oplysning, i særlig grad forudsat at man benytter den engelske version.
7Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
8Godt forarbejde vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør sammensætte en velovervejet strategi, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk når du sammensætter din handlingsplan.
9Potentielt kan det blive essentielt at du har de presserende materialer tilgængelige før du tager fat på dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en hurtig indkøbsseddel indeholdende det du får brug for, og som det næste efterse hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at alt er klar.
10Der præsenterer sig stort set altid uventede problemer når det gælder større opgaver, og altså kan det vise sig af stor betydning at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, som bidrager til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
11Du skal på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ikke beklædning som fx sikkerhedssko som beskytter dig imod potentielle ulykker. Det er smart med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Det kan vise sig at være godt at spørge om hjælp til arbejdet, navnlig når det kommer til store arbejdsopgaver. Nogle ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Derudover må det blive mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er ultra overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Mange forhandlere på nettet foreslår nu om dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til rionet hegn. En favorit iblandt mange er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen på et selvvalgt tidspunkt. Den er nemlig i høj grad ligetil, og oftest ydermere den billigste fragttype.

Du burde derudover afveje for og imod at bestille ordren til levering til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Metoden bliver godt nok en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig særdeles enkel med rionet hegn online. Den mest betalelige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, som jo står og falder med at du befinder dig tæt på e-handlens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rionet hegn kan vise sig at være temmelig vigtig ifald man har brug for varerne nu og her, så derfor er det nemlig aktuelt at du undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved rionet hegn. De fleste online outlets – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på deres primære produkter online, som alligevel kræver at ordren køres igennem inden et fastslået klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen på posthuset forinden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere webbutikker tilbyder gratis levering på rionet hegn online, men undertiden under forudsætning af at du handler for en fastsat pris. Alternativt bør du snuppe den mest betalelige fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

Masser af byggecentre foreslår click-and-collect hvor man handler billig rionet hegn på nettet men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Stark. Byggemarkederne udlover blandt andet klik-og-hent på rionet hegn i følgende byer:

Frederikssund, Rønne, Charlottenlund, Albertslund, Solrød Strand, Dragør, Nakskov, Tårnby, Hørsholm, Esbjerg, Helsingør, Varde, Viborg, Risskov, Aabenraa, Haslev, Frederikshavn, Nyborg, Vejle, København, Tilst, Svendborg, Ølstykke, Silkeborg, Lillerød, Brønshøj, Højbjerg, Farum, Herning, Glostrup, Vordingborg, Virum, Brøndby, Haderslev, Gladsaxe, Stenløse, Korsør, Hvidovre, Horsens, Herlev, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Kalundborg, Kokkedal, Randers, Roskilde, Rudersdal, Køge, Greve, Hedensted, Taastrup, Struer, Ishøj, Vanløse, Brabrand, Slagelse, Aalborg, Hedehusene, Thisted, Skanderborg, Holstebro, Middelfart, Rødovre, Brønderslev, Odder, Ikast, Fredericia, Frederiksberg, Nørresundby, Lystrup, Kolding, Holbæk, Værløse, Hobro, Jyllinge, Søborg, Aarhus, Hillerød, Gentofte, Odense, Skive, Ballerup, Lyngby, Birkerød, Hjørring, Nærum, Næstved, Åbyhøj, Valby, Ringsted, Grenaa, Vallensbæk, Allerød, og Sønderborg, .

Click-and-collect ift. rionet hegn er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Falster), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis billig rionet hegn og rionet hegn priser. Vi ser derudover mange gange internet shoppere lede efter fx køb rionet hegn, rionet hegn online samt rionet hegn tilbud, foruden de udbredte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

Gode tilbud på rionet hegn

Det er i dag meget smertefrit for folk at søge sig frem til tilbud på billige rionet hegn online hos flere e-shops, og derved har flertallet af internet outlets ikke kunne slippe for at nedskære prisen på rionet hegn en hel del, og ydermere frembyde billig fragt.

Det kan dog stadigvæk vise sig smart at tjekke indtil flere webshops efter tilbud og udsalg på rionet hegn online inden du køber, så du er på den sikre side med at få den prisbilligste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Stark.

Du skal alligevel være omhyggelig med, at såfremt en shop på nettet udlover billige rionet hegn online til salg for en pris der er ufattelig god, bør det mange gange være en indikation på en uægte webbutik. Kortbestillinger er dog dækket ind under et regelsæt, der støtter folk overfor uoprigtige firmaer på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at honorere omkostningerne til rionet hegn over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de udbredte byggecentre som fx Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

Ved kig i tallene bliver det markant, at internet shoppere som regel søger efter eksempelvis rionet hegn tilbud og billig rionet hegn. Foruden dette ser vi tit netshoppere søge fx køb rionet hegn, rionet hegn online samt rionet hegn priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg rionet hegn er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 16 brugeranmeldelser.

Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembyder aldeles gunstige genveje til at kigge nærmere på en stor gruppe aktuelle forbrugeres ratings og derved anbefaler vi, at du beser e-butikkens anmeldelser inden du bestiller billige rionet hegn online.

Facebook giver dig på samme måde absolut udmærkede chancer for at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Her ser vi faktisk internet butikker som giver kunderne mulighed for at ytre en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde anvendes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Før folk shopper billige rionet hegn online på en netbutik behøver man reelt se på e-shoppens handelsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Et nemmere alternativ er at bemærke om internet shoppen er e-mærket medlem, grundet at det ofte er et billede på at e-shoppen anerkender dansk lovgivning, og at online shoppen løbende ses til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Desuden giver det dig anledning til at få bistand, når du får problemer i processen med din handel med rionet hegn. Ydermere foreslår vi at man er sat ind i de mest vedkommende betingelser der er gældende for bestillingen af rionet hegn online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik online virksomheden kører med.

Derfor er det i øvrigt afgørende, at man når som helst bibeholder ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevise sin bestilling af rionet hegn, hvad end man shopper fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Mette gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Inger Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Helle gav 5 stjerner

Fremragende service.

Per J gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 tips til din online shopping
1En lang række online virksomheder frembyder nu et stort udvalg af billige muligheder for levering til rionet hegn. Den mest moderne er nu om stunder afhentningssteder, så du nemt selv kan hente pakken præcis når det passer dig. Denne er altså særdeles enkel, samt typisk endda den mindst kostelige mulighed for fragt.
2Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en retningslinje, der assisterer køber overfor uægte netbutikker. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil finansiere regningen ude i fremtiden.
3Det er ualmindeligt bekvemt for alle at finde de bedste priser online på billige rionet hegn hos flere firmaer på nettet, og herved tilbyder massevis af online virksomheder gratis levering. Men det kan ikke desto mindre være indbringende at analysere et par butikker på nettet efter billige priser inden du shopper, således at man er velinformeret til at modtage den laveste pris.
4Vi anbefaler at tjekke hvorvidt online forhandleren er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er en påvisning af at internet shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, samt at hjemmesiden hyppigt undersøges af fagfolk der forstår de gældende love. Forud for at nogen handler billige rionet hegn hos en online shop bør man i og for sig sætte sig ind i forhandlerens forretningsaftale.
5Den mest prisbevidste fragtmetode vil til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til online forhandlerens adresse. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være særligt vital i tilfælde af at man har behov for rionet hegn omgående. Alternativt så frembyder visse internet forhandlere gratis fragt, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der indkøbes for en præcis sum.
6Nogle enkelte outlets på nettet sikrer fragtfri levering på rionet hegn, men tit stiller det krav om at der handles for en fastsat pris. Ellers kunne man tage den mest letkøbte fragttype, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen bliver en gang i mellem til gengæld særdeles bekvem. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid være at du selv henter ordren.
7Inden folk shopper billige rionet hegn på en internet butik behøver man egentlig læse shoppens handelsbetingelser, men det er ofte ikke specielt ophidsende. Udover dette anbefales det at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige rionet hegn online, til eksempel den ombytningsret internet forhandleren kører med.
8Leveringsdygtigheden kan være særdeles relevant i tilfælde af at vi har behov for dine nye produkter lige om lidt, så i det øjemed er det jo vigtigt at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt for rionet hegn. En stor portion e-shops annoncerer billig dag-til-dag fragt på adskillige produkter, men glem ikke at det står og falder med at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
9Trustpilot yder absolut anstændige chancer for at verificere en længere række nuværende kunders betragtninger og på grund af dette er det prisværdigt, at du tager et kig på webbutikkens vurderinger forud for at du køber billige rionet hegn online. Facebook giver dig tillige temmelig fine løsninger til at få kendskab til e-firmaets popularitet.