Byghjem.dk

Rillefræser

Festool Rillefræser HW, skaft 8 mm HW S8 R6,4 KL
635 kr.
Mere info
Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Mere info
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Mere info
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Mere info
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Mere info
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Mere info
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Mere info
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Mere info
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre materialerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Flere byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare rillefræser.
Du skal vide hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring rillefræser.
Du vil finde forskelle i priserne på billige rillefræser alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige giver service. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber produkter fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort udvalg af rillefræser online.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.
De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har mange tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Derigennem har man valget om at slippe for fragtomkostningen, samt endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du opleve ekstremt erfaren rådgivning fra folk med specialistviden i netop rillefræser.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du bestiller rillefræser online på deres hjemmeside.
Størstedelen af niche netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

rillefræser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

rillefræser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

rillefræser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rillefræser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være essentielt at have lavet en budgetoversigt for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at gennemgå hver enkelt omkostning, og herefter gennemgå prisen på hver enkelt.
2Der kommer som regel uventede vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og pga. dette vil det vise sig værdifuldt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, med det formål at man er tryg ved at have tid nok til det.
3Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således kan du regelmæssigt tjekke prognosen for vejret i dagene før byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at regne i samme sekund som du er gået i gang med det store projekt.
4Planlægning vil være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du må have en effektiv strategi, som fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter tidsplanen.
5Du må på ingen måde undvære grej. Typisk kan det vise sig fundamentalt at du har grejet klar til brug forinden du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
6Muligvis kan det blive af stor betydning at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige forinden du iværksætter eksekveringen. Du kan sammensætte en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt du får brug for, og så eftergå oversigten, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Du bør regne på om du bør stå med det hele selv, eller du alternativt burde investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Forudsat at du henter assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at få en pris fra en håndfuld foretagender.
8Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed hvis det er omfattende byggerier. Krævende byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil viser det sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
9Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx hjelm og sko der hjælper dig imod mulige risici. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
10I god tid inden at du optager byggeprocessen må det være ret centralt at sikre sig, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Der ligger en hel del artikler og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube er kilde til vældig meget almennyttig oplysning, især når du kigger i hele verden.
12Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det gives når renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som klart er ret så overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er absolut imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

Adskillige online shops giver efterhånden alverdens billige fragtmetoder til rillefræser. En favorit iblandt mange er i øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne præcis når det passer dig. Muligheden er altså særdeles praktisk, samt endda tillige den billigste fragtform.

Du kan også påtænke at få pakken sendt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver uheldigvis et hak dyrere, men ligeledes meget ukompliceret ift. rillefræser online. Den mindst kostelige type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du bor nær online webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på rillefræser er ualmindeligt vigtig i tilfælde af at man har behov for din pakke om kort tid, og derfor er det selvsagt væsentligt at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på rillefræser. En stor portion online virksomheder – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 hverdags levering på mange varenumre online, men vær obs på at det står og falder med at ordren indsendes tidligere end et fastslået klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få ordren distribueret før de lageransatte får fri.

Visse online virksomheder byder på levering uden gebyr på rillefræser online, men tit er det forudsat at man bestiller for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du udvælge den mest billige form for fragt, hvilket typisk er at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del netshops frembyder click-and-collect hvor du køber billig rillefræser hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bauhaus. De yder for eksempel klik-og-hent på rillefræser i disse byer:

Frederikshavn, Holstebro, Virum, Randers, Thisted, Gentofte, Tårnby, Allerød, Nykøbing Falster, Hillerød, Varde, Rønne, Vejle, Ikast, Roskilde, Greve, Grenaa, Aalborg, Glostrup, Lyngby, Holbæk, Svendborg, Haslev, Rødovre, Odder, Ishøj, Hedehusene, Skanderborg, Silkeborg, Stenløse, Ølstykke, Viborg, Kokkedal, Køge, Esbjerg, Brabrand, Hobro, Aabenraa, Jyllinge, Dragør, Kalundborg, Nakskov, Farum, Nyborg, Sønderborg, Hjørring, Tilst, Charlottenlund, Brønderslev, Hørsholm, Hedensted, Rudersdal, Vanløse, Frederiksberg, Herlev, Helsingør, Nørresundby, Lillerød, Slagelse, Lystrup, Birkerød, Odense, Struer, Søborg, Albertslund, Højbjerg, Ringsted, Haderslev, Åbyhøj, Risskov, Hvidovre, Korsør, Brøndby, Frederiksværk, Kolding, Frederikssund, Gladsaxe, Taastrup, Nærum, Skive, Fredericia, Aarhus, Næstved, København, Solrød Strand, Herning, Middelfart, Ballerup, Vallensbæk, Værløse, Vordingborg, Brønshøj, Valby, og Horsens, .

Klik-og-hent ift. rillefræser er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at folk tit kigger efter blandt andet rillefræser tilbud og rillefræser online. Man ser desuden tit internet shoppere søge efter blandt andet rillefræser priser, billig rillefræser og køb rillefræser, foruden de kendte byggecentre som Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Baier, Eibenstock, Festool, Makita, Milwaukee, Power Craft, beton, el, mursten, træ

Spar penge på rillefræser

Det er i dag ret så fleksibelt for os alle at vurdere tilbud på billige rillefræser online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og ergo har langt de fleste outlets på nettet været presset til at at reducere prisen på rillefræser en hel del, og i øvrigt præstere gratis levering.

Det kan alligevel blive lønnende at tjekke diverse e-butikker efter rabatter og tilbud på rillefræser online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skråsikker på at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at såfremt en forhandler på nettet tilbyder billige rillefræser online til en tilbudspris der anses for besynderligt letkøbt, bør det mange gange være et tegn på en snydagtig internet forhandler. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, som sikrer køber imod uoprigtige shops på nettet.

Vi tilråder generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre betalingen af rillefræser over en periode. Det fås typisk hos specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Stark, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker som regel kigger efter for eksempel køb rillefræser og rillefræser priser. Vi ser derudover tit online shoppere søge efter bl.a. rillefræser online, rillefræser tilbud samt billig rillefræser.

Udforsk folks evalueringer

Trustpilot tilbyder i højeste grad sikre muligheder for at eksaminere en række nuværende forbrugeres omtaler og derfor slår vi et slag for, at du gennemsøger e-forhandlerens anmeldelser inden du handler billige rillefræser online.

Facebook genererer derudover immervæk ønskværdige løsninger til at få indblik i online firmaets pålidelighed. Her ser vi faktisk shops på nettet hvor det er muligt at nedfælde en omtale af købsoplevelsen, som ydermere kan bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige rillefræser online på en internet shop kunne de for at være sikker studere dens regler, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde, især ved de gængse byggecentre som Davidsen, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan og Bygma.

Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, siden det er et signal om at internet webshoppen accepterer de danske love, udover at internet butikken ofte kontrolleres af specialister der forstår lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, for så vidt du får besvær ved dit køb af rillefræser. Tillige går vi ind for at du er obs på de mest basale forhold der har indflydelse på købet af rillefræser online, for eksempel den returrettighed internet webshoppen har.

Her er det ydermere vigtigt, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne eftervise købet af rillefræser, ligegyldig om man har handlet fra Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Bauhaus.

Mette Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Camilla S gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Mette H gav 5 stjerner

Rigtig god service

Hans Hansen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Det er super uproblematisk for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige rillefræser fra flere webshops, og følgelig lover mange internet handler i Danmark gebyrfri levering. Men det kan ikke desto mindre vise sig lønnende at efterse flere online butikker efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris.
2Indtil flere butikker på nettet tilbyder fragt uden omkostninger på rillefræser, men tit kun såfremt der indkøbes for en bestemt pris. Desuden burde man beslutte sig for den prisbilligste form for fragt, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver sædvanligvis til gengæld virkelig let gængelig. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl at hente ordren selv.
3Adskillige firmaer på nettet frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringstyper til rillefræser. En der er meget anvendt er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo ualmindeligt fleksibel, samt oftest tilmed den mest betalelige mulighed for fragt.
4Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital såfremt du mangler din pakke om kort tid, så af den grund er det ret fornuftigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for rillefræser. En række online forhandlere reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit produkter, som trods alt er regnet ud fra at ordren lægges før et besluttet klokkeslæt.
5Generelt tilråder vi at se nærmere på om netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en antydning af at internet selskabet understøtter den officielle danske lovgivning, samt at internet virksomheden en gang i mellem besøges af fagfolk som mestrer bestemmelserne på området. Forud for at folk shopper billige rillefræser i en online butik bør man utvivlsomt studere butikkens forretningsaftale.
6Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en regel, som assisterer dig som køber imod uægte online virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du anvende en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at afdrage regningen over en længere periode.
7Forud for at folk shopper billige rillefræser på en e-handler kan man for at være sikker sætte sig ind i netshoppens forretningsvilkår, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde. For øvrigt er det at foretrække at du er på vagt for de væsentligste betingelser gældende for bestillingen af billige rillefræser online, fx hvilken ombytningsret internet butikken bruger.
8Trustpilot giver dig adskillige fremragende genveje til at eksaminere diverse forhenværende køberes anmeldelser og derved er det godt, at du bliver klogere på webshoppens ratings inden du bestiller billige rillefræser online. Facebook frembringer endvidere en lang række sikre chancer for at få indsigt i online butikkens pålidelighed.
9Den mest prisbevidste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens bopæl. Den fragtløsning er naturligvis meget bestemmende såfremt du står og skal bruge rillefræser med det samme. Alternativt så frembyder nogle enkelte online shops fragt uden beregning, men for det meste er det forbeholdt når der erhverves for et bestemt beløb.