Bosch RILLEFRÆSER GNF 35 CA
8.298 kr.
Mere info
Festool Rillefræser HW S8 R5
530 kr.
Mere info
Bosch RILLEFRÆSER GNF 65 A
11.373 kr.
Mere info
Rillefræser 1700 watt PowerPlus POWE80050
899 kr.
Mere info
Fugefræser diamantklinge 125x10mm Worker
749 kr.
Mere info
Rillefræser 1800 watt PowerPlus POWX0650
1.199 kr.
Mere info
Fugefræser diamantklinge 125x6mm Worker
699 kr.
Mere info
Rillefræser 150-180mm Worker
8.695 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved en webshop, som kan give tips og tricks til valg af rillefræser til mursten.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Dette er specielt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Der er variationer i salgspriserne på billige rillefræser til mursten fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste tilbud, hvorimod nogle satser på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder har et bredt produktsortiment, og andre fokuserer på en bestemt varetype. Du kan tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover blot rillefræser til mursten.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre sælger produkter fra mange specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af rillefræser til mursten online.
De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har flertallet adgang til at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan man slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle rillefræser til mursten online fra deres webshop.
Mange nichespecifikke webshops er eksperter i deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få endnu mere indsigtsfuld assistance fra personale som er specialister i netop rillefræser til mursten.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er producenter af de varer som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

rillefræser til mursten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

rillefræser til mursten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

rillefræser til mursten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

rillefræser til mursten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør aldrig nogensinde forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælp overfor potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
2Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal få professionel hjælp til afslutningen af det. Såfremt du tager imod professionel assistance kunne det godt betale sig at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
3Der kommer stort set altid pludselige problemer når det gælder større byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at man har afsat en del tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Godt forarbejde vil altid være vejen til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en gennemarbejdet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af din strategi.
5Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, hovedsageligt hvis det er store ombygninger. Store ting gør krav på flere personer. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man er flere om det.
6Der findes et stort udvalg af artikler og videoer via nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget brugbar viden, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
7I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få når byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud betinger at byggeriet har betydning for klimaet.
8Ved opgaver udenfor har vind og vejr en stor rolle. Således kan du løbende tjekke udsigten ift. vejret i dagene før dit byggeprojekt, så det ikke med et brag begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit svære projekt.
9Du vil aldrig nogensinde fattes grej. Tit kan det være smart at du har udstyret til rådighed forinden du påbegynder byggeprojektet. Derudover er det vigtigt at tage højde for disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
10Det bliver fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du går i krig med byggeriet. Du kunne sammensætte en simpel note indeholdende det der er nødvendige, og derefter efterse hvert eneste punkt, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
11Ofte vil det være afgørende at lave et budget for ombygningen, så du har styr på udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at notere samtlige omkostninger, og bagefter kortlægge beløbet for dem enkeltvis.
12I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet er det højst fornuftigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse love omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
Danskernes favorit byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ultra betryggende. Scoren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk flot. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Adskillige online outlets yder nu om dage en lang række forskellige billige metoder til levering til rillefræser til mursten. Den mest benyttede er i øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter dine produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er jo super bekvem, samt ofte endvidere den mest letkøbte leveringsversion.

Du kan ligeledes påtænke at bestille levering hjem til dig selv eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er som oftest en sjat mere pebret, men ydermere vældig problemfri ift. rillefræser til mursten online. Den mest betalelige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv, men det stiller krav om at du har bopæl nærved e-forretningens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på rillefræser til mursten kan i nogle tilfælde være særdeles afgørende i tilfælde af at du behøver dine nye varer om få sekunder, og herved er det bestemt vigtigt at vi tjekker det forventede leveringstidspunkt på rillefræser til mursten. Mange e-forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på masser af varer online, hvilket nødvendiggør at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen betjent forud for at personalet tager hjem.

En hel del netbutikker byder på gebyrfri levering på rillefræser til mursten online, men for det meste er det påkrævet at der aftages for en fastsat pris. Som alternativ kan du foretrække den mest betalelige leveringsudgave, der i mange tilfælde er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du handler billig rillefræser til mursten online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på rillefræser til mursten i følgende områder:

Aalborg, Gentofte, Næstved, Lyngby, Odense, Haslev, Stenløse, Allerød, Brabrand, Holstebro, Farum, Frederikssund, Frederiksværk, Hvidovre, Glostrup, Gladsaxe, Skive, Solrød Strand, Rønne, Fredericia, Hillerød, Skanderborg, Aarhus, Svendborg, Greve, Dragør, Silkeborg, Hedensted, Nakskov, Brønshøj, Kolding, Lystrup, Rudersdal, Hobro, Kokkedal, Kalundborg, Søborg, Risskov, Vordingborg, Hørsholm, Ikast, København, Vanløse, Esbjerg, Hjørring, Hedehusene, Tilst, Nyborg, Holbæk, Højbjerg, Helsingør, Nærum, Ishøj, Randers, Korsør, Frederikshavn, Rødovre, Varde, Grenaa, Thisted, Herlev, Struer, Åbyhøj, Virum, Lillerød, Nykøbing Falster, Værløse, Brønderslev, Frederiksberg, Roskilde, Jyllinge, Nørresundby, Birkerød, Viborg, Vallensbæk, Horsens, Ballerup, Slagelse, Køge, Brøndby, Haderslev, Ølstykke, Odder, Vejle, Sønderborg, Herning, Charlottenlund, Ringsted, Tårnby, Middelfart, Aabenraa, Valby, Taastrup, og Albertslund, .

Klik-og-hent af rillefræser til mursten er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Bornholm, Lolland).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at internetbrugere mange gange leder efter bl.a. køb rillefræser til mursten og rillefræser til mursten tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere søge efter fx billig rillefræser til mursten, rillefræser til mursten online og rillefræser til mursten priser, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Rabat på rillefræser til mursten

Det er jo efterhånden særdeles enkelt for folk at finde tilbud på billige rillefræser til mursten online i blandt forskellige internet foretagender, og derved har de fleste e-shops fundet det uundgåeligt at presse salgspriserne på rillefræser til mursten enormt, og i øvrigt love fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det alligevel blive lukrativt at eftergå et par internet virksomheder i Danmark efter tilbud på rillefræser til mursten online før du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet butik annoncerer billige rillefræser til mursten online til salg for en salgspris der kan virke uforståeligt fremragende, er det for det meste være et tegn på en uærlig e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af en vedtægt, der hjælper køberen overfor falske forhandlere på nettet.

Vi tilråder køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at dække omkostningerne til rillefræser til mursten over en længere periode. Dette foreslåes ofte i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at folk tit efterspørger fx rillefræser til mursten tilbud og rillefræser til mursten online. Man ser derudover ofte internet shoppere søge efter blandt andet køb rillefræser til mursten, billig rillefræser til mursten samt rillefræser til mursten priser.

Gennemsøg tidligere kunders evalueringer

Trustpilot resulterer i tilpas ærlige løsninger til at vurdere flere tidligere køberes kritik og derfor kan det anbefales, at du gennemgår internet firmaets anmeldelser forinden du handler billige rillefræser til mursten online.

Facebook byder på lige så vel flere hæderlige muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus. Desuden ses faktisk online firmaer som gør det muligt at levere en kritik af deres køb, som også må udnyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige rillefræser til mursten online på en internet virksomhed burde de for at være sikker overveje deres handelsbetingelser, det er dog typisk et tidskrævende projekt, specielt på de velkendte byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen og Harald Nyborg.

Et andet forslag kan derfor være at se nærmere på om e-shoppen er verificeret af e-mærket, siden det burde være en garanti for at internet webshoppen lever op til de opstillede regler, samt at webshoppen lejlighedsvis vurderes af eksperter der forstår de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du anledning til støtte, såfremt du skulle få vanskeligheder i processen med dit køb af rillefræser til mursten. Ydermere går vi ind for at køberen er obs på de primære forhold der spiller ind i forbindelse med købet af rillefræser til mursten online, som eksempelvis den byttepolitik online forretningen anvender.

Derfor er det tillige relevant, at man permanent bibeholder ens ordremail, således man senere kan bevidne sin bestilling af rillefræser til mursten, ligegyldig om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Bygma.

Thomas Andersen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Louise gav 4 stjerner

Som altid

Jesper V gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Inger U gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til køb på nettet
1Før nogen shopper billige rillefræser til mursten i en shop burde de på en vis måde skimme virksomhedens forretningsaftale, men det er for det meste ikke super spændende. Herudover er det anbefalelsesværdigt at du er obs på de fundamentale bestemmelser der har betydning for købet af billige rillefræser til mursten online, som for eksempel hvilken ombytningsret e-handlen tilbyder.
2Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af en anordning, som sikrer køber overfor uoprigtige online firmaer. Som alternativ kan du benytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at klare regningen over en periode.
3Trustpilot frembyder regulære tiltalende genveje til at undersøge ganske mange eksisterende brugeres synspunkter og herved foreslåes det, at du tjekker internet webshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige rillefræser til mursten online. Facebook forærer dig desuden fuldt ud uafhængige chancer for at få indsigt i internet forretningens popularitet.
4Leveringshastigheden er jo meget aktuel ifald man står og skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, og med det formål er det altså afgørende at vi finder den estimerede leveringsdato på rillefræser til mursten. Masser af internet butikker frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, som dog stiller krav om at du bestiller før et konkret tidspunkt.
5Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en antydning af at online forhandleren overholder gældende dansk lovgivning, samt at webshoppen løbende monitoreres af fagmænd der har megen viden om de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige rillefræser til mursten i en forretning på nettet kunne man faktisk tyde netshoppens handelsbetingelser.
6Den billigste mulighed for fragt vil altid være at hente ordren selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nær internet virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for fragt kan være ultra betydningsfuld forudsat man har behov for rillefræser til mursten inden for kort tid. Alternativt så præsterer flere firmaer på nettet levering uden omkostninger, men ofte er det så præmissen at du handler for et konkret beløb.
7En stor portion online firmaer tildeler efterhånden diverse billige leveringsmåder til rillefræser til mursten. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er altså super overkommelig, og mange gange ligeledes den billigste leveringsform.
8Enkelte internet webshops yder portofri levering på rillefræser til mursten, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du indkøber for en konkret sum. Derudover skulle du tage den mest betalelige løsning til levering, der i mange tilfælde er at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver gerne derudover særdeles ukompliceret. Den mest prisbevidste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
9Det er rigtig smertefrit for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige rillefræser til mursten hos forskellige e-firmaer, og af den grund præsterer de fleste internet shops fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre blive tiden værd at granske diverse internet handler efter udsalg og tilbud inden du handler, så du er usvigeligt sikker på at antage den mest attraktive pris.