Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
For en del er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af retro ventilator.
Der er variationer i salgspriserne på billige retro ventilator hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste priser, imens øvrige har en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke firmaets betingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt varesortiment, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, udover bare retro ventilator.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og på grund af det har man mulighed for at handle online og hente varerne selv. Derfor har du chancen for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggekæder udbyder produkter fra alverdens nicheshops, hvorfor du så kan handle fra et bredt udvalg af retro ventilator online.

Nichewebshop

De fleste specialiserede netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler retro ventilator online fra deres webshop.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette forventes det at du får ekstra begavet service fra ansatte som er eksperter i netop retro ventilator.
De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

retro ventilator bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

retro ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

retro ventilator jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

retro ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det være ufatteligt meningsfuldt at have styr på, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
2Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det får man ifald ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
3Godt forarbejde vedbliver at være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en strømlinet handlingsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du laver din handlingsplan.
4Det kan overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagmand anbefales det at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Ofte vil det vise sig fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for optimeringen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være økonomisk at nedfærdige samtlige udgifter, hvorefter man bør dokumentere omkostningen ved dem enkeltvis.
6Man må ikke på noget tidspunkt fattes grej. Ofte vil det være betydningsfuldt at have det klar til brug inden du påbegynder byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at medregne de her omkostninger i din økonomi.
7Der præsenterer sig uden tvivl ubelejlige hovedpiner i forbindelse med omfangsrige projekter, og altså kan det vise sig værdifuldt at man har afsat en god portion plads i arbejdsplanen, så man kan være ubekymret om at komme i mål.
8Du må for alt i verden ikke se bort fra dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke har assistance fra en professionel.
9Potentielt kan det blive af stor betydning at du har de fornødne materialer klar til brug forinden du indleder dit byggeprojekt. Du kan med fordel sammenfatte en simpel oversigt hvor der bør fremgå alt det der bliver brug for, og dernæst efterse listen, således at du er tryg ved at alt er klar.
10Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med store mængder brugbar viden, ikke mindst såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
11Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ift. krævende byggeopgaver. Store byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
12Ved udendørs projekter har vejrsituationen en stor rolle. Således må du jævnligt tage notits af vejrberetningerne i den tid der er op til arbejdets start, så du slipper for at det uventet går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med dit store projekt.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som altså er ret så beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er virkelig godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform er smartest?

Mange e-shops udlover heldigvis mange forskellige billige fragtmetoder til retro ventilator. En favorit er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente varerne når det passer dig bedst. Muligheden er jo meget ligetil, samt i mange tilfælde endda den mest billige leveringsudgave.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få pakken leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig uheldigvis et hak mindre billig, men ydermere meget fleksibel med retro ventilator online. Den mest betalelige fragttype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du befinder dig nær online shoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på retro ventilator kan være ekstremt central såfremt vi skal bruge produktet lige om lidt, og af den grund er det sandelig aktuelt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for retro ventilator. En del outlets på nettet – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig dag-til-dag levering på en masse varenumre online, men som imidlertid er forudsat at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne har fri.

Nogle internet virksomheder præsterer fri fragt på retro ventilator online, men oftest er det så præmissen at du aftager for et fastslået beløb. I øvrigt skal du foretrække den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket oftest er at få kørt varerne til en pakkeshop.

Temmelig mange kæder tildeler click-and-collect hvor man køber billig retro ventilator online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene tildeler for eksempel click-and-collect på retro ventilator i følgende områder:

Hørsholm, Jyllinge, Lillerød, Tilst, Ølstykke, Højbjerg, Nærum, Vanløse, Hobro, Sønderborg, Hjørring, Brøndby, Rønne, Korsør, Virum, Aarhus, Skanderborg, Slagelse, Esbjerg, Thisted, Struer, Stenløse, Dragør, Frederikshavn, Svendborg, Aabenraa, Birkerød, Holbæk, Søborg, Herlev, Middelfart, Nykøbing Falster, Aalborg, Frederiksværk, Vallensbæk, Farum, Grenaa, Ballerup, Brønderslev, Greve, Helsingør, Frederiksberg, Rødovre, Odense, Risskov, Åbyhøj, Odder, Roskilde, Brønshøj, Taastrup, Kolding, Hedehusene, Ikast, Horsens, Lystrup, Lyngby, Herning, Tårnby, Hedensted, Ringsted, Nyborg, Allerød, Haslev, Brabrand, Solrød Strand, Valby, Kokkedal, Nakskov, Albertslund, Kalundborg, Køge, Haderslev, Værløse, København, Holstebro, Silkeborg, Nørresundby, Næstved, Glostrup, Randers, Charlottenlund, Hvidovre, Gentofte, Viborg, Hillerød, Vejle, Frederikssund, Gladsaxe, Ishøj, Skive, Rudersdal, Varde, Fredericia, og Vordingborg, .

Afhentning ift. retro ventilator er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når der ses på søgedata er det klart, at netshoppere som regel efterspørger blandt andet retro ventilator tilbud og retro ventilator priser. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge efter fx retro ventilator online, køb retro ventilator samt billig retro ventilator, plus de gængse byggemarkeder som Stark, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på retro ventilator

Det er i dag særligt enkelt for købere at finde frem til de bedste priser på billige retro ventilator online fra forskellige internet foretagender, og til tak har en lang række internet outlets set sig nødsaget til at nedbringe salgspriserne på retro ventilator betragteligt, og endda sikre billig fragt.

Til gengæld kan det alligevel blive gavnligt at prøve enkelte internet handler efter rabatter og tilbud på retro ventilator online før du bestiller, så man er sikret at antage den mest attraktive pris. Se ikke bare hos de gængse byggecentre som Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du bør bare være årvågen med, at ifald en online webshop afsætter billige retro ventilator online for en pris som virker utrolig letkøbt, er det undertiden være et signal om en snydagtig e-handler. Bestillinger med kort er trods alt en del af Indsigelsesordningen, som garanterer folk imod fup online webshops.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, hvis du gerne vil klare beløbet til retro ventilator over en periode. Dette fås som regel ved niche webshops, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

Når man ser på data er det tydeligt, at folk som regel leder efter fx billig retro ventilator og køb retro ventilator. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge efter eksempelvis retro ventilator tilbud, retro ventilator online samt retro ventilator priser.

Undersøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot fremskaffer aldeles ønskværdige løsninger til at vurdere adskillige andre forbrugeres ratings og herved rekommanderer vi, at du vurderer online virksomhedens omtaler forud for at du placerer din ordre på billige retro ventilator online.

Facebook leverer tillige ganske gavnlige genveje til at få indtryk af internet forretningens troværdighed. Her møder vi endda online butikker hvor man kan ytre en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige retro ventilator online i en internet forhandler kunne de helt sikkert studere e-shoppens regler, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Et andet alternativ er at undersøge om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være et fingerpeg om at online shoppen tilslutter sig dansk lovgivning, og at hjemmesiden undertiden ses til af eksperter som kender til reglerne.

Derudover giver det dig lejlighed til at blive hjulpet, hvis du forvoldes problemstillinger som følge af dit indkøb af retro ventilator. Endvidere støtter vi at køber er obs på de grundlæggende vedtægter der har betydning for bestillingen af retro ventilator online, fx hvilken ombytningsret internet virksomheden garanterer.

Derfor er det i øvrigt essesentielt, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af retro ventilator, uagtet om man har bestilt hos 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Rasmus N gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Jørgen gav 4 stjerner

Fremragende!

Kirsten S gav 5 stjerner

Quick expedit

Inger E gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til køb på nettet
1Før folk køber billige retro ventilator i en shop kan de uden tvivl se på virksomhedens forretningsbetingelser, men det er oftest et tidskrævende arbejde. Derudover er det prisværdigt at kunden er klar over de mest vitale regler der gælder for handlen med billige retro ventilator online, som fx den returneringsret forretningen kører med.
2Vi tilråder generelt at kigge hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en sikring om at e-firmaet accepterer dansk lovgivning, foruden at internet shoppen jævnligt tilses af sagkyndige der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Før nogen køber billige retro ventilator i en butik kunne de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser.
3Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et regelsæt, hvilket redder dig som kunde imod falske e-shops. Som alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at klare prisen over tid.
4Den mindst kostelige fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du opholder dig nærved online shoppens hjemsted. Den fragtløsning er naturligvis usædvanlig betydningsfuld såfremt vi behøver retro ventilator omgående. Alternativt så yder visse internet shops fragt uden gebyr, men ofte er det betinget af at du aftager for et fastslået beløb.
5Trustpilot fremskaffer evigt belejlige chancer for at gennemgå adskillige nuværende brugeres meninger og herved foreslåes det, at du iagttager netshoppens omtaler før du handler billige retro ventilator online. Facebook tilbyder derudover forholdsvis strålende muligheder for at få kendskab til internet virksomhedens pålidelighed.
6Leveringshastigheden kan vise sig at være meget vital når man har behov for varerne lige om lidt, og med det formål er det nemlig essentielt at vi studerer den forventede leveringsdato på retro ventilator. En lang række internet forretninger annoncerer billig dag-til-dag levering på en hel del varer, men vær på vagt da det beroer på at du når at bestille inden et angivent klokkeslæt.
7Mange online webshops yder nu mange forskellige billige leveringsformer til retro ventilator. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente dine nye varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er jo rigtig let gængelig, og ofte derudover den mest betalelige leveringsmulighed.
8Enkelte netshops sikrer gebyrfri levering på retro ventilator, men for det meste gælder det kun hvis der handles for en fastsat sum. I øvrigt kunne man vælge den mest betalelige leveringsform, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen er ofte endda ultra let gængelig. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente produkterne.
9Det er i dag usædvanlig enkelt for folk at søge sig frem til priser online på billige retro ventilator på diverse internet forretninger, og herved frembyder en lang række e-butikker billig levering. Trods dette kan det stadigvæk blive lønnende at sammenligne enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.