Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E AC HD - EU-stik
7.444 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC solo med rullebrædt
1.995 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
AEG Støvsuger AP2-200 ELCP
1.735 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC HD S DK
8.440 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC - EU-stik
7.631 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, imens nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare retro støvsuger.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de gængse byggecentre.
For mange er byggeprojekter forbundet med en masse spørgsmål. Derved kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af retro støvsuger.
Du kan finde forskelle i priserne på billige retro støvsuger fra netbutik til netbutik. En del har gode priser, og andre giver et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du foretrækker.
Det er absolut meget relevant at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker i de større byer, og på grund af det har man chancen for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem kan du vælge at blive fri for leveringsgebyret, og sågar hente produkterne straks.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggecentre køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt sortiment af retro støvsuger online.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede netshops har en enorm viden om de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du få super kompetent assistance fra personale som er eksperter i netop retro støvsuger.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som oftest har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du køber retro støvsuger online på deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
De 10 største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

retro støvsuger bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

retro støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

retro støvsuger silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

retro støvsuger jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu cirka 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør nødig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte vil det være fornuftigt at du har grejet til rådighed forinden du tager fat på arbejdet. Det er desuden afgørende at indregne disse omkostninger i dit budget.
2Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har alle byggematerialer tilgængelige inden du indleder dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel oversigt som samler alle de ting du skal bruge, og efterfølgende gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
3Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som fx sko og hjelm som hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke fremskaffer professionel hjælp.
4Forud for at du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig ret meningsfuldt at være sikker på, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvordan du bor kan der være diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at liste en effektiv plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver strategien.
6Der præsenterer sig som regel uforudsigelige problemer når det kommer til store byggeprojekter, og ergo kan det være vigtigt at man afsætter betragtelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
7Glem ikke at du kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har betydning for planeten.
8For opgaver udenfor kan vejret få meget at sige. Af den grund må du jævnligt lægge mærke til vejrmeldingerne i tiden op til byggeriets start, så det ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med dit krævende projekt.
9Du kunne overveje om du magter at klare det hele selv, eller du bør have professionel assistance til dele af projektet. Ifald du vil benytte professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at indhente priser fra forskellige foretagender.
10Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det er sundt at notere samtlige udgifter, hvorefter man kunne undersøge prisen på dem slavisk.
11Der findes vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver ret så meget brugbar oplysning, især når man benytter engelske søgeord.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, især såfremt det er store byggeprocesser. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere folk. Samtidig vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
De mest populære byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er meget overlegent. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

Størstedelen af online forhandlere udlover efterhånden mange forskellige billige leveringsmodeller til retro støvsuger. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ultra praktisk, og tit ydermere den prisbilligste leveringstype.

Du kunne tillige udse dig at få ordren sendt hjem til dig selv eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig jævnligt en tak mere bekostelig, men derudover i høj grad uproblematisk for retro støvsuger online. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette kræver at du opholder dig nærved internet forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på retro støvsuger er naturligvis meget afgørende hvis du behøver dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det naturligvis væsentligt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved retro støvsuger. Mange butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig dag-til-dag fragt på flere produkter online, men som ikke desto mindre er påkrævet at ordren køres igennem tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne ordnet forinden lagermedarbejderne tager hjem.

Nogle få online webshops byder på portofri fragt på retro støvsuger online, men undertiden kun hvis der købes for en bestemt sum. Desuden kunne man udvælge den mest prisbevidste type af levering, som ofte vil blive at få kørt din pakke til et udleveringssted.

En stor portion byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor man bestiller billig retro støvsuger på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4. Byggekæderne yder bl.a. click-and-collect på retro støvsuger i følgende områder:

Kolding, Haderslev, Viborg, Korsør, Lystrup, Hillerød, Brønderslev, Varde, Vejle, Thisted, Nykøbing Falster, Slagelse, København, Jyllinge, Lillerød, Farum, Charlottenlund, Hedehusene, Haslev, Holstebro, Fredericia, Struer, Herlev, Søborg, Frederikssund, Aarhus, Odense, Højbjerg, Vordingborg, Ishøj, Allerød, Hørsholm, Åbyhøj, Horsens, Grenaa, Svendborg, Greve, Gentofte, Albertslund, Odder, Værløse, Aabenraa, Rødovre, Skive, Valby, Rudersdal, Vanløse, Stenløse, Holbæk, Nakskov, Risskov, Brabrand, Middelfart, Brønshøj, Tårnby, Gladsaxe, Hobro, Aalborg, Kokkedal, Ballerup, Sønderborg, Nærum, Frederiksberg, Frederiksværk, Lyngby, Birkerød, Nyborg, Hvidovre, Ikast, Køge, Brøndby, Frederikshavn, Herning, Ølstykke, Tilst, Skanderborg, Roskilde, Solrød Strand, Næstved, Silkeborg, Rønne, Ringsted, Randers, Virum, Hjørring, Esbjerg, Vallensbæk, Helsingør, Hedensted, Taastrup, Nørresundby, Kalundborg, Dragør, og Glostrup, .

Click-and-collect for retro støvsuger er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland), Sjælland (Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i data står det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis retro støvsuger priser og retro støvsuger online. Foruden dette ser man typisk folk søge fx køb retro støvsuger, retro støvsuger tilbud og billig retro støvsuger, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Bedste tilbud på retro støvsuger

Det er i dag ret hensigtsmæssigt for os alle at analysere priser på billige retro støvsuger online hos flere e-forhandlere, og af den grund har adskillige online selskaber set sig nødsaget til at reducere prisen på retro støvsuger betragteligt, og ovenikøbet præstere fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk vise sig gavnligt at efterse nogle få butikker på nettet efter tilbud og rabatter på retro støvsuger online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

Du må dog være omhyggelig med, at såfremt en e-forhandler afsætter billige retro støvsuger online for en pris som kan ses som helt fantastisk god, så er det mange gange være et bevis på en bedragerisk internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre inkluderet i en lovbestemmelse, som hjælper dig som køber overfor falske online forhandlere.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale beløbet til retro støvsuger over flere uger. Det fås som regel hos niche webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan og Davidsen.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis køb retro støvsuger og retro støvsuger priser. Derudover ser vi som regel netshoppere kigge efter blandt andet retro støvsuger online, retro støvsuger tilbud og billig retro støvsuger.

Undersøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot resulterer i nogle pålidelige chancer for at efterforske flere øvrige kunders kritik og på grund af dette er det klogt, at du vurderer internet shoppens vurderinger forinden du køber billige retro støvsuger online.

Facebook forærer dig også uden sammenligning fine muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundefokus. Her ses faktisk netshops hvor man kan nedfælde en anmeldelse af deres køb, som tillige må drages fordel af til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen handler billige retro støvsuger online i en e-forretning kan de på en vis måde gennemlæse shoppens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig interessant, især på de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Et nemmere alternativ er at bemærke om internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det er et signal om at online butikken forsvarer de danske retningslinjer, tillige med at internet firmaet hyppigt tilses af jurister der mestrer de gældende regulativer.

Dette er desuden en god genvej til at få hjælp, for så vidt du udsættes for besvær som følge af din bestilling af retro støvsuger. Udover dette er det klogt at du er klar over de væsentligste retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af retro støvsuger online, for eksempel den returrettighed internet virksomheden benytter.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin ordremail, således man senere vil kunne påvise sit køb af retro støvsuger, hvad end man køber fra Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Inge P gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Jan gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Per Rasmussen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Peter O gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til køb på nettet
1Inden nogen handler billige retro støvsuger i en online virksomhed bør man når alt kommer til alt bese butikkens regler, men det er i reglen ikke videre spændende. Endvidere er det godt at køberen er hensynstagende til de fundamentale reglementer gældende for shopping af billige retro støvsuger online, som fx hvilken bytteret virksomheden kører med.
2Nogle netshops yder billig fragt på retro støvsuger, men tit kun hvis du køber for en præcis sum. I øvrigt burde man foretrække den prisbilligste fragtmetode, der i de fleste tilfælde er at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen er som oftest omvendt ualmindeligt praktisk. Den billigste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
3Vi anbefaler generelt at efterse hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det almindeligvis er en sikkerhed for at internet firmaet følger gældende dansk lovgivning, og at e-handlen ofte kigges til af eksperter som har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Forud for at nogen bestiller billige retro støvsuger hos en internet handler bør de i virkeligheden løbe igennem netshoppens forretningsvilkår.
4Det er yderst fleksibelt for os alle at søge information om priser online på billige retro støvsuger fra diverse firmaer på nettet, og med det motiv lover massevis af forhandlere på nettet portofri fragt. Dog kan det til hver en tid være gavnligt at checke nogle e-forretninger efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, så du er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris.
5Leveringsdygtigheden er yderst vigtig hvis vi har behov for ordren fluks, så af den grund er det selvsagt passende at du tjekker den anslåede leveringstid på retro støvsuger. En del online virksomheder tilbyder billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre, som imidlertid betinges af at ordren laves før et besluttet tidspunkt.
6Trustpilot tilbyder dig sådan set gavnlige muligheder for at gøre dig bekendt med en lang række tidligere forbrugeres domme og på grund af dette tilrådes det, at du tager et kig på online butikkens vurderinger før du shopper billige retro støvsuger online. Facebook indebærer endvidere fuldt ud fornemme metoder til at få et kig ind i online butikkens kundefokus.
7Den prisbilligste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som dog kræver at du lever tæt på netbutikkens lager. Den løsning til levering kan vise sig at være temmelig bestemmende forudsat vi har behov for retro støvsuger nu og her. Alternativt så garanterer nogle få firmaer på nettet fri fragt, men tit kun når der bestilles for et bestemt beløb.
8Flere outlets på nettet yder nu til dags en lang række forskellige billige løsninger til levering til retro støvsuger. En favorit er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Løsningen er nemlig usædvanlig praktisk, og mange gange tillige den mest letkøbte leveringsversion.
9Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en foranstaltning, der redder dig imod uægte internet forhandlere. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre pengene senere.